Ben geçen haftalarda atlattıp, doktor antibiyotik verdi, ilaç kullanmak istemiyorsan ceryanda kalma, soğuk su içme, bol sıvı tüket, ihlamur iç dedi. Ben ihlamur ile kestane balı ve limonu karıştırıp içtim. Ama benimkisi ateşli değildi.Kizllaarr grip oldum. Hem de atesli. Kizima bulastirmaktan korluyorum. Antibiyotik almadan nasil iyilesirim,boylw birsey yasayan var mi
merhabalar,sizleri takip ediyorum bir süredir bir haziran annesi olarak :)
oğlum 2.5 aylık oldu,ve artık memede 4 dakika kalıyor en fazla,2buçuk -3 saat arayla veriyorum tam doymadığını düşünüp,siz ne sıklıkla ve sürede emzirmektesiniz?
badi ve çorap giydiriyorum,incecik pamuklu bir çorap amaGuzel anneler bebeginize corap giydiriyor musunuz?
Kız nehirin annesi burdada bulduk seni :) o gorumceleri yolariz biz merak etme sen :) ben nehir bu arada poyrazın annesi :)))Bende de 3 gorumce 2 elti var birib ayri sehirde yasiyo eltinin biri yakinimdakiylen zaten kusum konusmuyom gorumcenin biri doguma guya bana bakmaya geldi dogumda masallah hergun disari cikti buraya gezmeye gelmis ben allah yoluna saat oglen 2'de kalkti kendi ve kizinin keyfi na zaman yeterse o zaman kalktilar ondan sonra izmir ora senin bura benim gezdi aksam 8 de gel yemek yap aksam yemegi de gece 10 u buluyodu ben sadece ayakustu arada zor atistiriyodum dikislerimde agriyodu kizimi bile besikden emzirmeye zor aliyodum anneme hemen geldi allahtan o da tabi baska sehirde annem gelince de yuzu dustu guya annem kendi gidince gelecekmisdi evde kucuk zaten
Bacim benim odamin sicakligi 30 u gectiginde bile giyindiriyorum...
Ki bende surekli giyerim giyinmedigim gunler sancilanirim oglumda sancilanmasin diye hep giyindiriyorum...
Herzaman giydiriyorum
Ben giydirmiyordum, baktım burdaki anneler giydiriyor. Bir bildikleri vardır dedim bende giydirmeye basladım : )
Evet üzerinde sadece askılı çıtçıtlı body olmasına rağmen ayağında çorabı mutlaka olur.
ben ssadece badi ve çorap giydiriyorum öğlen çok sıcak olduğunda arada açıp havalandırıyorum ayaklarını ama genel olarak ayağında hep çorap var
Dogru yapiyormusum demek sagolun kizlarbadi ve çorap giydiriyorum,incecik pamuklu bir çorap ama
Sac[/QUOTE]nhrkblst: 36654778 .!.:Saç olayını bilemicem ama bende regli olmadım. Abimin esi 9 ay olmadı. 1 sene bile olmayanlar var.anne sütü veriosan normalOTE="stepfordk, post: 36654732, member: 475157"]Kizlar benim saclar cok fena dokulmeye basladi, bikac gun once saglik ocaginda test yaptirmistim vitaminlerim falan da iyi cikmisti ama yine de dokuluyo
ne kadar surer acaba bu sac dokulmesi bu arada ben hala regl olmadim bunu hemsireye soyleyince kadin dogumcuya gorun dedi korkumdan hemen gebelik tedti yaptim neyse ki negatif cikti, 3 ay oldu regl olmadim cok rahatmis walla
Sac[/QUOTE]Saç olayını bilemicem ama bende regli olmadım. Abimin esi 9 ay olmadı. 1 sene bile olmayanlar var.anne sütü veriosan normalOTE="stepfordk, post: 36654732, member: 475157"]Kizlar benim saclar cok fena dokulmeye basladi, bikac gun once saglik ocaginda test yaptirmistim vitaminlerim falan da iyi cikmisti ama yine de dokuluyo
ne kadar surer acaba bu sac dokulmesi bu arada ben hala regl olmadim bunu hemsireye soyleyince kadin dogumcuya gorun dedi korkumdan hemen gebelik tedti yaptim neyse ki negatif cikti, 3 ay oldu regl olmadim cok rahatmis walla
Guzel anneler bebeginize corap giydiriyor musunuz?
Bacim benimki bunlarin yani sira yumrukluyorda beni cok uykusu oldugunda
Bir doktor bulduk yar.doc. bakalim ins. Begenirimde hep onda devam ederim ♥
Birazdan gidiyoruz kontrole 16 haftalik olduk burun akintisi var pasamin ins. Onemli birseyi yoktur teyzeler
Elini yumruk yapiyir sapur sapur emiyo bazenkoluna kadar ilerletiyor emmeyi:)
Bacim goztepe medical parka goturdum ...Bnimkide yumrukluyor elide oyle agirki :)
Bizimfe burun tikanikligimiz var ve oksuruk var yarin kismetse bodruma dogru arabamizla yoladaa cikcaz ins sagsalim doneriz eve
Kizllaarr grip oldum. Hem de atesli. Kizima bulastirmaktan korluyorum. Antibiyotik almadan nasil iyilesirim,boylw birsey yasayan var mi
Bacim bu kadar mi olur yaİkimizde çoraplı geçirdik bu yazı. Gaz için önerdiler.
Canım Ali Yasin in sünnetini ne yaptın, araştırdın mı, doktor tavsiyen var mı? Ben de İstanbul Anadolu yakasındayım.
Dün doyduğundan çok emin olunca ellerini itip ağzına almadığı emziği verdim ve sonunda tuttu, güzel güzel uyudu, geçen kontrolde ve yolda giderken ortalığı inleten oğlum, bugün hastanede ve yolda ağzında emzikle güzel güzel geldi, inşallah alışacak, doktorumuz tok olduğundan eminsen emzik verebilirsin demişti ama 1 aydır alıştıramamıştım, kısmet bugüneymiş :) Biberonu da açken alıştırmıştım :)
CAnım sen hemşireydin bişey soracağım. Yarın aşımız var, doktorumuz bugün ateşi çıkarsa yarım fitil ver, 6 saat arayla dedi, fitil yaparken zeytinyağı veya bepanten sür dedi. Şurup sordum, içinde çilek esansı vs. derken önermiyorum dedi. Dün eltimle konuştum. Onun da 8 aylık oğlu var. Ank. Üni. ye gidiyor ve doktoru şurup vermiş, fitil önermiyorum demiş. Popodan bişey itince çocuk kaka yapma isteği duyuyormuş vs. Kimi fitil, kimi şurup diyor, senin bu konuda bilgin var mı?
aynen öyleyim ve bu durum yıpratıcı bi hae geldi ikimiz içindeUyku duzeni olusturdunuz mu siz? Bizim gece uykumuz duzenli de gunduz uykulari bölük pörçük. Uykusu geliyor uyutuyorum tabi bu en az yarim saatimi aliyor 3-5dk sonra uyaniyor. Hemen mudahale edip ayikmadan sallamaya devam edersem biraz daha uyuyor ta ki bir citirti duyana kadar yada besik durana kadar. Bu sekilde saatlerce ugrastiktan sonra derin uykuya dalabiliyor o da her zaman degil. Yani butun gunu boyle 5 dklik uykularla gecirdigi de oluyor. Tabi benimde butun zamanin onu uyutabilmekle... Var mi onerisi olan sizce sorun nerede kızlar? Kizimin uykusundan cok cektim oglumun ki duzenli olsun bari
Bunun bir çözümü olmaliaynen öyleyim ve bu durum yıpratıcı bi hae geldi ikimiz içinde
ah ahVeeeeeee wcye gidip geldim yine uyanık
saat konusunda katı değilim de şu varki bazen acıkmış gibi davransa da teklif edince meme almıyor,ben de bari sürekli vermeyi deneyip nefret ettirmeyeyim diyorum,senin bebeğinin acıktığını düşünüp verdiğinde istemediği oluyor mu yoksa benimki memeden mi soğuyor?her an ağladığı için -kolik nedeniyle- ben açlık mı anlayamıyorum,zira uykusu gelince de benzer şeyleri yapıyorCanim ben sure tutmuyorum nr zaman acikirsa bazen bir saat uyaniksa uyuyorsada uc dort saat gidiyo bu tamamen bebekle alakali birsey
sorun da aslında açıktığı zaman diye düşünüp verdiğimde reddediyor,bu sık olursa memeden nefret edecek diye bari saatlere dikkat edeyim bunaltmayayım diyorum,Ben şe her acıjtığında veriyorum. En son kontrolde doktoru söylemişti artık çene kasları gelişti 5 dk da hüüüppp diye alacağını alıyordur diye. Endişelenme kolay kolay aç bırakmazlar kendilerini sen o istediği her an hazır ol yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?