2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kız nehirin annesi burdada bulduk seni :) o gorumceleri yolariz biz merak etme sen :) ben nehir bu arada poyrazın annesi :)))
Canim cikaramadim kusura bakma foruma pek bi goremiyom degistiginden beri acayip gicik oldu bence mobil uygulama da olmali yaniden boyle zor oluyo arada okuyup cikiyorum ama yazmak iskence :-$

akşam uykusu fena değil...9-10 arası uyuyor 4 saatkadar sonra emmeye kalkıyor birkaçkez sabah da 6 gibi kalkıyor.. gündüz derken maalesef uzun süreli uyumuyor yarım saat kadar sürüyor uykuları..ama ben pek uyutmuyorum...benim ilk oğlumda uyku için ömrümü harap ettim yine de uytamadım 3 yıl şaka gibi..çocuk uyumadan da büyüyormuş , her çocuk farklıymış meğer,öğrendim.. buna hamileyken demiştim ki hep ben uyku konusunda üstüne düşmeyeceğim bu sefer...bugün ana kucağında 4 kez uyudu bazen de beşikte uykusu geldiğini anlayınca yani karnı tok gazı çıkmış,ve bolca sevilmiş..emziği veriyorumana kucağına yatırdım ..uyumuş kalmış yarım saat..zaten misafir de gelecekti temizlik yemek derken fazla vakit olmamıştı uyutmaya...ben 2. de şunu anladım çok üstüne düşmeyeceksin...tabi aslında bu bebeğe göre de değişiyor.. ama geçen gün uyutacam diye inat ettim niyeyse .. sonra dedim kendime napıyorum diye ...bıraktım,boşver uyumasın dedim....böyle kafaya takmayınca çocuk da rahatlıyor diye düşünüyorum.

Nasil idare ediyorsunuz peki kizlar? Cok zor oluyor benim icin. Is guc orda dursun sallamaktan helak oluyorum.
Bizim uyku duzenimiz olustu artik bir yete gitmezsek ogleden sonra ikibucuk gibi uyuyor aksam yediye kadar bes gibi kalkip emiyor sonra tekrar uyuyor sabahda sekizde kalkip dokuz bucuga kadar oynuyoz sonra onbire kadar yatiyor

Bende ilk cocugumun uykusundan cok cektim. Bu uyusa bari istiyorum. Dedigin gibi uyumadan da buyuyorlar ama hem kendileri yipraniyor hrm biz yipraniyoruz. Zorla guzellikte olmuyo tabi.. kizim 4 yasinda ve hala sevmiyo uykuyu.
Bu arada oylece dursa bende ugrasmayacagim belki uyusun diye ama bir sure sonra huysuzlasiyo benimki

Hosgeldin bacim
Seni gormeyeli epey vakit oldu evet...
Bebisleri buyuttunuz dokulun artik bir bir
Sen nasilsin bebis nasil ???
Elhamdulillah ikimiz de iyiyiz azeri bacim. Ama ssimdo iyiyiZ 15-20 gundur iyiyiz diyelim. Anneligin ilk zamanlari alisma surecimde tam bir psikolojik deli gibiydim. Disari cikabilir miyim ciksam sutum yeter mi aglarsa naparim? Arabada tek basima bi daha ne zaman bi yere gidebilecegim? Uyurken kusar mi? Kusar sa bogulur mu? Ben en iyisi uyayayim da onu bekleyeyim? Yemek icmek hak getire. Psikopat gibi saatlerce cocugu izliyordum. Gogus ucumyaraydi silikonlu ucla emIriyordum once ondan kurtuldum 40 gunun sonunda emIrmenin o tarifsiz tadina vardim. Sterilize derdi bitti ondan kurtuldum. Uyuyo mu uyusa bisey olur mu o dertten de kurtuldum rabbime sukurler olsun. Hersey normale olmasi gereke dondu elhamdulillah. Bu mucizeyi yasiyorum simdi.. Siz nasilsiniz bebisleriniz nasil??

Nasil idare ediyorsunuz peki kizlar? Cok zor oluyor benim icin. Is guc orda dursun sallamaktan helak oluyorum.
Bende ilk sira oyleydim canim salla salls uyumaz bide ben ayagimda sallardim 2 dk bile uyumadan uyanirdi ne zaman bosverdim o zaman kendi uyudu gunduzleri bugun haric biraz gaz sancisi da vardi uyumamasinda bencede cok ustune dusmeyecen

Bende ilk sira oyleydim canim salla salls uyumaz bide ben ayagimda sallardim 2 dk bile uyumadan uyanirdi ne zaman bosverdim o zaman kendi uyudu gunduzleri bugun haric biraz gaz sancisi da vardi uyumamasinda bencede cok ustune dusmeyecen
nasıl kendı kendıne uyuyorrr ???? ımrenıyorum vallaaa
benımkı de uyumassa uymasın uyanık kalsın ama ıste hep kucak ıstıyor, yatırsam bıle tepesınde bırı olucak onu eylıycek oyuncak vs bır seyle oda max 1 saat duruyor, sonra yıne kucak kı o yuzden cabalıyorum uyutmaya ama ayagımda sallarken o benı uyutuyor vallaa

Ooo sallamalara da baslamissiniz yandiniz valla biz baslamadik gerek olmaz ins huysuzluk yapinca veya cok uykusu gelipte direnince pıspısliyorum biraz daliyo hemen benimki de cok nadir huysuzlugu kendi kendine uyur durur oyle guluyo kendi kendine :)

ay ne guzel yaa vallaaa, keşke benımkı kendı kendıne uyusaa, hadı uyumayı gectım kendı kendıne sole 30 dk max kalsa ragzıyım ama yok ne emzık alır,ne bıberon hıc bır seye kanmıyor
sallamaya mecbur başladım cunku kucagımda uyuyorduu, sureklı kucagımda, artık belım agrıyordu,( halada agrıyor ama ) kollarım kopuyordu mecburen sallamaya basladım

Sıkıntısı olunca napsin bebisler onlarda hakli rahat etsinlerde varsin sallansin huzursuz olunca daha zor oluyor

Sıkıntısı olunca napsin bebisler onlarda hakli rahat etsinlerde varsin sallansin huzursuz olunca daha zor oluyor
sallansın tabıde bıde korkuyorum buda kesmesse zamanla ne olucak, neye alıstırıcam onu bılmıyorum ????
onceden yanında hep sac kurutma makınası calsıtıyorduk uyusun kolay dalsın dıye, sanırım artık makınayada alıstı pek sallamıyor makınayı

E buyudu artik kesmiyo park yatak almistik biz yaninda yatagin kenarina takilan isikli muzikli bisey vardi onu taktim bugun isiklara bakti bakti kafasini obur tarafa cevirdi muzikleri hic sallamiyo zaten pop seviyo benim zilli :) ayaklarini biyere dayayip ittirmeyi seviyo simdi zipzip alcam ama 4 aydan sonra yaziyo beklicek biraz daha bakalim oyle cingirak falan ilgisini cekmiyo pek

bende de var muzıklı ısıklı donence, yok 5-10 dk bakıyor sonra aglıyor yıne ıstemıyor hanım :)
ya muzıgıne ya donencesıne vs hepsını farklı kombınasyonlarla denedım hıc bırıne kanmıyor, zıp zıp nasıl canım, salıncak mı oluyor ??

la diye geciyo kapiya monte edilenler var onlardan alicam hepsi buradada var 65 tl falan oyun halisi alcaktim ama ilgisini cekmicek gibi eller kollar hep hareketli hareket etcegi biseyi daha cok sevcek gibime geliyor

Sansa bak benim oglum da pazartesi gunu sunnet olucak gun aldik biz de, lokal anesteziyle olucak ins bi soru olmaz cok korkuyorum

Bacilarim ozur dilerim sizlerden ...
Inanun annemler bile 1 i diye biliyor ama ben oglumun uzerini degistirirken 4 u persembe hunune almis babamiz....
Inanin benimde sonradan haberim oldu...
Annem hala 1 i diye biliyor onada soyleyecegim...
Hayirli olsun bacim ♥
Senin oglyn iyilesecek benim endiselerim baslayacak desene..

Masaallah size bacim ♥♥♥
Eee anne olunca endiselenmenin de binbir yolu oluyor iste bacim...
Benimkide erken dogdu yogun bakimlarda kaldi 10 gune yakin...
Ama bak cok sukur delikanli oldu sunnetini bile yaptiracagiZ teyzesi...
Acisiyla tatlisiyla geciyor gunlerimuz..
Hele bu aralar sol gigsum tam kahve birlesim noktasindan yarildi inan hayatimda boyle aci cekmedim...
Ama oglumun nasibi diyerek aglayarak emziriyorum...

Ben bir hafta yaptim akintim beyaza donunce biraktim canim sabah aksam,kaynayan suyun icine bi tane beyaz sogani dorde bolup atiyosun,5dk kaynatip ilik iciyosun. Tadi biraz kotu ama bir haftada tamamen beyaza donmustu benim akintim.
Canim iki gundur iciyorum hic bir degisiklik yok acaba seninkini kacinci gundr etki etmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…