Ayy bende yanlis yazmisim matematik olacakti
Kizlar kilolar ne alemde peki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm ben hala hamile pantolonu giyiyormnezaman giyicm kiyafetlerimi ya off bnim canmi skanda bu bnimde hamile kaldigmda fazla kilolarm vardi ustne dogm kilolari bide basenlerm vardi suan sanki iki kati oldular (
Bir emzirme seansindan sonra uyumamamama benim çok uykum var oglumunsa uyumaya hiç niyeti yok gözler fal taşı gibi bakıyor etrafa
Bacim bizde hamile oldugumu ogrenir ogrenmez biraktik...Kzlar biraz ozel ama size brsey sorucam ozllkle 40 i ckmslara
Esiyle iliskisi tam normale donen varmi
Bnm hamilelegmn ilk 5 ayi hep dusuk tehlikem vardi cnki basta ikizdi snraa biri gelismedi vs
5 aydn snrada bz korktk yani 9-10 aydr hc bsy olmadi smdi bni bi korku sardi nasi olck diye bide dr 2 aylikken
Kontrole cgrdi ozmna kdr bklmk grk heralde
Kizlar oğlum memeden tiksiniyor resmen55 günlük oldu hala sagip veriyorum silikon ucla verdim bi süre memeyi kabul etmiyor hala.dr da böyle giderse sütün kesilir dyo napcgmi sasirdim var mi benim gibi olan?kac ay boyunca sütüm kesilmeden sagip verebilirim?ilk 6 ay emse bari ya tavsiyeniz varmi
Sabah sekizden sonra ne var anlamadım çocuk o saatte kadar uyuyor sonra bir kalkiyor degisik bir çocuk oluyor
herkes daha duzeni oturacak diyo ama bakalim 40 a az kaldi bizimde bi gun bi gunu tutmuyo
Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz dün hemşire bana anne sütü alsada arada su ver dedide
Oh cok sükür rabbime bugün 40 imizda cikti :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?