2 gün geçti canımNe zama
yaptın testi adetib geçtimi
Canım benim hamlieliğin hayırlı olsun kusura bakma cart diye hemen sordum tebrik etmedim seni bişey sorucam sana ben ben temmuzda 13.ünde adet oldum agustosta 10. Da oldum bu ay hala olmadım takvimden hesapladığımda ise 30. Gün bugun. 6. Sında test yaptım negatif çıktı. Ama kasığımın hemen üatünde hafif kıpırdanma ve batma oluyo ara ara göğüslerim son iki gündür şişti sızlıyo ve uçlarına dokumamyrm canım çok sıktım seni kuaura bakma2 gün geçti canım
çok teşekkür ederim canım benim benim adet belirtilerim vardı gogsum biraz şişti dün çok acıdı kasiklarimda hala sizi var sağ üstte arada batma oluyor bide ben adet zamanimdan önce 2 kez rüyamda oğlan bebek gördüm birkaç gün sonra da test gördüm çift çizgi malum oldu yani bu arada 2 hafta önce dr.um yumurtaliklarin calismiyor dediCanım benim hamlieliğin hayırlı olsun kusura bakma cart diye hemen sordum tebrik etmedim seni bişey sorucam sana ben ben temmuzda 13.ünde adet oldum agustosta 10. Da oldum bu ay hala olmadım takvimden hesapladığımda ise 30. Gün bugun. 6. Sında test yaptım negatif çıktı. Ama kasığımın hemen üatünde hafif kıpırdanma ve batma oluyo ara ara göğüslerim son iki gündür şişti sızlıyo ve uçlarına dokumamyrm canım çok sıktım seni kuaura bakmaacaba hamişmiyim gel bebeğim annenw artık nolur
ins sende hamilesindir bitanemCanım benim hamlieliğin hayırlı olsun kusura bakma cart diye hemen sordum tebrik etmedim seni bişey sorucam sana ben ben temmuzda 13.ünde adet oldum agustosta 10. Da oldum bu ay hala olmadım takvimden hesapladığımda ise 30. Gün bugun. 6. Sında test yaptım negatif çıktı. Ama kasığımın hemen üatünde hafif kıpırdanma ve batma oluyo ara ara göğüslerim son iki gündür şişti sızlıyo ve uçlarına dokumamyrm canım çok sıktım seni kuaura bakmaacaba hamişmiyim gel bebeğim annenw artık nolur
Çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin2 gün geçti canım
İnş canım benim sence olabilirmi :)ins sende hamilesindir bitanem
İnş canım benim sence olabilirmi :)
Amin canım temmuz da kimyasal gebelik yaşadım o yüzden korkuyorum dr kontrolünde olacagim insÇok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
Bana da iki tane kistin var demiştiçok teşekkür ederim canım benim benim adet belirtilerim vardı gogsum biraz şişti dün çok acıdı kasiklarimda hala sizi var sağ üstte arada batma oluyor bide ben adet zamanimdan önce 2 kez rüyamda oğlan bebek gördüm birkaç gün sonra da test gördüm çift çizgi malum oldu yani bu arada 2 hafta önce dr.um yumurtaliklarin calismiyor dedi
Bana da iki tane kistin var demişti
Varsayım süper :) ama Allah korusun sorun çok zorBende hic sorun yok dedi, bebekde yok, demekki bebek icin bir sorun olmali, nasil varsayim pekiiii :)
Hanımlar beni de alın aranıza. Temmuz da kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay çalışmalar hummalı şekilde devam ediyo. Bat 16. Dün çok midem bulandı bi de kokular rahatsız ediyo ( üşütmüş olma ihtimalim yüksek). Ateş takibi yapıyom. Daha yükselişe geçmedi son 8 günde yumurtlar mıyım. Yokda bende de mi bi terslik var
Canım canım canım kıyıpta bırakamaz bizi sende bize umut oldun bakzaten kovsanda gtmemm kiii....burda umudumu kazandım..burda mutluluğumu yaşadım ve de paylaştım...şimdi de sizin mutluluklarınza şahit olmak istiyorum....burdayım yaniiiii git mi yo rum ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kardeşim yine başladık hamileyim ,değilim diye papatya yaprakları yolmayaof yaa ama ben hissediyorum diilim hamile filann
Vallahi fundacığım haklı ,amin darısı başımıza
Canm atesini nerden olcuosun? Bn kulaktan olcuodum hiiic bi ise yaramadi sacma sapan bi tablo oldu.Hanımlar beni de alın aranıza. Temmuz da kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay çalışmalar hummalı şekilde devam ediyo. Bat 16. Dün çok midem bulandı bi de kokular rahatsız ediyo ( üşütmüş olma ihtimalim yüksek). Ateş takibi yapıyom. Daha yükselişe geçmedi son 8 günde yumurtlar mıyım. Yokda bende de mi bi terslik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?