2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

eee kızlar hadı tanıtalımmı bırbırımızı Rabbım ınsallah mayıs annelerınede gondersın boyle topluca

amin arkadaşım. inşallah şöyle topluca mayıs annelerine taşınırız, ora sohbetler devam eder.

canımcım ben 32 yaşındyım, 4 yaşında bir kızım var, kızıma 9 ayda hamile kalmıştım, öncesinde bir düşüğüm vardı. muhasebeci olarak çalışıyorum ... 6 aydır ikinci meleğimizi istiyoruz ama gelmedi, bende biraz panik ve stres olmaya başladım, benden öle işte,

umarim eylulun 4 u gibi hastalanmam lazim ve hamile kalirim bende :)

canımcım inşallah mayan tutmuştur, :))

ben ortalama 27-28 günde adet oluyorum bende bu ay 9.-11.-12. ve 14. günleri çalışabildim , 16. gün hiç canım istemedi o yüzden çalışmadım, hayırlısı artık bakalım, gerçi bu işin matematiği olmuyor ama denemelere devam işte, kısmet...

bende kendımı tanıtıyorum :) 29 yasındayım 15 aylık evlıyım hıc korunmadım ve hıc bebısım olmadı malatyadayım planlamacı olarak calısıyorum tahlıllerımız temız cıkıyor hala cok sukur :) bu ay haasta olursam tedavıye baslayacagız..

ah o sebebi bilinmeyen infertilite yok mu, bi yakalasam ümüğünü sıkıcam... ilk hamileliğime kadar da onunla uğraşmıştım ve sanırım şimdi de öle olcak oofff offffff

ah o sebebi bilinmeyen infertilite yok mu, bi yakalasam ümüğünü sıkıcam... ilk hamileliğime kadar da onunla uğraşmıştım ve sanırım şimdi de öle olcak oofff offffff

ve en zoruda buymus bılıyormusun ama gecenlerde okudum ınternette sebepsız ınfertıle yokmus stres kaynaklı olusmayan gebelık varmıs

bak topiğimize nazar değdi, sessizlik çöktü

insallah tutar yuzlerimizde guler tatlim. :)
bende iki gun onceden yaptim bide ikinci gun yaptim. kasiklarimda belimde ara ara agri var ama n olur bilmiyorum. akintimda devam ediyor. sanirim 2 yada 3 gune yumurtlama donemim biter.

kafaya takmayin dyorlar ama yaparken takmasan yaptiktan sonra yine takiyorsun.cok merak ediyorum ne olcak

kizlar bu topigi hic degistirmeyelim bari boyle devam etsin onumuzdeki aylarda buradan devam edelim olurmuuu

Bende bu ay çalışmalara başladım umarım tutar. Sinirlilik var mı hamilelik belirtilerinde inanılmaz gerginim yoksa regl mi olucam

iyi geceler kızlar..
bende geldim..
5 aylık evliyim bizde bebek istiyoruz inşallah bu ay olur..
önceden isteyince hemen olur sanırdım ama öyle olmuyormuş..
bebek bekleyen isteyen herkesin Allah yardımcısı olsun..

kızlar dün adet günümdü hala gelmedi adet belirtisi de yok karnım şişerdi hep ama yok hevesleniyorum gene ama korkuyorum birden gelivericek diye geçen yılki kısacık gebeliğimde çok sık idrara gidiyordum yine çok gitmeye başladım ama psikolojikmi ne bilemedim eşimde umutlandırıyor "boşuna bekleme adetin gelmiycek" diyor offff.

Bende bu ay çalışmalara başladım umarım tutar. Sinirlilik var mı hamilelik belirtilerinde inanılmaz gerginim yoksa regl mi olucam
ben hamile kaldığımda cok sakindim ama ruh ve hormon dengesi herkesin farklı canım, terör estirenleri de biliyorum

inşallah gelmez bacım, umarım kocişine de Allah söyletiyordur...

Benimde 1Eylül ve 26 Eylül umarım ikimizede şans getirir Eylül

Günaydın herkese şimdi iş yerine geldim herkesin yazışmalarını okudum sabah eşim aradı (eşim bu arada yeni askere gitti) ve bebiş varmı diye sordu çalışmalar tuttu mu diye:) bende henüz reğil olmadım dedim ama çok istiyor ve bekliyor bende onu mutlu etmek istiyorum bu pazartesi-salı adet günüm inşallah olmazsam hemen test yapacağım
aslında şimdiden yapabilirim ama sonucu negetif görürsem üzülürüm

Benimde 1Eylül ve 26 Eylül umarım ikimizede şans getirir Eylül

ay inşallah arkadaşım, her tesaüften kendimize bir pay çıkarmaya çalışıyoruz ya, bu bir işaret diyorum bu ay olacak diye düşünüyorum her ay ama 7. ay bakalım, hem uğurlu bir rakamdır de mi 7...
(gene bişiy çıkardım bak, acaba polyanna akrabam mıydı ki )

inşallah gelmez bacım, umarım kocişine de Allah söyletiyordur...
İnş. canım benim hepimizin dilekleri duaları kabul olur bu ay benim herif 2 aydır diline doladı artık günümü benden iyi biliyo, ondan önce (hesaplama böyle görevmiş gibi diyordu) görevi devraldı

Bu ay yumurta gelistirici ictim folik asit coraspirin birde kan surubu doktor takibindyim iliski gunu verdi onu takip efiyorz birde bizim burda bi ziyaret var gityik dua ettik dua yazdirdik belime bagliyorim rabbim bilir tabi olursa ins ilk gebeligimdede ayni yere gitmistim hamile kaldm radtlantimi bilmiyorum Ama dua cok inaniyorum ins bu ayda nasip olur

ay inşallah canım ama ilkinde olsun ne güzel olur, hayırlısı bakalım....
Ben bu seferden umitsizm ya ates olcumu yapiorm hic
Yukselmedi aniden henz yumrtam vardi ultrasnda ama catlamadi galba bn catlicam
Brda;( akinti da yok o olmasi gereken. Ptesi doktra gitcm catladi mi diye;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…