2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

valla aynen evlendık rahat ederım dedım yok çocuk oldu karışmaz dedım yok adam illa bişey buluyo
amaniinn buna şükür bekarken çok fenaydı çok abartıyodu şimdi okadar değil ama kızıl saç ömrümün sonuna kadar yasak sanırım
süt önerılerın için sağol valla hiç sağıp dolaba koymuyodum ama rahat oluyomuş dışarı çıkarken falan ver biberonla gitsin.

geçmiş olsun cnm gözün aydın:) klima zararlı olur bebek için. benım evım serın oluyor genelde kısa kollu bi çıtçıtlı ve mutlaka çorap giydiriyorum.
sizin oranın sıcağı fena valla Allah yardımcınız olsun. ter havluları var sürekli terini al bebeğinin.

azaldı hatta kabız oldu 4 gündür yapamıyor normal dedı doktor 1 hafta yapamayabılırmış.

arkasına destek yaparak kullanıyorum cnm ben.
40lama olayına da ınanmıyorum açıkçası batıl inanç türkiyeden başka hiçbir müslüman ülke yapmıyor zaten türklerin şamanizm inancından geliyor 40lama olayı. sırf annem laf etmesın etraftakıler aman nıye yapmadın şöle böle demeesın dıye yaptım. özel bişey de yapmadım. herkes farklı farklı şeyler yapıyor zaten

Adanayi bilmeyen anlayamaz canim feci sicak ve yapis yapis nemli ben aksamlari kayinvalidemin evi mustakil dama cikariyorum orda kaliyorum sahura kadar ama sonrasi hep klima aynen 27 de acip yukari yansiyorum havayi pztsi goturcem doktora

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar klima değil klimanin içinde yasayan mikroorganizmalar hasta ediyormuş zaturreye benzer bir mikropmus o yüzden filitteleri sik sik temizleyin bence direk çocuğa gelmesikten sonra birşey olmaz

Kizlar klima değil klimanin içinde yasayan mikroorganizmalar hasta ediyormuş zaturreye benzer bir mikropmus o yüzden filitteleri sik sik temizleyin bence direk çocuğa gelmesikten sonra birşey olmaz

uuuuuy asla işe yaramıyor..hatta sırf bu yüzden kavga ettik nerdeyse limoniyiz 2 gündür

Anlasilan kimse klimayi acmiyor ve bu sekilde durumu idare edebiliyorsunuz ama burasi Adana kizlar

eşimin ailesi Mersin'deler..bi süredir orda oturuyolar..hep şikayetçidirler sıcaktan çok fena diye..hatta İstanbul'a geldiklerinde biz yanıp terden ölürken onlar serin serin oturduklarını söylerler..daha böyle aşırı sıcağa hiç denk gelmedik Mersin'de ama oraları görmeyen sıcaktan şikayet etmesin 😁

Uykusuz geceden merhaba kızım 3 de uyandı altı temiz karnı tok gazı da çıktı. Ağlamadan uyanık duruyo saat 5 oldu daha 1 aylık. Bu kadar çok uyanık olması anormal değil mi ya yenidoğan bebek dediğin uyur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hani genç nesile bakıp "artık devir değişti" falan deniyor ya..bence bebekler içinde söylenmeli bu 😄 uyumuyorlar anacım,oysa benim bildiğimde yenidoğanlar uyur.. 😴 ya da bitek bizimki mi böyle 😳 ama en azından ağlamadan duruyormuş bsksana,aaaay Efe'de uyumadığında ağlamasa ne isterim daha?ama yazıkkkk benim köftemin gaz ve kaka yapmakta zorlanma olayı var..o yüzden huzursuz..

Yok bee zaman kavrami yok bunlarda benimkide oyle memede tutuyorum uyutmak icin artik

herkese kocaman günaydıııııııınnnnnn
kapalı ve birazda serin bir hava mevcut İstanbul'da..ama harika valla bunaltmıyor insanı,zira çocukla uğraşırken hava buz gibide olsa terliyorsun o ayrı

ya o değilde,hâlâ anneler toparlanamadı düzen oturtamadı mı acaba?eskisi gibi yoğun değil topiğimiz..canlanmak geri dönmek lazım olmuyor böyle

bende daha düzen oturtmuş sayılmam ama fırsat buldukça burdayım,hemde telden giriyorum yani beni örnek alın

Bizimki de ağlıyo ama nadir de olsa uyumadan anlamsızca beklediği de oluyo. Sanırım bu nesil gerçekten böyle:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya terlememek mumkun mu? At gibi oluyoruz diye bir tabir var vallahi kusura bakmayin ole ben kendimi hic bu kdr salas bakimsiz hissetmemistim. Istedigin zaman dus alabilmek ne buyur bir luksmus. Ama gel gor ki bir kere guldu mu dunyalar unutuluyo.. Canini sevdigim..

Sorma bir yagmur bir yagmur aksam kapilari camlari acik birakip yattik sabah oğlum uyandirinca bi baktik ki sakir sakir yagmur bendekide o kadar gok gurultusune takir takir camlara vuran yagmur sesine uyanma oglum bi viyaklasin hemen uyan :) annelik boyle bisey herhalde neyse esim kalkip camlari balkon kapisini kapatayim dedi bi baktik salon su basmis az bisey parke islanmis kapinin perdesi sirilsiklam dusun artik ilk kez salona su girmis neyse sildim hemen Yagmurun dinmesini bekliyorum simdi Allah disarda olanlarin yardimcisi olsun

Bu sabahhh yagmur var Istanbul da ...
Gozlerim doli dolu oluyor bilinmez niye....
Oh misssss gibi yagmur havasi icinize cekin cekebildiginiz kadar bacilar
Babam disarida calisiyor ins. Isi birakip evine gider
Ayrica birsey itiraf edeyim gok gurultusunden korkuyorum cocuklugumdan bu yana :18:

Canim bi çay kasigi zeytinyagi versen efeye rahatlayiverir bebek bakimiyla ilgili bi kitapta okumuştum bo dene istersen makati kizariyorsa oraya da sür

Canım, gelip okuyorum ama yazmaya fırsat kalmadan oğlumdan bir ses geliyor ya da kendime anca zaman ayırabiliyorum, ama sizler yazışın, çünkü her bebekte hemen hemen aynı şeyler oluyor, yazamasam da paylaşımlardan çok faydalanıyorum...

Kızlar gaz damlalarını nasıl kullanıyorsunuz? omnivit aldım dün ama sadece günde 3 kere 4 damla yazıor.nasıl verileceği hakkında bilgi yok.Emzirmeden önce mi sonra mı? direkt ağzına mı damlatıosunuz yoksa sütle karıştıtırp mı veriosunuz? relactaz kullanıorum ben fakat o sindirim içinmiş.Gaz ve ıkınmalar için omnivit aldık..Oğluşum ağlamıor ama çok ıkınıyor kıpkırmızı hatta mosmor oluyor kıyamıyorum hiç (

Canım aç tok farketmez çay kaşığına damlatıp ağzına ver yada direk ağzına damlat.gece verirsen yada akşam saatlerinde daha etkili oluyormuş ve de düzenli vermek lazım kendin de rezene çayı iç tavsiye ederim sütünden ona geçer ve rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…