2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Üçüncü haftadayiz canım zaten normalde aciktigi zaman ağlıyordu kana kana emiyor valla sirtim tutuldu oturmaktan dikişyerlerim ağrıyor

Yatarak denesen?
Ben normal dogum oldugu ici 2 hafta oturamadim hep yatarak emzirdim. Hem pozisyonun degismis olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir süt sağma saatiyle daha karşınızdayım... Aaay çok fena yatasım var ama!!! Uykum vaaaaaaaaaaar

İste tavada kizdiriyosun soğuyunca kullaniyosun pufpufcum
Ayrica benim oğlanin ismini özel mesajla yazmistim listeye eklememişsin unuttun mu Acep?
Muhammed fatih oldu adi eklersrn sevinirim

bir süt sağma saatiyle daha karşınızdayım... Aaay çok fena yatasım var ama!!! Uykum vaaaaaaaaaaar

Canim senin gogsun hala mi gecmedi ya kiyamam sagmak cok zor oluyor bende daha 3 gun once biraktim. Emzirmek daha dinlendirici ve bebekte daha guzel mayisip uykuya geciyor. Az daha sabir bakalim iilesir elbet.

Ben yine fazla alinti yapmisim zaten ya eksik yapiyorum ya da fazla bir turlu cepten girmeyi beceremedim :)

Canim senin gogsun hala mi gecmedi ya kiyamam sagmak cok zor oluyor bende daha 3 gun once biraktim. Emzirmek daha dinlendirici ve bebekte daha guzel mayisip uykuya geciyor. Az daha sabir bakalim iilesir elbet.

emzirmek daha kolay ve pratik bu konuda hemfikirim bende..sağmaya başladığımdan beri uçları yara kabuk olayı düzeldi,görünürde bişey yok..ama emzirmeye çalılıyorum bazen,unutmasın diye..aaay o ilk tutul anı var yaaa of of offfff nasıl acıyor anlatamam..sonradan biraz hafiflese de hâlâ çık acıyor ya 😪 deliricem..neden geçmiyor bu acı hâlâ 😠😡 o yüzden şu an sağma olayı kolayıma geliyor

Üçüncü haftadayiz canım zaten normalde aciktigi zaman ağlıyordu kana kana emiyor valla sirtim tutuldu oturmaktan dikişyerlerim ağrıyor

Bu gece artik ysptim kundak aldim ayagima bi guzel salladim agzinda da emzik bu sayede bi gece esimle oturup cay ictim valla ne varsa eskilerde varmis dedim yapmam dedigim herseyi yaptiriyo bu bebekler

Ilk tutmada herkedin aciyo sanirim hic gecmicek biz aliscaz emzirirken sadece ucunu degil kahverengi yeri fazlaca vermeye calis bebegin agzini cok acmasi lazim yani o zaman daha az aciyo

Ilk tutmada herkedin aciyo sanirim hic gecmicek biz aliscaz emzirirken sadece ucunu degil kahverengi yeri fazlaca vermeye calis bebegin agzini cok acmasi lazim yani o zaman daha az aciyo

valla canım teoride bilgi tam ama uygulama zayıf 😁 hehehe ben mümkün olduğunca ağzını tam açmasını bekliyorum,yoksa vermiyorum ama bazen (çok nadir olarak) denk getiriyo çocuğum..belkide açamıyo çok fazla,açabildiği kadar açıyo bilmiyorum..ama ben artık keyif alarak emziremeyeceğimi düşünmeye başladım 😔

Daha cok kucukler canim belkide ondan onlarda ogrencek Inşallah o zaman keyifle emzirirsin

Valla ben de neden ağladığını anlamadım yarım fitil koydum emzirdim uyudu şükür şimdi normal duzenimize döndük sanki

Kızlar sizin bebişlerinizde emerken ağzının kenarindan süt tasiriyor mu benimki çok tasiriyor süt fazla mi geliyor anlamadım

Canım aynı sey bende de oluyor sanki memeyi Heran çekecekmisim gibi oyle bir iştahla emıyor ki demek ki sut bezlerini boşaltıyor o sırada hem likir likir kendi iciyor biraz da yanlardan taşıyor bu normal dedi doktor.benim sutum de akıyor sürekli kıyafet değiştiyorum göğüs pedi falan hikaye oldu o sıkıntıyı nasıl duzelteceğim bilmiyorum , bir de yavrumun her emisinde ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi acıdan dolayı ((
Kızlar sizin bebişlerinizde emerken ağzının kenarindan süt tasiriyor mu benimki çok tasiriyor süt fazla mi geliyor anlamadım

Bende ayniyim canım ilk kez dün akmadi oda aksama kadar emdi nerdeyse benimde şükür sütüm var maşallah bizearada sağ sütünü dondurucuya at canım altı ay saklayabiliyorsun

1 ay girmezsem ben çatlarım yahu 😁😃 fırsat oldukça giriyorum ben evet..1 ay uzun bi süreç.sende kaybolma öyle uzun süre ortadan 😌
işallahh bende kaybolmak ıstemıyorum, zaten butun gun evdeyım delı olucam, hamılelıgım son 1 ayındada evdeydım sureklı, hoş bazen dıyorum kı hep karnımda kalsaydı böle uyumama derdı sut derdı olmazdıı

Ya cinnet gecirecegim birazdan sabahtan beri bebeğim doğru düzgün uyumuyor sürekli emiyor kucağımda uyumak istiyor bırakınca uyanıp ağlıyor napacami şaşırdım valla gözleri şişti uykusuzluktan
allah kolaylık versın canım, işaallah canım sımdı uyuyordur da dınlenıyorsundur. benımde ıkı gun oncekı halımdı, 12 saat kucahımda mememde uyuyor, yerıne koyuyorum basıyor yaygarayı delı olmustum... allah sabır versın vallaa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…