Kizlar merhaba. Dogumda aldiginiz kilolari vermeye basladiniz mi ya da yaptiginiz ozel bir sey var mi? Zira kilo veremiyorum. Dogum yapali 1 ay oldu. 33 kilo almistim. 13 kilo verdim ve durdu
Kizlar merhaba. Dogumda aldiginiz kilolari vermeye basladiniz mi ya da yaptiginiz ozel bir sey var mi? Zira kilo veremiyorum. Dogum yapali 1 ay oldu. 33 kilo almistim. 13 kilo verdim ve durdu
Canim ben giderek kilo aliyorum resmen tatli şeylere aseriyorum
Sorma bacim ya alarm kurmustum sesine kalkamamisim
Iyi ki oglum hafiften seslendi hemen uyandim benim pasa annesine kiyipta uyandirmayan cinsten....
Gogusler tas olmus akmis hep5-6 saat ac ac nasil durdu anlamadim
27 kilo almıştım 9 u gitmiş daha.kızım da 42 günlük. İlk kızımda da 27 kilo almıştım hepsini sadece emzirerek vermiştim diyet yapmaddan. Ama verdiğimde kızım 21 aylıktı.
Yani daha çok erken gibi.
Aynen canım ya acayip tatlı yiyorum ztn severdim ama şimdi ölüyorum tatlı diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hcbi pantolonm etegm olmuyobasenler felaket
Kizima kavusuyorummmm
Şükür bizim duzenimiz oturmaya başladı gündüzleri uyuyor artık kendimede evede vakit ayirabiliyorum darısı sizlere artik
Kızlar bugun 1. Ay kontrolümüze gittik 59 cm 5200 cikti kilosu nasıl sizce?
Nekadarlik bebisin
Kirk beş günlük canım
Maşallah ya benimki uyumuyor memede uyuyor koyuyorum beşiğine uyanıyor sallasam olmuyor napsam 5.dk da uyanıyor emzik vermedim versem işe yarar mı bilmiyorum gazı da var ve 42 günlüğüz. İnşallah bi düzene girer sadece geceleri uyuma süresi uzadı maşallah ama onda da bi uysnırsa geri uyıtmak mesele
Bizde biara öyleydik ama şükür geçti gaz için damla kullaniyoruz oda rahatlattı
Ne kadar doğdu canm ve boyu kaçtı doğunca?
Maşallah canım darısı başımıza
4.130 gram 53 cm doğmuştu canım hastaneden çıkarken 3780 e düşmüştü
1 aylıkken de 5200 59 cm oldu nasıl?
Inşallah canım inşallah rahatliyor insan depresyona girmek uzereydim az daha öyle devam etseydi
Inşallah canım inşallah rahatliyor insan depresyona girmek uzereydim az daha öyle devam etseydi
Ben girdim bile ağladımm oturup ta dün akşam.bide diğer kızımla ilgilenemiyorum fazla en çok ona canım sıkılıyor ama sağlıklı olsunlar da geçecek bugünler
Şükür bizim duzenimiz oturmaya başladı gündüzleri uyuyor artık kendimede evede vakit ayirabiliyorum darısı sizlere artik
Sıcaktan oglusum da ben de telef olduk yaa
Ben girdim bile ağladımm oturup ta dün akşam.bide diğer kızımla ilgilenemiyorum fazla en çok ona canım sıkılıyor ama sağlıklı olsunlar da geçecek bugünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?