eee kızlar hadı tanıtalımmı bırbırımızı Rabbım ınsallah mayıs annelerınede gondersın boyle topluca
umarim eylulun 4 u gibi hastalanmam lazim ve hamile kalirim bende :)
ah o sebebi bilinmeyen infertilite yok mu, bi yakalasam ümüğünü sıkıcam... ilk hamileliğime kadar da onunla uğraşmıştım ve sanırım şimdi de öle olcak oofff offffff
insallah tutar yuzlerimizde guler tatlim. :)canımcım inşallah mayan tutmuştur, :))
ben ortalama 27-28 günde adet oluyorum bende bu ay 9.-11.-12. ve 14. günleri çalışabildim, 16. gün hiç canım istemedi o yüzden çalışmadım, hayırlısı artık bakalım, gerçi bu işin matematiği olmuyor ama denemelere devam işte, kısmet...
ben hamile kaldığımda cok sakindim ama ruh ve hormon dengesi herkesin farklı canım, terör estirenleri de biliyorumBende bu ay çalışmalara başladım umarım tutar. Sinirlilik var mı hamilelik belirtilerinde inanılmaz gerginim yoksa regl mi olucam
inşallah gelmez bacım, umarım kocişine de Allah söyletiyordur...kızlar dün adet günümdü hala gelmedi adet belirtisi de yok karnım şişerdi hep ama yok hevesleniyorum gene ama korkuyorum birden gelivericek diye geçen yılki kısacık gebeliğimde çok sık idrara gidiyordum yine çok gitmeye başladım ama psikolojikmi ne bilemedim eşimde umutlandırıyor "boşuna bekleme adetin gelmiycek" diyor offff.
Benimde 1Eylül ve 26 Eylül umarım ikimizede şans getirirEylül ayından çok ümitliyim çünkü iki adet tarihim eylüle gelecek :) bir tanesi 1 EYLÜL diğeri 29 EYLÜL, biri olmasa birinde tutsun artık ne oluuuurrrrr daha fazla sabrım ve çalışmaya takatim kalmadııı
Benimde 1Eylül ve 26 Eylül umarım ikimizede şans getirirEylül
İnş. canım benim hepimizin dilekleri duaları kabul olur bu ayinşallah gelmez bacım, umarım kocişine de Allah söyletiyordur...
Ben bu seferden umitsizm ya ates olcumu yapiorm hicay inşallah canım ama ilkinde olsun ne güzel olur, hayırlısı bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?