2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

bu arada unuttum öneri gönderen arkadaşlarım sağolun yaaaaa
yeni arkadaşlarım hepiniz hoşgelmişsiniz aramıza
kızlar bu akşam kan testi yapsammı ne dersiniz

bence hamile kalmadan once git, boyle bir sorunum var de ona gore onlem alsınlar. bende de kalp romatizması var bikuspit diyorlar ben ilk bebek kararı aldıgımdan bu yana gidiyorum ve bence her kadında bunu yapmalı su donemde hamile kalma kararı aldıgında once doktora gitmeli, senin durumun dahada özel mutlaka git bir kadın dogum doktoruna.

bu arada unuttum öneri gönderen arkadaşlarım sağolun yaaaaa
yeni arkadaşlarım hepiniz hoşgelmişsiniz aramıza
kızlar bu akşam kan testi yapsammı ne dersiniz
Canım yaptır bence, inşallah hamilesindir mutlu haberlerini bekliyoruz :)

Benim de adet gunum yarin bu ay cok umitliydim gebe kalacagimdan ama 2 gundur karnim agriyor adet olacam bize bu ay kismet olmadi topikte bu ay umidi olan herkesin umidi gercek olsun ve patir patir hamile haberleri ile dolsun insaallah hamile kalanda lutfen hu topikteki bizleri unutmasin ve duasini eksik etmesin

tzm sen 2 ihtimali olumlu düşün
bu arada benden hala tık yok kırmızıyı görmedim daha..
yarın sabah yine yapıcam test hadi bakalım hayırlısı..
yeni gelen arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum çoğaldık ne güzel

tez elden listeye ekleyiver gari
Kayıtlara geçsin. Yeşil zeytin 9 eylül

yani şunun şurasında 3 ihtimal vardır dimi
1- test doğru hamile değilim
2- test yanlış hamileyim
3-hiçbiri (problem var) yani nasıl bir tablo ya buuuu
bence olma ihtimalini düşün ancak cok kaptırma daha önce soylediğim gibi mevsimsel stressel bişide olabülüüüüüü :)

canım seninde gelmez inşallah idrar testi yapmaktansa kan yapim diyorum en doğru sonuç o tabi çıkarsa

anam onu bunu bırakın akşama ne yemek yapcanız, eve gidiyom kostur kostur adını koyunca kolay oluyo, her aksamda dısardan yenmiyo kiiii

dogru söylüyosun canım ya bunu eşimle bi görüşeyim bakalım gideytim ben en iyisi 5 aydır yok zaten belkide bi problem var öncekilerde istedik ve 2 3 ay içinde hamile kaldım bu sefar çok geç kaldı yaa bilmiyorum ben en iyisi bi dr gideyim saol canım ya tavsiyen için

kızlar herkeze iyi haftasonları ben kaçar kendinize iyi bakın pazartesi güzel haberler okurum burdan inşallah bol bol

kızlar beni de ekleyin 22 ağustos hala olmadım idrar testi de yaptım yok birşey adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ama kısa süreli inş olmam

nekiman a ne oldu hamile oldugunu ogrenince baylıp bidaa kendine gelemdişmi yok sa amaaaannn ben hamileyim bu forumda ne işim var artık diyerek bize pislik muamelesi yapıp baska forumlarda mı geziyo kızzzzzzzzzzz nekiman nerdesin

kızlar herkeze iyi haftasonları ben kaçar kendinize iyi bakın pazartesi güzel haberler okurum burdan inşallah bol bol
Canım sana da iyi hafta sonlarıı test yaparsan bizi unutma güzel haberler bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…