kaç günlük oldunuz siz canım?
aaaay sorma..çok fena sıcak yaaa..bide çocukla uğraşırken daha çok terliyo insan..her gün duş almak lazım ama nerdeeee?daha çok fırsat buldu mu uyuyorum ben..ama Efe'yi hergün yıkıyorum..
Kirk beş günlük olduk canım ben artık gündüz çok uyumuyorum gece uykumuz düzeldi şükür gündüzde bebeğim uyuyunca bahcemle ilgileniyorum domateslerimi falan suluyorum yemek yapıyorum tv izliyorum öyle geçiyor vakit
Masallahbebis oldu olali tv izlemek orada dursun aklima dahi gelmemiş. Simdi sen soyleyince hatirladim.. tv diye birsey vardi dimi
Kizlar benim göbeğim duruyo hala yaa sarkik bide..
icime cekmekten helak oldumsizinkiler ne durumda
Kizlar daha once sormustum ama pek cvp alamadim emzik kullaniyorsaniz hangi emzigi kullaniyorsunuz ogrenebilirmiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kirk beş günlük olduk canım ben artık gündüz çok uyumuyorum gece uykumuz düzeldi şükür gündüzde bebeğim uyuyunca bahcemle ilgileniyorum domateslerimi falan suluyorum yemek yapıyorum tv izliyorum öyle geçiyor vakit
Kizlar daha once sormustum ama pek cvp alamadim emzik kullaniyorsaniz hangi emzigi kullaniyorsunuz ogrenebilirmiyim
uuuuy biz 49 günlğüz bugün ben o saydıklarını geç afedersin vc ye bile gidemiyorum yalnızken..daha hiç düzenimiz yok..hatta öyle sancı oluyo ki genelde çıkıp arabayla İst'u turluyoruz gece gündüz demeden..ancak öyle sakinleşip uyuyor
benimde öyle valla
ben Philips Avent'ı kullanıyorum canım
Yine bir emzirme saati ve gogsumun biri yine sismis ikisindende arayla emziriyorum ama nöylece .en boyle olduki anlamiyorum
bnmkisi de duruyor ya çok tipsizkıyafet deniyorum üstü oluyor göbek kısmı olmuyor
o kadar oluyorsa yine iyi kızzz..geçen eski pantolonumu ve tshirtümü denedim..pantolon baldırlarda kaldı çıkmadı yukarı,tshirtte emanet gibi oldu zor girdi kollar falan acaip kastı..
diyet yapabilsem anında başlıcam valla moraller sıfır..
Ooo basenleri sormayin kizlar oncede 36-38 ara beden idim hatta 36 bedendim...
Simdi 40 beden dar geliyor inanin...
Ama ben memnunum bu durumdan yeni kiyafetler almaya coktan basladim bile
Oglumu kv ye birakiyorum taksi ile gidip alisverisimi yapip donuyorum...
O degilde hamile elbiselerimi bile hala giyiyorum millet guluyo
Bizde biara öyleydik ama şükür geçti gaz için damla kullaniyoruz oda rahatlattı
Emzirme aralari artik acildi tam bosalmadigi icin şişiyor suan benimkinin biridee sis birini emince doyup uyudu diğeri öylece kaldı sabahada o şişer simdiden Sertlesmeye baslamis o yuzden endise etme
hangi damlayı kullanıyorsnuz cnm ? bn de gece 1 de biogaia öğlen 1 de zinco veriyorm ama bnm kız hala sabah 6-10 arası ıkınmaktan uyuyamıyor doğru düzgn ya..gündz gece çok problem yok ama sabahları noluyosa içinde yavrumun artk birikim mi oluyo anlamadım? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?