- 19 Haziran 2014
- 156
- 148
- 48
aynen canım bende ama hala yok eylül 5 i bekliyorum inşallah bu ay bende hamileyim diye yazarım burayaselam kızlar
her ayın topiğine bu ay hamile kalmak istiyorum diye yazıyorum : ( elbet bi ay olcaktır heralde
Tamam canim cok saqol en ufak bisey bile bole insani acaba olemi yapsam bole mi yapsam diye dusunduruyo malumm sıkıntılı bi yer olunca :)T
amponla girebilirsin sadece denizden cikinca degistir islak kalmasin icinde
be4nde gitmiştim adetinin 2 yada 3 günü gel demişti 3 gün gittik alttan muayne etti canım...kızlar deli gibi oraya buraya yazıp duruyorum sürekli ama hala kafam karışık mazur görünben şimdi ilk defa muayene gitcem ya beşinci gün olur gel dedi doktor ama burdaki arkadaşların çoğu olmaz diyo :KK63: kafa gitti iyice yeminle .. bi de adetliyken alttan muayene yok dimi
sen adetin 5. gunu dedi ise doktor o zaman git demedi ise 2. gunu git. adetliken muayene oluyor neden olmasın.kızlar deli gibi oraya buraya yazıp duruyorum sürekli ama hala kafam karışık mazur görünben şimdi ilk defa muayene gitcem ya beşinci gün olur gel dedi doktor ama burdaki arkadaşların çoğu olmaz diyo :KK63: kafa gitti iyice yeminle .. bi de adetliyken alttan muayene yok dimi
benimde adetimin 3 günü bugün yenisi keşke hiç gelmese 25 eylülaynen canım bende ama hala yok eylül 5 i bekliyorum inşallah bu ay bende hamileyim diye yazarım buraya
5. gün olurmu bilmemde alttan muayene olmuyokızlar deli gibi oraya buraya yazıp duruyorum sürekli ama hala kafam karışık mazur görünben şimdi ilk defa muayene gitcem ya beşinci gün olur gel dedi doktor ama burdaki arkadaşların çoğu olmaz diyo :KK63: kafa gitti iyice yeminle .. bi de adetliyken alttan muayene yok dimi
Ben bu ay kurtaramadim izmiri belkim ayin sonunda bi sonraki 9 eylule temel hazir olur yetisir bizim bebis :)Tebrikler nekiman kardeş
9 eylülde mens olmayarak Izmir.i kurtarmak nasip olsun bana
Bu arada bildiğin hastayım belirtiler her yerimden saçılıyor. Ölüyom ulen tarumar oldum. Bu ay ilk defa deneyelim dedik böyle olduk, vay anasını denemede bu kadar kötü olduysam gebelik gerçekleşirse ne olurum korkuyorum.
Haydi kadınlar gazamız mübarek olsun.
hadi yabe4nde gitmiştim adetinin 2 yada 3 günü gel demişti 3 gün gittik alttan muayne etti canım...
ben hamile kalırsam yazmıcam bu siteyi patlatcam ahahahaaynen canım bende ama hala yok eylül 5 i bekliyorum inşallah bu ay bende hamileyim diye yazarım buraya
valla cevaplarınız için çok sağolun kafam allak bullak doktor olur gel dediğine göre güvenip gitsem mi ki yoksa sonraki ayı mı beklesem bilemedim kibenimde adetimin 3 günü bugün yenisi keşke hiç gelmese 25 eylül
5. gün olurmu bilmemde alttan muayene olmuyo
onu görmüştüm dün gözü aydın :) benim gibi kırmızıları göre var mı
canım inşallah hamiş ol da patlat siteyi razıyız hepimizben hamile kalırsam yazmıcam bu siteyi patlatcam ahahaha
gel önümüzdeki ayı birlikte bekleyelim canımBen gordum malesef sabah sabah :)
canım 1 yıldır tedavi goruyorum her ayda sakır sakır kanamalı iken muayen ediliyorum cevremde ki herkezde ediliyotr, kafanı karıstır bidahaki ayı falanda bekleme. kafa karısıcak bişi yok burda. bide arkadaslar lutfen burda bir konu hakkında gercekten bilgisi olan yanıt versin sonra bu şekilde kafalar karman corman oluyor.valla cevaplarınız için çok sağolun kafam allak bullak doktor olur gel dediğine göre güvenip gitsem mi ki yoksa sonraki ayı mı beklesem bilemedim ki
Insallah canim bekleyelim bakalimmm inssss yaaaaaa olur :)gel önümüzdeki ayı birlikte bekleyelim canımbiri bizim için yeni topik açsın eylül sonu ekim başı hamiş olmayı bekleyenler diye
bende 5.günüm gtmiştim..vajinal muayene yapıldıı canımmm ...daha iyi sonuç aldımm..içim rahatladıı..sende rahat ollkızlar deli gibi oraya buraya yazıp duruyorum sürekli ama hala kafam karışık mazur görünben şimdi ilk defa muayene gitcem ya beşinci gün olur gel dedi doktor ama burdaki arkadaşların çoğu olmaz diyo :KK63: kafa gitti iyice yeminle .. bi de adetliyken alttan muayene yok dimi
yerim seni yaaaaaacanım inşallah hamiş ol da patlat siteyi razıyız hepimiz
öyle canımda yapcak bişi yok bebiş için mecbuuuurhadi yaetmez sanmıştım ben de ay çok iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?