Geceleri foruma gelen sayisi azaldi. Bebisleriniz gece uykusuna mi basladi :)
Geceleri foruma gelen sayisi azaldi. Bebisleriniz gece uykusuna mi basladi :)
Sorma bacim ya alarm kurmustum sesine kalkamamisim
Iyi ki oglum hafiften seslendi hemen uyandim benim pasa annesine kiyipta uyandirmayan cinsten....
Gogusler tas olmus akmis hep5-6 saat ac ac nasil durdu anlamadim
Sorma bacim ya alarm kurmustum sesine kalkamamisim
Iyi ki oglum hafiften seslendi hemen uyandim benim pasa annesine kiyipta uyandirmayan cinsten....
Gogusler tas olmus akmis hep5-6 saat ac ac nasil durdu anlamadim
Kızlar bazılarınız bilir esim 25 günlük bebegimle kavga ettigimiz için beni ve bebeğimi birakip gitmisti. Bugun tam 27 gun oldu hic aramadi ve bana da arama dedi neyse bayramin birinci günü akşam aradi eşyaları mi topla gonder dedi başka bi şehirde ama işyeri benim oldugum yerde. Ben de nasıl göndereyin gel kendin al dedim. Boşanma icin imza gerekiyor dedi ben de tamam dedim. Sonra kizim ağladi konusamadan kapattim mesaj attim imza cocukla ilgili mi diye o da aradi bayagi konustuk bana diyor ki niye aramadin hem arama dedi kaldiki kendinin aramasi gerekiyordu.off bosansam olmuyor bosanmasam olmuyor acaba tepkimi mi merak etti bosanmak istiyor mu bilemedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Regl olmadan da yumurtlayabiliyorsak korunmaliyiz ama spiral taktiramayiz cunku regliyken takılıyor. Hap icemeyiz çünkü süt veriyoruz prezervatif guvenli değil. E napacaz arkadaş anlamadim ben bu işten. Bütün bunları kocise sayıp kardeş kardeş uyumaya devam etmek en iyisi galiba
Valla bilmiyorum evet dengesiz hareketleri var hem arama mesaj cekme dedi sonra da neden aramadin diyor. puf puff biz en bastan beri boyleyiz bi turlu aile olamadik ama kopamadik da hic bu kadar kus de kalmamıştik. Ya o adim atardi ya ben ama son zamanlarda o adımı hep ben atiyordum. Bu sefer aramayacagim ayrilacaksak da nasip arasam da olur aramasam da ki cok kirginim. Hala gelmeyi düşünmüyor benim asil kizdigim cocugunu nasıl özlemez merak etmez
acil cvp bekliyorum Kizlar bi gogsum sismis kocsmsn olmus agrida yapiyor ordan emzirebilirmiyim bide ndn oyle olduki
Tmm cnm sagayim bakalim sagolTatlim sutle dolmustur belki bi sag bakalim belki ufaklik cekememistir.
acil cvp bekliyorum Kizlar bi gogsum sismis kocsmsn olmus agrida yapiyor ordan emzirebilirmiyim bide ndn oyle olduki
bence eeeen güzeli valla hahahazaten zaman mı var sanki?günlük ihtiyaçlarımı karşılamıyorum daha ama malesef gün sayıyo :18:
Valla bilmiyorum evet dengesiz hareketleri var hem arama mesaj cekme dedi sonra da neden aramadin diyor. puf puff biz en bastan beri boyleyiz bi turlu aile olamadik ama kopamadik da hic bu kadar kus de kalmamıştik. Ya o adim atardi ya ben ama son zamanlarda o adımı hep ben atiyordum. Bu sefer aramayacagim ayrilacaksak da nasip arasam da olur aramasam da ki cok kirginim. Hala gelmeyi düşünmüyor benim asil kizdigim cocugunu nasıl özlemez merak etmez
Kizlar merhaba. Dogumda aldiginiz kilolari vermeye basladiniz mi ya da yaptiginiz ozel bir sey var mi? Zira kilo veremiyorum. Dogum yapali 1 ay oldu. 33 kilo almistim. 13 kilo verdim ve durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?