2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar benimkide sabah cok agladi. Suphelendim kaka da yapmamisti gece 1 den beri. Sagdim sutumu bir baktim 40 cc. Yavrun hakli aglar tabi hemen onu icirdim ustunede 40 cc mama yaptim simdi melek gibi uyuuor. Bu sut olayi nolucak ya boyle akliniza ne geliyosa iciyorum banamisin demiyor. Cokta seviyorum emzirmeyi aslinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tahin cok guzel sut arttiriyo dediler dun basladim bende biseyle karistirmadan sadece tahini yemek gerekiyomus insallah ise yarar tabi lactamil still tea devam onlarada

Citcitli badi ve corap giydiriyorum ben.eldiven de kullanıyorum siz de kullanıyor musunuz

Eldiven surekli kullaniyorum ya kizlar hasta olmuyormu bebisleriniz ben dun ilk defa tek kat citcitli badi giydirdim normalde iki tane ustuste giydiriyordum hasta oldu hemen dunden beri kesik kesik kusuyor

Canim yediklerin etkiliyor muhakkak sütü ama en önemlisi senin düşüncen sütüm cok diye düşün bol bol emzir ve su iç moralinide yüksek tut ben sudanbaşka birşey icmiyorum yediklerimede dikkat etmedim hatta hiç istahimda yok ama bin şükür sütüm var

Yatarak denesen?
Ben normal dogum oldugu ici 2 hafta oturamadim hep yatarak emzirdim. Hem pozisyonun degismis olur.

Bi arkadasim soyledi oda yatarak emzirdigibicin bebisi orta kulak iltihabi olmus bende emziriuorum ama cok sik degil

Yok canım olmuyor ben bahçeye bile o şekilde çıkarıyorum allaha şükür birsey olmadi eldiven bende kullanıyorum yoksa çiziyor yanaklarını

Iyi gunler guzel anneler ♥
Oglum pamukcuk oldu....
Doktora goturdum ilac yazdi ama biliyor ilaci her zaman son care olarak kullanicagimi o nedenle karbonatli su ile temizlememi soyledi agzini...
Ve tabi gogus uclarimi...
Aklinizda bulunsun ilk kullandiktan sonra farketti azalma var cok sukur

Uyudu şükür canım gece normal duzenimize döndük ilgi beklemis dün galiba o yüzden birakmadi beni

Bu gece artik ysptim kundak aldim ayagima bi guzel salladim agzinda da emzik bu sayede bi gece esimle oturup cay ictim valla ne varsa eskilerde varmis dedim yapmam dedigim herseyi yaptiriyo bu bebekler

Yaaa bende ayagimda sallamak istiyorum bazen bikkinlik geliyor ama sonrada ona alisir diye korkuyorum bi kucaktir aldi basini gitti

Ilk tutmada herkedin aciyo sanirim hic gecmicek biz aliscaz emzirirken sadece ucunu degil kahverengi yeri fazlaca vermeye calis bebegin agzini cok acmasi lazim yani o zaman daha az aciyo

Benimde ilk kapmada fena aciyo 6 -7 cekiste azalio agri

Geçmiş olsun canım bende takip ediyorum pamukçuk falan oldumu diye annemde karbonatli suyla temizle demişti olursa gerçekten ne varsa eskilerde var:)

Kızlar sizin bebişlerinizde emerken ağzının kenarindan süt tasiriyor mu benimki çok tasiriyor süt fazla mi geliyor anlamadım

Aynen cnm yarisi disari akiyor yarisini emiyor inan onune koydugum mendili sirilsiklam oluyor bazen sütüm boşa akiyor yani

Bende ayniyim canım ilk kez dün akmadi oda aksama kadar emdi nerdeyse benimde şükür sütüm var maşallah bizearada sağ sütünü dondurucuya at canım altı ay saklayabiliyorsun

Ben sagip biberonla dolaba koyuyorum ama o gun kullaniyorum yine acaba sut saklama posetimi almaliyim yoksa biberonda da olur mu

Ben malt iciyorum sütüm az oldugu zamanlar fiskiriyor masallah tavsiye ederim

Ben sagip biberonla dolaba koyuyorum ama o gun kullaniyorum yine acaba sut saklama posetimi almaliyim yoksa biberonda da olur mu

Canim gün içinde nasıl olur bilmiyorumda dondurucuya atarken cam sisede konmuyormus cozunurken vitaminleri cama yapisip kaliyormus kalitesi düşüyormus sütün ama gün içindede aynisey gecerlimi bilmiyorum

Alıştirdim ilk gunden beri öyle giydiriyorum hatta evde de pencereler acik ceryan yapamayacak şekilde yoksa sicaktan durulmuyor

Bizimde cok sicakta herkes yok hasta olur yok usütür diye diye cocugu kat kat giydirdim

Bizimde cok sicakta herkes yok hasta olur yok usütür diye diye cocugu kat kat giydirdim

Etraftakiler hep öyle zaten ama nasıl alistirirsan öyle gidiyor sonra hassas oluyorlar çok mu kusuyor bebeğin kesik kesik kusmK çok degilse tabi duyduğunu gösterir sindiremediklerini kusar bilgin olsun

Etraftakiler hep öyle zaten ama nasıl alistirirsan öyle gidiyor sonra hassas oluyorlar çok mu kusuyor bebeğin kesik kesik kusmK çok degilse tabi duyduğunu gösterir sindiremediklerini kusar bilgin olsun

Iki kere emiyorsa birinde kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…