Aynen benin oglusumda sesler cikarip agzima bakiyor konusacak miyin diye sonrada hemen yilisiyor o anda yiyesim geliyor:)Bacilar benim oglum konusmak icin kendini zorluyor...
Aguuu hiiii neler neler diyor cok hosuma gidiyor ya
Arkadaşlar avent manuel süt pompası kullanan var mı ben daha onceden kullanmadim canımı yakar mi birde kaç dakika sürer bir göğüsu sağmak
ben kyllaniyorum canim yanmiyo sure olarakta eger sut coksa kisa surede birikiyo ama az az geliyosa biraz zaman aliyo tabiArkadaşlar avent manuel süt pompası kullanan var mı ben daha onceden kullanmadim canımı yakar mi birde kaç dakika sürer bir göğüsu sağmak
Aysegul 8901 bende de ayni durum var. Peki kanaman cok mu? Ped dolduruyor mu? Mesela benim 2 gunde bir, bir gun boyunca gunluk ped dolduracak kadar kan geliyor. Senin nasıl, beni aydinlatir misin?Saolasin canim yarin kendi doktorumu arayip sorucam gittigim fatkli bir doktorduda insallah ilacla olur kurtaj olmayi hic istemiyorum
Canim benimkide azdi ama bir haftafir falan artti tanibyine oyle pedi dolduracak kadar degil ama rengi kirmiziya dondu ama gun icinde drgisiyor rwngi bi pembe okuyor bi seffaf oluyor bi daha bakmisinki tekrat kirmizo olmus boyle abuk bir durum icindeyim anlayacahin buhun sogan kurune basladim bakalim ise yarayacak miAysegul 8901 bende de ayni durum var. Peki kanaman cok mu? Ped dolduruyor mu? Mesela benim 2 gunde bir, bir gun boyunca gunluk ped dolduracak kadar kan geliyor. Senin nasıl, beni aydinlatir misin?
Bacim ilk zamanlarda bende sagip veriyordum mr.brown un gaz yapmayan biberonundan almistik...Ya birsey daha sorucam annemler falan biberona alışır memeni bırakır diyo birde Sagasan süt kesilir kuser diyo kafam karıştı ya
ben sag gogsum yara oldu doye alip sadece sag gogsumu sagiyodum simdi sol gogsumu emerken hep sag gogsumden sut akiyo yani kesilme filan olmadi aksine gogsum bosken bebek emmeyi reddediyo ya o zamanlar pompayla gogsumu sagiyo gibi yapinca sut artiyo gibi geliyo banaYa birsey daha sorucam annemler falan biberona alışır memeni bırakır diyo birde Sagasan süt kesilir kuser diyo kafam karıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?