- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
merhaba, uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyordum.
benim de kanamam 48 gün sürdü. muayene oldum doktoruma ve regl olduğumu söyledi :) hatta benimde 40. günden sonra arttı yani çok benzer olmuş ikimiznde.
yumurtlamışım hatta doktor öyle söyledi. dikkat et dedi.
sanırım sizde regl oldunuz ve yumurtladınız :) aman dikkat
Yani hamile kalma olasiligimiz yuksek :) peki biraz ozel olucak ama nasil korunuyorsunuz spral taktirmak istemiyorum ben diger türlüde riskli biliyorum ama napicam bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bacim ben evlendigimden itibaren geri cekilme yontemini kullaniyorduk...
Kaza falan olmadi sukur ama olmayacak anlamina da gelmez diye prezervatif kullaniyoruz artik doktorum en iyisi dedi...
Goguslerimde kist vardi benim o nedenle hap kullanmam yasak..
Spiral taktiran cogu tanidigimda yan etki yapti o nedenle bu yontemi sectik...
Benimde basladi artik kirmizilar gelmez olaydi
Bacim ben evlendigimden itibaren geri cekilme yontemini kullaniyorduk...
Kaza falan olmadi sukur ama olmayacak anlamina da gelmez diye prezervatif kullaniyoruz artik doktorum en iyisi dedi...
Goguslerimde kist vardi benim o nedenle hap kullanmam yasak..
Spiral taktiran cogu tanidigimda yan etki yapti o nedenle bu yontemi sectik...
Benimde basladi artik kirmizilar gelmez olaydi
Canim sen gogsundeki kisleri hissediyor musun elleyince. Ben elimle bakiyorum bulamadim. Emzirmek kisleri eritiyor diyorlardi acaba eridi mi kisler. Bende dort tane vardi bir tanesi elime gelicek kadar buyuktu.
Arkadaşlar korkarım bende adet oluyorumyaa ben hemen olmak istemiyorum napicam ben şimdi işin yoksa korunma yöntemi düşün
Kizlar adet olmadan korunmaya gerek yok mu yani
Ben adet olmadim ama doktor yumurtlamaya baslamissin korunun dedi.
Regl olmadan da yumurtlayabiliyorsak korunmaliyiz ama spiral taktiramayiz cunku regliyken takılıyor. Hap icemeyiz çünkü süt veriyoruz prezervatif guvenli değil. E napacaz arkadaş anlamadim ben bu işten. Bütün bunları kocise sayıp kardeş kardeş uyumaya devam etmek en iyisi galiba
Kizlar bebegim 49 günlük emzige alistirmak istiyorum bugune kadar cani isteyince aldi istemeyince midesini bulandirdi yeni farkettimfe emzik ucu baya sert ondn olabilir dedimve yeni emzik almaya karar verdim tavsiyeleriniz nedir
Bacim bende gectim o yollardan neden sitem ediyorsun
Hatta benimki 46 gun surdu...
Ve o kadar gun ped kullandiktan sonra pisik oldum + mantar enfeksiyonu kaptim falan derken...
Birkac haftamda oyle gitti dusun yani....
Bacim cok sukut ben gaz sorunu yasamadim gibi birsey...
Sadece 10-15 gun cok rahatsiz oldu gazi yuzunden o kadar...
Bu aralarda pasa emmek peek istemiyor...
Bu ay 2 kilo alir diyordum halbuki
Ama sunu soyleyebilirim ki uyku surelerini uzatti...
Dun gece 2 de uyuduk 6.45 de kalktik...
Normalde 3 saatten once aglardi alarm kurmadigima cok uzuldum bende
Bunu duyduguma cok sevindim iste
Ayrica cok haklisin bacim oyle birsey olmasa bile psikolojik etkilenmemiz azalmasina sebebiyet verebilir cok sagol
Hem su ana kadar iyi gidiyoruz masaallah
Kizlar adet olmadan korunmaya gerek yok mu yani
Bacilarim zaten once yumurtluyoruz ondan sonra dollenmis yumurta olmadigi icin adet kanamasi olarak vucut olgunlasmis yumurtalari vucudumuzdan atiyor...
Misal iki hafta once seffaf uzayan akintim geldi ..(yumurtlama akintisidir bu ) tabi her bayanda olmayabiliyor...
Ben anladim adet olacagimi vede iki hafta sonrasinda oldumda...
Korunmak icin adet olmayi beklemeyin bacilarim aman ha...
Adet olmadan once yumurtlama zamaniniza denk gelir mazaallah...
Cok mutluyum ama normalde bekarken adet sancisi nedir bilmezdim...
Evlendikten sonra baslamisti ve simdide hic agri cekmiyorum...
Eski duzenime mi dondum ne
----
Ayrica bacilar sukur benim oglum geceleri uyuyor genellikle...
Oglenleride uyuyor grrci...
Esimle kendimize ayiracak vakit oluyor cok sukur...
Tabi uyumasi sart degil uyanikkende oynuyor kendi kendine...
Alti temiz karni tok oldumu tamamdir
Hrr usimi yapmasina yaparimda ben nazlanuyorum...
Kv dem her isi yapiyor ama benim evi ben yapiyorum tabi azar azar...
Genellikle oglumla oynayarak geciyor vakitlerim
Kızlar bazılarınız bilir esim 25 günlük bebegimle kavga ettigimiz için beni ve bebeğimi birakip gitmisti. Bugun tam 27 gun oldu hic aramadi ve bana da arama dedi neyse bayramin birinci günü akşam aradi eşyaları mi topla gonder dedi başka bi şehirde ama işyeri benim oldugum yerde. Ben de nasıl göndereyin gel kendin al dedim. Boşanma icin imza gerekiyor dedi ben de tamam dedim. Sonra kizim ağladi konusamadan kapattim mesaj attim imza cocukla ilgili mi diye o da aradi bayagi konustuk bana diyor ki niye aramadin hem arama dedi kaldiki kendinin aramasi gerekiyordu.off bosansam olmuyor bosanmasam olmuyor acaba tepkimi mi merak etti bosanmak istiyor mu bilemedim
Kızlar bazılarınız bilir esim 25 günlük bebegimle kavga ettigimiz için beni ve bebeğimi birakip gitmisti. Bugun tam 27 gun oldu hic aramadi ve bana da arama dedi neyse bayramin birinci günü akşam aradi eşyaları mi topla gonder dedi başka bi şehirde ama işyeri benim oldugum yerde. Ben de nasıl göndereyin gel kendin al dedim. Boşanma icin imza gerekiyor dedi ben de tamam dedim. Sonra kizim ağladi konusamadan kapattim mesaj attim imza cocukla ilgili mi diye o da aradi bayagi konustuk bana diyor ki niye aramadin hem arama dedi kaldiki kendinin aramasi gerekiyordu.off bosansam olmuyor bosanmasam olmuyor acaba tepkimi mi merak etti bosanmak istiyor mu bilemedim
Rabb'im yardimcin olsun bacim...Aman maşallah canım bişey değil yeterki bebeklerimiz bizim sütümüzle beslensin
Tabiki adet olmasak ta korunmalıyız canım süt koruyor diye bişey yok çünkü
Şugünlerde gaz sancısı dorukta kızımın seni okuyunca özendim valla bide benim bi kızım daha var üç yaşında uyumayan da bi bebek Allah tan annem yakın eşim yardımcı da bi şekilde atlatcaz inşallah sağlık olsun da senin de bebeğine kocaman maşallah
Bacim sanki seninki sizleri ozlemiste yine de senden bir adim bekliyor gibime geldi...Kızlar bazılarınız bilir esim 25 günlük bebegimle kavga ettigimiz için beni ve bebeğimi birakip gitmisti. Bugun tam 27 gun oldu hic aramadi ve bana da arama dedi neyse bayramin birinci günü akşam aradi eşyaları mi topla gonder dedi başka bi şehirde ama işyeri benim oldugum yerde. Ben de nasıl göndereyin gel kendin al dedim. Boşanma icin imza gerekiyor dedi ben de tamam dedim. Sonra kizim ağladi konusamadan kapattim mesaj attim imza cocukla ilgili mi diye o da aradi bayagi konustuk bana diyor ki niye aramadin hem arama dedi kaldiki kendinin aramasi gerekiyordu.off bosansam olmuyor bosanmasam olmuyor acaba tepkimi mi merak etti bosanmak istiyor mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?