aa evet canım onuda okudum , hastaneden nasıl kıralıyorsunuz? proseduru nedır , hıc bılmıyorum nasıl oluyor ?
bende hep yorumlara da bakıyorum da medelada tam sagmıyor dıyenler var, benım kı az zaten ya , bende hıc bır sey cıkmassa dıe korkuyorum, ay bılemıyorum kafam karıstı
kizlar sagdiginizda kac cc sut ckiyo szn ??
Arkadaşlarim biz 32 günlük olduk ve bir kilo almış bebeğim acaba azmi almış
Sorma bir yagmur bir yagmur aksam kapilari camlari acik birakip yattik sabah oğlum uyandirinca bi baktik ki sakir sakir yagmur bendekide o kadar gok gurultusune takir takir camlara vuran yagmur sesine uyanma oglum bi viyaklasin hemen uyan :) annelik boyle bisey herhalde neyse esim kalkip camlari balkon kapisini kapatayim dedi bi baktik salon su basmis az bisey parke islanmis kapinin perdesi sirilsiklam dusun artik ilk kez salona su girmis neyse sildim hemen Yagmurun dinmesini bekliyorum simdi Allah disarda olanlarin yardimcisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bi çay kasigi zeytinyagi versen efeye rahatlayiverir bebek bakimiyla ilgili bi kitapta okumuştum bo dene istersen makati kizariyorsa oraya da sür
Bende bugun ona bakiyorumda 3 saatte bir sagayim bakalim nolucak dedim. 70 cc cikiyor cok uzucu
kızlar elektrıklı pompa almaya karar verdım, sağdıkça belkı artar . sızler ne kullanıyorsunuz, tavsıyelerınız nedır?? çok çok pahalı bır sey almak ıstemıyorum.
Wollex Ultrasoft Tam Otomatik Süt Pompası var yorumları fena deıl gıbı herkes memnun sanırım.130 tl mıs , sızlerın yorumları nelerdır ??
manuel kullanıyordum oda tam pompa deıl, kanal acıcı mıdır nedır bole ordan sagıyordum ama cok zor oluyor, zaman kaybedıyorum cok, bıraz oncede sagdım kı tam bırakıyordum bmıstı artık ama sonra ben sıseyı devırmeyeyım mı, allahım ıcım gıttı, zaten az sutum
weewell ede baktım oda cok kucuk gıbı ( hoş adı ustunda mını zaten ama )
dıyorum ya kafam karıstı, artık kesın almam lagzım bır an once ama hangısı ????:44:
bu arada alıntıyla cevaplada 2-3 alıntı ıle nasıl cevaplanır bılmıyorum , bole tek tek oluyor cevap ama )
Canim hastaneden kiralamadik bu isi yapan kiralama sirketi var. sumer as diye bir firma internete yaz iletisim numaralarina ulasirsin canim. Istedigin tip makineyi soyluyorsun sana getiriyolar ya da sen gidip aliyorsun. Onlar getirince servis ucreti aliyorlar.
aynen canım, bebegın emmesı gıbı hıc bır sey olmuyormuş evet, bbenım az dıye cogalsın dıye sagmak ıstıyorum, yoksa cok sukur emıyor benım kı ama .. bende mama verıyorum arada ,hanı hem sagıyım hem emzırıyım ısttıyorum, ıste belkıde işallahh artarda bı tek sut alır yavrularımızbnmde cok az oyzden sagiyorum nelki cogalir diye hemde bebegm ememiyo agzinda pamukcuk cikti dyebde mama takviyesi yapiyoruz sut az diye doymuyodu bnm var olan sutumde gdick diye cok korkuyorum ( medela kullaniyorm ben doktorm hcbi makine bebek gbi cekemez demisti. hastanede kullanilanlrdan herkes cok memnun onu dene istersen tatlm
ben "ameda" kullanıyorum canım..satın aldım,fiyatı pahalı ama 350 tlmemnunum ama aynı markayı kiralama da var,aylık 100 tl
ıcıyorum canım bende humana, hıpp, lactamıl hepsını ıcıyorum ama nafıleeVala ben cok memnunum seyahat tipi oldugu icin kucuk ve sarjli olmasi cok iyi kablomus elektrikmis ugrasmiyosun :)
Ben humananin cayini iciyodum bitmisti 3 gun icmedim 60-70 cc cikti sutum dun aldim tekrar basladim 100-110 cc buluyo hatta kendi kendime dedin takip edicem cay isr yaramiyosa almicam bidaha demistim ama yariyomus
kızlar elektrıklı pompa almaya karar verdım, sağdıkça belkı artar . sızler ne kullanıyorsunuz, tavsıyelerınız nedır?? çok çok pahalı bır sey almak ıstemıyorum.
Wollex Ultrasoft Tam Otomatik Süt Pompası var yorumları fena deıl gıbı herkes memnun sanırım.130 tl mıs , sızlerın yorumları nelerdır ??
manuel kullanıyordum oda tam pompa deıl, kanal acıcı mıdır nedır bole ordan sagıyordum ama cok zor oluyor, zaman kaybedıyorum cok, bıraz oncede sagdım kı tam bırakıyordum bmıstı artık ama sonra ben sıseyı devırmeyeyım mı, allahım ıcım gıttı, zaten az sutum
Bende bugun ona bakiyorumda 3 saatte bir sagayim bakalim nolucak dedim. 70 cc cikiyor cok uzucu
Canim ibrahim Saraçoğlu nun incir kürü ve milupa still tea ictikten sonra sadeve bir gogsumden 150 cc sagmaya basladim:)tavsiye ederim cok faydali bir kür gercekten arttırıyor sütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?