2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar, benm gögğüslerim ilk başlarda aynı büyüklüktelerdi şimdilerde sağ güğsüm sıl güğsüme göre büyük daha doğrusu ilk zamanlar iki göğsümde süt dolunca büyüktü sonradan şimdilerde sol göğsüm küçük dolsa dahi sağa göre çok küçük siZde de böyle mi oluyor? İkisinide emziriyorum. Birde sol yani küçük göğsümden sürekli süt akıyor göğüs pedi süt dolu oluyor sağ yani büyük göğsümün göğüs pedi kuru oluyor nokta kadar yer ıslammış oluyo :/ sol gügğsüm aktığı için mi küçük acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Selam kizlar bebgim brbuck aylik oldu giyim konusunda cok zorlaniyoruz ne giydiricegimi sasiriyorm rsmen. Siz evde nasil disari cikarken nasil giydiriyosunuz

Kizima kavusuyorummmm

Selam kizlar bebgim brbuck aylik oldu giyim konusunda cok zorlaniyoruz ne giydiricegimi sasiriyorm rsmen. Siz evde nasil disari cikarken nasil giydiriyosunuz

Kizima kavusuyorummmm

Canim ben evde citcitli badi giydiriyorum dışarı çıkarken de aksamsa yelek giydiriyorum üzerine bide çorap oluyor

Bnde citcitli badi giydiriyorm evde bazen elleri ayaklari buz gbi oluyo corapta giydiriyorm. Disari cikarken cok giydiriyomusum bn sanirim citcitli badi ustune kisa kollu alt ust takim alti uzun sort degil. Ne zormus yazin bu sicaklrda yeni dogan bebek bakmak

Kizima kavusuyorummmm

benım de sağ göğsüm daha büyük bariz şekilde hem de
ikisini de emziriyorum neden böle anlamadım.

Canim benim sol göğüsumde de süt çok hatta akıyor

Benim pediyatrist bir arkadaşım var ona sordum nasıl giydireyim diye. Dedi ki teninin açık kalmasini 3. aydan önce çok istemiyoruz. Sizin giydiginizden bir kat fazla olsun çok sıcaklar da da tek katli terini emebilecek birsey giydirin dedi... sizin citcitli dediginiz kısakollu kilotlu olanlardan mi

Yarim kollu olanlarida var dirseklerine kdar.. ust atlet alt klot seklinde olanida

Kizima kavusuyorummmm

İyiki bu kadnlarkulubu var valla yoksa yanmisiz:)))) bebegin oldugu odanin camini aciyonusunuz kzlar valla evde durulmuyo sicaktan baska odanin cami acik ama yetmiyo

Kizima kavusuyorummmm

kızlar elektrıklı pompa almaya karar verdım, sağdıkça belkı artar . sızler ne kullanıyorsunuz, tavsıyelerınız nedır?? çok çok pahalı bır sey almak ıstemıyorum.
Wollex Ultrasoft Tam Otomatik Süt Pompası var yorumları fena deıl gıbı herkes memnun sanırım.130 tl mıs , sızlerın yorumları nelerdır ??
manuel kullanıyordum oda tam pompa deıl, kanal acıcı mıdır nedır bole ordan sagıyordum ama cok zor oluyor, zaman kaybedıyorum cok, bıraz oncede sagdım kı tam bırakıyordum bmıstı artık ama sonra ben sıseyı devırmeyeyım mı, allahım ıcım gıttı, zaten az sutum

Son düzenleme:

Canm bn medela kullaniyorm elektirikli cok memnunum

Kizima kavusuyorummmm

Bende weewell mini sarjli aldim kullanisli
100 tl aldim

Canm bn medela kullaniyorm elektirikli cok memnunum

Kizima kavusuyorummmm

bende hep yorumlara da bakıyorum da medelada tam sagmıyor dıyenler var, benım kı az zaten ya , bende hıc bır sey cıkmassa dıe korkuyorum, ay bılemıyorum kafam karıstı

Son düzenleme:
bende hep yorumlara da bakıyorum da medelada tam sagmıyor dıyenler var, benım kı az zaten ya , bende hıc bır sey cıkmassa dıe korkuyorum, ay bılemıyorum kafam karıstı

Ben hastane tipi kiraladim canim hicbiri onlar kadar guzel cekmiyor. Ben de mamajoo vardi ama onun kadar iyi cekmiyor. Ayligi 80 tl ye kiraliyolar

Bende weewell mini sarjli aldim kullanisli
100 tl aldim
weewell ede baktım oda cok kucuk gıbı ( hoş adı ustunda mını zaten ama )
dıyorum ya kafam karıstı, artık kesın almam lagzım bır an once ama hangısı ????:44:

bu arada alıntıyla cevaplada 2-3 alıntı ıle nasıl cevaplanır bılmıyorum , bole tek tek oluyor cevap ama )

Ben hastane tipi kiraladim canim hicbiri onlar kadar guzel cekmiyor. Ben de mamajoo vardi ama onun kadar iyi cekmiyor. Ayligi 80 tl ye kiraliyolar

aa evet canım onuda okudum , hastaneden nasıl kıralıyorsunuz? proseduru nedır , hıc bılmıyorum nasıl oluyor ?

Selam kızlar. Anne olduktann sonra iyice boşladık buraları da:-( umarım hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir. Size birsey soracağım.
1 Aylık kontrolümüze gittik dün. Ebe oğlumun bıngıldagının 1.1 cm. olduğunu, böyle olmaması gerektiğini, erken kapandığını söyledi. Hemen doktora götürdüm. Doktora göre bi sıkıntı yok. Kafa yapısı normal dogum sebebiyle sivri olduğu için yanlardan baskı yapıp biraz kapattığını yanlara yatırdığım icin böyle olduğunu söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı? Sizin kontroller nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…