Kizlar benimkide sabah cok agladi. Suphelendim kaka da yapmamisti gece 1 den beri. Sagdim sutumu bir baktim 40 cc. Yavrun hakli aglar tabihemen onu icirdim ustunede 40 cc mama yaptim simdi melek gibi uyuuor. Bu sut olayi nolucak ya boyle akliniza ne geliyosa iciyorum banamisin demiyor. Cokta seviyorum emzirmeyi aslinda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Citcitli badi ve corap giydiriyorum ben.eldiven de kullanıyorum siz de kullanıyor musunuz
Kizlar benimkide sabah cok agladi. Suphelendim kaka da yapmamisti gece 1 den beri. Sagdim sutumu bir baktim 40 cc. Yavrun hakli aglar tabihemen onu icirdim ustunede 40 cc mama yaptim simdi melek gibi uyuuor. Bu sut olayi nolucak ya boyle akliniza ne geliyosa iciyorum banamisin demiyor. Cokta seviyorum emzirmeyi aslinda
Yatarak denesen?
Ben normal dogum oldugu ici 2 hafta oturamadim hep yatarak emzirdim. Hem pozisyonun degismis olur.
Eldiven surekli kullaniyorum ya kizlar hasta olmuyormu bebisleriniz ben dun ilk defa tek kat citcitli badi giydirdim normalde iki tane ustuste giydiriyordum hasta oldu hemen dunden beri kesik kesik kusuyor
allah kolaylık versın canım, işaallah canım sımdı uyuyordur da dınlenıyorsundur. benımde ıkı gun oncekı halımdı, 12 saat kucahımda mememde uyuyor, yerıne koyuyorum basıyor yaygarayı delı olmustum... allah sabır versın vallaa canım
Bu gece artik ysptim kundak aldim ayagima bi guzel salladim agzinda da emzik bu sayede bi gece esimle oturup cay ictim valla ne varsa eskilerde varmis dedim yapmam dedigim herseyi yaptiriyo bu bebekler
Ilk tutmada herkedin aciyo sanirim hic gecmicek biz aliscaz emzirirken sadece ucunu degil kahverengi yeri fazlaca vermeye calis bebegin agzini cok acmasi lazim yani o zaman daha az aciyo
Iyi gunler guzel anneler ♥
Oglum pamukcuk oldu....
Doktora goturdum ilac yazdi ama biliyor ilaci her zaman son care olarak kullanicagimi o nedenle karbonatli su ile temizlememi soyledi agzini...
Ve tabi gogus uclarimi...
Aklinizda bulunsun ilk kullandiktan sonra farketti azalma var cok sukur
Kızlar sizin bebişlerinizde emerken ağzının kenarindan süt tasiriyor mu benimki çok tasiriyor süt fazla mi geliyor anlamadım
Bende ayniyim canım ilk kez dün akmadi oda aksama kadar emdi nerdeyse benimde şükür sütüm var maşallah bizearada sağ sütünü dondurucuya at canım altı ay saklayabiliyorsun
Yok canım olmuyor ben bahçeye bile o şekilde çıkarıyorum allaha şükür birsey olmadi eldiven bende kullanıyorum yoksa çiziyor yanaklarını
Ben sagip biberonla dolaba koyuyorum ama o gun kullaniyorum yine acaba sut saklama posetimi almaliyim yoksa biberonda da olur mu
Ne guzel maşallah alismis
Alıştirdim ilk gunden beri öyle giydiriyorum hatta evde de pencereler acik ceryan yapamayacak şekilde yoksa sicaktan durulmuyor
Bizimde cok sicakta herkes yok hasta olur yok usütür diye diye cocugu kat kat giydirdim
Etraftakiler hep öyle zaten ama nasıl alistirirsan öyle gidiyor sonra hassas oluyorlar çok mu kusuyor bebeğin kesik kesik kusmK çok degilse tabi duyduğunu gösterir sindiremediklerini kusar bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?