2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kedim allah mekanini cennet etsin annenin erkekler annnelerinin etkilerinde ister istemez kaliyolar malesef allahtan uzakmis kv den bide yakin olsaydi napcktin
Pufpufff sende hosgeldm ya nezamandir gorunmuyodun ben siteyi hc bizaman tam annlamadm alinti vs hc bsy yapmiorum direk yaziyorum
Ya bu arada huzursokagi hala gorunmuo ortalarda halbuki cok sk grp yaziyodu

Yahu bacilar benimde kilo almam lazim...
Ne yesem ki kilo alsam...
Baslarda aliyordum simdi alamiyorum...
50 kilodayim boyum 1,65 5 kiloda eksigim var

Ankara12 canim ben suan vermiyorum cay ictigi icin hala hafif sariligimizda var yoksa bende vermiyordum sadece anne sutu aldigi icin ama bir cay kasigi cok az ben 10-15 cc veriyordum

Haftaya 2. ay doktor kontrolümüz var, ona da sorayım. Su verme dese de vermeyi düşünüyorum.

10 aylık çocuk 2 ay sonra yürümeye başlar ve koşuşturur, dolayısıyla kadın da peşinden. İkisi bir arada çok zor. Ama bebeğini birine bakıp sana gelecekse olabilir.

Çikolata gaz yapıyormuş, ayrıca anne üşütmemesi gerektiği gibi soğukta yememesi gerekiyormuş. Bu yazı çorapla geçiriyorum.

Açken vermeye çalış. Dün dolaptan çıkardım, yarısını içti,bıraktı, gezindik, tekrar diğer yarısını bitirdi. Ben de dolaptakilere kıyamam. Çalışmaya başlayınca alışsın istiyorum.

Allah annene rahmet eylesin. Herşey eşinde bitiyor diyeceğim ama erkekler malesef annelerine karşı pasif olabiliyor. Kv ni Allah a havale et.

Lansinoh süt saklama poşeti kullanıyorum. Evde ılık-sıcak suda çözüp biberona koyuyorum. Süt dışarda 3 saat, dolapta 3 gün, nofraostta 3 ay bekliyor. 8 saat fazla ama yanına soğutucu buz tankı alıp, sıcak su bulunan termosla çözmen gerekir ama bebeğin acıktığında hazırlaman zaman alır.

Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir ve domates salatalik yiyorum
Oglen ve aksam yemeklerim 1 porsiyon sebze yemegi yanina da pilav veya makarna yiyorum 4 kasik ve 1 dilim ekmekyaninda da mutlaka 1 kase yogurt yiyorum
aralarda da meyve yiyorum eger cok acikirsam 2 parca ceviz atiyorum agzima.yarim kilo sebzeye 2 yemek kasigiyag koyuyorum , pilav makarna da ayni sekilde az yagli olmasi gerekiyo en onemlisi de gunde en az 3 lt su iciyorum

Kizlar oncelikle hepinize cok tesekkur ederim. Bir yanlis anlasilma olmus ewim ailewine karsi hep benim tarafimda durur ve beni savunur ama bundan bikti surekli huzursuzluktan ve surekli soylenmelerimizden bikti. Bu nedenle benden anlayis bekledigini aoyledi bu kez dugun oldugu icin sen gelmelisin dedi. Bende oyle bir zorunlulugum yok deyince o fikir senin eksikliginden kaynaklaniyor dedi.
Allah var esimden cok memnunum gunahini alamam sinirle soyledi biliyorum ama yinede cok kirici oldu.
Zaten kaynanamin bu kadar kudurmasinin sebebide kocamin gozumun icine bakiyor olmasiymis... her istedigimi yapmamaliymis vs.. inananin esimin catir catir beni savunupannesini kapi disari edisini gozumle gordum onlar yatak odasindayim saniyordu. Esimin hatasi hala ortayi bulmaya calisiyor olmak! Yani koz vermeyelim kavga cikmasin diye beni illa goturmek istiyor. Ancak anlamadigi su ki ben artik ipler kopsun istiyorum. Yuvamin huzuruna goz diken manyak bir kadinla esimin anneside olsa gorusmek istemiyorum! Zaten tahmin edersinizki evlenirkende herseyi esimle ikimiz yaptik. Kisacasi ortada sadece zarari olan bir anne var. Ben istiyorumki esim istiyorsa annesidir gitsin gorussun ama beni bulastirmasin. Yuzyuze bakilmamasi gereken seyleri soylemis bir kadina gitmek veya evime girmesini istemiyorum
Annesine esim seninle gorusmeyecek cunku hakettin desi isyiyorum.o ise hala koz vermemenin pesinde...

Bebisim mizildandigi icin tam yazamadim, aslinda dogru beslenince kilo da gidiyo sut de azalmiyo onemli olan biraz nefsimize hakim olmak, kimisi ben lohusayken dikkag etmiek istemiyorum canim ne isterse yemek istiyorum diyo ona da cok saygi duyuyorum ama ben 2.5 ay oyle istefigimi yedim isin cilkini cikardim sonuc 3 kilo aldim, ben boyle begenmedigim icin kendimi duzgun beslenmeye karar verdim zaten yeterince sikintim var bi yandan tek basima bebegime bakiyorum bi yandan ev islerine yetismeye calisiyorum bi yandan da esimi hos tutmaya calisiyorum butun bunlarin ustune bi de fazla kilolarla ugrasmak istemiyorum
Ucamayankelebek arkadasim yeme icmeyle ilgili sorun olursa cevaplamaya hazirim, yazmayi unuttum sebze yemeklerinin icinde bi kac parca et olabilir yada tek basina et de yiyebilirsin yaninda yogurt yagsiz salata, 1 dilim ekmek ve 3 kasik pilav yada makarnayla beraber

Ankara 12 saolasın inş ama bi sürü test tahlil yapıldı bana kan pıhtılaşması içinde yaptılar ama hepsi normal çıkıyo doktorum ancak tekrar hamile kaldığında anlayabilecez dedi çünki hamileyken annenin bi çok değerleri normalden farklı olabiliyomuş yüksek yada düşük çıkabiliyomuş büyük ihtimal tekrar hamileliğimde iğne ilaç yada serum tedavisi görücem ben hepsine razıyım yeterki bukez rabbimin izniyle kucağıma alim

Haklisin cnm donerken ucakla donmeye karar verdim ztn 1 saat suruyor emzirir binerim

Perimasali cok dert etme. Kullanabilirsen saklama posetinden aktarirsn ama bence saha zor olur ya da otobusle gelcksen sagarsin biberonu otobusun dolabina verirsin icircegn zaman da sicak su ister isitrsn otobuslerde hepsi var en kotu ihtimallede emzirme onlukleri var onu gecirip ustune emzirirsn arkalardan al olmazsa bileti ole yaparsn allah rahatlikla gdp gelmeni nasip etsn ins

Tesekkur ederim cnm amin ins..

HemsIre demisti bide bizim bobrek problemimiz var onun icin ilacli film cekildi o zaman idrar sokturucu verildi o yuzden erken verdim sususz kalmasin diye sonrada sariligini idrarda atsin diye versim[/QUOTE]
bıızmkısı bu aralar erkenden kalkıyor 5-6 da bende erkenden dıkılıyoprum tabıkı.
senınkı ne guzel alısmıs , bızımkısı bugun yıne verdım , sagıp verdım yıne almadı delı olucamm

ben bu hafta guıttıgımde sordum, spor yapacagımı ama dıyet yapmamamı onerdı, daha dogrusu kalıtelı beslenmemı soyledı, tatlılar hamurlar yok, makarna pılav yok, cocuk doktorunada gıtmıstık o gun oda aynı seyı soyledı

Benim bebegimin uykusu kedi uykusu gibi yürürken parkeden cikan sese uyanıyor. Oysa ben cok ugrasiyorum uyutana kadar. Sabah da en gec 7de uyaniyor.
Ilk zamanlar hic sırt üstü yatirmiyordum ama artık sirt üstü yatiriyorum oyle daha rahat ediyor, tabi arada saga sola da çeviriyorum ozellikle geceleri

Uyjusunun hafif olmasi kotuymus ben sirt ustu yatiriyorum yan yatirmiyorum korkuyorum donuyor cunku ama artik yatirmaya caliscam gundyzler

Bacilar sutumu bir sagayim dedim 250 - 300 ml cikti
Gerci gece tarifesi bu gunduzleri bu kadsr olmaz sanmam...
Geceleri en mantiklisi tek gogsu vermem degil mi ...
Digrrinide sagayim...
Bende diyom bnm oglan neden fazla emmmiyo....

TE="azerikizi91, post: 36552942, member: 500555"]Bacilar sutumu bir sagayim dedim 250 - 300 ml cikti
Gerci gece tarifesi bu gunduzleri bu kadsr olmaz sanmam...
Geceleri en mantiklisi tek gogsu vermem degil mi ...
Digrrinide sagayim...
Bende diyom bnm oglan neden fazla emmmiyo....
[/QUOTE
MasaLlah canim sutune bencede tekini ver yeter zaten geceleri cok emmiyorlar gunduz doyuyorlarsa

kuzum kakasını yaptı kızlar kendisi :) çok şükürrrr... cumartesi fitil vermiştim en son.az önce bi baktım bi sesler bi kokular fln dünyalar benim oldu: ) darısı yapamayan bebeişlere ve annelerine inşallah

ayy masallah bizimki de yapar ins bizde dun aksam fitil verdik mecbur cok sıkıntısı vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…