2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
10 aylik bebege bakmakta hic kolay degil hep pesinde kosman gerekir surekli ilgi bekler ve bebeginizi kiskanabilir Alah ins o bayana daha guzel is imkani verir bence bebeginizle hem ilgilensin hemde egitsin istiyorsaniz baska ugrasi olmayan birini bulmalisiniz

perimasalı ,teşekkür ederim görüşün için.ben de öyle düşünüyodum.bu ilk bebeğim.Allah hepimizin bebeğine sağlık versin.

Bacim ben kesinlikle kabul etmezdim...
Emin ol 10 aylik bebek daha cok ilgi gerektirir....
Kendi cocugu ile daha cok ilgilenecegi icin ben asla istemezdim calismasini...
Ihtiyaci olan o kadar kisi var ki...
Ama o kadin sana gore bir calisan degil diye dusunuyorum...
Icinin rahat edecegi bir kisi calismasi daha makbul olur

Oğlum bugün köpüklü tükürmeye başladı. Aynı durumu yaşayan var mı? Azerikızı senin bebeğin bizimkilerden daha büyük senin oğlunda 2,5 aydan sonra böyle bir durum yaşanmaya başladı mı? Biz bugün 2,5 aylık olduk.

Bebeklerinizin yatış pozisyonlarına dikkat ediyor musunuz? Ben hata yaptım siz yapmayın. Bebeğiniz hep aynı tarafa yatıyorsa buna izin vermeyin, yatış pozisyonunu eşit olarak değiştirin. Ben bir gün bir baktım hep aynı tafafa yattığı kafasının arkası düzleşmiş. Farkedince hemen dikkat etmeye başladım. Şu an düzelme var ama tam düzelmedi. Düzelir diyorlar bakalım.

Bebek tırnağı kesmek ne zor işmiş ya. Bir de 1 haftada uzuyor.
Bacim benim oglumda ilk tukuruk salgiladiginda kopuklu tukurugu geliyordu...
Simdi 3.5 aylik olduk ama yaklasik 1 aydir sulu olatak surekli akitiyor....
Salyasini akittigi icin inan gunde 7-8 kiyafet degistigim oluyor...
Ayrica diskisida degiswbilir bacim normal bir durum....

Tirnak konusunda cok sansliyim oglum uyanikken tutuyoeum elinden sarki soyleyerek kesiyorum bana odaklandigi icin fazla oynatamiyor ellerini ... birde sikica tutuyorum tabi

Kizlar ya 2 gundur bebegim gaz sancisila surekli agliyo zinco verdm rezene milupanin verdm hatta 1 kasik zeytnyagi icirdm daha once bole sancilarmz olmuyodu farkndaym gerci son zamanlarda dikkat edemiyrum kendme bi defa soguk su iciyorum anca ole kendime gelebiliyorum bide 2-3 gndr acaip tatli istegim var kasik kasik sokella yiyoorm sanrm cikolata da gaz yapiyo vcdan azabi cekiyorum resmen

Yyaa arkadaşlar kanamalariniz bittimi hepinizin ben cinnet gecirecegim artik hic bitmeden adet oldum simdidr sanirim yani cok az geliyodu iki gune bir leke seklinde simdi ise yogunlasti ne keser acaba bileniniz var mi doktora gitmek istemiyorum çünkü

ılk zamanlarda mama verırken alıyordu bıberonu, sonra mamayı kesınce unuttu herhalde.
ayhh dondurdugum sutlereede kıyamıyorum vallaa hepsıde 100-150 cc lık kaplarda, hanı ıcmıycek çope gıtcek sutler. hay allahım yaaa... kımısı meyve suyu verıyormus sımdıden acaba ole bır sey mı versem hem ıcmezse ıçmesın, bıberona alıstırmak ıcın

Su ver canim meyve suyundan iyidir yada rezene cayi falan ver ben oyle yapiyorun

Su ver canim meyve suyundan iyidir yada rezene cayi falan ver ben oyle yapiyorun
benımkı canım 70 gunluk, daha ılk defa bugun 3 cay kasıgı su verdım, hanı cok sıcak artık dıyee, kı onuda annemın zoruyla artık, yoksa alacagı su da sutun ıcınde var dıe ben hıc bır sey vermıyordum, rezenee vs yıde ben ıcıyorum sutten cocuga gecer dıe. sen verıyormusun ???
mın sevıyede versem mı acaba sırf alıssın dıe, yoksa zıyan olucak sutler

İcmek istemiyor ztn bi kac yudum iciyordur anca.diliyle geri ittiriyo verdigimin yarisini . O yuzden tam bilmiyorum

Aysegul8901 benmde senin gibi nerdeyse hic kesilmedi gecen 10 gun oncede tekrar kirmiziya dondu sezeryanliyim ben 2 aylikken dr kontrole gel demsti alttan bakcam gittim iste gittgmde kirmiziydi kanamam alttan bakti dediki normal adet olmussun ama icerdeki dikislerin tam iyilesmemis oyuzden bu kanama iyilesene kdr azar azarda olsa bole devam edicek snra eczanelrrde fln satilmayan sdce dr larn elnde bulunan bi hap verdi 4 tane 6 saat arayla bu haplari alttan aticaksn dedi kanamayi arttrip dikislerin iyilesmesjni hzlandrir dedi daha yapmadm ama ..bi de bu kanama tam bitene kdr iliskiye girmeyin enfeksiyon kapar dedi bak bugun bile hala var bnm ama adet kanamasi gibi dil bildigin camur gibi varmi bole acaba baska ?

Canim bnimkisi suan adet kanamasi ve azalmaya basladi insallah bu sefer biterde kurturulum cok skldim bu durumdan cunku sicaklarda hic cekilmiyor

Bence ver bisi olmaz zaten cok icmek istemiyor az iciyorlar ben ilk suyu verdigimde bir aylikti

Kizlar gunaydin
Biz yine dunden beri kolik atagi geciriyoruz fitil yapmamak icin direniyordum ama yapmak zorunda kaldim. Doktor 10. Haftada ataklar tavan yapicak demisti bizim yrn 10. Haftmiz basliyor. Sumdiden agirlaatik. Isin kotu yani esimin kuzeni evleniyor ve cuma 6 saatlik yola cikacagiz gitmezsem bir omur dirdiri surer sulalecek konusurlar arti esim gitmek zorunda bu agir kolik haliyle bebekle yalnizda kalamam yukari tukursem sakal asagi tukursem biyik durumlari. Bu aptal cahil halleri yuzunden butun sulalesini paralamak istiyorum!

Sinirden sakali biyigi bile ters yazmisim uykusuzluktan kafa kalmadi

Sinirden sakali biyigi bile ters yazmisim uykusuzluktan kafa kalmadi
Evet ters yazmissin
Benim de kuzenimin dugunu var ama ben gitmeyi düşünmüyorum. Bu minicik bebekle hic rahat edecegimi sanmiyorum kaldi ki senin ki kolik. Diyelim kolik sancisi tuttu napicaksin ne anlayacaksin o düğünden. Esinle konussan da o girse devreye olmaz mi

Bence ver bisi olmaz zaten cok icmek istemiyor az iciyorlar ben ilk suyu verdigimde bir aylikti
oo maşallahh, sen cok erkencısınn :)
bugun denıycem bakalım, ya rezene ya sutlerımden kıyıcam verıcem , yoksa bıberona alıssmmassa naparım
ılk başta korkuyordum mama verırken ya alısırda gogsumu almassa dıye, sımdıde ben alıstırmak ıstıyorum , bu ısın bı ortası yokmudur acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…