canım seninde gelmez inşallah idrar testi yapmaktansa kan yapim diyorum en doğru sonuç o tabi çıkarsa
valla sorma hiç kalkıp yemek yapmak istemiyorum iyice tembelleştimanaaaammmm benden beter tembel cıktınız anladık kimse akşama yemek memek yapmıyo. bende bi makarna yapar otururuz yeriz napalım
makarna salata tamammmmm...sonrada çay faslııı...anaaaammmm benden beter tembel cıktınız anladık kimse akşama yemek memek yapmıyo. bende bi makarna yapar otururuz yeriz napalım
beni de ekler misiniz 15 eylülYENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
tzm..........................27 Ağustos ?????** beklemede**
selda89....................27 Ağustos ?????
Ebrar09...................29 Ağustos ?????
Y-Dilara...................29 Ağustos ?????
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
Filluk........................1 Eylül
hukukçu...................2 Eylül
BBD.........................3 Eylül
Choqseger...............3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
persa33....................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
svly44......................19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
Ağustos72................25 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
mhrap.....................5 Ekim
sanırım tamamlandı...
bugün sabahtan beri SEZEN AKSU - VAZGEÇTİM bi de İLHAN ŞEŞEN - RÜZGAR dinliyorum, melankolideyiiimmmmm...Of canm skkin ama bnm bgn masalcim;( var mi sarki onerin
bence de yaptır canım en azından yoksa stresi bırakırsın reglin gelir BELKİDEEEEEE MELEĞİN GELMİŞTİRR..bu arada unuttum öneri gönderen arkadaşlarım sağolun yaaaaa
yeni arkadaşlarım hepiniz hoşgelmişsiniz aramıza
kızlar bu akşam kan testi yapsammı ne dersiniz
canlarım bende cıkıyorum markete alısverise ordan eve, haftasonu bir gelişme olur ise haberdar ederim sizi.
herkeze iyi haftasonları öpüyorum cok.
masal camasırlarını yıka sonra cocuk senin donlarını giymek zorunda kalmasın
aaaa ben davetliyim, keyfim gıcır...... yarın için de corba + tavuklu bulgur pilavı var o da yeter, pazara Allah kerim....anam onu bunu bırakın akşama ne yemek yapcanız, eve gidiyom kostur kostur adını koyunca kolay oluyo, her aksamda dısardan yenmiyo kiiii
test yaptır..Allah korusun ilk gebeliğim temizlik merakım yuzunden kısa sürdü...aman diyim dikkat et.Hafta sonu kayınvalidem taşınıyor görümcem temizliğe çağırdı, ben çok ince eleyen sık dokuyan değilim. Gebeysem sıkıntı olurmu eşim kesinlikte gitmemi istemiyor. Anlatalım anlayışla karşılarlar diyor, bende doğmamış çocuk için şimdiden naz yapıyormuş gibi olmak istemiyorum ya değilsem off aklım çok karıştı şimdi...
Adet günüm geçmeden test yapmamaya söz vermiştim kendi kendime hamile olduğumu sanmıyorum ama bu işler şans işi ve eğer hamileysem düşme ihtimalini aklıma getirmek istemem, sağol cevabın için...test yaptır..Allah korusun ilk gebeliğim temizlik merakım yuzunden kısa sürdü...aman diyim dikkat et.[/QUOTE
çok okudum duydum ama deneyen bi tanıdığım yok.. ben eşiyle isteyerek birlikte olmanın yeterli olacağını düşünüyorum...kızlar preseed jeli kullanan varmı aranızda bugün onu sipariş verdim bu ayda onu deneyelim dedik
olduuu sen haftaiçi çalış haftasonu temizliğe git, yok öyle yağma,.. ctesi mesayim var de gitme kaç kaçAdet günüm geçmeden test yapmamaya söz vermiştim kendi kendime hamile olduğumu sanmıyorum ama bu işler şans işi ve eğer hamileysem düşme ihtimalini aklıma getirmek istemem, sağol cevabın için...
pazartesiye kadar gelmezse bende kan testi yapıcam en iyisi canım.. erteleme yap öğrenelim bizde yahu
olduuu sen haftaiçi çalış haftasonu temizliğe git, yok öyle yağma,.. ctesi mesayim var de gitme kaç kaç
canım bu ay ben kullandım doktorum verdi umarım işe yarar doktorum sadece preseed jel kullansanda hamile kalırsın sen dedi benim sorunumda vajinal kuruluktu doktor bu ay hem klomifen hemde çatlatma iğneside verdikızlar preseed jeli kullanan varmı aranızda bugün onu sipariş verdim bu ayda onu deneyelim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?