Iki kere emiyorsa birinde kusuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Surekli ayagimda durmuyo uyuyo dalinca yatagina koyuyorumYaaa bende ayagimda sallamak istiyorum bazen bikkinlik geliyor ama sonrada ona alisir diye korkuyorum bi kucaktir aldi basini gitti
Etraftakiler hep öyle zaten ama nasıl alistirirsan öyle gidiyor sonra hassas oluyorlar çok mu kusuyor bebeğin kesik kesik kusmK çok degilse tabi duyduğunu gösterir sindiremediklerini kusar bilgin olsun
Bana da dr sabah 11 gibi sadece beziyle gunese cikar 5-10 dk dedi ama korkuyorum ben tulumla cikardik
işallahh bende kaybolmak ıstemıyorum, zaten butun gun evdeyım delı olucam, hamılelıgım son 1 ayındada evdeydım sureklı, hoş bazen dıyorum kı hep karnımda kalsaydı böle uyumama derdı sut derdı olmazdıı
Kusunca az mi kusuyor yoksa ağız dolusu falan mi
Bacim onemli olan ciplak gunes isigini almasi...Bana da dr sabah 11 gibi sadece beziyle gunese cikar 5-10 dk dedi ama korkuyorum ben tulumla cikardik
Ben çıkıyorum valla hatta geçen dağa iftar yapmaya götürdüm:)
Bi tatli kasigi diyebilirim
Bacim onemli olan ciplak gunes isigini almasi...
Ben her sabah 11-12 gibi balkonda banyo yaptiriyorum...
Her yerine geliyor gunes iyle yap sende istersen...
Masaallah size canim ne guzel gezmelere gidiyorsunuz
Bizde dun aksam babannemlere iftar yemegine gittik...
Allah (c.c.) tan durmadi bir yrrde mizmizlandi
Normalde uslu cocuk nazara gelir diye korkuyordum
Tahin cok guzel sut arttiriyo dediler dun basladim bende biseyle karistirmadan sadece tahini yemek gerekiyomus insallah ise yarar tabi lactamil still tea devam onlarada
Canim yediklerin etkiliyor muhakkak sütü ama en önemlisi senin düşüncen sütüm cok diye düşün bol bol emzir ve su iç moralinide yüksek tut ben sudanbaşka birşey icmiyorum yediklerimede dikkat etmedim hatta hiç istahimda yok ama bin şükür sütüm var
Bi arkadasim soyledi oda yatarak emzirdigibicin bebisi orta kulak iltihabi olmus bende emziriuorum ama cok sik degil
Evet surekli olmasi sakincaliymis ama mecbur kalinca arada bir o sekilde emzirilebilir. Bana hastanede mecbur iki hafta yatarak emziriceksin demislerdi.
Bacim onemli olan ciplak gunes isigini almasi...
Ben her sabah 11-12 gibi balkonda banyo yaptiriyorum...
Her yerine geliyor gunes iyle yap sende istersen...
Masaallah size canim ne guzel gezmelere gidiyorsunuz
Bizde dun aksam babannemlere iftar yemegine gittik...
Allah (c.c.) tan durmadi bir yrrde mizmizlandi
Normalde uslu cocuk nazara gelir diye korkuyordum
Banyo aksam yaptiriyoruz esimle gunduz biri daha lazim yanimda yaptiramam yani ama gunes banyosu yaptirirm bende)
Iftarlara daha cesaret edemedim ya bizimkiler kalabalik oluyo cocukla rahat olur mu bi de daha 20 gunluk son hafta gideriz dedim o da ablama kayinvalidemlere filan
Yok canim file ustte kalıyo diye istemedim sungerleride beğenmedim battaniyelerinden birini kuvetin icine seriyorum oyle yikiyoruz
Canim kuvetinde file mi var bebeğin biz sünger almıştık çok rahat oluyor tek başıma yaptiriyorum banyoyu sungerin üzerine yatirinca kolay oluyor. Ben geziyorum valla iftarada gittim misafirde çağırdım alissin şimdiden diye:)
Eldiven surekli kullaniyorum ya kizlar hasta olmuyormu bebisleriniz ben dun ilk defa tek kat citcitli badi giydirdim normalde iki tane ustuste giydiriyordum hasta oldu hemen dunden beri kesik kesik kusuyor
Yoo hastalanmadi hava cok sicak ya kalin giydirince aglyo:)klimayi acinca battaniyesini örtüyorum sadece
HERKESE MERHABA;
13 aylık bir oglum var benimde :) gecen sene sizlerin cektiğiniz bütün sıkıntıları dertleri cektim , çok sükür gecip gitti ,sizlere küçük bir tavsiyem olacak nolur kendinizi fazla yıpratmayın hersey yoluna giriyor , gecen sene kocaman bir stres yumağıydım , büyüdükce gereksiz gerildiğimi farkettim , onlar bizim canlarımız ve herseyin farkındalar , en çokta annelerine ihtiyacları var , o yüzden güzel günler çok yakında olacak :) eğer sizlere yardımcı olabileceğim bir sorununuz varsa seve seve cevaplarım :)
hamileykende öyleydi bisürü şikayetimiz oluyordu ne zaman geçicek diye dert yanıyorduk..şimdi üstüne kaç zaman geçti gitti bile..dediğin gibi,geçecek bugünlerde ve bizde belki sen gibi 2015 haziran annelerine örnek olacağız ama şu an zorda olanımız çok valla 😊 çoğunluğumuzun derdi : emzirememek (göğüs acısı yarası) ve bebeklerin gaz sorunu..denenmiş işe yarayan önerin var mı?
Canim kuvetinde file mi var bebeğin biz sünger almıştık çok rahat oluyor tek başıma yaptiriyorum banyoyu sungerin üzerine yatirinca kolay oluyor. Ben geziyorum valla iftarada gittim misafirde çağırdım alissin şimdiden diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?