- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
Hatta cogu 3 haftalik. O yuzden kutusuna bakmalisin. Kutuyu attiysan internetten arastir kendi mama markani mutlaka yaziyordur ya da yaz bursa markasini elbet birimizde vardir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
incir kurunu nasil yapiyosun canm havuc koyuyomusun icine bide tam olarak anlatirmsn rica etsem
Arkadaşlarim bebeğim için dua edin bugün doktora gideceğiz böbreğindeki genisleme için flim cekilip tedaviye kararverilecek inşallah bir şey yoktur
Canm ben sma gold kullaniyorum emİriyorm ilkonce hala araniyosa yapiorum 60 cclik veya 30. Gende her emzirmeden sonra yapiyorm mecburen cnku bebegm doymuyo bnden ;(
Kizima kavusuyorummmm
Hipp mama kullanan yok mu icinizde arkadaslar?
Arkadaşlarim bebeğim için dua edin bugün doktora gideceğiz böbreğindeki genisleme için flim cekilip tedaviye kararverilecek inşallah bir şey yoktur
Benim kızda emerken tanzikli olunca genzİne kaçırıyor her defasında bazen hafif atlatıyor bazen ağlayarak çıkarıyor genzindekini her defasında korkutuyor beni :/
Annem emzirirken işaret parmağın ve orta parmağınla yani makas emzirme şeklinde göğsünü tutarsan genzine kaçmaz tanziği kesilir dedi öyle tapınca kaçırmıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar sağ göğsüm mastit oluyor bezeler oluşmuş ve sert napsam ilerlemeden gecer
Canım büyüdükçe emme süreleri kısalır çene kasları güçlendikçe daha kuvvetli çekerler artık çünkü.
Canım benim tıkandı sağ göğsüm perşembe günü kadın doğumcumu aradım sıcak havlu sar sütü sağ dedi.Birde antibiyotik ve ağrı kesici kullandırdı.Gece bu dediklerini yaparak bebeğimin sayesinde açıldı,bende antibiyotiği falan bıraktım hemen.Dün yine sert beze oluştu akşamdan buyana aynı şeyleri yapıyorum ama henüz açılma yok yarın genel cerrahiye randevu aldım eğer açılmazsa cerrahi müdehale ile boşaltıyorlarmış çok korkuyorum ya açılmazsa diye.Zaten diğer göğsümdede bebek tıkanıyor 3 dak. emiyor.Moralim çok bozuk zor günler geçiriyorum Allah benim ve benim gibilerin yardımcısı olsun.
Üzülme canım geçer oluyor öyle gazları var memeyle kavga etmeleri ondan.gazı olunca emer iter ağlar geri emmek ister tekrar iter falan.sen emzirmeye devam edeceksin tabi ayrıca sütün varki tıkanıyor bebegin ve eşin haklı aç olsa emin ol yırtar ortalığı çok ağlar.
Teşekkür ederim canım iyiki varsınız.
Ins. Buyume olmamistir bacim...Arkadaşlarim bebeğim için dua edin bugün doktora gideceğiz böbreğindeki genisleme için flim cekilip tedaviye kararverilecek inşallah bir şey yoktur
Bacim kactiginda alnina yukaridan asagiya masaj yap kesiyo hemen...Canım dün azerikızı dedi makas olayını denedim ama yine genzine kaçırdı.
Canm ben sma gold kullaniyorum emİriyorm ilkonce hala araniyosa yapiorum 60 cclik veya 30. Gende her emzirmeden sonra yapiyorm mecburen cnku bebegm doymuyo bnden ;(
Kizima kavusuyorummmm
Canım dün azerikızı dedi makas olayını denedim ama yine genzine kaçırdı.
Hiç kendimizi parçalamaya deymez öylede böylede büyücekler. Elimizden geleni yapmak lazım. Bn sık sık sağmaya çalışıyorum. Çoğaldın diye. Bir de sma gold gazlı bebekler için ideal mi acaba. Ben ilk aptamilin gazlı bebekler için olanını kullandım. Sonra da humannaya geçtim anne sütüne en yakın olanıymış ve her ürün kendi çiftliklerinde üretiliyomuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar 25 gun once sezeryanla dogum yaptim. Ilk gunden beri herseyle yalniz ilgileniyorum. Ama cok bunaldim. Her gun agliyorum. Ev pislik icinde. Kizim huzursuz. Beslenemiyorum, dinlenemiyorum, anne sevkati yok. Bebegimi ic gudulerimle Allaha emanet buyutuyorum. Bunaldim. Insan degilmis gibi hissediyorum
Canım dün azerikızı dedi makas olayını denedim ama yine genzine kaçırdı.
Canim benim her ne yasiyosAn gececek sabret. Durumunu cok iyi anliyorum ben de bir haftadir yalnizim yani 20. Gunden itibaren yalnizim benim evimde icleracisi halde azcik uyudugunda uyusammi evimi toplasam dus mu alsam kendimemi baksam camasir mi yikayip assam heosi birbirine karisiyo ve ben hicbise yapmiyorum sadece bebegime bakiyorum arada bir yardimci bayan aliyorum bu gelisinde bana surekli gelmesini istiycem ben ikisini bir arada yapamiyorum hem ev hem bebek benim harcim degilmis. Kendime bakmayi solemiyorum bile bir kuafore gidip kas aldirdim dunyalar benim oldu. Ama biliyorum ki bu gunler gecicek ve biz herseye yeter duruma gelecegiz. Insallah..
Moralim çok bozuk kızlar oğlumun böbreğinde genisleme vardı anne karnında fark edilen dogunca belki geçebilir demişlerdi bugün doktora gittik geçmemiş ileri tetkik istedi böbrek fonksiyonunu etkilenmişmi diye onun sonucuna göre tedaviye karar verilecek inşallah etkilememistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?