- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
bnde mama takviyesi yapiyorm ve bnde hala bi duzene sokamadm 2 aylik bebegm ilkonce emziriyorum dha sonra cok agliyosa ve araniyosa mama yapiyorum genelde 60cc yetmiyo yne yapiyorm okdr anca doyuyo bazende sdce emziriyorum doyuyo hc belli olmuyo. insallah ac kalmiyodr kizm. sen nasil yapiyosun cok zor boyle ugrasmak kske sdce emzirebilsydim ama bunada sukur sadece mamada verebilirdm azda olsa bebegm anne sutu aliyo
Canım bizim köfte daha 1.5 aya yaklaşmışken o kilo civarındaydı..doktor bize anormal ya da az demedi..bizle kıyaslarsam sizin kilo 70 günlüğe göre az ama önemli olan doktorun ne dediğiben anne sütü ile besliyorum,ama emziremiyorum hep sağıp veriyorum..mamaya günde ya 1 kez ihtiyaç duyup veriyorum ya da hiç ihtiyaç duymuyorum..mamada olsa,sütte olsa bir öğünde en az 130-140 ml içiyor..ve 3-4 saatte bir..
ahh bir bilen olsakızlar iki aylık bebeğim kaka problemi yaşıyor gcen gece acile gittik gaz sancısı için çocuga fitil verdiler anında kaka yaptı o fitilden bizde aldık bugun yine çok aglaı yarım koydum ama içim acıdı resmen fitil vermek istemşşyorum bu konuda ne yapabilirim.........*
ben 3 gün kullandım bıraktım.gazına çok faydası oldu ama kabız oldu bu sefer de kaka yapamıyor. onun yüzünden mi bilmiyorum ama ona başlayınca oldu.37 tl ye aldık bzYa arkadaslar biogaia kullananlar memnun musunuz bi faydasi oldu benim kizim cok ikiniyo ikinmalari gecti mi bide benim kiz uykuyu seviyo ama bu ikinmasi yuzunden uyuyamiyor bile biogaia yi almayi dusunuyorum bide ne kadara aldiniz
sekizeylül ilköğretim okulu var itfaiye var izmir bursa sürat yolunda ya oralarda yeni mahalle yani.siz?Evet bende istanbuldayim belki tanidik cikaeiz tam olarak nerde oturuyordunuz
Bnde biraz asagida barbaros mahallesinde yakinmisizsekizeylül ilköğretim okulu var itfaiye var izmir bursa sürat yolunda ya oralarda yeni mahalle yani.siz?
evt barbarosu biliyorsan bozkaplanları bilirsin cadde üzerinde.bz tamı tamına ordayız,yani annemler:) beklerim manisada bi gün inşallahBnde biraz asagida barbaros mahallesinde yakinmisiz
bn veriyorm ama düzenli değil aklıma geldikçeKızlar bebeginize su veriyor musunuz?
Bendearada veriyorum ama hergun rezene cayi iciyor onla almis oluyorcan post: 36529017 .!.:Kızlar bebeginize su veriyor musunuz?
Kızlar bebeginize su veriyor musunuz?
ömcelikle iyi dileklerin ve yardımcı olduğun için çok tesekkur ederim ama benim pisikolojimi bozmamam elde değil bir buçuk yıllık evliyim ve iki tane bebeğimi kaybettim ilki 3 aylıktı ikincisi ise 8 aylıktı ikiside karnımda öldü inan piskolojim berbat çok istiyoruz bi bebeğizin olmasını inş dediğin gibi en kısa zamanda dediğin gibi pozitifi görürümAntplm adetime 4 gun var diosun idrar da zaten cikmaz olsa bile adetin bi kac gun gecikmis olmasi gerek idrar da ckmasi icin stres yapma herkes bunu der biliyorum cok klise artk ama stres yapmamak psikoloji cok onemli sdce cocuk icin yapmamak lazm zaten kafanda o baski olunca olmuyo emin ol psikolojni rahatlatmak lazm once hakknda hayirlisi ins en kisa zamanda pozitif olur ins hayrlisila
Kismet insallah gelirsem haberlesiriz artik ne zmn kismet olursaevt barbarosu biliyorsan bozkaplanları bilirsin cadde üzerinde.bz tamı tamına ordayız,yani annemler:) beklerim manisada bi gün inşallah
Bence de cok sacma olmusCok sacma ama.. kimin aktif oldugunu gormek için yakin zamanda mesaj atmis olmasi lazim yada geriye donup msj mi arayacagiz. Yani misal azerikizi suan aktif mi degil mi nasil anlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?