Kizlar malum bayram geliyo saclar aldi basini gdiyo bir sene oldu kestirmeyeli kestiricm artik. Bde iki renk oldu cok kotu duruyo emzirirken boyatan varmi aranzda?
Kizima kavusuyorummmm
İlk once bebelac kullandk o kizimi kabiz yapti sonra hipp aldik lifli icerigi olmasina ragmen kizim hala kabizdi ama sevdi onu iciyodu ondan snra sma aldk cnku anne sutune en yakin bu dediler bide tadi diger mamalardan kotuymus anne sutunu birakmamasi icn. Ve her bebek buyuzden sevmezmis sma yi. bnm kizm iciyo kabizligida gecti kilo alimida guzl oyzden bunda kaldik bidha degstrmeyi dusunmuyorum. Gaz sorununa gelince Zinco verdi doktorumuz onu kullanuyoruz bide gobegine masaj yapiyorm. Bizm suan en onemli sorunumuz uykusuzluk bebegim bi turlu uyuyamiyo salliyorm gezdiriyorm cogu gece ikibucugu gormeden uyumuyo mesela iki saat once yikadim hala uyanik((
Kizima kavusuyorummmm
Kizlar malum bayram geliyo saclar aldi basini gdiyo bir sene oldu kestirmeyeli kestiricm artik. Bde iki renk oldu cok kotu duruyo emzirirken boyatan varmi aranzda?
Kizima kavusuyorummmm
Kizlar 25 gun once sezeryanla dogum yaptim. Ilk gunden beri herseyle yalniz ilgileniyorum. Ama cok bunaldim. Her gun agliyorum. Ev pislik icinde. Kizim huzursuz. Beslenemiyorum, dinlenemiyorum, anne sevkati yok. Bebegimi ic gudulerimle Allaha emanet buyutuyorum. Bunaldim. Insan degilmis gibi hissediyorum
Merhaba canım.. Benim oğluşumun böbreklerinde büyüme var , seninkinin ölçüleri ne acaba ? Bide bugün doktorun ne dedi?
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için tek tek alıntı yapamadım sintigrafimizi cektirsik sonucunu çarşamba alıp doktora göstereceğiz bakalim allahtan hayirlisi güzel sonuçlar alırız inşallah
Kizlar 25 gun once sezeryanla dogum yaptim. Ilk gunden beri herseyle yalniz ilgileniyorum. Ama cok bunaldim. Her gun agliyorum. Ev pislik icinde. Kizim huzursuz. Beslenemiyorum, dinlenemiyorum, anne sevkati yok. Bebegimi ic gudulerimle Allaha emanet buyutuyorum. Bunaldim. Insan degilmis gibi hissediyorum
Insallah tertemiz cikar sonuclariniz
Valla yumurtlamayi bilmiyorumda ben dogum yapali
37. Gun dune kdr kahverengi olsada geliodu kanamam
Bugun sanki yeni hastalanmisim gbi kirmiziya dondu
Benimki gbi uzun suren varmi ? Bu normalmi acaba[/QUOTEb
Bugün 55.günüm ve hala akıntım var benimde dr normal dedi cunku bi kesilip bi oluyo benimki bugun yine artmis ama agri kesici icersen kesilir kanamn demişti
Insallah bacim insaallahArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için tek tek alıntı yapamadım sintigrafimizi cektirsik sonucunu çarşamba alıp doktora göstereceğiz bakalim allahtan hayirlisi güzel sonuçlar alırız inşallah
Dogumdan bu yana 4-5 kilo civari aldim benKizlar kilolar ne alemde peki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah bacim insaallah
Cogumuzun sinavlari artik evlatlarimiz uzerinden ...
Rabb'im utandirmasin...
Dogumdan bu yana 4-5 kilo civari aldim ben
Oglumla birlikte bende aliyorum sukur
Kizlar kilolar ne alemde peki
22 kilo almıştım sadece 9'u gitti..zaten fazlalıklarım vardı,bide artı doğumdan kalanlarda eklendi tam oldu 😠😡 3-4 aya gider diyende var ama bakalım,inşallah..
11 kilo aldimistim hamileyken 8i gitmişti üstüne 3kilo aldimönceden 6kilo fazlam vardi oldu simdi 11kilo Fazlalik matematik problemi gibi oldu birazcik :)
Matamatik problemini yanlismi cozmussun canim sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?