- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
perimasalı ,teşekkür ederim görüşün için.ben de öyle düşünüyodum.bu ilk bebeğim.Allah hepimizin bebeğine sağlık versin.10 aylik bebege bakmakta hic kolay degil hep pesinde kosman gerekir surekli ilgi bekler ve bebeginizi kiskanabilir Alah ins o bayana daha guzel is imkani verir bence bebeginizle hem ilgilensin hemde egitsin istiyorsaniz baska ugrasi olmayan birini bulmalisiniz
Bacim ben kesinlikle kabul etmezdim...kızlar,ben bi şey sorucam size.bebeğim henüz 2 aylık bir ay sonra göreve başlıycam.bakıcı arıyodum ilan vermiştim.bugün bi bayan aradıonun da 10 aylık bi bebeği varmış.bu işe ihtiyacı olduğunu söyledi.evimizde bakılacak bebeğimiz.ben soğuk baktım;bebeği de en az benim bebeğim kadar ilgiye sevgiye muhtaç.bi de ben çok titizim bebeği benim bebeğime zarar vericek kaygısıyla iş yerinde kendimi yerim diye.ama kadın bu işe gerçekten ihtiyacı olduğunu söyledi.deneme süresi verin bana dedi.sizlerin fikri nedir?
Oğlum bugün köpüklü tükürmeye başladı. Aynı durumu yaşayan var mı? Azerikızı senin bebeğin bizimkilerden daha büyük senin oğlunda 2,5 aydan sonra böyle bir durum yaşanmaya başladı mı? Biz bugün 2,5 aylık olduk.
Bacim benim oglumda ilk tukuruk salgiladiginda kopuklu tukurugu geliyordu...Bebek tırnağı kesmek ne zor işmiş ya. Bir de 1 haftada uzuyor.
ılk zamanlarda mama verırken alıyordu bıberonu, sonra mamayı kesınce unuttu herhalde.Canım 3.5 ay olmadan biberonu alıştırman gerekir, yoksa almıyormuş. Ben çok açken vermeye çalışıyorum, biraz ısrarla alıyor. Unutmaması için de 2-3 güne bir biberonu ver. Ben de ara sıra veriyorum ve malesef kalanını atabiliyorum.
Su ver canim meyve suyundan iyidir yada rezene cayi falan ver ben oyle yapiyorunılk zamanlarda mama verırken alıyordu bıberonu, sonra mamayı kesınce unuttu herhalde.
ayhh dondurdugum sutlereede kıyamıyorum vallaahepsıde 100-150 cc lık kaplarda, hanı ıcmıycek çope gıtcek sutler. hay allahım yaaa... kımısı meyve suyu verıyormus sımdıden acaba ole bır sey mı versem hem ıcmezse ıçmesın, bıberona alıstırmak ıcın
benımkı canım 70 gunluk, daha ılk defa bugun 3 cay kasıgı su verdım, hanı cok sıcak artık dıyee, kı onuda annemın zoruyla artık, yoksa alacagı su da sutun ıcınde var dıe ben hıc bır sey vermıyordum, rezenee vs yıde ben ıcıyorum sutten cocuga gecer dıe. sen verıyormusun ???Su ver canim meyve suyundan iyidir yada rezene cayi falan ver ben oyle yapiyorun
Canim bnimkisi suan adet kanamasi ve azalmaya basladi insallah bu sefer biterde kurturulum cok skldim bu durumdan cunku sicaklarda hic cekilmiyorAysegul8901 benmde senin gibi nerdeyse hic kesilmedi gecen 10 gun oncede tekrar kirmiziya dondu sezeryanliyim ben 2 aylikken dr kontrole gel demsti alttan bakcam gittim iste gittgmde kirmiziydi kanamam alttan bakti dediki normal adet olmussun ama icerdeki dikislerin tam iyilesmemis oyuzden bu kanama iyilesene kdr azar azarda olsa bole devam edicek snra eczanelrrde fln satilmayan sdce dr larn elnde bulunan bi hap verdi 4 tane 6 saat arayla bu haplari alttan aticaksn dedi kanamayi arttrip dikislerin iyilesmesjni hzlandrir dedi daha yapmadm ama ..bi de bu kanama tam bitene kdr iliskiye girmeyin enfeksiyon kapar dedi bak bugun bile hala var bnm ama adet kanamasi gibi dil bildigin camur gibi varmi bole acaba baska ?
Bence ver bisi olmaz zaten cok icmek istemiyor az iciyorlar ben ilk suyu verdigimde bir ayliktibenımkı canım 70 gunluk, daha ılk defa bugun 3 cay kasıgı su verdım, hanı cok sıcak artık dıyee, kı onuda annemın zoruyla artık, yoksa alacagı su da sutun ıcınde var dıe ben hıc bır sey vermıyordum, rezenee vs yıde ben ıcıyorum sutten cocuga gecer dıe. sen verıyormusun ???
mın sevıyede versem mı acaba sırf alıssın dıe, yoksa zıyan olucak sutler
Yyaa arkadaşlar kanamalariniz bittimi hepinizin ben cinnet gecirecegim artik hic bitmeden adet oldum simdidr sanirim yani cok az geliyodu iki gune bir leke seklinde simdi ise yogunlasti ne keser acaba bileniniz var mi doktora gitmek istemiyorum çünkü
Evet ters yazmissinSinirden sakali biyigi bile ters yazmisim uykusuzluktan kafa kalmadi
oo maşallahh, sen cok erkencısınn :)Bence ver bisi olmaz zaten cok icmek istemiyor az iciyorlar ben ilk suyu verdigimde bir aylikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?