- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
canım onu nasıl indirecez?
Kızlar biz travel sistem bebek arabası aldık şu ana kadar hiç kullanmadık ana kucaağı konusunda kafam karıştı bebek onun içinde rahat eder mi beline herhangi bir zarar verir mi?Sizler nasıl kullandınız ana kucaklarını?Ben de artık kulllanmak istiruorum bir hafta sonra 40 mız çıkacak.
Ayrıca kırklanma diye birşey var bebeğin kırkı çıkınca yıkanıyor filan onun için özel bie şeyler yapmak gerkiyor mu acaba?Ben tekim yanında bir büyüğüm yok sağ olsun komşularda dünyadan bir haber
Kizlar bebegimi taburcu ettiler cok şükür.. evimizdeyiz, cok mutluyum bugün. Kızım iki kez kendini yere atıp agladi kardeşimi sevecegim diye izin vermedim, ona üzüldüm biraz ama :)
Size benim icin cok önemli olan birsey soracağım yardımcı olursanız cok sevinirim. Bebeginizin oda sicakligini vücut ısısını nasıl ayarliyorsunuz. Klima kullaniyor musunuz yada bu sicaklarda bebegin terlemesinin önüne nasıl geçiyorsunuz
aaah arkadaşım aynen yaaa yazdıkların tamamen bizi anlatıyor..bizdevtanıştığımızda sarıydı saçlarım çok beğenmişti ve dediğin gibi evlilik yolunda ilerlemeye başlayınca biz,suyuma gide gide boyattırdı..bende o sıra değişiklik olsun dedim kabul ettim..şimdi geri dönemiyorum 😔 😡 ve yine dediğin gibi beğenip istemedine rapmen yakışıyor ve dikkat çekiyor diye istemiyor..üstelik şimdi çocuk oldu evdeyim çalışmayacağım da,bu yüzden belki tamam der diyordum ama oooooy kocamı tanımıyormuşum gibi 😁 şimdide "çalışmıyorsan hiç mi dışarı çıkmıyorsun,hep evde misin sanki" diyor 😳 bu ne ilkel bi düşünce yahu..bende ona yakışanı yaptırırım oysa hep..aaay şu kıskançlık olayı saçta başta olur mu ya..evli barklı çocukluyuz artık 😁
40 çıkınca daha bi düzene girip rahatlıyo deniyor ama buna inancım yokdeğil 40, 400'de çıksa düzeleceği yok gibi görünüyor şu an [/QUOTE
Aynen:))bizim kirkimiz cikti ama bi değişiklik yok hala:))3 ayi bitince duzelir diyor annem simdi de:)bekliyoruz bakalom:))
Kizlar 53 günlük bebeğim var prematüre dogdugu icin ememiyordu sagip veriyordum sonra silikon uçla vermeye başladım 4-5 gündür onu da biraktik ama hala memeyi almak istemiyor ben de inat ettim ucla vermycm artık ama böyle de çok az emiyor doymuyor mecburen biberonla veriyorumbiberona cok alisti meme emer mi tekrar acaba yoksa bosuna mi uğraşıyorum meme vermek icin
Kizlar bebegimi taburcu ettiler cok şükür.. evimizdeyiz, cok mutluyum bugün. Kızım iki kez kendini yere atıp agladi kardeşimi sevecegim diye izin vermedim, ona üzüldüm biraz ama :)
Size benim icin cok önemli olan birsey soracağım yardımcı olursanız cok sevinirim. Bebeginizin oda sicakligini vücut ısısını nasıl ayarliyorsunuz. Klima kullaniyor musunuz yada bu sicaklarda bebegin terlemesinin önüne nasıl geçiyorsunuz
Kizlar 53 günlük bebeğim var prematüre dogdugu icin ememiyordu sagip veriyordum sonra silikon uçla vermeye başladım 4-5 gündür onu da biraktik ama hala memeyi almak istemiyor ben de inat ettim ucla vermycm artık ama böyle de çok az emiyor doymuyor mecburen biberonla veriyorumbiberona cok alisti meme emer mi tekrar acaba yoksa bosuna mi uğraşıyorum meme vermek icin
35+4 te dogdu oglum gelisimi tamamlandıgi icin kuveze almadilar cok şükür darisi sizin bebeginizin basina insallahMerhaba kac haftalık dogdu bebeginiz acaba benim de prematüre kizom ama hala kuvezde...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi bakayım canım teşekkür ederimGecenlerde burda bir arkadas paylasmisti tomrisin emzirme notlari diye bir blog var. Orda bu konuyada deginmisler. İstersen blogu bir oku canim
Kızlar biz travel sistem bebek arabası aldık şu ana kadar hiç kullanmadık ana kucaağı konusunda kafam karıştı bebek onun içinde rahat eder mi beline herhangi bir zarar verir mi?Sizler nasıl kullandınız ana kucaklarını?Ben de artık kulllanmak istiruorum bir hafta sonra 40 mız çıkacak.
Ayrıca kırklanma diye birşey var bebeğin kırkı çıkınca yıkanıyor filan onun için özel bie şeyler yapmak gerkiyor mu acaba?Ben tekim yanında bir büyüğüm yok sağ olsun komşularda dünyadan bir haber
Ohhhh cok sukur bacim hadi gozun aydin ♥
Ben klimayi asla kullanmiyorum oglum varken...
Penceremi ustten aciyorum esinti illa ki oluyor...
Ki asiri mi sicak oldu o zamanda oglumu yan odaya alip tum pencerelerimi acip havalandiriyorum yada klimayi calistirip soguttuktan sonra diger odadan oturdugumuz yere goturuyorum...
Gozun aydin cnm ben kapilari pencereleri aciyorum ceyran yapmiycak sekilde bizim ev aksama kadar gunes goruyor ondn pencereler ustten hep acik oglumada sadece citcitli badi ve corap giydiriyorum terlerse hemn degistiriyorum
canim cok sevindim.. biz evde klima acmiyoruz. azerinin dedigi gibi ustten aciyoruz cami ve sonra baska odaya alip havalandiriyoruz odasini.. kisa kollu giyiyor ancak altini uzun giydiriyorum gaz olmamasi icin..
Gozunaydin canım çok sevindim biz klima kullanmıyoruz ama evin tüm pencereleri açık oluyor ceryan yapmayacak şekilde oglusumun üzerindede citcitli badi ve çorap oluyorsadece
Canim gözün aydin Rabbim bir daha yasatmasin. Ben çok sicak olduğunda aciyorum ama filtre temizliğine cook dikkat ediyorum. Filtreler temizlenmezse o zaman hastalık yapiyormus.
Anlasilan kimse klimayi acmiyor ve bu sekilde durumu idare edebiliyorsunuz ama burasi Adana kizlarcanımmmm çok sevindim gözünaydın 😍
bizde klima sadece salonda var ve bunalınca açıp oraya gidiyoruz..çocuğu sokmuyoruz ama,bide diğer odalarda cam açık..yinede çok sıcak..çocuğun terlemesinin önüne geçemiyorum malesef çünkü bizdeki birazda genetik,babasıda öyle 😉 aaay bu da babasına çekmiş..beşiğindeki yastık sırılsıklam oluyo her kaldırdığımda..
Hah iste benim dilimden anlayacak biri. Yazdiklarinin aynisini yaptim hatta ekstradan cocugumu klimadan uzak bir koseye koyup balkon kapisini yada penceresini hic kapatmadim hatta butun bunlara ragmen klimayida 27 dereceden dusurmedim ama gel gorelim ki cocugu zatürre ettim. Bir haftadir yogun bakimdaydik canim kuvoze koydular bebisimi.Gecmis olsun canim ben adanada oldugumdan asiri sicak durulacak gibi degil klima kullaniyorum ama cocugun ustunu uzun kollu giydiriyorum ince battaniye ortuyorum besiginin ustunede tulbent ortuyorum ki yuzune carpmasin hava ama yinede yavrumda hirilti var doktora gotursemmi bilemedim
Cok geçmiş olsun canım darısı başıma insallah
Bacim 2 yada 3. Ayda vuruluyor....
2 ay asimizi olmustuk en az 3 hafta gecmesi lazim dedi hemsire...
Ki zaten pamukcuk var vuramam simdi dedi...
Nce pamukcugu tedavi ettirmen gerekir dedi....
Rotanin birde agizdan damlatilan sekli var galiba onun icin demis olur diye dusunuyorum...
3 aylik kontrole geldiginde yapariz dedi...
Bacim aslinda biraz durum musait ise yaptirmaktan zarar gelmez...
O virusu kapanlari hastaneye bile yatirabiliyorlarmis...
Allah (c.c.) korusun tehlikeli bir virusmus her cocuk yakalanmayabilir ama onlem almakta yarar var...
Asidan sonra bu viirusu kapan cocuklar varmis ama en azindan hafif atlatiyorlarmis diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?