2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Erkek bebegi olan arkadaşlar sünneti ne zaman yaptırmayi düşünüyorsunuz?ben hemen hemen yaptırmayi düşünüyorum 38.günümüz bugün sizin de fikrinizi almak istedim erken mi yoksa biraz daha mi beklemeliyim

bzm yarın kırkımız çıkıyor ve ben haftaya hafta içi yaptırmayı planlıyorum doktorda erken yaptırmanız daha iyi olr dedi. yaptırcam bir an önce yileşsin inşallah

Erkek bebegi olan arkadaşlar sünneti ne zaman yaptırmayi düşünüyorsunuz?ben hemen hemen yaptırmayi düşünüyorum 38.günümüz bugün sizin de fikrinizi almak istedim erken mi yoksa biraz daha mi beklemeliyim

Canım 20 günlük olduk bugün.bende erken istiyorum 2 -3 aylık falan.doktorumuz öyle demişti

Kızlar oğlum uyumuyo yaaa.
Delircem emziriyom ,gaz çıkarıyoz,alt değişiyoz 5 dk uyuyo
Sonra gene aynı işlemler.saat kaç olmuş
Yarın
zombi gibi dolanırım:111:
5 gündür böyleyiz.
20 günlük bebeği ayağımda sallıyom şuan.
Yinede uyumuyo.
Yapmam dediğim herseyi yaptırdı bana

Galiba yıkıcam şimdi.banyodan sonra uyuyo rahat...

Kızlar sizinde emmeniz uzun sürüyor mu emzir altını değiştir tekrar emzir uyut derken bir buçuk iki saat geçiyor biz mi çok yavasiz yoksa sizlerde de durum böyle mi

be

Bende erken yaptırmayi düşünüyorum canım bizim anne karnında fark edilen bir böbrek sorunumuz vardi o sonuclansin ondan sonra yaptircam inşallah

Aysenazim yalniz degilsin bz 4 ten beri ayaktayz
Gunduz misil misil uyuyo sadce emmeek icin
Uyanio gece kiza bsyler oluyo bi turlu uyuyamio
Smdi memede bayildi artik ama bnde bayilmak
Uzereyim

Allah nasip ederse 2.için ben çok beklemek istemiyorum zaten..Efe 1 yaşına geldiği an düşünüyorum ama doktor bana geneli önerdi ve bende genel istiyordum aslında,diğerleri beni daha çok geriyor ya..o ortamda uyanık kalmak bele iğne falan
:18:

şu son cünlene sonuna dek katılıyorum valla...teoriyle pratik tutmadı birbirini

Kızlar sizinde emmeniz uzun sürüyor mu emzir altını değiştir tekrar emzir uyut derken bir buçuk iki saat geçiyor biz mi çok yavasiz yoksa sizlerde de durum böyle mi

ben sütümü sağıp veriyorum canım..tek göğüs 20 dk sürüyor,toplam 40 dk oluyor...bebişi uyandır,içir,gazını çıkart,altını değiştir ve uyut derken 1-1.5 saat sürüyor bizimde...

Kizlar
Sizinde bebekleriniz 4 saat suren aglama krizine giriyormu yoksa biz kolikmiyiz?
Yasayamiyorum artik gunde 2 kez en az krize giriyo ve toplam 7 8 saaat ediyo. Kucagima alinca butun vucudunda gaz gezudigini hissediyorum ve ne yapsam cikmiyor her beslenmede de kusuyor.oyle katilarak agliyoki napicagimi sasiriyorum. Bunlar normal mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Memede uyuyo uyandirmaya calis olmadi altini ac gazi cikar yine emzir iki ceksin yine uyusun ayni islemler yine derken uzuyoda uzuyo gerci raziyim yeterki emsin)

Aysenazim yalniz degilsin bz 4 ten beri ayaktayz
Gunduz misil misil uyuyo sadce emmeek icin
Uyanio gece kiza bsyler oluyo bi turlu uyuyamio
Smdi memede bayildi artik ama bnde bayilmak
Uzereyim

Ya benimkide gunduz cok guzel uyuyo gece uykuda surekli sesler cikariyo aglamiyo ama bende uyuyamiyorum o zaman aklim hep onda kaliyo sabaha kadar uyur uayanik yatip kalkiyoruz

Bizde ilk firsatta yaptirmayi dusunuyoruz bacim...
Bayramdan hemen sonra...
Iyilwsme surecide kisa oluyor agrisiz acisiz oluveriyormus...
Biz gec bile kaldik aslinda 3 aylik olmus olacagiz yaptirinca...

Bacim az daha sabir 40 i ciktiktan sonra ciddi anlamda degisiyorlar sikma canini...
Yarisi gitmis kalmis yarisi

Bacim gunun ayni saatlerinde mi agliyor ???
Birde ne yaparsam yap susmuyorsa galiba kolik ...
Rabb'im sabir versin ne diyim...
Yengemde 3-4 ay cekmisti bu kolik sancilari

Bir an ben mi yazdim acaba dedim tek farkimiz biz 18 günlüğüz

Kizlar sütüm cok az ve bebegim devamli emmek istiyor indirdigimi farkettigi an tekrar basliyor napicagimi şaşırdım cok üzülüyorum bir akıl verin bana

Bacim gunun ayni saatlerinde mi agliyor ???
Birde ne yaparsam yap susmuyorsa galiba kolik ...
Rabb'im sabir versin ne diyim...
Yengemde 3-4 ay cekmisti bu kolik sancilari
[/QUOTE]

Genelde ayni saatlerde agliyo ya kolikler aynu saatlerdemi aglarmis yoksa evet hicbir sekilde susmuyor o anlarda

Kızlar ben doğum yapalı 34 gün oldu 2 gündür kanamam Adet sancısı gibi ağrılı bundan önce böyle deildi sizlerde ağrı var mı yoksa
Ben adet mi oldm olr mu öyle sey kafam cok karıştı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Genelde ayni saatlerde agliyo ya kolikler aynu saatlerdemi aglarmis yoksa evet hicbir sekilde susmuyor o anlarda

Bacim kolik sanirim...
Uzgunum ama en erken 2-3 ay en gec 6-7 aya kadar suruyormus hatirladigim kadariyla :26:
Ins. Kolik degildir tabi istersen su bitkisel damlalardan ver belki iyi gelir....
Cok sukur ben oglumla oynuyorum hep...
Gaz sancimiz vs kalmadi geceleri ya acikinca uyaniyor yada oynamak istedigi icin
Darisi sizlere ♥

Kizlar sütüm cok az ve bebegim devamli emmek istiyor indirdigimi farkettigi an tekrar basliyor napicagimi şaşırdım cok üzülüyorum bir akıl verin bana

Sutunun yetemedigi varsayimina bu sebeple anladiysan yaniliyorsun bence bacim...
Senin yerinde olsam saglik ocagina birer hafta araliklarla goturup kilo takibi yaptirirdim...
Cunku benim oglumda memeye asiri duskundu...
Bende sutumun yetmedigini yazmistim hatirlarsan...
Ama masaallah 1. Ay 1.100 gr. Ki 10 gun hastanedeydi yavrum 20 gunde aldi o kiloyu...
2. Ayinda ise 1.600 gr. Almis
Diyecegim su ki surekli emmek istemeai ywtmedigi anlamina gelmiyor...
Icin raahat olsun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…