2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
2. Ay asilarini yaptiran vrmi arkadaslar azonce saglikocgindan aradilar yrin 10:30 ya getir dediler off ya uc asi birdenmis biri koldan digerleri iki bacaktan minigm nasl dayanicak ( bide ates yapiyomus bu asilar (((

Kizima kavusuyorummmm

Serbet bardaklarini susleyebilirsin onun icin tül satiliyor aklima baska gelmiyor sen dusunmussun ztn hepsini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 20 gunlukken yaptm mevlutunu odasnin kapisini susledm dedgin gbi bide evin kapisina kapi susu takttm lohusa serbeti yaptk barcaklari susledm. Lokumlara pembe boncuklu kurdanlar batirip ikram ettk bebek sekeri yaptrdm melegimde minik gelinligni giydi

Arkadaşlar bebeğinin gaz problemi için biogaia kullananlar ne kadar, ne sıklıkla kullanıyor ve takviye yapıyorlar mı, ne kadar sürede çözüm buldular. 2 gündür kullanıyorum ama etkili bir çözüm bulamadım. Tavsiyesi olanlar var mı, özellikle bitkisel çözümler. Nurse harvey kullanıyordum ama bıraktım, 2 gün neobaby kullanmıştım ama o da çözüm olmayınca bıraktım.

Emzik kullanmayı istemiyordum ama zorunlu olduğum bir durum yaşadım. 41 günlük bebeğime emzik alıştırmak için ne yapmalıyım. Evde avent emzik var, farklı emzikler mi denemeliyim ya da ne yapmalıyım.

cok canim sikiliyor. Dogdugundan beri boyle bugun altinci gun oldu kaka yapmayali fitil ile yapiyor. Doktorda hic bir cozum bulmuyor.

Tatlim bizim doktorumuz bebek kabiz olursa sen kabak yemegi yap ye dedi.ama bir kac kez ye bol zeytinyagli yap.ishal olursa da beyaz pirinc ye dedi.

kremi daha hamileyken son aylarda başladım sürmeye hâlâ da devam ediyorum ama inan hiçbi faydasını görmedim canım hatta eğer bu faydasını görmüş şekliyse,aaaay faydası olmamış hâlini düşünmek bile istemem...karbonstı çok duydum okudum hatta aldım tam yapcaktım göğüs ucunu kurutup daha fazla çatlatabileceğini okudum o yüzden vazgeçtim yapmadım...ben Ameda sağma mak kullanıyorum ve memnunum...sanırım bu şekilde de devam edicem gittiği yere kadar artık...çünkü her emzirmeye çalıştığım denediğimde 2.de 3.de falan o acı geri geliyor...ve inanıyorum ki o dayanılmaz acıya doğru gidecek emzirirsem...buna ikna oldum artık ben...en azından oğlum anne sütü içiyor bi şekilde bunada şükür diyorum 🙏

sağmayı 3-4 saatte bir yaparsam iki göğüsten toplam 140 ml civarı çıkıyor...4 saati aşarsam 170'i bazen 200'ü buluyor bir seferde...ben 20'şer dk sağıyorum canım... (Maşallah)

2. Ay asilarini yaptiran vrmi arkadaslar azonce saglikocgindan aradilar yrin 10:30 ya getir dediler off ya uc asi birdenmis biri koldan digerleri iki bacaktan minigm nasl dayanicak ( bide ates yapiyomus bu asilar (((

Kizima kavusuyorummmm

bzm de cuma günü 2ay aşımız.herksde çok ateş yapmıyormuş üzerini soyup tutup duşla atlatırız inşallah bz de

evet Kedim'in dediği gibi bende Ameda aldım hastanelerde de bu marka kullanılıyor almadan önce bi arkadaşımda deneyipte aldım ve memnunum...sağma olayında gelen süt miktarı birazda uyumuş dinlenmiş olman ve aç olmamanla alakalı,dikkat ettim yorgun uykusuzkrn daha az geliyo bende..en az 3 saati bekliyorum iki sağma arasında ve bazen mecburi hallerle 5-6 saati bulduğu da oluyor..ama Kedim'in dediği gibi o 2 düğmeyi bende kademeli arttırıyordum ilk başlarda,şimdi alıştım direk istediğim ayarda başlıyorum..biri vakum biride çekme hızı ayarı..sonuna kadar gettirmiyorum ben ikisinide,tam ortadan biraz daha fazla yapıyorum

bn kullandm cnm.3 gün önce başladım gazını pırt pırt uyurkn bile çıkarmya başladı ama kaka yapamadı kuzum bn de bıraktım onu. bi arkadaşın doktoru bio kullanırken kabız olmasın diye tribudat diye bi şurupla bir vermiş.bağırsak düzenleyicymiş..ama bn almamıştım yeni duydum.bz zinco kuulanyrz artk bide günde 1 defa rezene kimyon daha iyi geldi bze

Aynenn bir sekilde anne sütü alıyorlar öyle ya da böyle. Sağmak sadece bizim için zor oluyor. Bu arada masallah sütün baya varmıs ne güzel çok özeniyorum böyle sütü bol bol olanlara. Rabbim daha da çoğaltsın ins. Benim üç saatte sağdığımda genelde 80 ml çıkıyor ikisinden toplam.. 15 dk sagiyorum ikisini ayni anda. peki sen ikisini aynı anda mı sağıyorsun yoksa ayri ayri 20 dk mi sagiyorsun. Bir de makinayi hangi ayarda calistiriyorsun ben de ayni makinayi kullaniyorum bir turlu cozemedim. Bir de sutun olsun diye ozellikle yedigin ictigin birseyler var mi canim

Nurseyi sabah aksam veriyorum yatmadan oncede bio veriyorum hemen etkisini gördük biz

Zinco kullaniyorm bir aydir cokiyi geldi gazimiz yok derecede az misil misil uyuyo yavrum masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…