2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

2 gün geçti canım
Canım benim hamlieliğin hayırlı olsun kusura bakma cart diye hemen sordum tebrik etmedim seni bişey sorucam sana ben ben temmuzda 13.ünde adet oldum agustosta 10. Da oldum bu ay hala olmadım takvimden hesapladığımda ise 30. Gün bugun. 6. Sında test yaptım negatif çıktı. Ama kasığımın hemen üatünde hafif kıpırdanma ve batma oluyo ara ara göğüslerim son iki gündür şişti sızlıyo ve uçlarına dokumamyrm canım çok sıktım seni kuaura bakma acaba hamişmiyim gel bebeğim annenw artık nolur

çok teşekkür ederim canım benim benim adet belirtilerim vardı gogsum biraz şişti dün çok acıdı kasiklarimda hala sizi var sağ üstte arada batma oluyor bide ben adet zamanimdan önce 2 kez rüyamda oğlan bebek gördüm birkaç gün sonra da test gördüm çift çizgi malum oldu yani bu arada 2 hafta önce dr.um yumurtaliklarin calismiyor dedi

Reactions: BBD
ins sende hamilesindir bitanem

Bana da iki tane kistin var demişti

Hanımlar beni de alın aranıza. Temmuz da kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay çalışmalar hummalı şekilde devam ediyo. Bat 16. Dün çok midem bulandı bi de kokular rahatsız ediyo ( üşütmüş olma ihtimalim yüksek). Ateş takibi yapıyom. Daha yükselişe geçmedi son 8 günde yumurtlar mıyım. Yokda bende de mi bi terslik var

Canım bende temmuz da kimyasal gebelik yaşadım bu ay oldu galiba ama takip ettireceğim korkuyorum kimyasal dan

zaten kovsanda gtmemm kiii....burda umudumu kazandım..burda mutluluğumu yaşadım ve de paylaştım...şimdi de sizin mutluluklarınza şahit olmak istiyorum....burdayım yaniiiii git mi yo rum ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım canım canım kıyıpta bırakamaz bizi sende bize umut oldun bak duygulandım şimdi...

yarın bat günüm hiç karın agrım yok gögüslerim normal belim hafif agrıyo normalde bi gün önceden agrım olurdı dayanamadı test yaptım ama yok tek çizgi bu ay yumurta geliştrici serephone kulandım acaba gecikmemi yaptıki

Canm atesini nerden olcuosun? Bn kulaktan olcuodum hiiic bi ise yaramadi sacma sapan bi tablo oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…