2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar sutumun kalitesini arttirmak istiyorum. Bir gunluk ogunlerinizde neler yediginizi yazar misiniz? Daha once gaz yapmasin diye bisey yemiyorum demistim. Ne olur yardim edin.

Sekersiz kompostolar yap bol bol et ye veya yumurta ye sebzelerden ye ve et suyuna corbalar ic. Bakliyat ve ekmegi kes bosuna karnini sisirmesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm orda gazını daha rahat çıkarttığı için uyuyordur. ne kadarlık bebeğin? gaz problemi geçince sırtüstü düz yatar inşallah. bnm kızım da evdeki anadizinde çok rahat uyuyor uykuya dalınca yatağına geçiriyorum

Ben lohusaligimda 3 kilo aldim boyle yemeye devam edersem tekrar hamile gibi gorunucem heralde, diyet yapicam diyorum ama tabiki porsiyonlarim biraz daha fazla olucak tam diyet degil aslinda duzenli beslenme diyelim.

Hadi bakalim hayirlisi cnm bende sunnet ettirmek istiyorum ama herkes simdi degil daha sonra yaptir diyorlar ne yapicam karar veremedim

Bacim ben yaptiracagim ama aileden kimseye soylemeyecegim...
3-4 yas gibide Allah (c.c.) izin verirse mevludunu yaptiracagim ins. ♥

Zinco damlanin uzerinde tarih yazilmamis kizlar bir aymi acaba suresi acildiktan sonra bilemedimben

Kizima kavusuyorummmm

nasıl bir diyet acaba ??? Şahsen süt azalmayacak bilsem hemen başlıcam bende.. Hatta haftaya kontrolüm var sorcam doktora..

doktorlada görüşemedim
:18:

Gunduzleri puset gece besik

nasıl bir diyet acaba ??? Şahsen süt azalmayacak bilsem hemen başlıcam bende.. Hatta haftaya kontrolüm var sorcam doktora..

Valla ben hayvanlar gibi yersem sutum cok guzel oluyo doluyo tasiyo masallah ama ne zaman saglikli besleneyim desem ot yesillik meyve su bu olculu kesinlikle az degil ama sutum falan olmuyo e ben bole de durmak istemiyorum inanin paikolojim bozuluyo citi piti hallerim cok ozledim. Sutum olmadi mi mama verince de cok uZuluyorum nasil yapicam bilmiyorum valla

Ben liseden sonra hiç citi piti olmadım:)hamilelikte kilo almadım ama korkarım almaya baslayacagim suan hamile kalmadan önceki halimden zayifim hedefim daha da zayiflamakti ama feci istahim açıldı daha doğrusu tatlı yeme isteği engel olamıyorum kendime napcam bilmiyorum

pusette uyumayi seviyor bebekler canım ben poposunun geldigi yeri biraz destekliyorun daha rahat oluyo

Aynen suan 2 saatten fazla deliksiz uyuyo bende destekliyorum ama uyansa ii olur gece uyumaycak bu sefer. Misafur oldugundan bende onunla uyuyamadim

Ayni sey bende de var inanilmaz tatliya sarmis durumdayim nedeni ne acaba?

Arkadaşlarim sürekli kucak isteyen bebislere ve annelerine duyrulur bizde oyun halısı çok işe yaradı oglusum onda yatmayi seviyor ve oyuncaklarida hoşuna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…