ooooy o benim yaşadığım kolay olanı mıydı yani 😳😳 yandım desene o zaman :18:
ooooy o benim yaşadığım kolay olanı mıydı yani 😳😳 yandım desene o zaman :18:
Bacim ben ilk hafta yogun kanama gecirdim ...Arkadaşlar kanamaniz ne durumda biten var mi yoksa kirk gün devam mi edecek ben cok skldim
Doktorumuz bizede calpol yaziyordu fakat ben istemedim..Arkadaşlar ben e de öncesinden ilaç vermenin bi anlami yok belki ateslenmeyecek çünkü ilk ay aşısi hepatitin ikinci dozu ve hafif olur ama huzursuz olacak olurlarsada fitil koyun yarım ben çocuk hastanesinde calistim orda ilk altı ay şurup öneriyorlardi cok zorda kalmayinca calpoldan cok dolven yada pedifen kullanılıyordu akli izda bulunsun
Arkadaşlar kanamaniz ne durumda biten var mi yoksa kirk gün devam mi edecek ben cok skldim
Oy oy oy ben o zaman ikinciye normali denerim bundan daha zor nasil oluyoki 😄
Bacim ben yaptirdigimda ateslenme vs. Hicbirsey yasamadik...
Surup falanda vermemistim...
Bizimde yarin Allah (c.c.) un izni ile 2 aylik asimizi olacagiz...
3 tane birden
Yoo agri falan olmuyo cok rahat ucsuz emzirmeye göre
peki normal emzirmekten farklı mı?yani acı oluyor mu o şekilde emzirirken?
Arkadaşlar kanamaniz ne durumda biten var mi yoksa kirk gün devam mi edecek ben cok skldim
arkadaşlar benim de bu 2. sezeryanım... kesinlikle bu daha zor geçti benim için ...korkutmak gibi olmasın ama hem ameliyat süreci hem de öncesi zordu.. ilklinde ne olacağını bilmiyorsun ama ikincide insan neyin nasıl işleyeceğini biliyor bir de arkanda bir çocuk var onu da düşünüyorsun...
Ben arttirmak icin sagiyorum. Once emziriyorum sonra tamamen bosalsin diye sagiyorum. Cok ilginc oglum 40 dk. Da mrmede dursa doymuyor ama emzirdikten sonra bakiyorum en az 40 cc daha cikiyor. 3 gun sagmadim hemen cok azaldi sutum. Diger arkadaslar sanirim yaralarindan emziremiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Butun korse gogus altindan dize kadar canim
Erken değil canım bana doktorum hastaneden çıkarken korse takabilirsin dedi ben de 3. Gün taktım baya faydası oldu dikişlere ağırlık daha az bindiği için ve beli desteklediği için daha rahat ettim. Ilk taktığında biraz ağrıyor gibi gelir ama bana doktor tak dediği için hemen korkmadım sonra çikarinca da ağrıyor gibi oluyor alışıyor hatta bir arkadaşa üzerini giydirmek için geldiklerinde hemşireler takmış ilk günden.
arkadaşlar benim de bu 2. sezeryanım... kesinlikle bu daha zor geçti benim için ...korkutmak gibi olmasın ama hem ameliyat süreci hem de öncesi zordu.. ilklinde ne olacağını bilmiyorsun ama ikincide insan neyin nasıl işleyeceğini biliyor bir de arkanda bir çocuk var onu da düşünüyorsun...
Selamlar, 2014 Temmuz anne adayı iken 37. Haftada gelen bebeğimle buraya Haziran annelerine transfer oldum) 18 gün önce doğum yaptım ama doğum sonrası bende gaz ve kabızlık son 4-5 gündür de bebeğimde kabızlıkla uğraşmak kabusa döndü hayat bu konularda deneyimlilere ihtiyacım var
Evet bacim vuruldugumuz asi zorunlu devlet karsiliyor...Bahsettiğin aşı zorlu olacak sanırım canım, bizede bu aşı için saat verdi tam saatinde gelin dedi. Asıdan sonra duş aldırmayın dedi.
Canım birde sana birsey soracağım. Kalca ult. için tam 1 aylıkken mi gitmiştiniz. Ve tek seferde oldumu. Bizim bugün 1 ay 1 günlük kalça ult için 1 ay sonra tekrar gelin dedi.
Oncelikle hosgeldin bacinSelamlar, 2014 Temmuz anne adayı iken 37. Haftada gelen bebeğimle buraya Haziran annelerine transfer oldum) 18 gün önce doğum yaptım ama doğum sonrası bende gaz ve kabızlık son 4-5 gündür de bebeğimde kabızlıkla uğraşmak kabusa döndü hayat bu konularda deneyimlilere ihtiyacım var
Ooo bacim sen ne diyonarkadaşlar benim de bu 2. sezeryanım... kesinlikle bu daha zor geçti benim için ...korkutmak gibi olmasın ama hem ameliyat süreci hem de öncesi zordu.. ilklinde ne olacağını bilmiyorsun ama ikincide insan neyin nasıl işleyeceğini biliyor bir de arkanda bir çocuk var onu da düşünüyorsun...
valla benim şimdiden gözüm korktu ama yinede tek çocukta kalmayacağım Allah nasip ederse 😳 ama merak ediyorum iki sezeryanıda kıyaslar mısın?tam olarak ilkine göre 2.nin zorlukları neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?