suyun bir zararı olmayacağını düşündüğüm için veriyorum ben bu sıcaklarda.doktorlar önce sadece anne sütü yeterli diyor ama sen onlara da bakma.benim kuzenimin oğluna da verme demişlerdi vermedi. sonra çocuk aşırı derecede susuz kalmış anne sütü alıyordu sadece.sonra da su verin demişler.bu ve bunun gibi başka örnekler bnm yakın çevremde olduğu için veriyorum.kış bebeklerine bile verin diyor doktorların bazısı,ki bizimkinler yaz bebeği.Bebeğiniz anne sütünün dışında birşey aliyor mu? Almiyorsa neden veriyorsunuz? Ben ilk alti ay sadece anne sütü yeterli diye kayinvalideme müsade etmiyorum su vermesi için. Ilk uc mesajin da verildiği yönünde olmasi sasirtti beni
Siz neden veriyorsunuz kizlar aydinlatir mısınız beni
Canim yanlis hatirlamiyorsam bebeklerimiz ayni gun dogmustu kac kilo bebegin suan bide oglum aksamlari daha cok emiyor gunduz bu kadar degil sizde durumlar nasilSen aktifsin suan dimi
Evet canim 17 haziran 3400 gr dogumlu. Suan 6 kgCanim yanlis hatirlamiyorsam bebeklerimiz ayni gun dogmustu kac kilo bebegin suan bide oglum aksamlari daha cok emiyor gunduz bu kadar degil sizde durumlar nasil
Ilk bebegimde doktorumuz kesinlikle verme alacagi sutun yerini kaplar ayrica mikrop kapabilir demisti. Iki aydir hic su vermedim bir sikinti olacak olsa iki ay yeterli bir süre diye düşünüyorum. Yanlis mi dusunuyorum acaba. Havalarin asiri sicak olmasi kafami karistirmiyor degilsuyun bir zararı olmayacağını düşündüğüm için veriyorum ben bu sıcaklarda.doktorlar önce sadece anne sütü yeterli diyor ama sen onlara da bakma.benim kuzenimin oğluna da verme demişlerdi vermedi. sonra çocuk aşırı derecede susuz kalmış anne sütü alıyordu sadece.sonra da su verin demişler.bu ve bunun gibi başka örnekler bnm yakın çevremde olduğu için veriyorum.kış bebeklerine bile verin diyor doktorların bazısı,ki bizimkinler yaz bebeği.
Biz 3000gr dogmustu suan 5200gr masallah sizedeEvet canim 17 haziran 3400 gr dogumlu. Suan 6 kgmasallah. Sizde durum nedir
bn de kaynatıp veriyorum suyu.vermenin de bu zamana kdr bi zararı olmadı cnm şükür.sen bilirsin yine de.en fazla ç.ş yapar gider:)bir de aç karnına vermiyorum ztn arada öyle bi kaç yudum anca içiyor ztn pek sevmiyor : )Ilk bebegimde doktorumuz kesinlikle verme alacagi sutun yerini kaplar ayrica mikrop kapabilir demisti. Iki aydir hic su vermedim bir sikinti olacak olsa iki ay yeterli bir süre diye düşünüyorum. Yanlis mi dusunuyorum acaba. Havalarin asiri sicak olmasi kafami karistirmiyor degil
Sizede masallah oglandi degil miBiz 3000gr dogmustu suan 5200gr masallah sizede
Evet canim oglanSizede masallah oglandi degil mi
hıc bılmıyordum ole bır tarıh oldugunu,, dıkkat etmek lagzımmAcildiktan sonra 4 hafta mamalar
bi de alirken skt dikkat edin en az 6 ay olmasi lazim
4 hafta ya burda okudum ya da ustunde yaziyo tam hatirlamiyorum bitmezse ben atiyorum markette calisiyodum skt ye 3 ay kala toplaniyodu ben dikkat ediyorum o yuzdenhıc bılmıyordum ole bır tarıh oldugunu,, dıkkat etmek lagzımm
bence sutle alakasi yoktur biberon istemiyodur benimki de 1 haftadir falan biberonu zor aliyor kafasini falan ceviriyo cikartmiyirum agzindan bende ceviriyorum biberonu bi sure sonra devam ediyoyıne sorıyımmm kızlarr ?????
evırdım cevırdımm, uclarını degıstırdım, yıne almadı, ılk verınce ıstahla cekıyorr, sonra bırakıyor ıttırıyorrbence sutle alakasi yoktur biberon istemiyodur benimki de 1 haftadir falan biberonu zor aliyor kafasini falan ceviriyo cikartmiyirum agzindan bende ceviriyorum biberonu bi sure sonra devam ediyo
sanırım ustunde yazmıyorr, tam okuyamadım paketı ama. bız bı kere mama aldık hla duruyorr, çok vermedık o yuzden kaldı evde4 hafta ya burda okudum ya da ustunde yaziyo tam hatirlamiyorum bitmezse ben atiyorum markette calisiyodum skt ye 3 ay kala toplaniyodu ben dikkat ediyorum o yuzden
Aynen canim nerelerdesinAzerikizi nerelerdesin aklim sende naptin son durum nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?