- 9 Haziran 2012
- 218
- 12
- 68
- 40
Erkek bebegi olan arkadaşlar sünneti ne zaman yaptırmayi düşünüyorsunuz?ben hemen hemen yaptırmayi düşünüyorum 38.günümüz bugün sizin de fikrinizi almak istedim erken mi yoksa biraz daha mi beklemeliyim
Erkek bebegi olan arkadaşlar sünneti ne zaman yaptırmayi düşünüyorsunuz?ben hemen hemen yaptırmayi düşünüyorum 38.günümüz bugün sizin de fikrinizi almak istedim erken mi yoksa biraz daha mi beklemeliyim
arkadaşım benim birincisi spinal olmuştu 2.de genel oldum. en büyük fark bu...spinalde çıktıktan sonra ağrı çekmedim.. ama bunda her seferinde iğne yapsınlar diye yalvardım, sancım çoktu...4 saatte anca kendime geldim ve yavrumu emzirdim,spinalde hemen emzirmeye başladım..hastanede kaldığım sürece sersem gibiydim,sarhoş gibi yani..onun için herkese spinali önerirm...bence en önemlisi de yaş ben 5 buçuk sene önce ilk sez olmuştum tabii yaşlandık belkide bu yüzden kolay gelmemiştir ikincisi..
ikinci düşünen arkadaşlar fazla beklemeden hemen hamile kalın derim....
Kızlar oğlum uyumuyo yaaa.
Delircem emziriyom ,gaz çıkarıyoz,alt değişiyoz 5 dk uyuyo
Sonra gene aynı işlemler.saat kaç olmuş
Yarın
zombi gibi dolanırım:111:
5 gündür böyleyiz.
20 günlük bebeği ayağımda sallıyom şuan.
Yinede uyumuyo.
Yapmam dediğim herseyi yaptırdı bana
Kızlar sizinde emmeniz uzun sürüyor mu emzir altını değiştir tekrar emzir uyut derken bir buçuk iki saat geçiyor biz mi çok yavasiz yoksa sizlerde de durum böyle mi
Kızlar sizinde emmeniz uzun sürüyor mu emzir altını değiştir tekrar emzir uyut derken bir buçuk iki saat geçiyor biz mi çok yavasiz yoksa sizlerde de durum böyle mi
Aysenazim yalniz degilsinbz 4 ten beri ayaktayz
Gunduz misil misil uyuyo sadce emmeek icin
Uyanio gece kiza bsyler oluyo bi turlu uyuyamio
Smdi memede bayildi artik ama bnde bayilmak
Uzereyim
Bizde ilk firsatta yaptirmayi dusunuyoruz bacim...Erkek bebegi olan arkadaşlar sünneti ne zaman yaptırmayi düşünüyorsunuz?ben hemen hemen yaptırmayi düşünüyorum 38.günümüz bugün sizin de fikrinizi almak istedim erken mi yoksa biraz daha mi beklemeliyim
Bacim az daha sabir 40 i ciktiktan sonra ciddi anlamda degisiyorlar sikma canini...Kızlar oğlum uyumuyo yaaa.
Yarın
5 gündür böyleyiz.
Yinede uyumuyo.
Bacim gunun ayni saatlerinde mi agliyor ???Kizlar
Sizinde bebekleriniz 4 saat suren aglama krizine giriyormu yoksa biz kolikmiyiz?
Yasayamiyorum artik gunde 2 kez en az krize giriyo ve toplam 7 8 saaat ediyo. Kucagima alinca butun vucudunda gaz gezudigini hissediyorum ve ne yapsam cikmiyorher beslenmede de kusuyor.oyle katilarak agliyoki napicagimi sasiriyorum. Bunlar normal mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar oğlum uyumuyo yaaa.
Yarın
5 gündür böyleyiz.
Yinede uyumuyo.
Kizlar sütüm cok az ve bebegim devamli emmek istiyor indirdigimi farkettigi an tekrar basliyor napicagimi şaşırdım cok üzülüyorumbir akıl verin bana
Bacim kolik sanirim...Genelde ayni saatlerde agliyo yakolikler aynu saatlerdemi aglarmis yoksa evet hicbir sekilde susmuyor o anlarda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar sütüm cok az ve bebegim devamli emmek istiyor indirdigimi farkettigi an tekrar basliyor napicagimi şaşırdım cok üzülüyorumbir akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?