2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu arada çilek surat hic aklimdan çıkmıyor. Diger sosyal aglarda aktif mi acaba kizlar.
Alacagin olsun cilek unuttun bizi

suyun bir zararı olmayacağını düşündüğüm için veriyorum ben bu sıcaklarda.doktorlar önce sadece anne sütü yeterli diyor ama sen onlara da bakma.benim kuzenimin oğluna da verme demişlerdi vermedi. sonra çocuk aşırı derecede susuz kalmış anne sütü alıyordu sadece.sonra da su verin demişler.bu ve bunun gibi başka örnekler bnm yakın çevremde olduğu için veriyorum.kış bebeklerine bile verin diyor doktorların bazısı,ki bizimkinler yaz bebeği.

Ilk bebegimde doktorumuz kesinlikle verme alacagi sutun yerini kaplar ayrica mikrop kapabilir demisti. Iki aydir hic su vermedim bir sikinti olacak olsa iki ay yeterli bir süre diye düşünüyorum. Yanlis mi dusunuyorum acaba. Havalarin asiri sicak olmasi kafami karistirmiyor degil

bn de kaynatıp veriyorum suyu.vermenin de bu zamana kdr bi zararı olmadı cnm şükür.sen bilirsin yine de.en fazla ç.ş yapar gider:)bir de aç karnına vermiyorum ztn arada öyle bi kaç yudum anca içiyor ztn pek sevmiyor : )

Bizde once 2 gun yapamadik kakamizi sonra 2 gun yapti kendi kendine sonra 5 gun yapamadi 5.gun doktor kontrolumuz vardi fitil yapilsin acilde git dedi tabi muayene ettigi icin heralde karnini falan acilin kapisindan girdik yapti hemde ne yapma ici bosaldi simdi bugun yapmadi yine 3 gun yapmazsa fitil yap dedi doktor eger devam ederse getir hormon tiroid tahlillerini yapcaz dedi

hıc bılmıyordum ole bır tarıh oldugunu,, dıkkat etmek lagzımm
4 hafta ya burda okudum ya da ustunde yaziyo tam hatirlamiyorum bitmezse ben atiyorum markette calisiyodum skt ye 3 ay kala toplaniyodu ben dikkat ediyorum o yuzden

bu arada kızlar ben sutumu sagmıstım dondurmustum, dun bı tanesını cıkardım denemek ıcın hanı bakalım alıyormu dıye , ama malesef almadı zar zor 20 cc yuttuu , gerı kalan 80 lık çope gıttıı, gecende doktora gıderken yıne aynı sagdıgımı verdım yıne almıyor??? deneyen varmı arkadaslar yada daha deneyımlı annıslerrr??
ben bosunamı sagdım, yarın obur gun ıse baslayınca ne yapcam ??
sanırım bıberonu almıyorr, cunku mama yaptım ardından ( gercı mamasıda aoptamıl pre , ılk gunlerde almıstık , sonra bır daha vermedık ama ,hala aynı mama belkıde mamayıda begenmedıgınden almamıstır ) mamayıda almadı.
once iştahla cekıyor sutude mamayıda sonrada bırakıyor almıyor, ıtıyorrr, uclarını hep degıstırdım yıne aynıı, napcam bennn
yıne sorıyımmm kızlarr ?????

bence sutle alakasi yoktur biberon istemiyodur benimki de 1 haftadir falan biberonu zor aliyor kafasini falan ceviriyo cikartmiyirum agzindan bende ceviriyorum biberonu bi sure sonra devam ediyo
evırdım cevırdımm, uclarını degıstırdım, yıne almadı, ılk verınce ıstahla cekıyorr, sonra bırakıyor ıttırıyorr
4 hafta ya burda okudum ya da ustunde yaziyo tam hatirlamiyorum bitmezse ben atiyorum markette calisiyodum skt ye 3 ay kala toplaniyodu ben dikkat ediyorum o yuzden
sanırım ustunde yazmıyorr, tam okuyamadım paketı ama. bız bı kere mama aldık hla duruyorr, çok vermedık o yuzden kaldı evde

hergun baska huy bebislerde benimki de yatirirdim kendi uyurdu simdi temas istiyo ya kucakta uyuyo ya da yan yana yatiyoz elini falan tutuyorum oyle tam dalmadimi da aciyo gozunu hemen bende aldim mama tarihi yazdim ustune 19unda acmistim yarisi duruyo ama atcam nolur nolmaz 20-30 lira icin zarari dokunmasin bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…