Ankara12 canim ben suan vermiyorum cay ictigi icin hala hafif sariligimizda var yoksa bende vermiyordum sadece anne sutu aldigi icin ama bir cay kasigi cok az ben 10-15 cc veriyordum
kızlar,ben bi şey sorucam size.bebeğim henüz 2 aylık bir ay sonra göreve başlıycam.bakıcı arıyodum ilan vermiştim.bugün bi bayan aradıonun da 10 aylık bi bebeği varmış.bu işe ihtiyacı olduğunu söyledi.evimizde bakılacak bebeğimiz.ben soğuk baktım;bebeği de en az benim bebeğim kadar ilgiye sevgiye muhtaç.bi de ben çok titizim bebeği benim bebeğime zarar vericek kaygısıyla iş yerinde kendimi yerim diye.ama kadın bu işe gerçekten ihtiyacı olduğunu söyledi.deneme süresi verin bana dedi.sizlerin fikri nedir?
Kizlar ya 2 gundur bebegim gaz sancisila surekli agliyo zinco verdm rezene milupanin verdm hatta 1 kasik zeytnyagi icirdm daha once bole sancilarmz olmuyodu farkndaym gerci son zamanlarda dikkat edemiyrum kendme bi defa soguk su iciyorum anca ole kendime gelebiliyorum bide 2-3 gndr acaip tatli istegim var kasik kasik sokella yiyoorm sanrm cikolata da gaz yapiyo vcdan azabi cekiyorum resmen
ılk zamanlarda mama verırken alıyordu bıberonu, sonra mamayı kesınce unuttu herhalde.
ayhh dondurdugum sutlereede kıyamıyorum vallaahepsıde 100-150 cc lık kaplarda, hanı ıcmıycek çope gıtcek sutler. hay allahım yaaa... kımısı meyve suyu verıyormus sımdıden acaba ole bır sey mı versem hem ıcmezse ıçmesın, bıberona alıstırmak ıcın
Kizlar esimle 1 haftadir bu yuzden deli gibi kavga ediyoruz ne desem laftan anlamiyo cunku ustunde cok baski var! Kaynanam zaten evlere senlik tam cinayetlik bir kadin evcilik oynar gibi baska bir dunyada yasiyor resmen!
Evde huzur kalmadi bu meseleden dolayi resmen esimle birbirimizden soguduk.
Bir de benim annem 16 yil once vefat etti o yuzdende bu kadar ustume gelebiliyorlar. Inanin bazen esim bile bu durumumu kullaniyor. Gecen aksam bu dugun meselesini tartisiyorduk. Bana dedigi: sen eksikli oldugun icin boyle seylerin ne kadar onemli oldugunu anlayamiyorsun... o kadar kirildimki anlatamam. Zaten 16 yildir hic eksikligini lohusaligimda oldugu kadar hissetmemistim. Bir de boyle bel alti vuruyorlar ya...
Kaynanam olacak cadi da iyice terbiyesizlesti zaten artik babama soyledim bir daha satasirsa babam arayim agzina geleni soyleyecek... lohusaligimi burnumdan getirdi dogumda bile tepemdeydi!
En son esime sen bu beceriksiz kariyi daha ne kadarcekeceksin bence bosa dedi ve artik esim dayanamayip evden kovdu memleketine gonderdi. Benim bunu duydugumun farkinda degil bayramda utanmadan yine evime geldi. Simdi bu dugun icin gidip o... evinde kalmakta hic istemiyorum. Surekli arkamdan kocamin beynini yikamaya calisiyo! Bu cocuk ac bu kadinin yok sutu yetmiyo yok sutu aci yok bakmayi beceremiyo...
Beni beceriksizlikle suclayanin halini bir gorseniz cok gulersiniz. Gizler gormuyo kulaklar duymuyo her yeri les gibi batiriyo. En son yaptigi yemekten zimba teli cikti. Beyinsiz benle asik atiyor...
Nolur yanlis anlamayin ama ben cok yetenekliyim ona gore. Esimde bende iyi egitimli calisan zeki insanlariz. Hatta ben egitimim geregi cocuk psikolojisinide iyi bilirim. Kendisi zir cahil... cocukla ilgili hep bir kocakari tarifi var hic bitmek bilmiyor...
Ilk kavgalar burdan koptu zaten benden istediklerine bakin: cocuk tuzlanacak agzina sogan suyu sikilacak bir kasik kimyon yutturulacak gobegine kesik sogan koyulacak.... oglum aglamaktan gobek fitigi oldu en son dun aradi yine bir tarif: gobegine bozuk para koyup baglayin diye telefon aciyor.
Benim annem ebe hemsireydi babam akademisyen ben sosyologum. Dusunun boyle seyler beni ne kadar delirtiyor olabilir...
Cok uzun yazdim biliyorum ama kusura bakmiyin aklimi kaybedicem artik...
Slm kizlar bisey sorucam ben esimle birlikte arabamizla 8 saatlik yolo cikicaz is geregi esim erken donucek ben annemlerin yaninda kalicam mecburen ucak yada otobusle donucem sut saklam poseti alicam fakat nasil kullanabilirim hicbir fikrim yok dolaptan cikarinca nasil yapiyorsunuz biberona bosaltmak kolaymi arabada bunu becerebilir miyim
Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir ve domates salatalik yiyorumKızlar merhaba. Bir problemim var. Doğumdan sonra üzerimde 15 kilo kaldı ve kocam beni beğenmiyor. Hizmetciymisim gibi muamele yapiyor. Surekli filancanin karisi dogum yapti senin gibi kilo almadi, dogumdan 2 hafta sonra eski Haline dondu. Yok abimin karisi kac dogum yapti bir ayda eski haline dondu deyip psikolojimi bozuyor. Resmen beni cazip bulmuyor
Bu diyet programını bizimle de paylasirmisin benin cok ihtiyacim var
Haklisin cnm donerken ucakla donmeye karar verdim ztn 1 saat suruyor emzirir binerimBen hep sağıp öyle içiriyorum oğluma ve fazla olduğunda da dolaba koyuyorum acil durumlarda kullanıyorum..ama ben pışet değil saklama kabı kullanıyorum (lansinoh ve ameda'nın) poşetten daha pratik ve kullanışlı geliyor bana..patlama,dökülme riskide yok heryerde de kolay kullanıyorum..ama dolaptan çıktıktan sonra 1-2 saat ömrü var tüketilmesi gerek,8 saatlik yolda nasıl yapıcaksın ki?
Tesekkur ederim cnm amin ins..Perimasali cok dert etme. Kullanabilirsen saklama posetinden aktarirsn ama bence saha zor olur ya da otobusle gelcksen sagarsin biberonu otobusun dolabina verirsin icircegn zaman da sicak su ister isitrsn otobuslerde hepsi var en kotu ihtimallede emzirme onlukleri var onu gecirip ustune emzirirsn arkalardan al olmazsa bileti ole yaparsn allah rahatlikla gdp gelmeni nasip etsn ins
HemsIre demisti bide bizim bobrek problemimiz var onun icin ilacli film cekildi o zaman idrar sokturucu verildi o yuzden erken verdim sususz kalmasin diye sonrada sariligini idrarda atsin diye versim[/QUOTE]TE="cilek31, post: 36540145, member: 74979"]oo maşallahh, sen cok erkencısınn :)
bugun denıycem bakalım, ya rezene ya sutlerımden kıyıcam verıcem , yoksa bıberona alıssmmassa naparım
ılk başta korkuyordum mama verırken ya alısırda gogsumu almassa dıye, sımdıde ben alıstırmak ıstıyorum , bu ısın bı ortası yokmudur acep
ben bu hafta guıttıgımde sordum, spor yapacagımı ama dıyet yapmamamı onerdı, daha dogrusu kalıtelı beslenmemı soyledı, tatlılar hamurlar yok, makarna pılav yok, cocuk doktorunada gıtmıstık o gun oda aynı seyı soyledıTam olarak böyle net örnekler vermiyor olsa da benim eşimde zayıflamamı istiyor..Üstelik benim zaten fazlalıklarım vardı bide doğumdan 12 kilo fazladan kaldı etti toplam vermem gereken 20 küsür kilo..O da en az!!! Ama süt azalır etki eder falan diye diyet yapamıyorum,zaten süt verdiğim için mi bilmem çok acıkıyorum ve canım olur olmadık saatlerde hep bişeyler istiyor..çarşamba günü Efe'yi doktora götürcem o gün kadın doğumcuma gidip sorucam diyet işini..ne diyecek bakalım?
Kızlar merhaba. Bir problemim var. Doğumdan sonra üzerimde 15 kilo kaldı ve kocam beni beğenmiyor. Hizmetciymisim gibi muamele yapiyor. Surekli filancanin karisi dogum yapti senin gibi kilo almadi, dogumdan 2 hafta sonra eski Haline dondu. Yok abimin karisi kac dogum yapti bir ayda eski haline dondu deyip psikolojimi bozuyor. Resmen beni cazip bulmuyor
Bu diyet programını bizimle de paylasirmisin benin cok ihtiyacim var
Uyjusunun hafif olmasi kotuymus ben sirt ustu yatiriyorum yan yatirmiyorum korkuyorum donuyor cunku ama artik yatirmaya caliscam gundyzlerBenim bebegimin uykusu kedi uykusu gibiyürürken parkeden cikan sese uyanıyor. Oysa ben cok ugrasiyorum uyutana kadar . Sabah da en gec 7de uyaniyor.
Ilk zamanlar hic sırt üstü yatirmiyordum ama artık sirt üstü yatiriyorum oyle daha rahat ediyor, tabi arada saga sola da çeviriyorum ozellikle geceleri
ayy masallah bizimki de yapar ins bizde dun aksam fitil verdik mecbur cok sıkıntısı vardikuzum kakasını yaptı kızlar kendisi :) çok şükürrrr... cumartesi fitil vermiştim en son.az önce bi baktım bi sesler bi kokular fln dünyalar benim oldu: ) darısı yapamayan bebeişlere ve annelerine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?