2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Tebrikler nekiman kardeş
9 eylülde mens olmayarak Izmir.i kurtarmak nasip olsun bana
Bu arada bildiğin hastayım belirtiler her yerimden saçılıyor. Ölüyom ulen tarumar oldum. Bu ay ilk defa deneyelim dedik böyle olduk, vay anasını denemede bu kadar kötü olduysam gebelik gerçekleşirse ne olurum korkuyorum.
Haydi kadınlar gazamız mübarek olsun.

kızlar deli gibi oraya buraya yazıp duruyorum sürekli ama hala kafam karışık mazur görün ben şimdi ilk defa muayene gitcem ya beşinci gün olur gel dedi doktor ama burdaki arkadaşların çoğu olmaz diyo :KK63: kafa gitti iyice yeminle .. bi de adetliyken alttan muayene yok dimi

be4nde gitmiştim adetinin 2 yada 3 günü gel demişti 3 gün gittik alttan muayne etti canım...

sen adetin 5. gunu dedi ise doktor o zaman git demedi ise 2. gunu git. adetliken muayene oluyor neden olmasın.

aynen canım bende ama hala yok eylül 5 i bekliyorum inşallah bu ay bende hamileyim diye yazarım buraya
benimde adetimin 3 günü bugün yenisi keşke hiç gelmese 25 eylül

5. gün olurmu bilmemde alttan muayene olmuyo

B
Ben bu ay kurtaramadim izmiri belkim ayin sonunda bi sonraki 9 eylule temel hazir olur yetisir bizim bebis :)

benimde adetimin 3 günü bugün yenisi keşke hiç gelmese 25 eylül

5. gün olurmu bilmemde alttan muayene olmuyo
valla cevaplarınız için çok sağolun kafam allak bullak doktor olur gel dediğine göre güvenip gitsem mi ki yoksa sonraki ayı mı beklesem bilemedim ki

valla cevaplarınız için çok sağolun kafam allak bullak doktor olur gel dediğine göre güvenip gitsem mi ki yoksa sonraki ayı mı beklesem bilemedim ki
canım 1 yıldır tedavi goruyorum her ayda sakır sakır kanamalı iken muayen ediliyorum cevremde ki herkezde ediliyotr, kafanı karıstır bidahaki ayı falanda bekleme. kafa karısıcak bişi yok burda. bide arkadaslar lutfen burda bir konu hakkında gercekten bilgisi olan yanıt versin sonra bu şekilde kafalar karman corman oluyor.

bende 5.günüm gtmiştim..vajinal muayene yapıldıı canımmm ...daha iyi sonuç aldımm..içim rahatladıı..sende rahat oll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…