2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Etraftakiler hep öyle zaten ama nasıl alistirirsan öyle gidiyor sonra hassas oluyorlar çok mu kusuyor bebeğin kesik kesik kusmK çok degilse tabi duyduğunu gösterir sindiremediklerini kusar bilgin olsun

Bana da dr sabah 11 gibi sadece beziyle gunese cikar 5-10 dk dedi ama korkuyorum ben tulumla cikardik

eeee bu tarz şeyleri bilerek,göze alarak yaptık bu minnoşları napalım..katlanmak gerek artık Allah'tan ne gelirse 😉 ben en çok uykusuzluktan şikayetçiyim ama değer yinede..canımın içi için değer 😘😍

Bana da dr sabah 11 gibi sadece beziyle gunese cikar 5-10 dk dedi ama korkuyorum ben tulumla cikardik
Bacim onemli olan ciplak gunes isigini almasi...
Ben her sabah 11-12 gibi balkonda banyo yaptiriyorum...
Her yerine geliyor gunes iyle yap sende istersen...

Ben çıkıyorum valla hatta geçen dağa iftar yapmaya götürdüm:)

Masaallah size canim ne guzel gezmelere gidiyorsunuz
Bizde dun aksam babannemlere iftar yemegine gittik...
Allah (c.c.) tan durmadi bir yrrde mizmizlandi
Normalde uslu cocuk nazara gelir diye korkuyordum

Biz çok geziyoruz nolacak halimiz bilmem:)

Tahin cok guzel sut arttiriyo dediler dun basladim bende biseyle karistirmadan sadece tahini yemek gerekiyomus insallah ise yarar tabi lactamil still tea devam onlarada

Onu direk denemedim canim onuda deneyim ben tahin helvasi almistim. Hem humana hemde lactamilinkini
iciyorum

sorma canim sutum olsun diye o kadar cok sey iciyorumki icim bulandi bir sey yemej istemiyorum bende. Resmen yer kalmiyor.

Kizlar sut icin kullandiklarim:
Pro malt icecek
Komposto
Humana still tea
Lactamil still tea
3 lt su
Tahin helvasi
Laktozsuz sut
Ve daha hatirlayamadiklarim yine de yetmiyor evladima

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Banyo aksam yaptiriyoruz esimle gunduz biri daha lazim yanimda yaptiramam yani ama gunes banyosu yaptirirm bende)

Iftarlara daha cesaret edemedim ya bizimkiler kalabalik oluyo cocukla rahat olur mu bi de daha 20 gunluk son hafta gideriz dedim o da ablama kayinvalidemlere filan

arkadaşlar daha önce hemoroid sorunum yoktu doğumdan sonra oldu galiba dünden beri her tuvalete çıktığımda kan geliyor korktum doktoruma gittim baktı fitil krem verdi başına gelen varmı doğumdan sonra,

Canim kuvetinde file mi var bebeğin biz sünger almıştık çok rahat oluyor tek başıma yaptiriyorum banyoyu sungerin üzerine yatirinca kolay oluyor. Ben geziyorum valla iftarada gittim misafirde çağırdım alissin şimdiden diye:)

Yok canim file ustte kalıyo diye istemedim sungerleride beğenmedim battaniyelerinden birini kuvetin icine seriyorum oyle yikiyoruz

HERKESE MERHABA;

13 aylık bir oglum var benimde :) gecen sene sizlerin cektiğiniz bütün sıkıntıları dertleri cektim , çok sükür gecip gitti , sizlere küçük bir tavsiyem olacak nolur kendinizi fazla yıpratmayın hersey yoluna giriyor , gecen sene kocaman bir stres yumağıydım , büyüdükce gereksiz gerildiğimi farkettim , onlar bizim canlarımız ve herseyin farkındalar , en çokta annelerine ihtiyacları var , o yüzden güzel günler çok yakında olacak :) eğer sizlere yardımcı olabileceğim bir sorununuz varsa seve seve cevaplarım :)

hamileykende öyleydi bisürü şikayetimiz oluyordu ne zaman geçicek diye dert yanıyorduk..şimdi üstüne kaç zaman geçti gitti bile..dediğin gibi,geçecek bugünlerde ve bizde belki sen gibi 2015 haziran annelerine örnek olacağız ama şu an zorda olanımız çok valla 😊 çoğunluğumuzun derdi : emzirememek (göğüs acısı yarası) ve bebeklerin gaz sorunu..denenmiş işe yarayan önerin var mı?

Canım emzirmek iyi geliyor sanırım göğüs acisina

Misafir mi agirladiniz ? Vay anasini hatunlar masallah ben kendime yetemiyorum anama kactim yemegimi elbisemi herseyimi yapsin ben bebegime bakayim diye masallah sizeee

Bugun 1 aylik asimizi olduk. Agladi ama kucağıma alınca sustu yavrum. 4650 kilo olmus maşallah. Sanirim ben hasta oldum ustum açık uyumusum ortecek kimse yok evde icinizde en sanssiz benim sanırım. Esim bizi birakip memleketine gitti bebeğimle yalnizim((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…