10 mayısta düğünümüz vardı 12 mayısta maldivlere uçtuk tek kelimeyle mükemmeldi. türküye de ise belekte cornellia diamont u ayarladık orası da harika bi yer gerçi daha gitmedik oraya ama eşim gitmiş çok güzel olduğunu söylüyor balayı konsepti de baya güzel odaya kahvaltı servisi dahi var konsepte tavsiye ederim.[/QUOT
Maldivde hangi otelde konakladınız ve toplam harcamanız ne oldu acaba?
Maldivlerlw ilgili bilgiyi sanirim alltta cikti ordan omuyabilirsiniz.belekte kesinlikle cornelia diamont süper bi otelAntalomuyabilirsiniz.belrında balayına giden varsa lütfen otel adı paylaşabilir mi? 1 aydır balayı için otel arıyorum yorumlara da çok güvenemiyorum. Deneyimler benim için daha önemli yardımcı olursanız sevinirim
alva donna belek i tercih ettik bizde balayı için agustosta gideceğiz umarım iyi bir tercihtirAntalya belek taraflarında balayına giden varsa lütfen otel adı paylaşabilir mi? 1 aydır balayı için otel arıyorum yorumlara da çok güvenemiyorum. Deneyimler benim için daha önemli yardımcı olursanız sevinirim
alva donna belek i tercih ettik bizde balayı için agustosta gideceğiz umarım iyi bir tercihtir
inşalllah hepimizinkisiiiiiiiiiumarım güzel geçer nede olsa yılların hayali gerçekleşecek
karlık eviiiiii
2 ağustos cnm:) 202 oda sizz ??
Bende bu yil 2 agusosta gidicem ayni tarih ayni odaama 1 yil.sonrasi
Nasil resimdeki gibi güzel mi acaba blglendrrmsn canim
kesinlikle resimdekilerden daha güzel keşke zaman geri gelse yine gitsem :) keyfini çıkar..
Cevap vermessin diye korktum vallauzun zmn olmus yazi siz kaderimiz benziomus dikkatmi cekti ayni tarhler ayni yer olunca yazym dedim cok tesekkur ederim INSALLAH hersey cok guzel olur Kahvalti cok mu erken oluyor tatlim bide yabancı yabanci turistler geliyormu otele ben biraz kiskancmda aile oteli degil mi
kıskanmana hiç gerek yok otelde herkes kendi halinde otel demek biraz hafif kalıyor ama :)
kahvaltı istedigin saatte canım 11 12 1 hiç farketmiyo sen ne zaman inersen :)
çok güzel bi tercih yapmışsın evlilik yıldönümümde bendemi gelsem yine :)))))
kıskanmana hiç gerek yok otelde herkes kendi halinde otel demek biraz hafif kalıyor ama :)
kahvaltı istedigin saatte canım 11 12 1 hiç farketmiyo sen ne zaman inersen :)
çok güzel bi tercih yapmışsın evlilik yıldönümümde bendemi gelsem yine :)))))
Vayy simdi daha cok heyecanladimmm yaaaa cok tatlisin cok.sagol.yardimlarin icn
kimsenin kimseyi rahatsz etmemesi guzel sevndm
Ya gel valla ne güzel tanisiriz seninle
Kahvaltida istedgn saateymis daha ne olsun super ya ben erkenden kalkmayi sevmiom 8 9 gibi 11de kalkarim hemde uykumu almis olurum INSALLAH GITMEK NASP OLUr
aksam yemeklerinde ne yaptnz kuzum
ya ben cok arastrdm ve odalari cok begendim dedim acaba nette bole guzel ama seni bulduguma sevndim icime su serptn cok mutlu ettn beniiieksik olma
RİCA EDERİM CANIM BENDE BÖYLEYDİM GEÇEN SENE BU ZAMANLAR :)))))
BİRAZ ZOR Bİ İHTİMAL CANIM AMA ÇOK İSTERDİM VALLA YAA :)
EVET CANIM İSTEDİĞİN SAATTE Bİ ZORUNLULUK YOK ŞU SAATE KADAR YAPICANIZ DİYE HİZMETTE MÜKEMMEL HEEE :))
AKSAM YEMEKLERİNİDE RESTARONTALARDA HALLETTİK ZATEN KAHVLTIDA O KADAR ÇOK ÇEŞİT VARKİ ONUNLA DOYUYOSUN AKSAMA KADAR ACIKMIYOSUN :)
RİCA EDERİM CANIM BENDE BÖYLEYDİM GEÇEN SENE BU ZAMANLAR :)))))
BİRAZ ZOR Bİ İHTİMAL CANIM AMA ÇOK İSTERDİM VALLA YAA :)
EVET CANIM İSTEDİĞİN SAATTE Bİ ZORUNLULUK YOK ŞU SAATE KADAR YAPICANIZ DİYE HİZMETTE MÜKEMMEL HEEE :))
AKSAM YEMEKLERİNİDE RESTARONTALARDA HALLETTİK ZATEN KAHVLTIDA O KADAR ÇOK ÇEŞİT VARKİ ONUNLA DOYUYOSUN AKSAMA KADAR ACIKMIYOSUN :)
Belki bi yildonumzude karsilariz kismet
bisi sorcam cekiniyorum kuzum ya ole ustsuz guneslenen filan yok dimi ya ben kiskancliktan cldrrm sanrmmzehir olmasin
ALLAH razi olsunnn kuzum ya valla icimi ferahlattin seni ALLAH gonderdi cok.sagolicim huzurlu gitcem oraya superrr oohh guzel bi kahvalti sonra gezerizz yaaa biran evel.gelsn agsutos INŞALLAH
HAYIR YOK BENDE ÇOK KISKANCIM AMA ÇOK ŞÜKÜR ÖLE BİŞEY YOK GÜNEŞLENEN YOKKİ :) ZATEN Bİ HAVUZ VAR KİMSE GİRMEDİ GEÇEN SENE BİZ GİRDİK BEN BİDE KAPALIYIM BENDE ÖNEM VERİRİM ÖYLE ŞEYE SADECEC Bİ KADIN VARDI BİKİNİLİ BİZ GİRERKEN ONU KISKANDM AMA ODA YABANCI ANNEM YAŞINDA :)
RİCA EDERİM CANIM BENİM ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN. BALONA MUTLAKA BİN BEN BİNEMEDİM İÇİMDE KALDI :) GEZİ TURLARI DÜZENLİYOLAR ZATEN BİRAZ MALİYETLİ AMA PARAN VARSA ÇOK GÜZEL GEZERSİNİZ :)
Valla kuzum bende cok kiskancimhavuza girmem bende gezeriz bol.bol INŞALLAH bendede kimsecikler olmazda kiskanmam kimseyii
Bende balonu cok istiyorummm eğer butcemizi ayralrsak binicemm ya cunku hayalim
cok tesekkur ederim benimle ilgilendgn icn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?