Gunaydin canim[/QUOTE]QUOTE="Kedim, post: 36532641, member: 316273"]Gunaydin kizlar
Bizim seninle bebislerimizin dogum gunleri ayni mi canim benimki 17 haziran bugun tam 2 aylik oldu[/QUOTE]Gunaydin canim
Evet canim 17haziran bizde iki aylik olduk zaman nasil hizli geciyor[/QUOTE]Bizim seninle bebislerimizin dogum gunleri ayni mi canim benimki 17 haziran bugun tam 2 aylik oldu
Aynen huzli geciyor. O degilde tatil yapmadan ise baslayacagiz sonra iyice bunalacagiz ben en cok ondan korkuyorumEvet canim 17haziran bizde iki aylik olduk zaman nasil hizli geciyor
bu arada kızlar ben sutumu sagmıstım dondurmustum, dun bı tanesını cıkardım denemek ıcın hanı bakalım alıyormu dıye , ama malesef almadı zar zor 20 cc yuttuu , gerı kalan 80 lık çope gıttıı, gecende doktora gıderken yıne aynı sagdıgımı verdım yıne almıyor??? deneyen varmı arkadaslar yada daha deneyımlı annıslerrr??
ben bosunamı sagdım, yarın obur gun ıse baslayınca ne yapcam ??
sanırım bıberonu almıyorr, cunku mama yaptım ardından ( gercı mamasıda aoptamıl pre , ılk gunlerde almıstık , sonra bır daha vermedık ama ,hala aynı mama belkıde mamayıda begenmedıgınden almamıstır ) mamayıda almadı.
once iştahla cekıyor sutude mamayıda sonrada bırakıyor almıyor, ıtıyorrr, uclarını hep degıstırdım yıne aynıı, napcam bennn
Azerikizi nerelerdesin aklim sende naptin son durum nedir ?
Aynen canim nerelerdesin
Pufpuff sende çok ugramaz oldun buraya
Hayir bursadayim ozel bir kurumda egitim organizeediyorum yetiskinlere yonelik. Ozetle stresli ve bol kosturmacali bir is ama bende ucretsiz izin alicam. Kucucuk bebekle o isi yapamam bakici fikrinede sicak bakmiyorumbu kadar ufakkenKedim
Ne is yapiyorsun ist damisn
Ben ucretsiz izin alicam benim tatil uzin yani:)[/QUOTE]Aynen huzli geciyor. O degilde tatil yapmadan ise baslayacagiz sonra iyice bunalacagiz ben en cok ondan korkuyorum
kızlar iki aylık bebeğim kaka problemi yaşıyor gcen gece acile gittik gaz sancısı için çocuga fitil verdiler anında kaka yaptı o fitilden bizde aldık bugun yine çok aglaı yarım koydum ama içim acıdı resmen fitil vermek istemşşyorum bu konuda ne yapabilirim.........*
YA ŞİMDİ YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA AĞLAYASIM GELDİ BEN KUZUMA YETEMİYORMUYUM YANİ ŞİMDİ KIZLAR EMMİYODU ÇOĞU ZAMAN MAMA YAPIP VERDİM ÇÜNKÜ KIZIMIN PAMUKÇUĞU VARDI YENİ YENİ YİYO Bİ DÜZENEDE OTTURAMADIM 2 SAATE BİR 70 90 CC MAMA VERİYORDUM TABİKİ SÖLEDİKLERİNİZİ DUYUNCA ŞAŞIRDIM BENİMKİ 4 SAAT AÇ DAYANAMAZ GİBİME GELİYOR 4 SAAT DİYE HESAPLASAM BENİMKİDE 150 CC CİVARINDA BESLENİYOR OLUYOR ÖĞÜN BAZINDA AYRICA SÜTÜM ÇOK AZ KIZLAR KAYINVALİDEDEYİM ŞUAN TAYİN BEKLİYORUM O YÜZDEN ÇOK DİKKAT EDEMİYORUM YEDİKLERİME NAPICAM BİLEMEDİM KIZIM GÖĞSÜMÜ REDDEDİYO BİRAZ EMİNCE ÇÜNKÜ SÜT AZ GELİYO OFF YAA BEN NAPICAM YA BİR BUÇUK AYA KADAR İŞEDE BAŞLICAM KIZIMA YETMEK İSTİYORUM
Ya arkadaslar biogaia kullananlar memnun musunuz bi faydasi oldu benim kizim cok ikiniyo ikinmalari gecti mi bide benim kiz uykuyu seviyo ama bu ikinmasi yuzunden uyuyamiyor bile biogaia yi almayi dusunuyorum bide ne kadara aldiniz
ömcelikle iyi dileklerin ve yardımcı olduğun için çok tesekkur ederim ama benim pisikolojimi bozmamam elde değil bir buçuk yıllık evliyim ve iki tane bebeğimi kaybettim ilki 3 aylıktı ikincisi ise 8 aylıktı ikiside karnımda öldü inan piskolojim berbat çok istiyoruz bi bebeğizin olmasını inş dediğin gibi en kısa zamanda dediğin gibi pozitifi görürüm
Bebeğiniz anne sütünün dışında birşey aliyor mu? Almiyorsa neden veriyorsunuz? Ben ilk alti ay sadece anne sütü yeterli diye kayinvalideme müsade etmiyorum su vermesi için. Ilk uc mesajin da verildiği yönünde olmasi sasirtti beni
Siz neden veriyorsunuz kizlar aydinlatir mısınız beni
Canim benim bebegimde annesutu sariligi vardi obsebeple verdim bi ara sariligimizda hala cok azda olsa var o sebeple verdim[/QUOTE]benimQUOTE="cann2014, post: 36529625, member: 533068"]Bebeğiniz anne sütünün dışında birşey aliyor mu? Almiyorsa neden veriyorsunuz? Ben ilk alti ay sadece anne sütü yeterli diye kayinvalideme müsade etmiyorum su vermesi için. Ilk uc mesajin da verildiği yönünde olmasi sasirtti beni
Siz neden veriyorsunuz kizlar aydinlatir mısınız beni
suyun bir zararı olmayacağını düşündüğüm için veriyorum ben bu sıcaklarda.doktorlar önce sadece anne sütü yeterli diyor ama sen onlara da bakma.benim kuzenimin oğluna da verme demişlerdi vermedi. sonra çocuk aşırı derecede susuz kalmış anne sütü alıyordu sadece.sonra da su verin demişler.bu ve bunun gibi başka örnekler bnm yakın çevremde olduğu için veriyorum.kış bebeklerine bile verin diyor doktorların bazısı,ki bizimkinler yaz bebeği.
Aranizi duzeltmenize sevindim canimYazayim hemen bacilarim...
Esim isten geldi beni optu ben opmedim tripliydim sonucta....
Iyice burnu surssun istedim ama bana gerekli aciklamalari yapti...
Ve sonucc yine hatali ben
Ama gercekten benim yani...
Tatliya bagladik ozur bile diledim dusunun
Aynen bacim nerelerdesin pufpufum
Bende alicam canim o anlamda demedim. Hani bi otele gitseydik deniz gunes kumsalBen ucretsiz izin alicam benim tatil uzin yani:)
Allah yardimcin olsun canim zor iki cocukla ugrasmak hele bide hastane isleri dahada zor destek olacak kimse yok mu yakinlarindaSıkılıyorum.. bunaldim iyice iceride kizlar.. havalar cok sicak iki cocuk ev isi uykusuzluk. Kızı doktora götürdük 9 aydir hic kg almamis, ona üzülüyorum. Kardesinden de cok etkilendi, aglama krizlerine girip duruyor. Biliyorsunuz bebegim zatürre ye yakalandi yogun bakimda yatti bu yüzden diger bebeklere gore daha fazla özen istiyor ikisini bir araya da getiremiyorum. Dolayisiyla benden daha fazla uzak kaliyor. Kendimi unutmusum resmen arada Ayyy bir de her kafadan bir ses cikmiyor mu iyice deliriyorum. Dun oturdum agladim artık
Cok sagol bacim ...Azerikizi aranizi duzeltmenize cok sevndm ama
İs nasi döndü de sen ozur diledin o ksmi anlayamadm)) erkekler varya zaafimizi biliyolar sonucta bz hatali cikiyoruz valla aman. Hele de smdi cocuk varken huzurszlk olmasnda ins hc birimZde ister istemez cocuga yansiyo cnki insan gergin oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?