- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Ilk aşamada gebe kalabildiğimi anlamış olduk. Inşallah pazartesiye kanda hcg.nin katlanarak arttığını da görürüz. Adım adım düşünmeye çalışıyorum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Canımmmmm..... Bak sen senin geleneksel yöntemler sonunda işe yaramış... Çok ama çok sevindim inan...
İnşallah sağlıkla da kucağına alırsın bebeğini...
Ilk aşamada gebe kalabildiğimi anlamış olduk. Inşallah pazartesiye kanda hcg.nin katlanarak arttığını da görürüz. Adım adım düşünmeye çalışıyorum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Çok sevindim canım yaaa ,böyle yazılar moral oluyor banaMerhaba kızlar. Epeydir buralara uğrayan olmamış. Hatırlarsınız yaş 35e girdim.geleneksel yöntemlerle 5 aydır gebe kalmaya çalışıyorum. 2-3 ay denedikten sonra yaş gereği tahlilleri yaptırdik. Eşimin sperm testi normal geldi. Bende de yumurtlama hormonlar falan normal geldi. Bir tek amh 0.87 düşük geldi. Bu da zamanımın kısıtlı olduğunu gösteriyordu. Doktorum yumurtlama normal, ovulasyon induksiyonu yani klomene gerek yok. Eşinin sperm testi normal aşılamaya gerek yok. Bu ay amh.yı tekrarlayalim , progestan değeri ile yumurtlamaya bakalım. Siz de çalışmaya devam edin dedi. 6. Ay da negatif olursa önümüzdeki ay direkt tüp bebek yoluna gideriz dedi. Geçen ay 20. Gün progesteron 19 gelmişti, bu ay da 20.9 geldi. Ovulasyon oluyor hem de kaliteli yumurtlama olmuş adeti bekleyelim. Adet olursan tup bebek protokolü başlarız dedi doktorum. Ben 26 günde bir adet oluyorum. Bugün beklenen adet günüm yani 27. Gündeyim. Kanda Beta hcg ve progesteron baktırdım. Negatifi görüp adetin 1. Günü tüp bebek için başlamak gerekirse diye test yaptırdım.
O da nesi progesteron 31, Beta hcg 75 gelmesin mi.
Amaan dostlar gebeyim galiba
Allahima binlerce kere şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin. Inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat dünyaya getirmeyi bana nasip eder. Inşallah sizlere de bu mutluluğu yaşamayı nasip eder Rabbim.
Epeydir sessiz buralar hakkaten. Sen nasilsin nasil gidiyor calismalar asilamayi denedin miNostalji yaptım özlemişim topigimizi...
Canimmmmm yok hiçbirşey denemedim ama aşılama topik lerini okuyorum sürekli t 1 yıl dolsun diye konuşmuştuk esimle az kaldı bende tık yok....sen nasılsın kuzum...bebis in nasıl anlat bakalim....Epeydir sessiz buralar hakkaten. Sen nasilsin nasil gidiyor calismalar asilamayi denedin mi
Ben daha geni dogum yaptm canim, 3 hafta oldu. Annelik cok guzel ve yorucu. Allahim istwyen herkese bu duyguyu yasatsin tez zamanda insallah. Sen de sikma canini, kafaya takmaynca her sy daha yolunda gidior.Canimmmmm yok hiçbirşey denemedim ama aşılama topik lerini okuyorum sürekli t 1 yıl dolsun diye konuşmuştuk esimle az kaldı bende tık yok....sen nasılsın kuzum...bebis in nasıl anlat bakalim....
Zaten bebek baslibasina bir mücize degilmi canim gözünüz aydin Allah kucagina almayi nasip etsin Hayirli evlat versin insalllahkızlar herkese günaydınlar.uzundur forma girmiyrodum 2 kez aşılama geçirmiş biriolarak.doktorumun bana yanlış tedavisi sonucu umutsuz günler geçirdim.sanki benim asla bebeğim olamayacak sanıyordum.ama yüce yaradanda umudumu kesmedim.2.aşılamam şubat ayında idi negatif sonuç aldım ve doktoruma birdaha gelmeyeceğimi zamana bırakmak istediğimi söledim.doktorum ise 3.kez aşılama yapmak istediğini dosyamı bana teslim edeceğini söledi.bense artık istemediğimi ilettim kendisine.mart ayında ilk beş gün soğan kürü uyguladım sonrasında 5 gün incir kürü.eşime ise ocak ayından beri keçiboynuzu kürü uyguladım oda mart ayından itibaren sigarayı bıraktı o ay havuç kürünü uyguladım her sabah portakal suyu sıktım akşamları ise havuç suyu içirdim bol bol bitter çikolata yedik.ve bunların sonucunda mart ve nisan ayında adet oldum haziran ayında hamile kaldım.arkadaşlar ne var ise doğadan şifa bulun ve arayın.önce yüce rabbimin isteiği ile sonrasında ise doğanın şifalı bitkileri bana derman oldu şimdi 6 haftalık hamileyim.
burada okadar çok mucize haberi okudum ki kendi hikayemide yazmak istedim.
aynen öyle allah herkese buduyguyu nasip etsinZaten bebek baslibasina bir mücize degilmi canim gözünüz aydin Allah kucagina almayi nasip etsin Hayirli evlat versin insalllah
Anaam cok sevindim ya:) hatirladm seni:) allahim saglikla kucagina almayi nasip etsn insallahBir yılı geçti bu topikte çok güzel zamanlar geçirdim ve kimse olmasada mutlu haberi vermek istedim şükür hamileyim...
Bu arada muhtemel dogm tarhi benm bebemnkiyle cok yakin. Bnm minik 29 mayista dogdu, derisi basina insallahBir yılı geçti bu topikte çok güzel zamanlar geçirdim ve kimse olmasada mutlu haberi vermek istedim şükür hamileyim...
Canım benimmmm teşekkür ederimmmmm çok sevindim cevap vermene sen ve bebeğin nasıl tekrar burada yazışmak çok güzel...Anaam cok sevindim ya:) hatirladm seni:) allahim saglikla kucagina almayi nasip etsn insallah
Iyiyz ca cok sukur. Benm sipani 4. Ayi bitti iste. Karnindayken baska yanndayken baska heyecanlar sorumluluklar :) tadini cikar hamileliginn ve mutlaka kilona dkkt et ben hala kilo vermeye calisiorumCanım benimmmm teşekkür ederimmmmm çok sevindim cevap vermene sen ve bebeğin nasıl tekrar burada yazışmak çok güzel...
Evet çevre baskısını yeni yeni yemeye başladım, yemeyecegim demeye çalışıyorum Sağol canım öpüyorum dikkat edin kendinize.....Iyiyz ca cok sukur. Benm sipani 4. Ayi bitti iste. Karnindayken baska yanndayken baska heyecanlar sorumluluklar :) tadini cikar hamileliginn ve mutlaka kilona dkkt et ben hala kilo vermeye calisiorum
Merhaba siz beni tanımazsınız ama ben sizi sürekli takip ettim 2014 eylülde hamile kalmıştım ve buraya yazmıştım şükür kızım yanımda şimdi sürekli size dua ediyordum bugün kk ya giripte sizin mesajı okuyunca çok çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin güzel bir hamilelik geçirirsiniz inşallahBir yılı geçti bu topikte çok güzel zamanlar geçirdim ve kimse olmasada mutlu haberi vermek istedim şükür hamileyim...
Canım benim böyle mesajları görmek beni çok duygulandırıyor Allah razı olsun duaların eksik etme ben burada ki her derdine derman arayan için dua ettim yalnız değiliz dedim ve Güzel Allah'ım dan sabır istedim şükürler olsun yüreğimde kıskançlık olmadı hep iyiye özendim ve lütfunu eksik etmedi çok çok çok teşekkür ederimmmmm....Merhaba siz beni tanımazsınız ama ben sizi sürekli takip ettim 2014 eylülde hamile kalmıştım ve buraya yazmıştım şükür kızım yanımda şimdi sürekli size dua ediyordum bugün kk ya giripte sizin mesajı okuyunca çok çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin güzel bir hamilelik geçirirsiniz inşallah
Dualarımdasınız inşallah her şey güzel olacakCanım benim böyle mesajları görmek beni çok duygulandırıyor Allah razı olsun duaların eksik etme ben burada ki her derdine derman arayan için dua ettim yalnız değiliz dedim ve Güzel Allah'ım dan sabır istedim şükürler olsun yüreğimde kıskançlık olmadı hep iyiye özendim ve lütfunu eksik etmedi çok çok çok teşekkür ederimmmmm....
cevaplarınız için hepinize kocamaaaaan teşekkürler.. o zaman ben hazırlıklı gideyim muayeneye 5. gün sonuçlar da iyi çıkar inşallah sonra burdan haber veririm size kaybolmayın bi yere ben yokken
kızlar ben gelene kadar başka konuşmaya geçerseniz buraya not düşün de ben de sizi takip edemhepinizi çok merak ediyorumm
valiz hazırlamaya gidiyorum bennnnbugün cuma bana bol bol dua edin hepiniz .. eşimin de benim de sonuçlar iyi çıksın sonra yeni bi konu açalım hamişlik için hoşçakalınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?