2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Canım erkeklerin problemleri daha kolay hallediliyormuş, bence sen keçiboynuzu vs yap... Belki faydası olur...

Vallahi ben preseed düşünüyorum bu ay, birde onu deneyeyim 2 ayım var sonra ya aşılama yada tüp bebek başlayacağım beklememin anlamı yok artık...

Denemeye değer ama2 ay yetiyo zaten kullanım için ve benim okudugum forumlarda kalanlar genele 2. ayda kalmışlar ki benim mucizemde oyle oldu, inşallah sizin içinde vesile olur

Arkadaslar eşinde sorun olanlar mutlaka sperm dna testi yaptırın hersey normal olsa bile spermler de dna bozukluğu varsa döllenme olmayabiliyormus ya da olsa bile düşükle sonuçlanabiliyormus. .

Kızlarrrrr,
Ben 4 aralıkta adet oldum ve dün ilk iğnemi yaparak resmi olarak tüp bebek yolculuğuna başlamış oldum...
Dualarınızda beni de unutmayın...

Kızlarrrrr,
Ben 4 aralıkta adet oldum ve dün ilk iğnemi yaparak resmi olarak tüp bebek yolculuğuna başlamış oldum...
Dualarınızda beni de unutmayın...
Canım benimm dualarım seninle bende regl bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Canım benimm dualarım seninle bende regl bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Sağol tatlım ben bugün 8.iğnemi vuracağım ama inan bu kez beni ilaçlar çok perişan etti. Sersemlik, mide bulantısı, baş ağrısı... Dün inanır mısın çıkardım midemin bulantısından... Yarın kontrolüm var doktora soracağım bakalım yapabileceğimiz birşey var mı diye...
Dün ki kontrolde 7-8 tane yumurtam vardı 10-13mm büyüklüklerinde... Herşey yolunda görünüyor şimdilik... Yumurta sayısı az ama önemli olan kaliteleri...
Hayırlısı canım biran önce hastalan da gel sende yanıma....

Hayırlısı canım son bir ay kaldı önümüzdeki ayda olmaz sa yanındayım ,çok dua ediyorum amandam umarım herşey beklediğinden daha güzel geçer, sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallah seni çok öpüyorum mutlaka beni bilgilendir...

Kızlarrrrr....
Dün Akşam 22:30 itibari ile Çatlatma İğnemi yapmış bulunuyorum...
Yarın sabah 10:30 gibi Yumurta Toplama İşlemim var...
O güzel dualarınızda beni de unutmayın olur mu?

Kızlarrrrr....
Dün Akşam 22:30 itibari ile Çatlatma İğnemi yapmış bulunuyorum...
Yarın sabah 10:30 gibi Yumurta Toplama İşlemim var...
O güzel dualarınızda beni de unutmayın olur mu?
Canım söylemene gerek yok, dualarım seninle... Koç kızıma koç gibi bir kardeş daha verir inşallah güzel Allah'ımmmmmmmmmmmmmm....

Canım inşallah gerek kalmaz ama kalırsa da eğer tüp bebekde nasip olacaksa öyle olsun...
İlaçların sersemliği işyerinin tadilatı beni iyice yoruyor inan bazen ne yazdığımı bilmiyorum...
Rabbim hepimize hayırlı evlat versin dediğin gibi... Bende seni çok öpüyorum... Elimden geldikçe haber vermeye çalışıyorum...

Kızlarrrr Ben Geldimmmm...
Bu sabah Yumurtalarım toplandı çok şükür...
16 adet yumurta toplandı (maaşallah)
Şimdi heyecanlar yarın gelecek telefonu bekliyorum kaç tanesi olgun çıkacak? kaçı döllenecek?
Tranfer 3.gün mü 5.gün mü olacak?

Merhaba kızlar. Epeydir buralara uğrayan olmamış. Hatırlarsınız yaş 35e girdim.geleneksel yöntemlerle 5 aydır gebe kalmaya çalışıyorum. 2-3 ay denedikten sonra yaş gereği tahlilleri yaptırdik. Eşimin sperm testi normal geldi. Bende de yumurtlama hormonlar falan normal geldi. Bir tek amh 0.87 düşük geldi. Bu da zamanımın kısıtlı olduğunu gösteriyordu. Doktorum yumurtlama normal, ovulasyon induksiyonu yani klomene gerek yok. Eşinin sperm testi normal aşılamaya gerek yok. Bu ay amh.yı tekrarlayalim , progestan değeri ile yumurtlamaya bakalım. Siz de çalışmaya devam edin dedi. 6. Ay da negatif olursa önümüzdeki ay direkt tüp bebek yoluna gideriz dedi. Geçen ay 20. Gün progesteron 19 gelmişti, bu ay da 20.9 geldi. Ovulasyon oluyor hem de kaliteli yumurtlama olmuş adeti bekleyelim. Adet olursan tup bebek protokolü başlarız dedi doktorum. Ben 26 günde bir adet oluyorum. Bugün beklenen adet günüm yani 27. Gündeyim. Kanda Beta hcg ve progesteron baktırdım. Negatifi görüp adetin 1. Günü tüp bebek için başlamak gerekirse diye test yaptırdım.
O da nesi progesteron 31, Beta hcg 75 gelmesin mi.
Amaan dostlar gebeyim galiba
Allahima binlerce kere şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin. Inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat dünyaya getirmeyi bana nasip eder. Inşallah sizlere de bu mutluluğu yaşamayı nasip eder Rabbim.

Canımmmmm..... Bak sen senin geleneksel yöntemler sonunda işe yaramış... Çok ama çok sevindim inan...
İnşallah sağlıkla da kucağına alırsın bebeğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…