2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aa evet canım onuda okudum , hastaneden nasıl kıralıyorsunuz? proseduru nedır , hıc bılmıyorum nasıl oluyor ?

Canim hastaneden kiralamadik bu isi yapan kiralama sirketi var. sumer as diye bir firma internete yaz iletisim numaralarina ulasirsin canim. Istedigin tip makineyi soyluyorsun sana getiriyolar ya da sen gidip aliyorsun. Onlar getirince servis ucreti aliyorlar.

bende hep yorumlara da bakıyorum da medelada tam sagmıyor dıyenler var, benım kı az zaten ya , bende hıc bır sey cıkmassa dıe korkuyorum, ay bılemıyorum kafam karıstı

bnmde cok az oyzden sagiyorum nelki cogalir diye hemde bebegm ememiyo agzinda pamukcuk cikti dye bde mama takviyesi yapiyoruz sut az diye doymuyodu bnm var olan sutumde gdick diye cok korkuyorum( medela kullaniyorm ben doktorm hcbi makine bebek gbi cekemez demisti. hastanede kullanilanlrdan herkes cok memnun onu dene istersen tatlm

aaaay geçmiş olsun iyi ki çok bişey olmadan farketmişsiniz kız

Canim bi çay kasigi zeytinyagi versen efeye rahatlayiverir bebek bakimiyla ilgili bi kitapta okumuştum bo dene istersen makati kizariyorsa oraya da sür

popoya sürmeyi denedim o işe yaramadı ama ağızdan vermedim,denerim olmazsa...

ben "ameda" kullanıyorum canım..satın aldım,fiyatı pahalı ama 350 tl memnunum ama aynı markayı kiralama da var,aylık 100 tl

kizlar sagdiginizda kac cc sut ckiyo szn ??

benim her seferinde değişiyor..3 saattn önce yapmıyorum genelde..ortalama toplamda 100-110 cc kadar çıkıyor..ama sağma süresi 4 saati bulup geçerse toplam 150'leri bulduğuda oluyor..

Sanirm brz gec olmus cvp yazma konusnda ama sut pompasi
Arayan bi arkadas vrdi bnde kararszdm ne alacgm konusnda
Dun avent natural serisini aldm cok ii sut sagma
Yerinde yumusak yprakcikli silikon var once
Gogsu uyario snra sagima geciyo o silikondan dolayida
Gogus ucu acimio sagarken.. Bostancidaki hello baby de
İndirimdeydi 265 e aldm

Vala ben cok memnunum seyahat tipi oldugu icin kucuk ve sarjli olmasi cok iyi kablomus elektrikmis ugrasmiyosun :)

Ben humananin cayini iciyodum bitmisti 3 gun icmedim 60-70 cc cikti sutum dun aldim tekrar basladim 100-110 cc buluyo hatta kendi kendime dedin takip edicem cay isr yaramiyosa almicam bidaha demistim ama yariyomus

hımm hıc bılmıyordum canım, teşekkurler bı bakıyım oraya

aynen canım, bebegın emmesı gıbı hıc bır sey olmuyormuş evet, bbenım az dıye cogalsın dıye sagmak ıstıyorum, yoksa cok sukur emıyor benım kı ama .. bende mama verıyorum arada ,hanı hem sagıyım hem emzırıyım ısttıyorum, ıste belkıde işallahh artarda bı tek sut alır yavrularımız

Son düzenleme:

ben "ameda" kullanıyorum canım..satın aldım,fiyatı pahalı ama 350 tl memnunum ama aynı markayı kiralama da var,aylık 100 tl

evet canım pahalıymıs bıraz , ama kıralamaya bakmalı , hos onuda ayla carpsak aynı sey ...
napcagıma karar vercem işallahh..

ıcıyorum canım bende humana, hıpp, lactamıl hepsını ıcıyorum ama nafılee

sagıyorum bı , nerde 70 lık- deıl 100, bende anca 25 cıkıyorr

Kizlar isirgan otu cayi sütü artırıyor bilginize...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben aventin elektrikli olanını kullanıyorum.cok memnunum ebebekten 190 tl ye almıştım indirimdeyken ama fiyati artmis yine

Bende bugun ona bakiyorumda 3 saatte bir sagayim bakalim nolucak dedim. 70 cc cikiyor cok uzucu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin yne iyimis benm ikisinden 50( sut yapiyo dedikleri herseyi yedim olmuyo olmuyo olmuyo

Canim ibrahim Saraçoğlu nun incir kürü ve milupa still tea ictikten sonra sadeve bir gogsumden 150 cc sagmaya basladim:)tavsiye ederim cok faydali bir kür gercekten arttırıyor sütü

kuru denemedimde cayi iki kutu bitirdim. incir kurunu denicm bide cnm ins bnmde artar ikisinden okadr ciksn raziyim bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…