Gözünaydın canım son olsun inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaah arkadaşım aynen yaaa yazdıkların tamamen bizi anlatıyor..bizdevtanıştığımızda sarıydı saçlarım çok beğenmişti ve dediğin gibi evlilik yolunda ilerlemeye başlayınca biz,suyuma gide gide boyattırdı..bende o sıra değişiklik olsun dedim kabul ettim..şimdi geri dönemiyorum 😔 😡 ve yine dediğin gibi beğenip istemedine rapmen yakışıyor ve dikkat çekiyor diye istemiyor..üstelik şimdi çocuk oldu evdeyim çalışmayacağım da,bu yüzden belki tamam der diyordum ama oooooy kocamı tanımıyormuşum gibi 😁 şimdide "çalışmıyorsan hiç mi dışarı çıkmıyorsun,hep evde misin sanki" diyor 😳 bu ne ilkel bi düşünce yahu..bende ona yakışanı yaptırırım oysa hep..aaay şu kıskançlık olayı saçta başta olur mu ya..evli barklı çocukluyuz artık 😁
eğer buzluktan çıkıyorsa ve mümkünse oda sıcaklığında çözdürüp,sonra benmari usulü bi kapta sıcaklaştırmak lazım canım..ama normal buzdolabının alt tarafındaysa o zaman direk sıcak suya oturt ben öyle yapıyorum
Kizlar bebegimi taburcu ettiler cok şükür.. evimizdeyiz, cok mutluyum bugün. Kızım iki kez kendini yere atıp agladi kardeşimi sevecegim diye izin vermedim, ona üzüldüm biraz ama :)
Size benim icin cok önemli olan birsey soracağım yardımcı olursanız cok sevinirim. Bebeginizin oda sicakligini vücut ısısını nasıl ayarliyorsunuz. Klima kullaniyor musunuz yada bu sicaklarda bebegin terlemesinin önüne nasıl geçiyorsunuz
Arkadaşlar sizin bebeklerinizinde kakaa sayisi azalmaya basladi mi ben o kadar alismisim ki her bezde yapmis olmasina bir defa yapmayinca acaba kabiz mi oldu diyorum iyice paranoyak oldum oysa önceden nasıl rahat bir insandim ahh bu çocuklar
Kızlar biz travel sistem bebek arabası aldık şu ana kadar hiç kullanmadık ana kucaağı konusunda kafam karıştı bebek onun içinde rahat eder mi beline herhangi bir zarar verir mi?Sizler nasıl kullandınız ana kucaklarını?Ben de artık kulllanmak istiruorum bir hafta sonra 40 mız çıkacak.
Ayrıca kırklanma diye birşey var bebeğin kırkı çıkınca yıkanıyor filan onun için özel bie şeyler yapmak gerkiyor mu acaba?Ben tekim yanında bir büyüğüm yok sağ olsun komşularda dünyadan bir haber
Anlasilan kimse klimayi acmiyor ve bu sekilde durumu idare edebiliyorsunuz ama burasi Adana kizlar
Hah iste benim dilimden anlayacak biri. Yazdiklarinin aynisini yaptim hatta ekstradan cocugumu klimadan uzak bir koseye koyup balkon kapisini yada penceresini hic kapatmadim hatta butun bunlara ragmen klimayida 27 dereceden dusurmedim ama gel gorelim ki cocugu zatürre ettim. Bir haftadir yogun bakimdaydik canim kuvoze koydular bebisimi.
Hic dusunmeden götür bebegini doktora. Klimasiz ortam isisini ayarlamanin caresini bul hatta bulursan bana da haber ver.
Cunku benim oglan bu kez pişti kizlar kollarinin ve bacaklarinin ic kismi yanmis gibi ne yapacagimi sasirmis durumdayim lohusa depresyonuna girmek üzereyim belkide girdim
Insallah canim darisi minik defnenin basina hayirlisiyla
Kizlar klima değil klimanin içinde yasayan mikroorganizmalar hasta ediyormuş zaturreye benzer bir mikropmus o yüzden filitteleri sik sik temizleyin bence direk çocuğa gelmesikten sonra birşey olmazAnlasilan kimse klimayi acmiyor ve bu sekilde durumu idare edebiliyorsunuz ama burasi Adana kizlar
Hah iste benim dilimden anlayacak biri. Yazdiklarinin aynisini yaptim hatta ekstradan cocugumu klimadan uzak bir koseye koyup balkon kapisini yada penceresini hic kapatmadim hatta butun bunlara ragmen klimayida 27 dereceden dusurmedim ama gel gorelim ki cocugu zatürre ettim. Bir haftadir yogun bakimdaydik canim kuvoze koydular bebisimi.
Hic dusunmeden götür bebegini doktora. Klimasiz ortam isisini ayarlamanin caresini bul hatta bulursan bana da haber ver.
Cunku benim oglan bu kez pişti kizlar kollarinin ve bacaklarinin ic kismi yanmis gibi ne yapacagimi sasirmis durumdayim lohusa depresyonuna girmek üzereyim belkide girdim
Anlasilan kimse klimayi acmiyor ve bu sekilde durumu idare edebiliyorsunuz ama burasi Adana kizlar
Ayni durumdaymisiz hepimiz benim herifte kavga etti sirf bu yuzden sariya donme dedi siyaha boyat dedi hatta ama az biraz duygu somurusuyle suan platin saclarim hehehhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen:))bizim kirkimiz cikti ama bi değişiklik yok hala:))3 ayi bitince duzelir diyor annem simdi de:)bekliyoruz bakalom:))
önce 40 çıksın sonra 2 ay 3 ay geçsin..öyle böyle derken çocuk büyüyor 😁
Uykusuz geceden merhabakızım 3 de uyandı altı temiz karnı tok gazı da çıktı. Ağlamadan uyanık duruyo saat 5 oldu daha 1 aylık. Bu kadar çok uyanık olması anormal değil mi ya yenidoğan bebek dediğin uyur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uykusuz geceden merhabakızım 3 de uyandı altı temiz karnı tok gazı da çıktı. Ağlamadan uyanık duruyo saat 5 oldu daha 1 aylık. Bu kadar çok uyanık olması anormal değil mi ya yenidoğan bebek dediğin uyur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hani genç nesile bakıp "artık devir değişti" falan deniyor ya..bence bebekler içinde söylenmeli bu 😄 uyumuyorlar anacım,oysa benim bildiğimde yenidoğanlar uyur.. 😴 ya da bitek bizimki mi böyle 😳 ama en azından ağlamadan duruyormuş bsksana,aaaay Efe'de uyumadığında ağlamasa ne isterim daha?ama yazıkkkk benim köftemin gaz ve kaka yapmakta zorlanma olayı var..o yüzden huzursuz..
herkese kocaman günaydıııııııınnnnnn
kapalı ve birazda serin bir hava mevcut İstanbul'da..ama harika valla bunaltmıyor insanı,zira çocukla uğraşırken hava buz gibide olsa terliyorsun o ayrı
ya o değilde,hâlâ anneler toparlanamadı düzen oturtamadı mı acaba?eskisi gibi yoğun değil topiğimiz..canlanmak geri dönmek lazım olmuyor böyle
bende daha düzen oturtmuş sayılmam ama fırsat buldukça burdayım,hemde telden giriyorum yanibeni örnek alın
hani genç nesile bakıp "artık devir değişti" falan deniyor ya..bence bebekler içinde söylenmeli bu 😄 uyumuyorlar anacım,oysa benim bildiğimde yenidoğanlar uyur.. 😴 ya da bitek bizimki mi böyle 😳 ama en azından ağlamadan duruyormuş bsksana,aaaay Efe'de uyumadığında ağlamasa ne isterim daha?ama yazıkkkk benim köftemin gaz ve kaka yapmakta zorlanma olayı var..o yüzden huzursuz..
herkese kocaman günaydıııııııınnnnnn
kapalı ve birazda serin bir hava mevcut İstanbul'da..ama harika valla bunaltmıyor insanı,zira çocukla uğraşırken hava buz gibide olsa terliyorsun o ayrı
ya o değilde,hâlâ anneler toparlanamadı düzen oturtamadı mı acaba?eskisi gibi yoğun değil topiğimiz..canlanmak geri dönmek lazım olmuyor böyle
bende daha düzen oturtmuş sayılmam ama fırsat buldukça burdayım,hemde telden giriyorum yanibeni örnek alın
Kızlar gaz damlalarını nasıl kullanıyorsunuz? omnivit aldım dün ama sadece günde 3 kere 4 damla yazıor.nasıl verileceği hakkında bilgi yok.Emzirmeden önce mi sonra mı? direkt ağzına mı damlatıosunuz yoksa sütle karıştıtırp mı veriosunuz? relactaz kullanıorum ben fakat o sindirim içinmiş.Gaz ve ıkınmalar için omnivit aldık..Oğluşum ağlamıor ama çok ıkınıyor kıpkırmızı hatta mosmor oluyor kıyamıyorum hiç(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?