2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar merhaba. Dogumda aldiginiz kilolari vermeye basladiniz mi ya da yaptiginiz ozel bir sey var mi? Zira kilo veremiyorum. Dogum yapali 1 ay oldu. 33 kilo almistim. 13 kilo verdim ve durdu

Aynen bende verdigim 2 kiloyu geri aldim canim surekli tatli istiyor. 58 ile hamile kaldim. 70.5 iledoguma gittim. Su anda 61.5 im. Sut artsin ya da tatlansin diye yediklerimizden oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar merhaba. Dogumda aldiginiz kilolari vermeye basladiniz mi ya da yaptiginiz ozel bir sey var mi? Zira kilo veremiyorum. Dogum yapali 1 ay oldu. 33 kilo almistim. 13 kilo verdim ve durdu

27 kilo almıştım 9 u gitmiş daha.kızım da 42 günlük. İlk kızımda da 27 kilo almıştım hepsini sadece emzirerek vermiştim diyet yapmaddan. Ama verdiğimde kızım 21 aylıktı.
Yani daha çok erken gibi.

Canim ben giderek kilo aliyorum resmen tatli şeylere aseriyorum

Aynen canım ya acayip tatlı yiyorum ztn severdim ama şimdi ölüyorum tatlı diye

Sorma bacim ya alarm kurmustum sesine kalkamamisim
Iyi ki oglum hafiften seslendi hemen uyandim benim pasa annesine kiyipta uyandirmayan cinsten....

Gogusler tas olmus akmis hep 5-6 saat ac ac nasil durdu anlamadim

bnm kızım da 55 günlük bugün 5 saat uyuyor cnm gece.ama 1 defaya mahsus.sonra 3 saat uyuyor.sabah 6 oldum mu saat başı artık :)

Hcbi pantolonm etegm olmuyo basenler felaket

Kizima kavusuyorummmm

Hcbi pantolonm etegm olmuyo basenler felaket

Kizima kavusuyorummmm

Ben basene raziyim bende bel kismi zaten gobekten hic bahswtmiyorum. Hix bi etek pantolon olnuyo bolluktan giymedigim kiyafetlerim vardi onlari bile fiyeniyoeum 47 gunlugunuz. 6 kilo fazlam var ama vucut siki olmadigibdan sabirim daha genis gorunuyirum

Kirk beş günlük canım

Maşallah ya benimki uyumuyor memede uyuyor koyuyorum beşiğine uyanıyor sallasam olmuyor napsam 5.dk da uyanıyor emzik vermedim versem işe yarar mı bilmiyorum gazı da var ve 42 günlüğüz. İnşallah bi düzene girer sadece geceleri uyuma süresi uzadı maşallah ama onda da bi uysnırsa geri uyıtmak mesele

Bizde biara öyleydik ama şükür geçti gaz için damla kullaniyoruz oda rahatlattı

4.130 gram 53 cm doğmuştu canım hastaneden çıkarken 3780 e düşmüştü
1 aylıkken de 5200 59 cm oldu nasıl?

Gayet iyi maşallah bebeğine ztn enaz 500 gr. alması lazım.boyuna ayrı maşallah uzun boylu olacak sanırım

Inşallah canım inşallah rahatliyor insan depresyona girmek uzereydim az daha öyle devam etseydi

Inşallah canım inşallah rahatliyor insan depresyona girmek uzereydim az daha öyle devam etseydi

Ben girdim bile ağladımm oturup ta dün akşam.bide diğer kızımla ilgilenemiyorum fazla en çok ona canım sıkılıyor ama sağlıklı olsunlar da geçecek bugünler

Geçecek inşallah ama senin işin daha zor iki çocuk kolay değil

Şükür bizim duzenimiz oturmaya başladı gündüzleri uyuyor artık kendimede evede vakit ayirabiliyorum darısı sizlere artik

kaç günlük oldunuz siz canım?

Sıcaktan oglusum da ben de telef olduk yaa

aaaay sorma..çok fena sıcak yaaa..bide çocukla uğraşırken daha çok terliyo insan..her gün duş almak lazım ama nerdeeee?daha çok fırsat buldu mu uyuyorum ben..ama Efe'yi hergün yıkıyorum..

Aynen. Benimde asıl sorun kız. Bebekten daha zor. Iyi olsunlarda dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…