2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
10 kg almistim 9 u gitti sonradan 1 kg daha aldim 2 kilo fazlm var onuda veremiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar kilolar ne alemde peki

Canim ben hamileliğim boyunca başladığım kiloya göre ik kilo almıştım şimdi kaç kilo gitmiş doğumda bilmiyorum ama iki beden küçülmüşüm bugün pantolon aldım kendimede çok sevindim:)zayifladigima

Kizlar oğlum memeden tiksiniyor resmen55 günlük oldu hala sagip veriyorum silikon ucla verdim bi süre memeyi kabul etmiyor hala.dr da böyle giderse sütün kesilir dyo napcgmi sasirdim var mi benim gibi olan?kac ay boyunca sütüm kesilmeden sagip verebilirim?ilk 6 ay emse bari ya tavsiyeniz varmi

Bir emzirme seansi 39 gunluk olduk hala 3 saate cok nadir
Cikiyo bzm emzrme araligimiz..
Kilo durumu iss topamda 10 kilo almstim dogumdan snra 8 i gtmsti
Smdi ise basladgm kilonun 1.5 kilo altina dusmusum geceleri cok uykusuuz
Gecryrm annem ondandr diyo birde hayatmda icmedgm kdr coksu iciy
Agzm dilim kuruyo resmn

canm ben hala hamile pantolonu giyiyorm nezaman giyicm kiyafetlerimi ya off bnim canmi skanda bu bnimde hamile kaldigmda fazla kilolarm vardi ustne dogm kilolari bide basenlerm vardi suan sanki iki kati oldular (

evet bende öyle,hâlâ hamile pantolonunu giyiyorum..tek fark,belden biraz daha fazla sıkıyorum o kadar

Bir emzirme seansindan sonra uyumamamama benim çok uykum var oglumunsa uyumaya hiç niyeti yok gözler fal taşı gibi bakıyor etrafa

Kzlar biraz ozel ama size brsey sorucam ozllkle 40 i ckmslara
Esiyle iliskisi tam normale donen varmi
Bnm hamilelegmn ilk 5 ayi hep dusuk tehlikem vardi cnki basta ikizdi snraa biri gelismedi vs
5 aydn snrada bz korktk yani 9-10 aydr hc bsy olmadi smdi bni bi korku sardi nasi olck diye bide dr 2 aylikken
Kontrole cgrdi ozmna kdr bklmk grk heralde

Bacim bizde hamile oldugumu ogrenir ogrenmez biraktik...
Taki bu zamanlara kadar...
10-11 ayda bizim oldu 2 aylik olunca oglum acilisimizi yaptik
Daha erkende olabilirdi ama pasa sagolsun ozellikle aksam vakitlerinde uyumuyor ilgi oyun bekliyor bizden

sağmakla kesilir miymiş( bnm de sütüm yeterli dgl bir de uykusu çk ağır kızımın emmiyor beni uykuda o yüzden sağıp veriyorum bn de hep, tabi daha çok mama veriyorum kızım 35 günlük ancak sütüm 70 ml fln çıkıyor anca... damlaları beklersem dakikalarca 100 ü görüyorm zorlamayla (

Oh cok sükür rabbime bugün 40 imizda cikti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…