2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar malum bayram geliyo saclar aldi basini gdiyo bir sene oldu kestirmeyeli kestiricm artik. Bde iki renk oldu cok kotu duruyo emzirirken boyatan varmi aranzda?

Kizima kavusuyorummmm

Ben de dun esime sariya biyatayim mi dedim? Biyaticamdab degil dogal renkleri cok guzel bir daha biya surmeyi dusunmuyorum ama olsun nabiz yoklayayim dedim. Dogal her zaman daha guzel degil mi hayatim ama sen bilirsin istersen daha iyi hissedeceksen boyat dedi? Bak bak topu gogsune alip nasil da yumusatti.. Himmm bakicaz dedim sustum oturdum 😄

Uyumama bizde de var canım. 2 3 hatta 4 saat uyumuyo gaz sıkıntımızdan. Sanırım humanna bizimkine ağır geldi ya. Günde 1 defa sümükümsü hardal rengi kaka yaptı 2 gündür. Karşı komşum doktor. Yenidoğanlara aptamil öneriyoruz dedi. O da başka bi doktor arkadaşına sorucak bakalım ne dicek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar malum bayram geliyo saclar aldi basini gdiyo bir sene oldu kestirmeyeli kestiricm artik. Bde iki renk oldu cok kotu duruyo emzirirken boyatan varmi aranzda?

Kizima kavusuyorummmm

ben boyattım 2 gün önce bide kestirdim oohhh kendime geldim azcık

Canim bu zor gunler geçecek ve ugruna bunca sikintiya katlandigin bebek sana can olacak yoldas olacak. Yarin öbür gun konusmaya baslasin ayaklansin, suanda yaptigin isin dunyanin en guzel isi oldugunu anlayacaksin.
Akışına bırak, birak bir muddet dağınık olsun herşey. Sen esin ve minigin mutlu ve saglikli olun gerisi teferruat olsun

Merhaba canım.. Benim oğluşumun böbreklerinde büyüme var , seninkinin ölçüleri ne acaba ? Bide bugün doktorun ne dedi?

Canim bugün muayene olmadık sintigrafi cektirdik çarşamba çıkacak sonucumuz ona göre nasıl yol izleyeceğimiz belli olacak sol böbrek 10mmdi en son sizinki ne kadar doktor ne diyor size

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için tek tek alıntı yapamadım sintigrafimizi cektirsik sonucunu çarşamba alıp doktora göstereceğiz bakalim allahtan hayirlisi güzel sonuçlar alırız inşallah

Insallah tertemiz cikar sonuclariniz

Canim hiç üzülme yalniz degilsin bizim evde kirin içinde bende yetisemiyorum bide ilçede oturuyorum merkeze doktora gidip geliyoruz iyice tukendim firsatim olsa uyuyacağım ama oda olmuyor

Insallah bacim insaallah
Cogumuzun sinavlari artik evlatlarimiz uzerinden ...
Rabb'im utandirmasin...

Kizlar kilolar ne alemde peki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogumdan bu yana 4-5 kilo civari aldim ben
Oglumla birlikte bende aliyorum sukur

ben 17 kilo almistm normal dogm yaptm eve geldigmde 6 kilo gitmisti bir hafta sonra tartildigmda 4 kiloda gitmisti hizlica. ama ondan snra durdu ne ileri ne geri sabit kaldi kilom 7 kilo fzlam var

22 kilo almıştım sadece 9'u gitti..zaten fazlalıklarım vardı,bide artı doğumdan kalanlarda eklendi tam oldu 😠😡 3-4 aya gider diyende var ama bakalım,inşallah..

22 kilo almıştım sadece 9'u gitti..zaten fazlalıklarım vardı,bide artı doğumdan kalanlarda eklendi tam oldu 😠😡 3-4 aya gider diyende var ama bakalım,inşallah..

canm ben hala hamile pantolonu giyiyorm nezaman giyicm kiyafetlerimi ya off bnim canmi skanda bu bnimde hamile kaldigmda fazla kilolarm vardi ustne dogm kilolari bide basenlerm vardi suan sanki iki kati oldular (

Bende dogumdan sonra kg aldim ama almak istemiyorum yaa..
Süt uğruna önüme geleni yiyorum (hamur işi dışında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…