2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Kirk beş günlük olduk canım ben artık gündüz çok uyumuyorum gece uykumuz düzeldi şükür gündüzde bebeğim uyuyunca bahcemle ilgileniyorum domateslerimi falan suluyorum yemek yapıyorum tv izliyorum öyle geçiyor vakit

Kizlar benim göbeğim duruyo hala yaa sarkik bide..
icime cekmekten helak oldum sizinkiler ne durumda

Masallah bebis oldu olali tv izlemek orada dursun aklima dahi gelmemiş. Simdi sen soyleyince hatirladim.. tv diye birsey vardi dimi

Kizlar daha once sormustum ama pek cvp alamadim emzik kullaniyorsaniz hangi emzigi kullaniyorsunuz ogrenebilirmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam haziran anneleri .ben inşallah ağustos annesi olucam 2 hafta sonra...ateş ölçer alıcam, ne marka ,model tavsiye edersiniz?

Kizlar daha once sormustum ama pek cvp alamadim emzik kullaniyorsaniz hangi emzigi kullaniyorsunuz ogrenebilirmiyim

Ben bebegime aventin emzigini veriyorum, dogdugu gun vermeye basladim.uyuturken ise yariyo zaten bebegim emzige cok duskun degil sadece uyurken ya da huysuzlanirken veriyorum biraz sakinlestiriyo
istemedigi zaman atiyo emzigi hemen

uuuuy biz 49 günlğüz bugün ben o saydıklarını geç afedersin vc ye bile gidemiyorum yalnızken..daha hiç düzenimiz yok..hatta öyle sancı oluyo ki genelde çıkıp arabayla İst'u turluyoruz gece gündüz demeden..ancak öyle sakinleşip uyuyor

Kizlar benim göbeğim duruyo hala yaa sarkik bide..
icime cekmekten helak oldum sizinkiler ne durumda

benimde öyle valla

ben Philips Avent'ı kullanıyorum canım

Ayy yok çok şükür biz iyiyiz zaten sürekli tektim o sebeple alıştık

Yine bir emzirme saati ve gogsumun biri yine sismis ikisindende arayla emziriyorum ama neden boyle olduki anlamiyorum

Yine bir emzirme saati ve gogsumun biri yine sismis ikisindende arayla emziriyorum ama nöylece .en boyle olduki anlamiyorum

Emzirme aralari artik acildi tam bosalmadigi icin şişiyor suan benimkinin biridee sis birini emince doyup uyudu diğeri öylece kaldı sabahada o şişer simdiden Sertlesmeye baslamis o yuzden endise etme

bnmkisi de duruyor ya çok tipsiz kıyafet deniyorum üstü oluyor göbek kısmı olmuyor

o kadar oluyorsa yine iyi kızzz..geçen eski pantolonumu ve tshirtümü denedim..pantolon baldırlarda kaldı çıkmadı yukarı,tshirtte emanet gibi oldu zor girdi kollar falan acaip kastı..
diyet yapabilsem anında başlıcam valla moraller sıfır..

Ooo basenleri sormayin kizlar oncede 36-38 ara beden idim hatta 36 bedendim...
Simdi 40 beden dar geliyor inanin...
Ama ben memnunum bu durumdan yeni kiyafetler almaya coktan basladim bile
Oglumu kv ye birakiyorum taksi ile gidip alisverisimi yapip donuyorum...
O degilde hamile elbiselerimi bile hala giyiyorum millet guluyo

kötünün iyisi diyelim cnm :) pantolonlar bnm de öyle çıkmıyor yukarı bile..ama üst kıyafetlern göbek kısmı olmuyr işte zamanında 45 kiloym diye almışım düdük gibi kıyafetleri tabi şimdi gir girebilirsen :) işin kötüsü bn diyette yapamam herhalde hiç denemedim bu zamana kdr ??

bn de giyiyorm hamile pantolnlarımı ama yeni kıyafet almıyrm pek bellki zayıflarım umuduyla

Bizde biara öyleydik ama şükür geçti gaz için damla kullaniyoruz oda rahatlattı

hangi damlayı kullanıyorsnuz cnm ? bn de gece 1 de biogaia öğlen 1 de zinco veriyorm ama bnm kız hala sabah 6-10 arası ıkınmaktan uyuyamıyor doğru düzgn ya..gündz gece çok problem yok ama sabahları noluyosa içinde yavrumun artk birikim mi oluyo anlamadım? :)

Emzirme aralari artik acildi tam bosalmadigi icin şişiyor suan benimkinin biridee sis birini emince doyup uyudu diğeri öylece kaldı sabahada o şişer simdiden Sertlesmeye baslamis o yuzden endise etme

Himm anladim cnm tmm ozmn

Cnm ben hic duzenli vermiyorum ilaclari ne zmn agri cekicegi ne zmn uyanik olucagi belli olmuyor ki sen nasil veriyorsun bizimki uykuda kenetliyor agzini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…