2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Merhaba kızlar lütfen yardımcı olaabilir misiniz kafam çok karışık benim adetim her ay düzenli oluyor ve 5gün sürüyor ama bu ay 2 gün önce adet gördüm ve iki gün sürdü basım dönüyor ve arada kasıklarıma kramp giriyor sizce hamile miyim ne zaman test yapmam yada neyapmam gerektiği mi bilemiyorum

cevaplarınız için hepinize kocamaaaaan teşekkürler.. o zaman ben hazırlıklı gideyim muayeneye 5. gün sonuçlar da iyi çıkar inşallah sonra burdan haber veririm size kaybolmayın bi yere ben yokken

biliyorsunuz ustune olma diye birsey var, eger oyle ise suanda bile test yap cıkar. negatifse de mevsimsel bir durumdur, kullandıgın ilac varsa etkilemiştir, stres olmus olabilirsin vs vs...

38 38 yaşındayım arkadaşlar durun bakalım benim telaş etmem lazım sizin önünüzde daha çok vaktiniz var çok iyi bir tespit yapmışsın filluk

38 38 yaşındayım arkadaşlar durun bakalım benim telaş etmem lazım sizin önünüzde daha çok vaktiniz var çok iyi bir tespit yapmışsın filluk
sen telaş et yelser :):) ne dersen kabulumuzsun arkadasım. yardımcı olabilecegimiz hususlar varsa soyle doktor hastane kim nereyi biliyor ise yonlendirir belki.

kızlar ben gelene kadar başka konuşmaya geçerseniz buraya not düşün de ben de sizi takip edem hepinizi çok merak ediyorumm

sen telaş et yelser :):) ne dersen kabulumuzsun arkadasım. yardımcı olabilecegimiz hususlar varsa soyle doktor hastane kim nereyi biliyor ise yonlendirir belki.

Bakınız ne kadar açık yüreklilikle cevap veriyor arkadaşımız filluk sağolsun ben telaş edeceğim, 35'ten öncekiler hiç seslerini çıkarmasın 35'ten sonrakiler arada abartmamak kaydıyla şikayetlenebilirler

Şaka şaka hep stres hep stres olmaz rahatlayalım artık... Ve bilmeyen konuşmasın konusuna bende katılıyorum. 38 yaşındayım ama en cahiliniz benim sanki merakla cevapları takip ediyorum...

kızlar gebelik tarihi hesaplamaktan bi hoş oldum 3 hafta 2 günlük hamilesiniz diyor test yapsam çıkar mı acaba daha adetime 7 gün var.....

kızlar gebelik tarihi hesaplamaktan bi hoş oldum 3 hafta 2 günlük hamilesiniz diyor test yapsam çıkar mı acaba daha adetime 7 gün var.....
bence biraz daha bekle yoksa şimdi çıkmaz boşuna moralini bozarsın.. hem ben bu testlere de hiç güvenmiyorum en güzeli kanda baktırmak ..

valiz hazırlamaya gidiyorum bennnn bugün cuma bana bol bol dua edin hepiniz .. eşimin de benim de sonuçlar iyi çıksın sonra yeni bi konu açalım hamişlik için hoşçakalınnnn

bence biraz daha bekle yoksa şimdi çıkmaz boşuna moralini bozarsın.. hem ben bu testlere de hiç güvenmiyorum en güzeli kanda baktırmak ..
eşimde öyle söylüyor hap moralini bozuyosun çıkmıyor diyor gününe kadar bekle diyor da gelde bana anlat bende bide kan pıhtılaşması var gebeligimi ögrenir ögrenmez igneye bawslamam lazım ne kadar erken ögrenirsem o kadar iyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…