2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Smilac cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlarim bebeğim için dua edin bugün doktora gideceğiz böbreğindeki genisleme için flim cekilip tedaviye kararverilecek inşallah bir şey yoktur

Arkadaşlarim bebeğim için dua edin bugün doktora gideceğiz böbreğindeki genisleme için flim cekilip tedaviye kararverilecek inşallah bir şey yoktur

canımcım Allah yardımcınız olsun ve kolaylıkla atlatın bu doktor işini inşallah..ve inşallah büyüme ilerleme falan olmamıştır..

Canm ben sma gold kullaniyorum emİriyorm ilkonce hala araniyosa yapiorum 60 cclik veya 30. Gende her emzirmeden sonra yapiyorm mecburen cnku bebegm doymuyo bnden ;(

Kizima kavusuyorummmm

Bende sptamil ve bebelac kullaniyorum gunde 2 defa bilemedin en fszla 3 defa vermete calisiyorim 60 sar cc olarak ama cok veroyormusiz guya hemsire oyle soyledi halbuki normal degerlerin cok cok altinfa veroyorum nr yapayim ozrllikle aksamlari hic sutim kaiyo gun boyu memede sutun birikmesine firsat yokki yetmiyo mejbur veroyorum

Allah yardımcınız olsun canım inşallah hiçbirşeyi yoktur kuzunun

Canım dün azerikızı dedi makas olayını denedim ama yine genzine kaçırdı.

Arkadaşlar sağ göğsüm mastit oluyor bezeler oluşmuş ve sert napsam ilerlemeden gecer

insallah hic biseyi yoktur canim guzel haberlerle gelirsiniz

ayrica benim de gogsumde arada bezeler oluyo oyle olunca bezeler gecene kadar hep o gogsumu emziriyorum geciyo

Kizlar 25 gun once sezeryanla dogum yaptim. Ilk gunden beri herseyle yalniz ilgileniyorum. Ama cok bunaldim. Her gun agliyorum. Ev pislik icinde. Kizim huzursuz. Beslenemiyorum, dinlenemiyorum, anne sevkati yok. Bebegimi ic gudulerimle Allaha emanet buyutuyorum. Bunaldim. Insan degilmis gibi hissediyorum

Ins. Buyume olmamistir bacim...
Gulerek ayrilin o hastaneden ins.
Rabb'im yardimciniz olsun...

Bacim kactiginda alnina yukaridan asagiya masaj yap kesiyo hemen...
Arada bir kacmasi normalde surekli kacmasi senide telaslandirir ya...

Canm ben sma gold kullaniyorum emİriyorm ilkonce hala araniyosa yapiorum 60 cclik veya 30. Gende her emzirmeden sonra yapiyorm mecburen cnku bebegm doymuyo bnden ;(

Kizima kavusuyorummmm

Hiç kendimizi parçalamaya deymez öylede böylede büyücekler. Elimizden geleni yapmak lazım. Bn sık sık sağmaya çalışıyorum. Çoğaldın diye. Bir de sma gold gazlı bebekler için ideal mi acaba. Ben ilk aptamilin gazlı bebekler için olanını kullandım. Sonra da humannaya geçtim anne sütüne en yakın olanıymış ve her ürün kendi çiftliklerinde üretiliyomuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk once bebelac kullandk o kizimi kabiz yapti sonra hipp aldik lifli icerigi olmasina ragmen kizim hala kabizdi ama sevdi onu iciyodu ondan snra sma aldk cnku anne sutune en yakin bu dediler bide tadi diger mamalardan kotuymus anne sutunu birakmamasi icn. Ve her bebek buyuzden sevmezmis sma yi. bnm kizm iciyo kabizligida gecti kilo alimida guzl oyzden bunda kaldik bidha degstrmeyi dusunmuyorum. Gaz sorununa gelince Zinco verdi doktorumuz onu kullanuyoruz bide gobegine masaj yapiyorm. Bizm suan en onemli sorunumuz uykusuzluk bebegim bi turlu uyuyamiyo salliyorm gezdiriyorm cogu gece ikibucugu gormeden uyumuyo mesela iki saat once yikadim hala uyanik((

Kizima kavusuyorummmm

Canim benim her ne yasiyosAn gececek sabret. Durumunu cok iyi anliyorum ben de bir haftadir yalnizim yani 20. Gunden itibaren yalnizim benim evimde icleracisi halde azcik uyudugunda uyusammi evimi toplasam dus mu alsam kendimemi baksam camasir mi yikayip assam heosi birbirine karisiyo ve ben hicbise yapmiyorum sadece bebegime bakiyorum arada bir yardimci bayan aliyorum bu gelisinde bana surekli gelmesini istiycem ben ikisini bir arada yapamiyorum hem ev hem bebek benim harcim degilmis. Kendime bakmayi solemiyorum bile bir kuafore gidip kas aldirdim dunyalar benim oldu. Ama biliyorum ki bu gunler gecicek ve biz herseye yeter duruma gelecegiz. Insallah..

Amin ins bugun 39 . günümüz ve bende bugun itibariyle tukendigimi hissediyorum bayram temizligi yapayim dedim aman Allahim gece 2 de uyudum sabah benimki erken kalkti benide uyutmadi tam uyuttum yapayim isleri dedim 2 odayi yapabildim anca ama uykusuz gozler cokmus kollar tutmaz haldeyim bir gun doya doya uyumak istiyorum ((

Merhaba canım.. Benim oğluşumun böbreklerinde büyüme var , seninkinin ölçüleri ne acaba ? Bide bugün doktorun ne dedi?

Kizlar malum bayram geliyo saclar aldi basini gdiyo bir sene oldu kestirmeyeli kestiricm artik. Bde iki renk oldu cok kotu duruyo emzirirken boyatan varmi aranzda?

Kizima kavusuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…