2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kızlar preseed jeli kullanan varmı aranızda bugün onu sipariş verdim bu ayda onu deneyelim dedik

canım seninde gelmez inşallah idrar testi yapmaktansa kan yapim diyorum en doğru sonuç o tabi çıkarsa

pazartesiye kadar gelmezse bende kan testi yapıcam en iyisi canım.. erteleme yap öğrenelim bizde yahu

anaaaammmm benden beter tembel cıktınız anladık kimse akşama yemek memek yapmıyo. bende bi makarna yapar otururuz yeriz napalım

beni de ekler misiniz 15 eylül

canlarım bende cıkıyorum markete alısverise ordan eve, haftasonu bir gelişme olur ise haberdar ederim sizi.
herkeze iyi haftasonları öpüyorum cok.
masal camasırlarını yıka sonra cocuk senin donlarını giymek zorunda kalmasın

Of canm skkin ama bnm bgn masalcim;( var mi sarki onerin
bugün sabahtan beri SEZEN AKSU - VAZGEÇTİM bi de İLHAN ŞEŞEN - RÜZGAR dinliyorum, melankolideyiiimmmmm...

ama bu cuma gununun yoğunluğu başka geçmezdi kiiiiii....

bu arada unuttum öneri gönderen arkadaşlarım sağolun yaaaaa
yeni arkadaşlarım hepiniz hoşgelmişsiniz aramıza
kızlar bu akşam kan testi yapsammı ne dersiniz
bence de yaptır canım en azından yoksa stresi bırakırsın reglin gelir BELKİDEEEEEE MELEĞİN GELMİŞTİRR..

haha yıkadım kız kurumuslar dun 3 makina camasır katladım yerleştirdim... artık don derdimiz kalmadı ailecek şükürrr :)

anam onu bunu bırakın akşama ne yemek yapcanız, eve gidiyom kostur kostur adını koyunca kolay oluyo, her aksamda dısardan yenmiyo kiiii
aaaa ben davetliyim, keyfim gıcır...... yarın için de corba + tavuklu bulgur pilavı var o da yeter, pazara Allah kerim....

Hafta sonu kayınvalidem taşınıyor görümcem temizliğe çağırdı, ben çok ince eleyen sık dokuyan değilim. Gebeysem sıkıntı olurmu eşim kesinlikte gitmemi istemiyor. Anlatalım anlayışla karşılarlar diyor, bende doğmamış çocuk için şimdiden naz yapıyormuş gibi olmak istemiyorum ya değilsem off aklım çok karıştı şimdi...

test yaptır..Allah korusun ilk gebeliğim temizlik merakım yuzunden kısa sürdü...aman diyim dikkat et.

test yaptır..Allah korusun ilk gebeliğim temizlik merakım yuzunden kısa sürdü...aman diyim dikkat et.[/QUOTE
Adet günüm geçmeden test yapmamaya söz vermiştim kendi kendime hamile olduğumu sanmıyorum ama bu işler şans işi ve eğer hamileysem düşme ihtimalini aklıma getirmek istemem, sağol cevabın için...

kızlar preseed jeli kullanan varmı aranızda bugün onu sipariş verdim bu ayda onu deneyelim dedik
çok okudum duydum ama deneyen bi tanıdığım yok.. ben eşiyle isteyerek birlikte olmanın yeterli olacağını düşünüyorum...

Adet günüm geçmeden test yapmamaya söz vermiştim kendi kendime hamile olduğumu sanmıyorum ama bu işler şans işi ve eğer hamileysem düşme ihtimalini aklıma getirmek istemem, sağol cevabın için...
olduuu sen haftaiçi çalış haftasonu temizliğe git, yok öyle yağma,.. ctesi mesayim var de gitme kaç kaç

olduuu sen haftaiçi çalış haftasonu temizliğe git, yok öyle yağma,.. ctesi mesayim var de gitme kaç kaç

SERSERİ GÜLDÜRDÜN BENİ HATTA KOPARDIN...
Ablamı aradım hemşiredir kendisi delimisin dedi "evde temizlik yaparken eşya çektin belini incittin acilde iğne yaptılar ikigün sırt üstü istirahat et dediler "de dedi. Ama içim rahat değil yinede azar istiyorum ben azarrr

canım bu ay ben kullandım doktorum verdi umarım işe yarar doktorum sadece preseed jel kullansanda hamile kalırsın sen dedi benim sorunumda vajinal kuruluktu doktor bu ay hem klomifen hemde çatlatma iğneside verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…