2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
eg canım ne guzel, uyuyorsa bebıs nıye ac kalıyorsun kı ?? bende uyanık dıe ac kalıyorum, basında sureklı bulunmamı yada kucakta ıstıyor hanım , sen nıye ac kalıyorsun anlamadım ?
Neden olacak cilegim kv dem de yiyip iciyoruz biz...
Kac kere evime aldim kahvaltilik turu ama tek basima hicbirsey yiyemedigim icin kv deye goturdum...
Uyanmasini bekliyorum mecbuten uykusunda alip goturdugumde birkac kere cok korkmustu bende uyandiginda alip geciyorum kv ye...

Kizlar 2 aylik bebekleriniz gunduz ne kadar uyuyor, ne kadar uyanik. Beninki cogunlukla uyanik ne yapacagim bilmem. 2 aylik bebegi gunduz her emmeden sonra uyuyan var mi

Bu konuda öyle dertliyim ki Şu an 2 ay 16 günlüğüz ve 2 günde bir gündüz hep uyanık..Sonuncu vukuat dündü..Sabah 6'da uyandı içti sütünü (sağarak veriyorum) sonra babası işe gidene dek uyumadı ama en azından mızmız değildi..Saat 9 gibi başladı huysuzlanmaya,uykusu var uyuyamıyor kendi kendine yatmıyor oyalanmıyor hep mızmız ve çoğu zamanda ağlıyor..Allah'ım deli oldum,sadece kucağımda koluma kafasını koyup emzik ağzında evde dolaşcaz o zaman susuyor..Dün gece 12'ye dek toplam 2 saat falan uyudu belki o da belli aralıklarla,kesintisiz değil..Öldüm bittim dün..Bi yandanda sinirleniyorum,belim sırtım kolum heryerim ağrıdı

Cok huysuzlaninca banyoyu denediniz mi benimki sakinlesiyo hatta banyonun kapisindan girince susuyo anliyo orda su oldugunu heralde :) bi de dun agliyodu yikadim sustu cikti sudan yine basladi aglamaya konusa konusa karnina masaj yaptin kremle hosuna gitti sustu

Beni deli edende onlarin egosu. Hatta bunu sadece bebegi olanlar degil genc yasli kadin erkek herkes yapinca cildirmamak icten degil. Sanki biz uzaydan gelmisiz

evet bizde de ise yariyo banyodan sonra guzelce emip uyuyo

arabada uyku icin aglayinca ana kucagini yan yan sallamaya calisiyorum o zaman uyuyo

Ayy pufpufum desene sende bizdensin :)

bazen battanıyede ole sallıyoruz duruyor o yuzden ıcınde rahat eder dıye dusunmustuk ama ıcı darsa bızım hanım hıc sıkıntıya gelemez, ana kucagı var onda bıle zar zor 20-30 dk duruyor, herkezın cocugu onun ıcınde duruyormus ama bızımkısı durmuyor.sormaa yaa aynen cocukları uslu olan sureklı uyuyan annelr bı havalar bı seyler bende sınır oluyorum, sankı kendılerı egıtmıstee , cocugun kendı yapısı ole onlarda bı gorseler uyumayan memecı cocukları gorurum bakalım.

çalışman aslında iyi bile olabilir tabii ne iş yaptığına bağlı,kim bakacak bebeğine?
malesefte ozelde calısıyorum yogun yorucu bı ıs, pek saatlerımız sabıt olmuyor degısken , hanı donmek ıstemıyorum ama mecbur donucem 5 ay sonra, o yuzden emzık , bıberon vs alıstırmak ıstıyorum kı bıberonla yıne kendı sutumu verıyorum ama hıc bı sekılde almıyor, nasıl alıstırcam bılmıyorum
yıne anlamadım ben kuzum :):) hanı cocuk uyuyor nıye kv de yıyıp ıcıyonuz , evde nıye yıyemıyorusunuz ( he hep zaten kv yıyıp ıcıyorsanız o başka ) grcı dıycen sımdı sende dertmı oldu dıye ama merakımdan :) bende cunku kendı evımde yıyemıyorum tek ken, cocuk durmuyor, annemlere gıdıorum da ole karnım doyuyor. ama senınkı uyuyormus yaa o yuzden anlam veremeredım :)

Bende bu soruyu merak ediyordum dun 2 aylik olduk gide gide zor oluyo artik kucagimda gezerek gaz cikariyoruz kollarim agriyo tasimaktan
Ben uyaniksa çıkarıyorum gazini uyuyorsa indiriyorum usulca uyanmasin diye. Uyandiktan sonra bacaklarini karnina dogru iterek cikarmaya calisiyorum olan gazını. Hele bir de kendini siktigi zamanlari yakalayip bu hareketi yaptim mi oooohhh gelsin pırt pırtlar Gaz damlasini da biraktik

Ya o hareketi ben de yapiyorum ama bi ise yaramiyo anca kendi cabasiyla pirtlayabiliyo bebegim

Cok sagol canım ben de aldım randevuyu simdi :)) ameliyattan sonra korkmuştum bir sey olur diye doktora da soramadım agdanin verdigi temizlik hiçbirinde olmuyor valla

Kizlar 2 aylik bebekleriniz gunduz ne kadar uyuyor, ne kadar uyanik. Beninki cogunlukla uyanik ne yapacagim bilmem. 2 aylik bebegi gunduz her emmeden sonra uyuyan var mi
Canım benim bebegim gündüz uyuyor ama kucağımda koltuğa pusete koyar koymaz uyanıyor 2 haftadır annemlerdeyim beşiğimiz yok haliyle gerçi beşikte de sadece geceleri uyuyordu. Ama 2 3 hafta oncesine kadar pusetinde gündüz uyuyan oğlum simdi kucak bebegi oldu cikti. Gündüz 3 saat aralıklarla emziriyorum ben isterse ekstra yine veriyorum her emzirmede iyice mayısıyor sonra evde 3 4 tur atıyoruz kucakta uyuyakaliyor kucağımdan birakmazsam rahat 1 1.5 saat uyuyor ama ben cok yoruluyorum bazen bir yere koyunca çığlığı koparıyor. Henüz düzene oturtamadik

Detayli yazayim bacim sikinti yok
Kp evde 3 ay boyunca ...
Normalde uyandiginda alir gidrrdim kv ye orada emzirirlen uyurdu hemen...
Ama simdi kp orada oldugu icin rahat emziremem diye evde emziriyorum ve benimki hemen uyuyor emerken...
Uyuyorken gotureyim dedim ama kapi seslerinden falan birden irkildi...
Birde benim kp tv yi son ses dinler oglum korktugu icin mecbur bekliyorum...
Tabi bu arda evimde az birseyler atistirmiyor degilim... ama ogun yemeklerde tek basima pek yemem kv ile yedigimde iyi yerim o nedenle bekliyorum...

Bacilarim benim gogsun kahverengine bitisik olan yerden yarildi resmen...
O haliyle bile emziriyorum aglayarak fakat dahada ilerledi
Bir hafta o gogsumu vermesem sutum azalir mi
Vermesine yine verir emziririm ama dahada ilerliyor tam birlesim yeri oldugu icin...ne yapacagim ben

Benimde ayni yerden oldu ilk zaman makinayi o zaman aldim sagmaya basladim bikac gun sag olmazsa ben lansone kullaniyorum o zaman zeytinyagi surdumarada ise yaradimi bilmiyorum ama gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…