2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizim seninle bebislerimizin dogum gunleri ayni mi canim benimki 17 haziran bugun tam 2 aylik oldu
Evet canim 17haziran bizde iki aylik olduk zaman nasil hizli geciyor[/QUOTE]
Aynen huzli geciyor. O degilde tatil yapmadan ise baslayacagiz sonra iyice bunalacagiz ben en cok ondan korkuyorum

Canım 3.5 ay olmadan biberonu alıştırman gerekir, yoksa almıyormuş. Ben çok açken vermeye çalışıyorum, biraz ısrarla alıyor. Unutmaması için de 2-3 güne bir biberonu ver. Ben de ara sıra veriyorum ve malesef kalanını atabiliyorum.

Azerikizi nerelerdesin aklim sende naptin son durum nedir ?

Aynen canim nerelerdesin

Yazayim hemen bacilarim...
Esim isten geldi beni optu ben opmedim tripliydim sonucta....
Iyice burnu surssun istedim ama bana gerekli aciklamalari yapti...
Ve sonucc yine hatali ben
Ama gercekten benim yani...
Tatliya bagladik ozur bile diledim dusunun

Pufpuff sende çok ugramaz oldun buraya

Aynen bacim nerelerdesin pufpufum

Kedim
Ne is yapiyorsun ist damisn
Hayir bursadayim ozel bir kurumda egitim organizeediyorum yetiskinlere yonelik. Ozetle stresli ve bol kosturmacali bir is ama bende ucretsiz izin alicam. Kucucuk bebekle o isi yapamam bakici fikrinede sicak bakmiyorumbu kadar ufakken

Aynen huzli geciyor. O degilde tatil yapmadan ise baslayacagiz sonra iyice bunalacagiz ben en cok ondan korkuyorum
Ben ucretsiz izin alicam benim tatil uzin yani:)[/QUOTE]
Bende alicam canim o anlamda demedim. Hani bi otele gitseydik deniz gunes kumsal

Sıkılıyorum.. bunaldim iyice iceride kizlar.. havalar cok sicak iki cocuk ev isi uykusuzluk. Kızı doktora götürdük 9 aydir hic kg almamis, ona üzülüyorum. Kardesinden de cok etkilendi, aglama krizlerine girip duruyor. Biliyorsunuz bebegim zatürre ye yakalandi yogun bakimda yatti bu yüzden diger bebeklere gore daha fazla özen istiyor ikisini bir araya da getiremiyorum. Dolayisiyla benden daha fazla uzak kaliyor. Kendimi unutmusum resmen arada Ayyy bir de her kafadan bir ses cikmiyor mu iyice deliriyorum. Dun oturdum agladim artık

Gaz ilaçları kullanınca kakası arttı benim oğlumun. Kakasını görünce mutlu oluyorum, her gün yapıyoruz. Bio ve zinco veriyorum.

Beslenmeye dikkat edemesen de süt takviyeleri kullanmaya çalış. En kötü ihtimal dere otu ye, aktardan rezene kimyon anason tohumu al çayını yap iç. Yemeklerine kimyon koy. Bunlar hem gaza hem süte faydalı. Ben internetten bira mayası tableti aldım onu içmeye başladım. Hassasanne var face te, takip ediyorum ikizlerine bile yetirmiş sütünü. Bu arada çok ama çok su iç, bizim eve 2 güne bir damacana su alınıyor.

Ya arkadaslar biogaia kullananlar memnun musunuz bi faydasi oldu benim kizim cok ikiniyo ikinmalari gecti mi bide benim kiz uykuyu seviyo ama bu ikinmasi yuzunden uyuyamiyor bile biogaia yi almayi dusunuyorum bide ne kadara aldiniz

Bio ve zincoyu birrlikte kullanıyorum ve faydasını gördüm , hangisi etkili bilmiyorum ama zinco daha etkili olabilir, eşim 37 ye aldı sanırım bio yu, zinco daha ucuz 15 falan olmalı.

Allah tez vakitte seni de hayırlısı ve sağlıklısıyla bebek sahibi yapar inşallah. Canım 2 düşüğün varsa mutlaka genetik bölümü olan bir hastanede pıhtılaşma testi yaptır. Büyük ihtimal iğne ve hapla hamileliğini tamamlarsın.

Ben de anne sütü diye hiç su vermedim ama 1 çay kaşığı verin diyen çok oldu.

Canim benim bebegimde annesutu sariligi vardi obsebeple verdim bi ara sariligimizda hala cok azda olsa var o sebeple verdim[/QUOTE]

Bizim de hafif sarılığımız vardı, suyun iyi geldiğini yeni duyuyorum, kimse söylemedi.

Ne kadar veriyorsun suyu?

Antplm allah ins en kisa zamanda ama hayrlisila evlat sahibi yapsn seni hyrlisiyla ama ..
Cann2014 haklisin valla ben bir cocukla dediklerini yasiyorum cok sklyrm ankarada kmsemde yok kapim calinca korkuyorum acaba kim geldi diye hos calmiyoda zaten uzunnn zamanda. Snra dun kasimi aldrdm o kdr saldimki allahtan bi kilo olarak kotu dil 9 kilo almstm hamilelikte 12 kilo vermsm smdi uykusuzlk ve emzirmek sanrm
Havalarda cok sck ama yine de sukur saglik olsnda gerisi gecer ins
Pufpuff harbi nerelerdesn 2 aylk kontrolu asilari mutlaka gelir yazardin artk giriyorum sayfalar hic ilerlemio

Aranizi duzeltmenize sevindim canim

Allah yardimcin olsun canim zor iki cocukla ugrasmak hele bide hastane isleri dahada zor destek olacak kimse yok mu yakinlarinda

Ankara12 canim ben suan vermiyorum cay ictigi icin hala hafif sariligimizda var yoksa bende vermiyordum sadece anne sutu aldigi icin ama bir cay kasigi cok az ben 10-15 cc veriyordum

Azerikizi aranizi duzeltmenize cok sevndm ama
İs nasi döndü de sen ozur diledin o ksmi anlayamadm )) erkekler varya zaafimizi biliyolar sonucta bz hatali cikiyoruz valla aman. Hele de smdi cocuk varken huzurszlk olmasnda ins hc birimZde ister istemez cocuga yansiyo cnki insan gergin oluyo

Cok sagol bacim ...
Normalde beni inandirmak gercekten oldukca zordur fakat mesaji tekrar basindan sonuna kadar okudugumda ne kadarda yanlis anladigimi farkettim...
Bos yere kendimide uzdum esimide ....
Garibim tum gun boyunca uzuntuden yemek bile yiyememis...
Baristiktan sonra neler yedi neler
Ayrica cok haklisin bacim her turlu bebeklerimizde etkileniyor...
Misal o zaman benim sutum gercekten azalmisti ....
Ins. Bundan sonra bu tarz tatsizliklar yasamayiz....

Huzursokagi adli arkadasimizi goren okdu mu kizlar ??
Son durumu ne acaba cok merak ettim...
Esi onu birakip koyune gitmisti arayip sormuyordu hani

kızlar,ben bi şey sorucam size.bebeğim henüz 2 aylık bir ay sonra göreve başlıycam.bakıcı arıyodum ilan vermiştim.bugün bi bayan aradıonun da 10 aylık bi bebeği varmış.bu işe ihtiyacı olduğunu söyledi.evimizde bakılacak bebeğimiz.ben soğuk baktım;bebeği de en az benim bebeğim kadar ilgiye sevgiye muhtaç.bi de ben çok titizim bebeği benim bebeğime zarar vericek kaygısıyla iş yerinde kendimi yerim diye.ama kadın bu işe gerçekten ihtiyacı olduğunu söyledi.deneme süresi verin bana dedi.sizlerin fikri nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…