2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar butun mamalar acildiktan sonra1 ay icerisinde tuketilmelimidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Camım ya sana birşey sorucam aynı durum ben de de var az sütüm var. Pompalıyorum devamlı. Mama takviyesi yapıyorum. Sen hangi mamayı ne sıklıkla veriyosun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman sejin suy miktarinda sikinti yoktur. Ilginc neden emmiyor acaba. Kolik sancisina denk gelince benimkide boyle yapiyor ama tum gun boyle diyemem

Kizlar butun mamalar acildiktan sonra1 ay icerisinde tuketilmelimidir

Hatta cogu 3 haftalik. O yuzden kutusuna bakmalisin. Kutuyu attiysan internetten arastir kendi mama markani mutlaka yaziyordur ya da yaz bursa markasini elbet birimizde vardir

Bacim benimkinin ilk zamanlar gazi oldugunda bazen saatlerce dururdu gogsumde bazen ise dedigin sekilde almak istemezdi...
Almak istemediginde hizli hizli emiyordu o zaman uykuya gecene kadar makas gibi yapar azar azar emmesini saglardim...
Uysallastigunda ise tam tersi agzina dolmasi icin ucunu sikar akisini hizlandirirdim...
Ortalama yarim saat falan kalirdi...
Ayrica 3 dakika gercekten cok az bir sure...
Oyle emerek sadece anlik gereksinimlerini karsilar kilo artisi olmayabilir...
Az akiskanli biberonla ver istersen...
Mr. Brown un ki var bende onunla verirdim bazen...
Hem o biberon daha sonra memeye tutmasini engellemez...
Memeyi emmek daha kolayina gelir o sayede sevdirdim ben...

Canım büyüdükçe emme süreleri kısalır çene kasları güçlendikçe daha kuvvetli çekerler artık çünkü.

Üzülme canım geçer oluyor öyle gazları var memeyle kavga etmeleri ondan.gazı olunca emer iter ağlar geri emmek ister tekrar iter falan.sen emzirmeye devam edeceksin tabi ayrıca sütün varki tıkanıyor bebegin ve eşin haklı aç olsa emin ol yırtar ortalığı çok ağlar.

Canim süresini kisaltti ama beş dakika emiyor bırakıyor on dakika sonra tekrar emmek istiyor ağlıyor uyumuyo

Canim süresini kisaltti ama beş dakika emiyor bırakıyor on dakika sonra tekrar emmek istiyor ağlıyor uyumuyo

Memede uyuyorsa ondan tekrar emmek ister ağzında meme dursun istiyor yani emme reflekslerini tatmin edemiyorlar canım benim kızımda memede uyuyor.memede uyumuyor diyorsan da gazı olduğu için hem emmek ister hem ağlar masaj yap karnına ayaklarını hareket ettir hoşuna gider

Yaptım canım fayda etmiyor banyo yapmayinca uyumuyor galiba dünde aynısını yapmıştı banyo yaptirdim kaç saat uyudu sonrasında bugün de yaptiracam ama hiç halim kalmadı bide beş dakika falan uyuyor uyandığındada sanki saatlerce uyumuş gibi kalkıyor anlamadım gitti bu çocuğu

Canm ben sma gold kullaniyorum emİriyorm ilkonce hala araniyosa yapiorum 60 cclik veya 30. Gende her emzirmeden sonra yapiyorm mecburen cnku bebegm doymuyo bnden ;(

Kizima kavusuyorummmm

Tecrubeli anneler bir sorum olacak...
Bugun dogum yapali 2.5 ay oldu...
Uzayan seffaf akinti geldi...
Yumurtlamaya basladim galiba...
Simdi 14 gun sonra adet mi olacagim demek bu :26:

Valla yumurtlamayi bilmiyorumda ben dogum yapali
37. Gun dune kdr kahverengi olsada geliodu kanamam
Bugun sanki yeni hastalanmisim gbi kirmiziya dondu
Benimki gbi uzun suren varmi ? Bu normalmi acaba

Valla yumurtlamayi bilmiyorumda ben dogum yapali
37. Gun dune kdr kahverengi olsada geliodu kanamam
Bugun sanki yeni hastalanmisim gbi kirmiziya dondu
Benimki gbi uzun suren varmi ? Bu normalmi acaba

Benm bugn 45 gun oldu dogum yapali hala akinti seklinde sari bi su geliyodu gecen gune kadr suan hala var ama azaldi biraz dha biktm gunluk ped kullanmaktan bu scakta.. Bide kotu kokuyo bu aknti

Kizima kavusuyorummmm

Of bebeğim kolik. Karnının açlığıyla gaz sancısı karışıyo öyle olunca da bi yandan rmmek istiyo bi yandan da sancı giriyo bırakıyo emmeyi ağlama krizine giriyo. Sonra açıktığı için ağlıyo. Göünden yaş geliyo ağlarken bnm de içim kan ağlıyo çaresizlikten

Canım benim bebeğim geri devam ederse yine genzine kaçırıyor,ağlıyor ve istemiyor bir daha o memeyi.Sen devam edebiliyormuşsun anladığım kadarıyla.

Benim kızda emerken tanzikli olunca genzİne kaçırıyor her defasında bazen hafif atlatıyor bazen ağlayarak çıkarıyor genzindekini her defasında korkutuyor beni :/

Annem emzirirken işaret parmağın ve orta parmağınla yani makas emzirme şeklinde göğsünü tutarsan genzine kaçmaz tanziği kesilir dedi öyle tapınca kaçırmıyor

Son düzenleme:
Aysegul8901 sagip bosaltcksn tamamen yoksa gecmiyo benimde ole
İkiside dolu ama sagdigmda onden su gibi gelen sut
Cok gelio kivami yogun olan sute ulasamiyorum
Bir turlu kizim doymuyomudur dicem 1 ayda kilo alimi iyi
Bazilari kakadanda anlaslr diyo gunde 3-4 kez yapio kaka
İlk baslarda 7-8 kez yapiodu her emdikten sonra
Smdi azaldi normaldir heralde , goguslerimde agrida oluyo
Bnm sanki uclarina igne batiriyolarms gbi oluyo bi an

canim makaslama sut olusumunu olumsuz etkileyebiliyomus.onun yerine kalcani kaydirarak otur(yari yatar pozisyonda) ve bebegi vucutuna yatirarark emzir.ben oyle yapiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…