Serbet bardaklarini susleyebilirsin onun icin tül satiliyor aklima baska gelmiyor sen dusunmussun ztn hepsini :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebegi uc gunden fazla surede kaka yapmayan var mi
Üç gün mü bizimki hala günde dört beş kez yapıyor üç gün uzun geldi bana
cok canim sikiliyor. Dogdugundan beri boyle bugun altinci gun oldu kaka yapmayali fitil ile yapiyor. Doktorda hic bir cozum bulmuyor.
napicaz yaa. Ben hala ara ara hep emzirmeye calisiyorum.pes etmem de heralde kendimi biliyorum. Ilk gunlerde ne guzel emerdi. Bizimki hep cevre faktorunden dolayi biberona dondu. Kayinvalidem anneannem falan bizde kaldilar ilk 40 gun yardimci olmak icin. Soyledikleri laflar hep moral bozucu seyler oldu maalesef . Bilemediler hic nasil konusacaklarini. Herneyse olan oldu artik ama nasil diyim herseyin en iyisini aldik aman bebek memeden uzaklasmasin diye medela calma biberon en iyisi oymus yok ameda sut pompasi daha neler neler. Ama yine de emzirmek icin gogsume aldigimda cogu zaman agliyor biberonu istiyor. Artik agzini gogsume dogru degil de yukari dogru aciyor biberon gelsin diye cok nadir guzel guzel emiyor.. doktor hemsire hep emzir ac olunca bak nasil emecek diyorlar ama ben onun oyle icini ceke ceke aglamasina sinirlenmesine cirpinmasina 1 dakika bile dayanamiyor her seferinde kendimi sagma makinasiyla buluyorum . Oyle iste..
Peki senin ne kadar geliyor sutun uc saatte bir canim ? Bu arada goguslerindeki yaralar icin her sagmadan ya da emzirmeden sonra lanolin krem ya da karbonatli su sur bir sure sonra goguslerinin acimadigini ve yara olmadigini goreceksin canim
2. Ay asilarini yaptiran vrmi arkadaslar azonce saglikocgindan aradilar yrin 10:30 ya getir dediler off ya uc asi birdenmis biri koldan digerleri iki bacaktan minigm nasl dayanicak( bide ates yapiyomus bu asilar (((
Kizima kavusuyorummmm
Kizlar ameda lactaline süt pompasi kullanan var mi. Ben bu makinanın ayarini bir turlu tutturamadim yaabazen cok sut cikariyor bazen de goguslerim full dolu olmasina ragmen cok az. hangi ayarda calistiriyorsunuz
Canim pufpuff ile ikimiz kullaniyoruz ama boyle bir sikayetimiz olmadi. Ben yavas yavas arttiriyorum 2 dk icinde en yuksek seviyeye cikariyorum. Istersen once bir dus al ve sicak su torbasi koy oyle sag. Kanallarin tikanmistir belki!?
Canım sevindim bu cihazı kullanan birilerini bulduğuma. Biz de en iyisi bu diye aldık ama ben bir türlü anlayamadım bu cihazı yaa. Iki tane düğmesi var hiç kademe bile koymamıslar üstlerine. Ikisini birden mi en sona getiriyorsun. Kullanma kılavuzunda süt fıskırmaya basladığında hızı azaltın süt kesilince çoğaltın diyordu. Sanırım sen iki dakika boyunca arttırıyorsun sonra aynı ayarda devam ediyorsun sağma islemi bitene kadar. Senden ne kadar süt çıkarıyor bi sağısta ? Göğüslerini tam bosalttığından emin oluyor musun ve de kaç saatte bir sağıyorsun ? Ve bebeğin kaç günlük canım
Arkadaşlar bebeğinin gaz problemi için biogaia kullananlar ne kadar, ne sıklıkla kullanıyor ve takviye yapıyorlar mı, ne kadar sürede çözüm buldular. 2 gündür kullanıyorum ama etkili bir çözüm bulamadım. Tavsiyesi olanlar var mı, özellikle bitkisel çözümler. Nurse harvey kullanıyordum ama bıraktım, 2 gün neobaby kullanmıştım ama o da çözüm olmayınca bıraktım.
kremi daha hamileyken son aylarda başladım sürmeye hâlâ da devam ediyorum ama inan hiçbi faydasını görmedim canımhatta eğer bu faydasını görmüş şekliyse,aaaay faydası olmamış hâlini düşünmek bile istemem...karbonstı çok duydum okudum hatta aldım tam yapcaktım göğüs ucunu kurutup daha fazla çatlatabileceğini okudum o yüzden vazgeçtim yapmadım...ben Ameda sağma mak kullanıyorum ve memnunum...sanırım bu şekilde de devam edicem gittiği yere kadar artık...çünkü her emzirmeye çalıştığım denediğimde 2.de 3.de falan o acı geri geliyor...ve inanıyorum ki o dayanılmaz acıya doğru gidecek emzirirsem...buna ikna oldum artık ben...en azından oğlum anne sütü içiyor bi şekilde bunada şükür diyorum 🙏
sağmayı 3-4 saatte bir yaparsam iki göğüsten toplam 140 ml civarı çıkıyor...4 saati aşarsam 170'i bazen 200'ü buluyor bir seferde...ben 20'şer dk sağıyorum canım... (Maşallah)
cok canim sikiliyor. Dogdugundan beri boyle bugun altinci gun oldu kaka yapmayali fitil ile yapiyor. Doktorda hic bir cozum bulmuyor.
Arkadaşlar bebeğinin gaz problemi için biogaia kullananlar ne kadar, ne sıklıkla kullanıyor ve takviye yapıyorlar mı, ne kadar sürede çözüm buldular. 2 gündür kullanıyorum ama etkili bir çözüm bulamadım. Tavsiyesi olanlar var mı, özellikle bitkisel çözümler. Nurse harvey kullanıyordum ama bıraktım, 2 gün neobaby kullanmıştım ama o da çözüm olmayınca bıraktım.
bzm de cuma günü 2ay aşımız.herksde çok ateş yapmıyormuş üzerini soyup tutup duşla atlatırız inşallah bz de
bzm de cuma günü 2ay aşımız.herksde çok ateş yapmıyormuş üzerini soyup tutup duşla atlatırız inşallah bz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?