2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

YA ŞİMDİ YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA AĞLAYASIM GELDİ BEN KUZUMA YETEMİYORMUYUM YANİ ŞİMDİ KIZLAR EMMİYODU ÇOĞU ZAMAN MAMA YAPIP VERDİM ÇÜNKÜ KIZIMIN PAMUKÇUĞU VARDI YENİ YENİ YİYO Bİ DÜZENEDE OTTURAMADIM 2 SAATE BİR 70 90 CC MAMA VERİYORDUM TABİKİ SÖLEDİKLERİNİZİ DUYUNCA ŞAŞIRDIM BENİMKİ 4 SAAT AÇ DAYANAMAZ GİBİME GELİYOR 4 SAAT DİYE HESAPLASAM BENİMKİDE 150 CC CİVARINDA BESLENİYOR OLUYOR ÖĞÜN BAZINDA AYRICA SÜTÜM ÇOK AZ KIZLAR KAYINVALİDEDEYİM ŞUAN TAYİN BEKLİYORUM O YÜZDEN ÇOK DİKKAT EDEMİYORUM YEDİKLERİME NAPICAM BİLEMEDİM KIZIM GÖĞSÜMÜ REDDEDİYO BİRAZ EMİNCE ÇÜNKÜ SÜT AZ GELİYO OFF YAA BEN NAPICAM YA BİR BUÇUK AYA KADAR İŞEDE BAŞLICAM KIZIMA YETMEK İSTİYORUM

Ya arkadaslar biogaia kullananlar memnun musunuz bi faydasi oldu benim kizim cok ikiniyo ikinmalari gecti mi bide benim kiz uykuyu seviyo ama bu ikinmasi yuzunden uyuyamiyor bile biogaia yi almayi dusunuyorum bide ne kadara aldiniz

ahh bir bilen olsa biz de muzdaribiz aynı dertten.. denemediysen zeytinyağı içirebilirsin ya da poposunu uyarabilirsin kulak çubuğu ile.karnına masaj yapabilrsin.su içirebilirsin.bizde işe yaramadı hiç biri ama kiminde oluyormuş

Ya arkadaslar biogaia kullananlar memnun musunuz bi faydasi oldu benim kizim cok ikiniyo ikinmalari gecti mi bide benim kiz uykuyu seviyo ama bu ikinmasi yuzunden uyuyamiyor bile biogaia yi almayi dusunuyorum bide ne kadara aldiniz
ben 3 gün kullandım bıraktım.gazına çok faydası oldu ama kabız oldu bu sefer de kaka yapamıyor. onun yüzünden mi bilmiyorum ama ona başlayınca oldu.37 tl ye aldık bz

ömcelikle iyi dileklerin ve yardımcı olduğun için çok tesekkur ederim ama benim pisikolojimi bozmamam elde değil bir buçuk yıllık evliyim ve iki tane bebeğimi kaybettim ilki 3 aylıktı ikincisi ise 8 aylıktı ikiside karnımda öldü inan piskolojim berbat çok istiyoruz bi bebeğizin olmasını inş dediğin gibi en kısa zamanda dediğin gibi pozitifi görürüm

Bebeğiniz anne sütünün dışında birşey aliyor mu? Almiyorsa neden veriyorsunuz? Ben ilk alti ay sadece anne sütü yeterli diye kayinvalideme müsade etmiyorum su vermesi için. Ilk uc mesajin da verildiği yönünde olmasi sasirtti beni
Siz neden veriyorsunuz kizlar aydinlatir mısınız beni

benimQUOTE="cann2014, post: 36529625, member: 533068"]Bebeğiniz anne sütünün dışında birşey aliyor mu? Almiyorsa neden veriyorsunuz? Ben ilk alti ay sadece anne sütü yeterli diye kayinvalideme müsade etmiyorum su vermesi için. Ilk uc mesajin da verildiği yönünde olmasi sasirtti beni
Siz neden veriyorsunuz kizlar aydinlatir mısınız beni [/QUOTE]
Canim benim bebegimde annesutu sariligi vardi obsebeple verdim bi ara sariligimizda hala cok azda olsa var o sebeple verdim

Cok sacma ama.. kimin aktif oldugunu gormek için yakin zamanda mesaj atmis olmasi lazim yada geriye donup msj mi arayacagiz. Yani misal azerikizi suan aktif mi degil mi nasil anlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…