2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
merhabalar,sizleri takip ediyorum bir süredir bir haziran annesi olarak :)
oğlum 2.5 aylık oldu,ve artık memede 4 dakika kalıyor en fazla,2buçuk -3 saat arayla veriyorum tam doymadığını düşünüp,siz ne sıklıkla ve sürede emzirmektesiniz?

Canim ben sure tutmuyorum nr zaman acikirsa bazen bir saat uyaniksa uyuyorsada uc dort saat gidiyo bu tamamen bebekle alakali birsey

Arkadaşlar avent manuel süt pompası kullanan var mı ben daha onceden kullanmadim canımı yakar mi birde kaç dakika sürer bir göğüsu sağmak
Ben hamileliğimde chicco manuel almıştım ama 5 para etmedi sinirlenip çöpe attım onu. Şimdi lansinohun çift sağımlı elektronik pompasını kullanıyorum ve çok memnunum. Markasını ne alırsın bilmem ama kesinlikle manuel alma.

Bacim benimki bunlarin yani sira yumrukluyorda beni cok uykusu oldugunda

Bir doktor bulduk yar.doc. bakalim ins. Begenirimde hep onda devam ederim ♥
Birazdan gidiyoruz kontrole 16 haftalik olduk burun akintisi var pasamin ins. Onemli birseyi yoktur teyzeler

Ben şe her acıjtığında veriyorum. En son kontrolde doktoru söylemişti artık çene kasları gelişti 5 dk da hüüüppp diye alacağını alıyordur diye. Endişelenme kolay kolay aç bırakmazlar kendilerini sen o istediği her an hazır ol yeter :)

Bnimkide yumrukluyor elide oyle agirki :)
Bizimfe burun tikanikligimiz var ve oksuruk var yarin kismetse bodruma dogru arabamizla yoladaa cikcaz ins sagsalim doneriz eve

Ya ben bir kaç kere elle sağip biberon ile vereyim dedim hemen içti yine istedi falan ama göğsümü 3 4 dakika anca emiyo sonra gaz oluyor bırakıyor ağlıyor o yüzden emdikten sonra sağıp vereyim diyorum ama korkuyorum göğsümu bırakır diye ne yapayım arkadaşlar bi akıl verin
Guzel anneler bebeginize corap giydiriyor musunuz?

Kizllaarr grip oldum. Hem de atesli. Kizima bulastirmaktan korluyorum. Antibiyotik almadan nasil iyilesirim,boylw birsey yasayan var mi

bende dün akşamdan beri aynıyım ateşlendim çok aynı zamanda , hemen eşime maske aldırdım bu sabahta dr a gittim antibiyotik verdi ve sadece tek ilaç kullanabileceğimi söyledi çok geçmiş olsun inşallah evlatlarımıza geçirmeden atlatırız bu arada aynı odada bulunmamaya çalış ben tek olduğum için mecbur yanındayım hep ama sürekli havalandırıyorum odayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…