hayırllısı olsun canım...inşş kırmızıların gelmez...mucizelere açık olmak lazımmm
canım benimde günümde negatif çıktı ama hala gelmedi
Amin canim insallah :) napiyoruz pozitif oluyoruz gulumsuyoruz mutlu hissediyoruz kotu dusunceleri beynimizden atiyoruz :) ♡ herkezin qonlunde olmasini istediqi butun dualarini RABBIM kabul etsin
Sende canim :-* :)amiiiinnnnn... moral oldun teşekkürler :) öpüldünn :*
hemen hemen batımız aynı..aynı ağrılar bendede olduuu..yumurtalardan kaynaklanıyo..yada üşüttün...geçecek yanii stres yapma daha çok erken test için..Bu sabah inanılmaz bir kasık ağrısı ile uyandım ve bel ağrısıylaa.. adetime 12 gün gibi bir süre varr .. daha çok var yani( ama çok merak ediyorum acaba sonuç nee diye
tünaydın canımm...var ya olmaz mııııbiraz geç sanki ama günaydın kızlaaaaaryok mu güzel güzel bebiş haberleri ?
amponla girebilirsin sadece denizden cikinca degistir islak kalmasin icindeKizlarr sabah adetim geldi malesef esimde dedi denize gidelim 2 gun izinliyim hemde kafan daqilsin biraz tampon kullansam olurmu yada hic mi qirmiyim denize bana yardimci olurmusunuz bu konuda :) :)
kimler kimlertünaydın canımm...var ya olmaz mıııı
ben bu ağrı yüzünden evlendiğim zaman doktora gitmiştim yumurtlama dönemi demişti tabi o zaman ayın başlarıyldı .. neyse sonra hiç öyle bir ağrım olmadı . regl gününe bi kaç gün kala oluyordu bazen hafif hafif oda zaten olacağımın belirtisiydi. ama sağ kasığımda iğne gibi bi batma bu çok şiddetli bi ağrı yaa .. evet test için erken bekleyeceğiz. ama hamilelikte böyle kasık ağrısı yaşayan varmı ilk ay özellikle ..hemen hemen batımız aynı..aynı ağrılar bendede olduuu..yumurtalardan kaynaklanıyo..yada üşüttün...geçecek yanii stres yapma daha çok erken test için..
nekiman arkadaşımız hamile....:)kimler kimler
kesinlikleeee..senin içinde geçerli şekerimmmm...Bugun cuma aysonu ile haftasonu birlesti ve isyerim cildirmis gibi, ara ara bakabiliyorum ama ruhum sizinle...
Kurallarimizi hatirlatiyorum..
1-) erken test yapmak yok, yapani dovuyoruz
2-) adet olursak uzulmuyoruz, uzuleni de dovuyoruz
3-) yumurtlama gunleriblnde kocislerle kusmuyoruz, sonrasinda olabilir
4-) calisma gunlerinde bebek fikrini akildan cikariyoruz..
Iiyi calisin dersinize kaytarmak yooookkkk
onu görmüştüm dün gözü aydın :) benim gibi kırmızıları göre var mınekiman arkadaşımız hamile....:)
kesinlikleeee..senin içinde geçerli şekerimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?