- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
bnmde cok az oyzden sagiyorum nelki cogalir diye hemde bebegm ememiyo agzinda pamukcuk cikti dyebde mama takviyesi yapiyoruz sut az diye doymuyodu bnm var olan sutumde gdick diye cok korkuyorum ( medela kullaniyorm ben doktorm hcbi makine bebek gbi cekemez demisti. hastanede kullanilanlrdan herkes cok memnun onu dene istersen tatlm
Canım benim pompa iyi çekmiyor sanırım çünkü memede yutma sesini duyuyorum ben.sütü hızlı çekiyor bebiş başedemeyincede ağlıyor,sinirleniyor memeyle kavga ediyor.Hatta geçen gün az kalsın mastit oluyordum iyi boşaltamadığı için memeyi elime byükçe bir sertlik geldi meğer kanalı tıkamış açana kadar canım çıktı antibiyotik,sıcak-soğuk kompresle sancılı bir gün geçirdim.
Kizlar butun mamalar acildiktan sonra1 ay icerisinde tuketilmelimidir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bacim benimkinin ilk zamanlar gazi oldugunda bazen saatlerce dururdu gogsumde bazen ise dedigin sekilde almak istemezdi...Sağolasın canım.Peki bişey sorucam senin bebeğin her emmede toplamda ne kadar süre emiyor ve makas şekliyle nasıl emziriyoruz.Sürekli makas kapalı pozisyonda mı yoksa bebek nefes aldığı dinlendiği andamı böyle yapıyoruz biraz açıklarsan sevinirim.
Bizimki de uzun emmiyor artik kn dakika falan emip bi saat sonra kalkıyor bende dün biberonla vermeyi denedim ama sevmedi ittirdi bende zorla vereyim dedim midesi bulandı keşke uzun emse o zaman uzun uyuyor ama şükür gece az uyanıyor çünkü öncesinde yarım saat emziriyorum dinlene dinlene
Üzülme canım geçer oluyor öyle gazları var memeyle kavga etmeleri ondan.gazı olunca emer iter ağlar geri emmek ister tekrar iter falan.sen emzirmeye devam edeceksin tabi ayrıca sütün varki tıkanıyor bebegin ve eşin haklı aç olsa emin ol yırtar ortalığı çok ağlar.Herkese günaydın güzel pazarlar diliyorum öncelikle.Bebeğim kolik o yüzden fazla forma girip yazışamıyorum.Sürekli ağlayan günde 5-6 saat uyuyan oda ıkınmalarla elim karnımda uyuyabilen bir bebeğim var.2 gündür başka bir sorunumuz daha oldu emerken sürekli tıkanıyor yavrum.Sütüm genzine kaçıyor korkuyorum emzirmeye en fazla 3 dk. emip tıkanıyor ve geri devam edemiyor ısrarcı olursamda memeyi reddettiği gibi itiyor vuruyor.Gece 3 kez emzirmeye kalktım ve her seferinde böyle oldu.Aç aç uyudu anlayacağınız eşimse aç bebek asla uyumaz o 3dk. yetiyordur ona diyor ama benim içim hiç rahat değil moralim çok bozuk artık emzirmek bile istemiyorum diyebilirim.Sütü çok hızlı çekiyor nefes almak aklına bile gelmiyor.Sütümü sağıyorum çok bişey çıkmıyor hani süt tazyikli ondandır diyeceğim oda değil.Ayakta emziriyorum dik tutuyorum yine aynı.Biberonlada aynı skıntıyı yaşıyoruz çok hızlı çekiyor ve tıkanıyor ne yapacağımı şaşırdım artık.Sizlerde böyle bir durum yaşayanınız varmı?varsa çözüm önerilerinize açığım kızlar.
Kizlar butun mamalar acildiktan sonra1 ay icerisinde tuketilmelimidir
Canım büyüdükçe emme süreleri kısalır çene kasları güçlendikçe daha kuvvetliuyumuyoler artık çünkü.
Üzülme canım geçer oluyor öyle gazları var memeyle kavga etmeleri ondan.gazı olunca emer iter ağlar geri emmek ister tekrar iter falan.sen emzirmeye devam edeceksin tabi ayrıca sütün varki tıkanıyor bebegin ve eşin haklı aç olsa emin ol yırtar ortalığı çok ağlar.
Canim süresini kisaltti ama beş dakika emiyor bırakıyor on dakika sonra tekrar emmek istiyor ağlıyor uyumuyo
Memede uyuyorsa ondan tekrar emmek ister ağzında meme dursun istiyor yani emme reflekslerini tatmin edemiyorlar canım benim kızımda memede uyuyor.memede uyumuyor diyorsan da gazı olduğu için hem emmek ister hem ağlar masaj yap karnına ayaklarını hareket ettir hoşuna gider
Camım ya sana birşey sorucam aynı durum ben de de var az sütüm var. Pompalıyorum devamlı. Mama takviyesi yapıyorum. Sen hangi mamayı ne sıklıkla veriyosun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla yumurtlamayi bilmiyorumda ben dogum yapali
37. Gun dune kdr kahverengi olsada geliodu kanamam
Bugun sanki yeni hastalanmisim gbi kirmiziya dondu
Benimki gbi uzun suren varmi ? Bu normalmi acaba
Canim benim sol göğüsumde de süt çok hatta akıyor
Canım benim bebeğim geri devam ederse yine genzine kaçırıyor,ağlıyor ve istemiyor bir daha o memeyi.Sen devam edebiliyormuşsun anladığım kadarıyla.
canim makaslama sut olusumunu olumsuz etkileyebiliyomus.onun yerine kalcani kaydirarak otur(yari yatar pozisyonda) ve bebegi vucutuna yatirarark emzir.ben oyle yapiyorum :)Benim kızda emerken tanzikli olunca genzİne kaçırıyor her defasında bazen hafif atlatıyor bazen ağlayarak çıkarıyor genzindekini her defasında korkutuyor beni :/
Annem emzirirken işaret parmağın ve orta parmağınla yani makas emzirme şeklinde göğsünü tutarsan genzine kaçmaz tanziği kesilir dedi öyle tapınca kaçırmıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?