2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geceleri foruma gelen sayisi azaldi. Bebisleriniz gece uykusuna mi basladi :)

Sorma bacim ya alarm kurmustum sesine kalkamamisim
Iyi ki oglum hafiften seslendi hemen uyandim benim pasa annesine kiyipta uyandirmayan cinsten....

Gogusler tas olmus akmis hep 5-6 saat ac ac nasil durdu anlamadim

Iyi ki oglum hafiften seslendi hemen uyandim benim pasa annesine kiyipta uyandirmayan cinsten....

Bnmki gece bikere uzun uyuyo okdar doktora dedm ac kalmazmi korktm dlktorda cok sanslisn ne guzl iste gece gnduzu kavrams artk dedi

Kizima kavusuyorummmm

Üzülme canım aciktiklarinda bir saniye bile fazla uyumuyorlar hele siz üç aylık oldunuz uyku sureniz dahada uzar merak etme

töbe töbe kusura bakmada bu ne dengesizlik..hem arama demiş,nerdeyse 1 ay olmuş kendi arayıp sormamış bide "niye aramadın" diyor..üstelik sizi burakıp gidende kendisi..peki canım bişey sorcam..bu son kavganız hariç aranız nasıl,iyi mi bozuk mu?yani neden boşanma lafı gündeme geldi ki?

bence eeeen güzeli valla hahaha zaten zaman mı var sanki?günlük ihtiyaçlarımı karşılamıyorum daha ama malesef gün sayıyo :18:

Valla bilmiyorum evet dengesiz hareketleri var hem arama mesaj cekme dedi sonra da neden aramadin diyor. puf puff biz en bastan beri boyleyiz bi turlu aile olamadik ama kopamadik da hic bu kadar kus de kalmamıştik. Ya o adim atardi ya ben ama son zamanlarda o adımı hep ben atiyordum. Bu sefer aramayacagim ayrilacaksak da nasip arasam da olur aramasam da ki cok kirginim. Hala gelmeyi düşünmüyor benim asil kizdigim cocugunu nasıl özlemez merak etmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kotu bir sey soylemeyeyim diye susuyorum ama en azindan sunu soyleyecegim esin baba olmaya zirnik kadar layik degilmis. Yarin o cocugun ihtiyaclarida buyuyecek o zamandami anasanin evine kacacak. Yazik...

acil cvp bekliyorum Kizlar bi gogsum sismis kocsmsn olmus agrida yapiyor ordan emzirebilirmiyim bide ndn oyle olduki

acil cvp bekliyorum Kizlar bi gogsum sismis kocsmsn olmus agrida yapiyor ordan emzirebilirmiyim bide ndn oyle olduki

Tatlim sutle dolmustur belki bi sag bakalim belki ufaklik cekememistir.

bencede sağmalısın..süt biriktiğinde şişiyo göğüs ve içi beze beze gibi oluyo kocaman,ele geliyor..

Canim geçen gün bende de oldu önce bebeğin emsin biraz sonra masaj yapip sağ o zaman geçiyor ama ilk açıldığında resmen fiskiriyor

Canim en iyi sen bilirsin ama alışmış hep senin adım atmana şimdide kendi suçunu bastırmak için sana yüklemeye çalışıyor bence hep böyleyse birak ilk adımı o atsin sonuçta kırgın olan sensin

Kızlar hatırlarsınız dün adet oldum sanmıştım ama olmamisim sanirim lekelenmem artmıştı bian ama öylece kaldı devamı gelmedi tecrübeli anneler ve kanamasi bitenler acaba son kalintilarda bianda gelmiş olabilir mi adet olmuş olsam devamı gelmesi lazımdı demi yanlis mi düşünüyorum

Kizlar merhaba. Dogumda aldiginiz kilolari vermeye basladiniz mi ya da yaptiginiz ozel bir sey var mi? Zira kilo veremiyorum. Dogum yapali 1 ay oldu. 33 kilo almistim. 13 kilo verdim ve durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…