2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

selda ya ne oldu haber yok mu, olmusmuydu, ayyyy ben kacırdım bişileri

Benide ekleyin 19 eylül

tzm geciktiği için heyecan yapıyorsun bence, bebiş varsa da bu heyecandan duramıycak kız, az bi sakin dur...

of telefondan yazmak ne zormus ya beni de ekle masalcim 26 eylül 28 ağustosu pas geçtik malum

canım benimde bat 7 eylül ama çatlatma iğnesi olduğum için daha erkekende gelebilir adetim veya hamile oldumu öğrenebilirim günümden önce 7 eylülü baz alalım geçen ay 7 sinde olmuştum :)

YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
tzm..........................27 Ağustos ?????** beklemede**
selda89....................27 Ağustos ?????
Ebrar09...................29 Ağustos ?????
Y-Dilara...................29 Ağustos ?????
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
Filluk........................1 Eylül
hukukçu...................2 Eylül
BBD.........................3 Eylül
Choqseger...............3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
miyankizu...............7 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
persa33....................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
svly44......................19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
Ağustos72................25 Eylül
Rhyz38....................26 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
mhrap.....................5 Ekim

ben yokum vala 5 eylül ekle canımcım

Benıde ekleyın 25 Eylül :)

canım arkadasım gebe olmadan o hesaplanmaz. mantık basit adetin ilk gunu itibariyle seni hamile sayıyor. olmayan seyin neyini hesaplıyon sen yavrum.
aman ne bilim canım işte bir umut da bende kan pıhtılaşması var gebeligimi erken ögrenmem gerekiyor iğneye başlancak gebe olursam iki kaybım var bu hastalık sebebiyle inşallah bu kez hayırlısından olur saglıklısından

o zaman duzenli kan tahililin yapılcak, doktorun durumu biliyorsa ona gore bir onlem alır.

Canım bunlar tabi faydalı olabilir de herkeste aynı etkiyi sağlamıyor diye biliyorum ama inşallah uygulayan herkes olumlu sonuç alır..

o zaman duzenli kan tahililin yapılcak, doktorun durumu biliyorsa ona gore bir onlem alır.
yok ya henüz bi dr yok 10 ay oldu düşük yapalı düşükten hemen sonra bir çok test yapıldı pıhtılaşma kromozom analizii semen analizi falan bunun sonucunda ögrendik bu hastalıgımın oldugunu bu tahlilleri yapanda tıbbi genetik doktoru kadın dogumcu degil yani bakalım gebe kalırsam bi dr bulup gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…