- 19 Haziran 2014
- 156
- 148
- 48
ayyy inşallah canım patlat kız inşallah bizde kalalım patlatalım hep beraberben hamile kalırsam yazmıcam bu siteyi patlatcam ahahaha
kayvolmayız bekliyoz iyi haberlerini inşallah....cevaplarınız için hepinize kocamaaaaan teşekkürler.. o zaman ben hazırlıklı gideyim muayeneye 5. gün sonuçlar da iyi çıkar inşallah sonra burdan haber veririm size kaybolmayın bi yere ben yokken
biliyorsunuz ustune olma diye birsey var, eger oyle ise suanda bile test yap cıkar. negatifse de mevsimsel bir durumdur, kullandıgın ilac varsa etkilemiştir, stres olmus olabilirsin vs vs...Merhaba kızlar lütfen yardımcı olaabilir misiniz kafam çok karışık benim adetim her ay düzenli oluyor ve 5gün sürüyor ama bu ay 2 gün önce adet gördüm ve iki gün sürdü basım dönüyor ve arada kasıklarıma kramp giriyor sizce hamile miyim ne zaman test yapmam yada neyapmam gerektiği mi bilemiyorum
38kızlar haddim olmadan profillerinize baktım kusuruma bakmayın ne olur, ancak daha cogunuz 22-23 yasındasınız bu kadar sabırsızlanmayın ve bu kadar üstüne düşmeyin derim ben, haddim olmadan yaptıgım nacizane bir yorum bu. ben bu derde yeni düştüm ve 30 yasına geliyorum. sıkılmayın bunalmayın anın tadını cıkarın, sırf bebek için eşinizle birlikte olmayın, zevk için yapın. bir bakmıssınız ki hamilesiniz. daha cok tazeciksiniz.
sen telaş et yelser :):) ne dersen kabulumuzsun arkadasım. yardımcı olabilecegimiz hususlar varsa soyle doktor hastane kim nereyi biliyor ise yonlendirir belki.3838 yaşındayım arkadaşlar durun bakalım benim telaş etmem lazım sizin önünüzde daha çok vaktiniz var çok iyi bir tespit yapmışsın filluk
sen telaş et yelser :):) ne dersen kabulumuzsun arkadasım. yardımcı olabilecegimiz hususlar varsa soyle doktor hastane kim nereyi biliyor ise yonlendirir belki.
Masal yazdı adetten önce test yokkızlar gebelik tarihi hesaplamaktan bi hoş oldum 3 hafta 2 günlük hamilesiniz diyor test yapsam çıkar mı acaba daha adetime 7 gün var.....
bence biraz daha bekle yoksa şimdi çıkmaz boşuna moralini bozarsın.. hem ben bu testlere de hiç güvenmiyorum en güzeli kanda baktırmak ..kızlar gebelik tarihi hesaplamaktan bi hoş oldum 3 hafta 2 günlük hamilesiniz diyor test yapsam çıkar mı acaba daha adetime 7 gün var.....
ama insan dayanamıyor arkadaşım yaaa bu belirsizlik hallari çok kötüüü.....Masal yazdı adetten önce test yok
gebe olmadan neyi hesaplıyorsun senkızlar gebelik tarihi hesaplamaktan bi hoş oldum 3 hafta 2 günlük hamilesiniz diyor test yapsam çıkar mı acaba daha adetime 7 gün var.....
eşimde öyle söylüyor hap moralini bozuyosun çıkmıyor diyor gününe kadar bekle diyor da gelde bana anlat bende bide kan pıhtılaşması var gebeligimi ögrenir ögrenmez igneye bawslamam lazım ne kadar erken ögrenirsem o kadar iyiiibence biraz daha bekle yoksa şimdi çıkmaz boşuna moralini bozarsın.. hem ben bu testlere de hiç güvenmiyorum en güzeli kanda baktırmak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?