2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Kizlar ya napicagimi sasirdim biz 1 hafta sonra 2 aylik olucaz ama artik oglumu doyuramiyorum cok sik emiyor sut kalmiyor gogsumde aksamlarida elini yaliyip duruyor doymuyormu anlamiyorum gunde 7 kez kaka yapiyordur ama emzirsem hep emmek istiyor napicami bilemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlarim sürekli kucak isteyen bebislere ve annelerine duyrulur bizde oyun halısı çok işe yaradı oglusum onda yatmayi seviyor ve oyuncaklarida hoşuna gidiyor

Aysegul siz hangi oyun halisini kullaniyorsunuz cok cesit var bende karar veremiyorum

Bende puset problemi bizde var saniyodum kucagimda uyuyor yataga yatiriyorum uyaniyor pusette kendi kendine uyudu
yalanma bizdede mevcut emmeden sonra gaz cikarirken bile omuzu yaliyo ama karni tok :)
Bi de yastikta yatmayi seviyo benim zilli beraber yatiyoz poposundan destekliyorum kaldiriyorum rahat uyuyor
bu nurse harveys surubun 1 sisesini bitirdik 2 den cok az icti iciremiyorum artik cok ise yariyo gibi de gelmedi bana gazimiz var hep bakalim doktor ne veticek haftaya kontrol var

50 günlük canım.kusuyo ççok düz yatırmayada korkuyom.
Demekki hepimizinki ayni :)

Aynen puset rahat geliyo bıdıklara...
Gunduzleri puset gece besik

Benimkide bi turlu tutmuyor disardayken kullanmak cok iyi oluyor hangi markayi aldin cnm bn deniyorum hepsini artik hangisini alirsa ama alicagida yok ya

Avent aldım canım

Oo maşallah oğluşuna

pusette uyumayi seviyor bebekler canım ben poposunun geldigi yeri biraz destekliyorun daha rahat oluyo

ya benımkı nıye uyumuyo anlamıyorum, deıl uyumak durmuyor bıle ole 3-5 dk
chıcco nun pusetı var, ev tıpı ana kucagı alıyım dıyorum bıde onu denıyım dıyorum ama kımısıde aynısı zaten onda durmuyorsa ev tıpı ana kucagından almanın faydası yok dıyor, bıde durmassa yıne bosuna da para vermek ıstemyoruz acıkcası, napsam bılmıyorum

butun gun kucakta dolaıyoruz evın ıcınde hanımla

Arkadaşlarim sürekli kucak isteyen bebislere ve annelerine duyrulur bizde oyun halısı çok işe yaradı oglusum onda yatmayi seviyor ve oyuncaklarida hoşuna gidiyor

türlü türlü çıngırakve oyuncaklar gösteriyorum,sadece ilk 5 dk işe yarıyor sonra yine aynı..oyun halısınında bundan farkı yok,bizim için daha erken..aldım ben ama daha açmdım..1-2 ay sonra inşallah..

50 günlük canım.kusuyo ççok düz yatırmayada korkuyom.

Aynen puset rahat geliyo bıdıklara...

bnm kızım da 2 aylık tam. bnmki de yedikten hemen sonra düz yatarsa kusuyor ama bi yarım saat sonra fln yatınca kusmaz o kdr.gerçi düz yatırmasam bile bazen kusma günümüz oluyor çk kusuyr ztn :) yani çıkarcaksa çıkarıyor illaki:44:

Tabi bebekten bebeğeb değişiyor bizim ufaklık çok sevdi hele oyuncaklari eline carpinca cok heycanlaniyor kendisi vurmaya başlıyor

ana kucağı değil de ana dizi aldık biz.hem öne arkaya hem yana sallanıyor dizinde uyutur gibi.orda duruyor bnmki.ağlayınca fln da yana sallamak daha etkili oluyor bizimkinde:) sen de öyle dene istersen sallanışı farklı olur işe yarar belki.biz 85e fln almştık

Canım sevindim bu cihazı kullanan birilerini bulduğuma. Biz de en iyisi bu diye aldık ama ben bir türlü anlayamadım bu cihazı yaa. Iki tane düğmesi var hiç kademe bile koymamıslar üstlerine. Ikisini birden mi en sona getiriyorsun. Kullanma kılavuzunda süt fıskırmaya basladığında hızı azaltın süt kesilince çoğaltın diyordu. Sanırım sen iki dakika boyunca arttırıyorsun sonra aynı ayarda devam ediyorsun sağma islemi bitene kadar. Senden ne kadar süt çıkarıyor bi sağısta ? Göğüslerini tam bosalttığından emin oluyor musun ve de kaç saatte bir sağıyorsun ? Ve bebeğin kaç günlük canım

Sağarak bebek doyurmak çok zormus kızlar insanın yemek yemeye bile zamanı kalmıyor aslında göğüslerimde meme uçlarımda hiç bir sıkıntı yok. Bizimki sadece devamlı ve düzenli süt geldiğini anladığı için biberon istiyor . Bazen de çok güzel emiyor :) ama çok nadir . Keske hep emse.. bebeğim daha iki aylık ama su sağma olaylarından çok yoruldum ve üzgünüm sevgili anneler. Çok var mı benim gibi sağarak besleyenler acaba.. ve sonra emmeye dönen olur mu acaba..

Teyzem yurtdışında yaşıyo. Doğumdan sonra eve hemşire gidiyo orfa. Bebeği yatağına yatırıp kapıdan gizlice izletmişti. Katılmadan alıp sakinleştirip tekrar yatırmıştı. Öyle öyle alışmıştı bebek. Sonra tatile geldi teyzem annemler kıyamadı bebeğin ağlamalarına aldılar ayakta salladılar huyu değişti. Bu konuda vşraz sert olmak lazım. Mesela bn şimdi kuzımı silikonsoz meme ucuna alıştırıyorum ama baba kıyamıyo hemen mama vermeye kalkıyo bocalıyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bencede alma. Bizde mesela ikiside var ve ikisinide kullanmiyo. Gerci buzimki cok beter bi bebis hicbir sey kullanmiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…