Hadi bakalim hayirlisi cnm bende sunnet ettirmek istiyorum ama herkes simdi degil daha sonra yaptir diyorlar ne yapicam karar veremedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar biz yaptirdik sünneti 10gun oldu idrar yolu enfeksiyonu olduğu icin hemen yaptirdik. Hic aglamadi ve hemen iyileşti farisi basiniza insallah
Arkadaşlarim sürekli kucak isteyen bebislere ve annelerine duyrulur bizde oyun halısı çok işe yaradı oglusum onda yatmayi seviyor ve oyuncaklarida hoşuna gidiyor
Aysegul siz hangi oyun halisini kullaniyorsunuz cok cesit var bende karar veremiyorum
50 günlük canım.kusuyo ççok düz yatırmayada korkuyom.cnm orda gazını daha rahat çıkarttığı için uyuyordur. ne kadarlık bebeğin? gaz problemi geçince sırtüstü düz yatar inşallah. bnm kızım da evdeki anadizinde çok rahat uyuyor uykuya dalınca yatağına geçiriyorum
Aynen puset rahat geliyo bıdıklara...Demekki hepimizinki ayni :)
Gunduzleri puset gece besik
Benimkide bi turlu tutmuyor disardayken kullanmak cok iyi oluyor hangi markayi aldin cnm bn deniyorum hepsini artik hangisini alirsa ama alicagida yok ya
Bacilarim biz 3 aylik oldukkk
1.600 gr almisiz bir ayda...
Aslinda ilk iki haftada bi kilo aldi daha sonra emmeyi azaltti pasa artik 4-5 saatte bir emiyor...
Boyumuzda epey uzamis 7 cm artmis
Sadece anne sutu oldugu iicin cok begendi boy ve kilo artisini....
O ooo sen ne yaptin boyle anneni resmen somurmussun dedi
Ayliklarina yetismis degil mi dedim...
O ooo gecmis bile annesi dedi
Rotarix adli rota damlamizida aldim...
Bacilar damla seklindeydi fazla emzirmeden goturun eger yaptiracaksaniz...
142 lira fiyati 1 saat daha emzirmeyecekmisim kusmamasi gerek dedi...
Yoksa tekrar alacakmisim ...
Ins. Kusmaz ♥
Cok sukur ya toparladi yavrum darisi sizlere♥
pusette uyumayi seviyor bebekler canım ben poposunun geldigi yeri biraz destekliyorun daha rahat oluyo
Arkadaşlarim sürekli kucak isteyen bebislere ve annelerine duyrulur bizde oyun halısı çok işe yaradı oglusum onda yatmayi seviyor ve oyuncaklarida hoşuna gidiyor
50 günlük canım.kusuyo ççok düz yatırmayada korkuyom.
Aynen puset rahat geliyo bıdıklara...
türlü türlü çıngırakve oyuncaklar gösteriyorum,sadece ilk 5 dk işe yarıyor sonra yine aynı..oyun halısınında bundan farkı yok,bizim için daha erken..aldım ben ama daha açmdım..1-2 ay sonra inşallah..
ya benımkı nıye uyumuyo anlamıyorum, deıl uyumak durmuyor bıle ole 3-5 dk
chıcco nun pusetı var, ev tıpı ana kucagı alıyım dıyorum bıde onu denıyım dıyorum ama kımısıde aynısı zaten onda durmuyorsa ev tıpı ana kucagından almanın faydası yok dıyor, bıde durmassa yıne bosuna da para vermek ıstemyoruz acıkcası, napsam bılmıyorum
butun gun kucakta dolaıyoruz evın ıcınde hanımla
Tabi bebekten bebeğeb değişiyor bizim ufaklık çok sevdi hele oyuncaklari eline carpinca cok heycanlaniyor kendisi vurmaya başlıyor
Canim pufpuff ile ikimiz kullaniyoruz ama boyle bir sikayetimiz olmadi. Ben yavas yavas arttiriyorum 2 dk icinde en yuksek seviyeye cikariyorum. Istersen once bir dus al ve sicak su torbasi koy oyle sag. Kanallarin tikanmistir belki!?
canım ansıl egıtım verıcen merak ettım, benımkı kucaktan ınmıyor, çok kotu kucakcı oldu , eg artık agırlasıyor belım kolum her tarafım agrıyor, sadece kucaga almaklada bıtmıyor cunku ılla gezınıyoruz, nasıl bır egıtım verılebılır acaba ???
ya benımkı nıye uyumuyo anlamıyorum, deıl uyumak durmuyor bıle ole 3-5 dk
chıcco nun pusetı var, ev tıpı ana kucagı alıyım dıyorum bıde onu denıyım dıyorum ama kımısıde aynısı zaten onda durmuyorsa ev tıpı ana kucagından almanın faydası yok dıyor, bıde durmassa yıne bosuna da para vermek ıstemyoruz acıkcası, napsam bılmıyorum
butun gun kucakta dolaıyoruz evın ıcınde hanımla
Canım sevindim bu cihazı kullanan birilerini bulduğuma. Biz de en iyisi bu diye aldık ama ben bir türlü anlayamadım bu cihazı yaa. Iki tane düğmesi var hiç kademe bile koymamıslar üstlerine. Ikisini birden mi en sona getiriyorsun. Kullanma kılavuzunda süt fıskırmaya basladığında hızı azaltın süt kesilince çoğaltın diyordu. Sanırım sen iki dakika boyunca arttırıyorsun sonra aynı ayarda devam ediyorsun sağma islemi bitene kadar. Senden ne kadar süt çıkarıyor bi sağısta ? Göğüslerini tam bosalttığından emin oluyor musun ve de kaç saatte bir sağıyorsun ? Ve bebeğin kaç günlük canım
Maşallah azericim.ne güzel 3 aylık.15inde 2 ay olcak benimde.
zaman geçmiyo.oğlumla oyunlar oynamak istiyorumm
Canım sevindim bu cihazı kullanan birilerini bulduğuma. Biz de en iyisi bu diye aldık ama ben bir türlü anlayamadım bu cihazı yaa. Iki tane düğmesi var hiç kademe bile koymamıslar üstlerine. Ikisini birden mi en sona getiriyorsun. Kullanma kılavuzunda süt fıskırmaya basladığında hızı azaltın süt kesilince çoğaltın diyordu. Sanırım sen iki dakika boyunca arttırıyorsun sonra aynı ayarda devam ediyorsun sağma islemi bitene kadar. Senden ne kadar süt çıkarıyor bi sağısta ? Göğüslerini tam bosalttığından emin oluyor musun ve de kaç saatte bir sağıyorsun ? Ve bebeğin kaç günlük canım
Ben enson 2 hafta once sagdim ve soyle garip bir sey fark ettim: 2 satte bir sagarsam 60 cc geliyor fakat 3 saatte bir sagarsam 80 cc geliyor. Gun icinde totali dusunursen 2 saatte bir saginca daha cok sut geliyor. Bebegim 17 haziran dogumlu bunlar 2 hafta onceki rakamlar. Sutumun yetmedigini farkedip 24 saat boyunca gormek icin sagmistim ve hesaplamistim. Nitekim toplam 550 cc gelmisti. Sonra burda kim bahsetmisti hatirlamiyorum ama alah ondan razi olsun bu saracoglunun incir kurunu yaptim. Cok ise yaradigini zaten kendi mememden ve cocugun halinde anladigim icin tekrar sagmadim. Halbuki ilk basta kur bitince yani bir hafta sonra tekrar sagmayi dusunuyordum sonra gerek kalmadi.
Gogusleri hic bir pompanin tam bosaltabilecegine inanmiyorum ki doktorlarda ayni seyi soyluyor. Bana sakim sagarak verme sutun 3 aya kalmaz biter pompa oglun gibi cekemez dedi. Hani eskiler diyor ya bebek cektikce gelir diye aynen oyle zaten memende de onu anliyorsun. Pompada dikkat ettim bir kez yogun geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?