bence hamile kalmadan once git, boyle bir sorunum var de ona gore onlem alsınlar. bende de kalp romatizması var bikuspit diyorlar ben ilk bebek kararı aldıgımdan bu yana gidiyorum ve bence her kadında bunu yapmalı su donemde hamile kalma kararı aldıgında once doktora gitmeli, senin durumun dahada özel mutlaka git bir kadın dogum doktoruna.yok ya henüz bi dr yok 10 ay oldu düşük yapalı düşükten hemen sonra bir çok test yapıldı pıhtılaşma kromozom analizii semen analizi falan bunun sonucunda ögrendik bu hastalıgımın oldugunu bu tahlilleri yapanda tıbbi genetik doktoru kadın dogumcu degil yani bakalım gebe kalırsam bi dr bulup gitmeyi düşünüyorum
yani şunun şurasında 3 ihtimal vardır dimiyaptır bence akşam.
Canım yaptır bence, inşallah hamilesindir mutlu haberlerini bekliyoruz :)bu arada unuttum öneri gönderen arkadaşlarım sağolun yaaaaa
yeni arkadaşlarım hepiniz hoşgelmişsiniz aramıza
kızlar bu akşam kan testi yapsammı ne dersiniz
tez elden listeye ekleyiver gariYENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
tzm..........................27 Ağustos ?????
selda89....................27 Ağustos ?????
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
Filluk........................1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
persa33....................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
mhrap.....................5 Ekim
persa ekledim seni bacım, hoş geldin
listede olmayan varsa cabuk yazsın bana :) yoksa döverimmmm
bence olma ihtimalini düşün ancak cok kaptırma daha önce soylediğim gibi mevsimsel stressel bişide olabülüüüüüü :)yani şunun şurasında 3 ihtimal vardır dimi
1- test doğru hamile değilim
2- test yanlış hamileyim
3-hiçbiri (problem var) yani nasıl bir tablo ya buuuu
canım seninde gelmez inşallah idrar testi yapmaktansa kan yapim diyorum en doğru sonuç o tabi çıkarsatzm sen 2 ihtimali olumlu düşün
bu arada benden hala tık yok kırmızıyı görmedim daha..
yarın sabah yine yapıcam test hadi bakalım hayırlısı..
yeni gelen arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum çoğaldık ne güzel
yaptır canım merakla ve umutla bekliyoruzbu arada unuttum öneri gönderen arkadaşlarım sağolun yaaaaa
yeni arkadaşlarım hepiniz hoşgelmişsiniz aramıza
kızlar bu akşam kan testi yapsammı ne dersiniz
canım ya hepsi Allahtan ondan gelene başım kıldan ince amennabence olma ihtimalini düşün ancak cok kaptırma daha önce soylediğim gibi mevsimsel stressel bişide olabülüüüüüü :)
dogru söylüyosun canım ya bunu eşimle bi görüşeyim bakalım gideytim ben en iyisi 5 aydır yok zaten belkide bi problem var öncekilerde istedik ve 2 3 ay içinde hamile kaldım bu sefar çok geç kaldı yaa bilmiyorum ben en iyisi bi dr gideyim saol canım ya tavsiyen içinbence hamile kalmadan once git, boyle bir sorunum var de ona gore onlem alsınlar. bende de kalp romatizması var bikuspit diyorlar ben ilk bebek kararı aldıgımdan bu yana gidiyorum ve bence her kadında bunu yapmalı su donemde hamile kalma kararı aldıgında once doktora gitmeli, senin durumun dahada özel mutlaka git bir kadın dogum doktoruna.
Canım sana da iyi hafta sonlarıı test yaparsan bizi unutma güzel haberler bekliyoruz :)kızlar herkeze iyi haftasonları ben kaçar kendinize iyi bakın pazartesi güzel haberler okurum burdan inşallah bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?