Kizlar sutumun kalitesini arttirmak istiyorum. Bir gunluk ogunlerinizde neler yediginizi yazar misiniz? Daha once gaz yapmasin diye bisey yemiyorum demistim. Ne olur yardim edin.
Kızlar benim oğlum uyumuyodu fazla.pusette yattığı zaman saatlerce uyuyo.yatağına koyuyom uyanıyo.gecede pusette uyumak istiyo galiba.çok alıştı pusete.bende uyurken acıyorum rahat deil gibi.sizinkiler nerde uyuyo
Biodanmi bahsediyorsun sen cnm benim akil nurse harveys e gitmis ikisini birlikte kullaniyorum ya ....[\QUOTE] Dogrudur nacim anliyorum seni...
Bende biran endiselendim acaba talimati gece gece kullaniyor musun diye...
Iyi sikinti yok sukur[/B]
Maşallah boyuna ve kilosuna, erken doğdu ama arayı kapattı sanırım :)
Dün verdim, bugün sabah hala ıkınması vardı, inşallah çabucak fayda eder, rezene çayı da içtim, yemeklere kimyon koydum, oğlum 40 günlük belki hepsi boş ve zamanla azalacak bu gaz...
Benim oğlum da elini emiyor, geç kaldım ama 3 gün önce ilk defa avent emzik denedim, almadı, ve bugün uyku öncesi denedim yüzüne bakarak, garipsedi ama aldı sonunda, inşallah devamı gelir, doktorumuz eğer doyduğundan eminsen uyku öncesi verebilirsin demişti...
maşallah bebişine annesinin sütünü son damlasına kdr değerlendirmiş belli ki :)
Maşallah azericim.ne güzel 3 aylık.15inde 2 ay olcak benimde.
zaman geçmiyo.oğlumla oyunlar oynamak istiyorumm
Cok sagolun teyzelerOhhh maasallah annesi bak minicik dogdu ama herkesi gecmisss :) bosuna demiyorlar zaman herseyin ilaci diye... annesinede bravo ama cok kaliteli sut yapmis yavrusuna
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet ya cok sukur toparlandi yavrum hastane cikis takiminin icinde kayboluyordu inanin...
Simdi en azindan kiyafetleri yakisiyor
Ins. En kisa zamanda da sunnetini yaptiracagiz....
Bu aralar ce eee deyip sunnet yaptirdigimida yazarsam sasirmayin
Goztepe medicalde doc.dr. varmis buyuk ihtimal orada yaptiracagizda arastirmaya devam
Biodanmi bahsediyorsun sen cnm benim akil nurse harveys e gitmis ikisini birlikte kullaniyorum ya ....[\QUOTE] Dogrudur nacim anliyorum seni...
Bende biran endiselendim acaba talimati gece gece kullaniyor musun diye...
Iyi sikinti yok sukur[/B]
Cok sagolun teyzeler
Evet ya cok sukur toparlandi yavrum hastane cikis takiminin icinde kayboluyordu inanin...
Simdi en azindan kiyafetleri yakisiyor
Ins. En kisa zamanda da sunnetini yaptiracagiz....
Bu aralar ce eee deyip sunnet yaptirdigimida yazarsam sasirmayin
Goztepe medicalde doc.dr. varmis buyuk ihtimal orada yaptiracagizda arastirmaya devam
Hadi bakalim hayirlisi cnm bende sunnet ettirmek istiyorum ama herkes simdi degil daha sonra yaptir diyorlar ne yapicam karar veremedim
Ben 6 aydan önce diyet yapmayacağım. Anne-bebek eğitimine gittiğim programdaki diyetisyen 6 aydan önce anneleri kabul etmiyorum demişti. Hatta hamilelerin günde ilave 300 kalori alması gerekirken emziren annelerin 800 kalori fazla alması gerekiyor dedi. Ben de yalnız anne sütü verdiğimden gece gündüz yiyorum. 1.5 ayda 16 kilodan 9 u gitti sadece. Eşim de dün bana 6 ayda eski hale dönülüyormuş dedi, nerden duyduysa :)
Hadi bakalim hayirlisi cnm bende sunnet ettirmek istiyorum ama herkes simdi degil daha sonra yaptir diyorlar ne yapicam karar veremedim
Bacim ben yaptiracagim ama aileden kimseye soylemeyecegim...
3-4 yas gibide Allah (c.c.) izin verirse mevludunu yaptiracagim ins. ♥
Arkadaşlar bebek için milupannin gece çayı yada rezene çayını kullanan var mi
Kizlar ben bugun diyete basladim, eger sutum azalmazsa devam edicem.daha once bu diyetle 9 kilo vermistim
iyice sistim ne bulursam yiyorum gozum dondu sanki buna bi dur demem gerekiyordu.hic bi kiyafetim olmuyo yeni de almak istemiyorum o yuzden bismillah deyip basladim diyete, eger sutum azalmazsa ve diyetime devam edersem verdigim kilolari yazarim buraya insallah
Kızlaaaaaar öncelikle herkese günaydın 😴
Dün gece bir kez ve az önce de gecekinden daha az belirgin olmak üzere iç çamaşırımın sezeryana denk gelen kısmında bezelye büyüklüğünde kan vardı 😳😳😳
ooooy amma korktum.eşime baktırdım hemen kanama görünen biyer yok dedi ama bu sabah yine vardı leke gibi..ayna aldım kendimde baktım ama bende görünürde bir anormallik göremedim..
aneeeey ne ola ki bu?tırsıyore korkuyore :18:
help meeeeeeee :44:
Kızlar benim oğlum uyumuyodu fazla.pusette yattığı zaman saatlerce uyuyo.yatağına koyuyom uyanıyo.gecede pusette uyumak istiyo galiba.çok alıştı pusete.bende uyurken acıyorum rahat deil gibi.sizinkiler nerde uyuyo
Gunduzleri puset gece besik
nasıl bir diyet acaba ??? Şahsen süt azalmayacak bilsem hemen başlıcam bende.. Hatta haftaya kontrolüm var sorcam doktora..
pusette uyumayi seviyor bebekler canım ben poposunun geldigi yeri biraz destekliyorun daha rahat oluyoDemekki hepimizinki ayni :)
Ben liseden sonra hiç citi piti olmadım:)hamilelikte kilo almadım ama korkarım almaya baslayacagim suan hamile kalmadan önceki halimden zayifim hedefim daha da zayiflamakti ama feci istahim açıldı daha doğrusu tatlı yeme isteği engel olamıyorum kendime napcam bilmiyorumValla ben hayvanlar gibi yersem sutum cok guzel oluyo doluyo tasiyo masallah ama ne zaman saglikli besleneyim desem ot yesillik meyve su bu olculu kesinlikle az degil ama sutum falan olmuyo e ben bole de durmak istemiyorum inanin paikolojim bozuluyo citi piti hallerim cok ozledim. Sutum olmadi mi mama verince de cok uZuluyorum nasil yapicam bilmiyorum valla
pusette uyumayi seviyor bebekler canım ben poposunun geldigi yeri biraz destekliyorun daha rahat oluyo
Ben liseden sonra hiç citi piti olmadım:)hamilelikte kilo almadım ama korkarım almaya baslayacagim suan hamile kalmadan önceki halimden zayifim hedefim daha da zayiflamakti ama feci istahim açıldı daha doğrusu tatlı yeme isteği engel olamıyorum kendime napcam bilmiyorum
Ayni sey bende de var inanilmaz tatliya sarmis durumdayim nedeni ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?