2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşlar kanamaniz ne durumda biten var mi yoksa kirk gün devam mi edecek ben cok skldim
Bacim ben ilk hafta yogun kanama gecirdim ...
Doktor muayene ettiginde oldukca fazla kan birikmis dedi ve hap yazdi ..
Bir tanesini ictikten 10 dakika sonra araliksiz 5 dakikaya yakin pihti attim karnimda epey inmisti o zaman...
Ondan sonrada nadir lekelenme yasadim...
Hersey bitti kurtuldum derken kirkimdan sonrada mantar enfeksiyonu kapmistim daha simdi kendime geldim desem yeridir
Daha kutlama bilem yapmadik

Doktorumuz bizede calpol yaziyordu fakat ben istemedim..
Parol surup yazdi + fitil...
Ins. Ihtiyacim olmaz tabi

Bacim ben yaptirdigimda ateslenme vs. Hicbirsey yasamadik...
Surup falanda vermemistim...
Bizimde yarin Allah (c.c.) un izni ile 2 aylik asimizi olacagiz...
3 tane birden

Bahsettiğin aşı zorlu olacak sanırım canım, bizede bu aşı için saat verdi tam saatinde gelin dedi. Asıdan sonra duş aldırmayın dedi.

Canım birde sana birsey soracağım. Kalca ult. için tam 1 aylıkken mi gitmiştiniz. Ve tek seferde oldumu. Bizim bugün 1 ay 1 günlük kalça ult için 1 ay sonra tekrar gelin dedi.

Selamlar, 2014 Temmuz anne adayı iken 37. Haftada gelen bebeğimle buraya Haziran annelerine transfer oldum ) 18 gün önce doğum yaptım ama doğum sonrası bende gaz ve kabızlık son 4-5 gündür de bebeğimde kabızlıkla uğraşmak kabusa döndü hayat bu konularda deneyimlilere ihtiyacım var

arkadaşlar benim de bu 2. sezeryanım... kesinlikle bu daha zor geçti benim için ...korkutmak gibi olmasın ama hem ameliyat süreci hem de öncesi zordu.. ilklinde ne olacağını bilmiyorsun ama ikincide insan neyin nasıl işleyeceğini biliyor bir de arkanda bir çocuk var onu da düşünüyorsun...

Arkadaşlar kanamaniz ne durumda biten var mi yoksa kirk gün devam mi edecek ben cok skldim

Benim devam ediyor bgn 14. Gün.ilk kızımda da 38 gün sürmüştü

Kesinlikle 2.çok zor geçti benim de ama herkes aynı olmaz diyip Korkutma yalım kimseyi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar , 25 haziranda oğluşumu kucağıma aldım çok şükür. 40. haftamızı doldurmamıza 1 gün kalmasına rağmen minik doğduk, boyumuz 48 cm, kilomuz 2870 . Doktorumuz bebek her istediğinde ve en geç 2 saatte 1 emzireceksin dediği için buralara uğrayamıyorum. Sarılık değerlerimiz az olmakla birlikte devam ediyor, bugün 10. gün, kaç gün daha devam edecek bilmiyorum. Günler uykusuz geçiyor. Fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.

Canım 3 kere emzirme sonrası sağdım ama ya geç dolarsa diye korktum, ve bir daha sağamadım. Boşalan göğüs ne kadar sürede dolar, ya bebek çabuk acıkırsa. Ve güğüsten emzirdiğim için ne kadar emdiğini göremiyorum. Sadece kaka sayısından doyduğunu tahmin ediyorum. Eğer dışarda işim olsa bebeğimin ne kadar sütle doyacağını nasıl hesaplıyor ve ona göre hazırlık yapıyoruz.

Butun korse gogus altindan dize kadar canim

Arkadaşlar internetten korse siparişi vermek istiyorum. MArka ve model önerebilirmisiniz.

Son düzenleme:

valla benim şimdiden gözüm korktu ama yinede tek çocukta kalmayacağım Allah nasip ederse 😳 ama merak ediyorum iki sezeryanıda kıyaslar mısın?tam olarak ilkine göre 2.nin zorlukları neler?

beklenen doğum tarihlerinin tutmadığı oluyor tabi hoşgeldin

Evet bacim vuruldugumuz asi zorunlu devlet karsiliyor...
Rota asisini kendin istersen eczaneden alip vurduruyorsun....

Kalca usg mizi 1 aylikken olduk evet...
Tekrar cagirmadilar...

Oncelikle hosgeldin bacin
O gaz sorununu bende az cekmedim...
Ben biogaia adli damlayi vererek gaz sikintimizdan kurtuldum sukur...
Simdi ise zinco adli yag ile devam ediyorum...
Pirrt pirtlari kendi cikariiveriyor sukur
Darisi basina...

Ooo bacim sen ne diyon
Ben sezeryandan sonraki iki saat ne cekmistim...
Yatagimin kenarini indirmisim asagi o gucu nasil buldm bilmiyorum tabi...
Bir iki gunde hareket edemiyordum ...
Daha kotusunu dusunemiyorum

Valla zaten bu acilari unutmadan ikinciyi dusunmem diyodum artik iyice korktum

Erkek bebegi olan arkadaşlar sünneti ne zaman yaptırmayi düşünüyorsunuz?ben hemen hemen yaptırmayi düşünüyorum 38.günümüz bugün sizin de fikrinizi almak istedim erken mi yoksa biraz daha mi beklemeliyim

valla benim şimdiden gözüm korktu ama yinede tek çocukta kalmayacağım Allah nasip ederse 😳 ama merak ediyorum iki sezeryanıda kıyaslar mısın?tam olarak ilkine göre 2.nin zorlukları neler?

arkadaşım benim birincisi spinal olmuştu 2.de genel oldum. en büyük fark bu...spinalde çıktıktan sonra ağrı çekmedim.. ama bunda her seferinde iğne yapsınlar diye yalvardım, sancım çoktu...4 saatte anca kendime geldim ve yavrumu emzirdim,spinalde hemen emzirmeye başladım..hastanede kaldığım sürece sersem gibiydim,sarhoş gibi yani..onun için herkese spinali önerirm...bence en önemlisi de yaş ben 5 buçuk sene önce ilk sez olmuştum tabii yaşlandık belkide bu yüzden kolay gelmemiştir ikincisi..

ikinci düşünen arkadaşlar fazla beklemeden hemen hamile kalın derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…