aynen canım biz de korunmayı bıraktığımız gibi olucak sanıyoduk meğer sabretmek gerekiyormuş :) 3 aydır korunmuyoruz biz de.. eşim bu ay sperm sayımı yaptıracak.. klomen çatlatma iğnesi falan onları ben daha araştırmadım. Eşim normal çıkarsa (inşallah normaldir) ve bu ay da olmazsa (inşallah olur) galiba o yöntemlere başvurmak gerekecek. 2 arkadaşımın birisinin4. birisinin 5. aylarda oldu. Onlar da adet olduklarını görünce oturup ağlıyorlardı ben de niye ağlıyosun daha 3-4 ay oldu falan diye teselli etmeye çalışıyordum da bana tabi sen istemiyosun daha bir iste olmasını bak nasıl üzülüceksin diyorlardı. Hakikaten öyle oluyormuş.. Ben daha ağlama aşamasına gelmedim -inşallah da o aşamaya gelmeden hamile kalırım- ama gerçekten insan yıkılıyor...merhaba arkadaşlar bende ilk defa yazıyorum 5 ay oldu bizimde korunmayı bırakalı biz zannediyorduk ki ilk ay hemen olacak ama insan yaşamadan hiç birşey bilmiyormuş onu anladım 2 aydır klomen kullanıyorum bu ay çatlatma iğnesi oldum 10 gün oldu insan her ay tek çizgiyi görünce çok kötü hissediyor gerçekten üstelik tüm belirtileri yaşadığını düşünüp 3 gün gecikince geçen ay çok kötü yıkıldım inşallah bu ay bir mucize olur ve en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Canım siz kaç yaşındasınız? Ben 28 yaşındayım eşim de 32 yaşında..Eşimde de bende de sıkıntı yok şükür sıkıntımız yaşımız tatlım
aynen canım biz de korunmayı bıraktığımız gibi olucak sanıyoduk meğer sabretmek gerekiyormuş :) 3 aydır korunmuyoruz biz de.. eşim bu ay sperm sayımı yaptıracak.. klomen çatlatma iğnesi falan onları ben daha araştırmadım. Eşim normal çıkarsa (inşallah normaldir) ve bu ay da olmazsa (inşallah olur) galiba o yöntemlere başvurmak gerekecek. 2 arkadaşımın birisinin4. birisinin 5. aylarda oldu. Onlar da adet olduklarını görünce oturup ağlıyorlardı ben de niye ağlıyosun daha 3-4 ay oldu falan diye teselli etmeye çalışıyordum da bana tabi sen istemiyosun daha bir iste olmasını bak nasıl üzülüceksin diyorlardı. Hakikaten öyle oluyormuş.. Ben daha ağlama aşamasına gelmedim -inşallah da o aşamaya gelmeden hamile kalırım- ama gerçekten insan yıkılıyor...
Canım inan her ay o yıkılmayı adetin ilk günü yaşayıp sonra ertesi gün yine umutla kalkıyorsun... Vazgeçmemek lazım... 35geçmediysen eğer hiiiççç korkma
Ben 38 eşim 39 yaşında 3yıllık evliyiz... 7aydır korunmuyoruz...Canım siz kaç yaşındasınız? Ben 28 yaşındayım eşim de 32 yaşında..
Hadi canım hayırlısı olsun.. Benim eşim de geçtiğimiz cumartesi sperm testi yaptırdı.. Bir sorun yok çok şükür.. İnşallah sizde de olmaz.. Allah hayırlısını versin..Kızlarrrr,
Rahim filmi çektirdim cumartesi sağ tüp yok bende biliyorsunuzdur. Sol tüpte de bir sorun görünmediği söylediler...
Henüz doktora göstermedim gerçi ama rapordan anladığım kadarıyla bir terslik yok... Eşimin kan testini de yaptırdık...
Şimdi bir tek sperm testimiz kaldı onuda bu hafta içi halledersek cumartesi tüm testler elimde tüp bebek tedavisi için ilk muayenemi olup, nasıl ilerleyeceğimize karar vereceğiz...
Hadi canım hayırlısı olsun.. Benim eşim de geçtiğimiz cumartesi sperm testi yaptırdı.. Bir sorun yok çok şükür.. İnşallah sizde de olmaz.. Allah hayırlısını versin..
Canım inşallah herşey yolunda gider.. Ben de bu aydan ümitli değilim. Eşimi ikna edebilirsem aralıkta aşılama yaptırmak istiyorum. Borç için biriktirdiğimiz paradan birazcık alsak bişey olmaz heraldeKızlarrrr,
Rahim filmi çektirdim cumartesi sağ tüp yok bende biliyorsunuzdur. Sol tüpte de bir sorun görünmediği söylediler...
Henüz doktora göstermedim gerçi ama rapordan anladığım kadarıyla bir terslik yok... Eşimin kan testini de yaptırdık...
Şimdi bir tek sperm testimiz kaldı onuda bu hafta içi halledersek cumartesi tüm testler elimde tüp bebek tedavisi için ilk muayenemi olup, nasıl ilerleyeceğimize karar vereceğiz...
Canımmm çok sevindim , inşallah herşey yolunda gider ama üzülme en azından koç gibi bir kızın varKızlarrrr,
Canım inşallah herşey yolunda gider.. Ben de bu aydan ümitli değilim. Eşimi ikna edebilirsem aralıkta aşılama yaptırmak istiyorum. Borç için biriktirdiğimiz paradan birazcık alsak bişey olmaz heralde
Eşimle şu konuda sıkıntı yaşıyorum, çok müdahale ediyoruz, oluruna bırak diyor. Bunu başaramayacağımı da görüyor ne yapacam bilmiyorum ya.. Bir de mersinde infertilite üzerine doktor tavsiyesi alamıyorum. Bu konuda uzman kimse mi yok ben mi bulamıyorum anlamadım. Zaten bu meseleyi konuşabileceğim bir yakınım yok ancak netten araştırıyorum. Son olara muhittin telli diye bir herif buldum tüp bebek uzmanıymış. Bakalım adet olunca ona gideceğim.
Canımmm çok sevindim , inşallah herşey yolunda gider ama üzülme en azından koç gibi bir kızın var, fevriyiz vs ama çok vefalıyızdır bilesinnnn....
canım düzelir sıkma canını, erkeklerdeki problemler daha çabuk aşılıyor genelde. sen hemen keçiboynuzu kürüne başlaKızlar görüşmeye gittim veee eşimin sperm testi ile bir şok daha yaşadım Morfoloji "0"...
konsantrasyon 8... Şuana kadar hem benimle ilgili sorunlar ile mücadele etmiştim şimdi bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok ve çok endişeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?