2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ayy azeriiiiiimmm icime su serptin valla. Insallah dedigin gibidir cunku benim oglumda 15 günde 600 gr almis masallah. Ama kizimda goguslerim cok sertti ve devamli akardii kendi kendine. Simdi ise tam tersi cok yumuşaklar. Bu da biraz etkili olmadigini dusunmemde. Senin goguslerinde yumusak mi canim. Ben mi yaniliyorum acaba bosa mi stres yapiyorum

Kizlar sütüm cok az ve bebegim devamli emmek istiyor indirdigimi farkettigi an tekrar basliyor napicagimi şaşırdım cok üzülüyorum bir akıl verin bana

Canım benim kızım da sürekli emmek istiyor kusuyor gene emmek istiyor bu doymuyor demek değil sakın yanılıp mamaya başlama ozaman sütünü daha az emeceği için sütün azalır emmek onlar için bir refleks bir de gaz sancıları sırasında sürekli aranıp emmek ister bacaklarını karnına çekip aniden ağlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah bebeğine canım çok iyi gelişimi

Cann im bacim benim goguslerime dokununca yumusacik hic sertlesmiyor...
Ayrica emince gurt gurt sesleri duyuyorum...
Bbebek emmeye baslayinca kanallarda gelmeye basliyor sanirim...
Gogus yapisi ile alakali olsa gerek

Maşallah bebeğine canım çok iyi gelişimi

Sagol bacim...
2.500 gr dogdu ayliklarina yetismesi gerek degil mi ama

Yetişir de geçer bile maşallah hem kilosu az doğanlar daha iyi kilo alır derler daha çabuk toparlarmış

Inşallah dediğin gibidir bacım. Olmadi hassas terazi alacam eve

Yetişir de geçer bile maşallah hem kilosu az doğanlar daha iyi kilo alır derler daha çabuk toparlarmış

Ins. Boyle devam eder bakalim ♥♥♥
Inşallah dediğin gibidir bacım. Olmadi hassas terazi alacam eve
Bence gerek yok bosa masraf yapma bacim ♥
Ben banyo yaptiracagim zaman sadece bezi oldugunda kucagima alip tartiliyorum...
Birde tek basima cikip tartiliyorum aradaki fark bebisin kilosu tmm iste
Gr mi gr mina degil ama olsun 100 gr.da bir artma oluyor...

Oglum artik masaallah abi oldu ya bende forumdan cikmaz oldum

Bacilarim birsey sormak istiyorum...
Simdi bazi doktorlar cocuklar uyurken uyandirilmamasi gerektigi yonunde...
Uyurken buyume hormonu salgiliyor diye...
Eee kan sekeri dusmez mi peki ???
Bazi doktorlar ise 2- 3 saatte bir uyandirilarak beslenmesi gerektigini savunuyor...
Boyle olursa ileride araliksiz yatamazmis bebek ...
Ve aliskanlik haline getirirmis buyudugunde de gece yarisi kalkarmis...

Siz hangisini yapiyorsunuz yada yapacaksiniz ???
Ben su an icin 2-3 saatte bir uyandiriyorum yada oglum kaldiriyor...
Her ikiside mantikli geldi bana ama

ah arkadaşım ben de kendimi hatırladım birden benim ilk bebeğim kolikti....seninki kolikmi bilmiyorum ama ben neler çektim neler.....
12. günden itibaren acile götürmeye baslamıştık düşünsene daha yeni anne olmuşsun çocuk biyerlerini kesiyormuşcasına ağlıyor öyleki sesi gelmezdi 5 10sn kadar elimiz ayağımıza karışırdı... sonra arabaaya bindir hastane yolunda bebek susardı dr .da ise muayene sırasında uyurdu... dr niye getirdiniz derdi.. bizde anlataırdık...zinko verirdi işe yaramazdı sonra nurse harvey diye bir ilaç bulduk onu verirdik oda bi nebze rahatlatırdı... annem ve kvalidem biz 3 çocuk büyüttük böyle birşey görmedik derdi....zaten 20. günde evden kaçmışlardı.. sürekli ağlayan bir bebek düşünsene ....ama garipti kilo alımı gelişimi iyiydi...çaresi ne dersen zaman... 3 ayın sonunda sanki sihirli bir değnek vurulmuşcasına o ağlamalar kesildi.....

Azericim bence uyandirip emzirme sarilik olunca yapilmali çünkü 3 4 saat aciksa da uyanmiyorlar baygin gibi bi tuhaf uyuyorlar ama sağlikli bebeği kendi doğal döngüsüne birakmak lazim kirli cikinca daha uzun sureli uyuyorlarmis mesela ac bebek uyumaz diyorum yani ben

Canim ben ilk zamanlarda uyandiriyordum sarılık olmasin diye ama artok kendi ne zaman isterse kalkıyor bende o zamanlar emziriyorum

Canim senin bebegin de zayif dogmustu sanirim benimki de 2390 gr dogdu 39.günümüz bugün 1300 gr almis 3700 olmus ben mama da veriyorum dr normal dedi ama hala zayif geliyo bana hele seninkini duyuncasadece emziriyor musun sen ve ne kadar sıklıkla emziriyorsun kac dk duruyo memede?

Canim ben ilk zamanlarda uyandiriyordum sarılık olmasin diye ama artok kendi ne zaman isterse kalkıyor bende o zamanlar emziriyorum
Bencede ac bebek uyumaz ...
Ama ne bileyim bacilar sanki 3 saati gecince bayginlik geciricekmis gibime geliyor
Bu aksam deneyeyim bir bakalim pasa ne zaman uyanacak :44:

Evet zayif dogmustu bacim 35+1 de 2.530 gr. ...
Benimki sadece anne sutu bacim....
Gunduzleri velirli bir duzenimiz yok agladimi basiyom agzina memeyi susuveriyor...
Geceleri ise 2-3 saatte bir bazen saatte bir emiyor...
Memeden cekmesem cekecegi yok ozellikle memede uyumayi cok seviyor...
Bizim doktorumuz hizli aliyor kiloyu dedi sutum yariyormus...
Ama ileride ne olur bilemem oglumla birlikte bende aliyorum

Son düzenleme:

doktorum açılan yerle ilgili tekrar gel demedi ama ben gidicem tabiki haftaya giderim herhalde normalde kırkınız çıkınca gelin demişti inşallah kapanır aklım hep dikişimde daha çok açılırsa diye hiç bişey yapmak istemiyorum,birde kanamam bitmişti dün koyu renk pıhtılar geldi 40 gün sürecekmi böyle ara ara acaba,ilk sezeryanda yaşamamıştım böyle bir durum

Hic kucuk dogdu deme azericim benim ki 40+3 te 2850 dogdu ki ultrasonda en son 3200 cikmisti.. Anneme cekmisim o da kendi kg alirmis findik kdr cocuk dogururmus.. Sonradan sutu yarar cocuklari dana kdr olurmus.. Simdilik gidisatimiz o yonde ins ben de bu cocugu buyutucem sisko yapicam 😄😄

Merhaba canm, banada hemşireler ilk gün her ağladıpında 5 dk da bir de olsa emzir uyuduğunda 2 saati geçmesin uyandır emzir demişti o nedenle ilk günün gecesi uyumamıştım kızım uyanmadı ağzını ben açtım güğsümü verdim neyse 5. Gün kontrole gittiğimizde kilosu düşmeden kilo almıştı doktorumuza bi gece 3 saat uyudu kendisi uyanınca verdim uyumuşum bende dedim çok güzel bırak uyusun kendi uyanınca emzir dedi bırak 3 4 5 saat uyusun dedi sadece ilk günler önemli kan şekeri düşmemesinden dolayı 2 saate emzirilir dedi bende ne zmn uyanırsa o Zmn emZiriyorum 2 3 4 saat araları değişiyor ama şu aralar uyumuyo :/ nazar oldu galiba :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sürekli uyandırırsan alışıyor ve sürekli kalkıyor tokta olsa memenin kokusuna kalkıyor yani ama uzun saatler uyursa ben de dayanamam herhalde ilk kızımda hiç görmedim uzun uyuduğunu çünkü bu kızım nasıl olcak bilmiyorum şuan gece sık kalkıyor ama daha çok küçük. Ayrıca acıkınca zTn ortalığı yıkıyorlar bebişler

İnşallah açılmaz kötü bişey olmaz benim sol ucu hala bi acayip bgn kontolede gidemedim ptesi ye kaldı

Ya benim bebegimde uzun sure uyuyo uyandirmiyorum cunku uyuyuncada buyuyecek bu bebisler oyle degil mi

Simdi kafama takildi ama sizin bebisler masallah cok guzel kilo almis benimki tombik dogdu ondan mi acaba az az aliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…