- 13 Ağustos 2014
- 496
- 831
- 158
cevabın için teşekkür ederim,benzer haller var en azından demekki normalbazen 5 dk emiyor bazende uyuya kalıyor o zaman 10-15 dk duruyor ama ara ara çekiyor
Neden olacak cilegim kv dem de yiyip iciyoruz biz...eg canım ne guzel, uyuyorsa bebıs nıye ac kalıyorsun kı ?? bende uyanık dıe ac kalıyorum, basında sureklı bulunmamı yada kucakta ıstıyor hanım , sen nıye ac kalıyorsun anlamadım ?
Kizlar 2 aylik bebekleriniz gunduz ne kadar uyuyor, ne kadar uyanik. Beninki cogunlukla uyanik ne yapacagim bilmem. 2 aylik bebegi gunduz her emmeden sonra uyuyan var mi
Beni deli edende onlarin egosu. Hatta bunu sadece bebegi olanlar degil genc yasli kadin erkek herkes yapinca cildirmamak icten degil. Sanki biz uzaydan gelmisizhamak konusunu bi daha düşün bence,ucuz bişey de değil bizimki hiç hoşlanmadı ama arştır istersen kullananlar varsa,ama bence zaten sakin çocuklar onunla uykuya dalabilir çünkü salınımı geniş değil yere de yakın sayılır.
benim en çok üzüldüğüm şey aslında yavrumun kendini yorgun bırakarak helak etmesi kendimi geçtim,bir de bebeği uslu olan annelerin bunu kendilerine tabiri caizse iyi anne olmalarına bağlayıp sana "altı ıslak mı kalıyor?sütün mü az?stresli misin çocuğa elektriğin geçiyordur?duş alıp uyutmayı denedin mi?"gibi uzayıp giden altında egosu yüksek telkinler
evet bizde de ise yariyo banyodan sonra guzelce emip uyuyoCok huysuzlaninca banyoyu denediniz mi benimki sakinlesiyo hatta banyonun kapisindan girince susuyo anliyo orda su oldugunu heralde :) bi de dun agliyodu yikadim sustu cikti sudan yine basladi aglamaya konusa konusa karnina masaj yaptin kremle hosuna gitti sustu
arabada uyku icin aglayinca ana kucagini yan yan sallamaya calisiyorum o zaman uyuyoçok zor haklısın,geçen trafikte kaldık köprüde,oğlum delirdi arabada,çünkü durgun hale geldik,yani eşim tamam dese arabadan inip battaniyede sallayacaktım çünkü ağlamaktan rengi gittitrajikomik hal alabiliyor bazen durum,bu nedenle evden çıkmıyorum
Ayy pufpufum desene sende bizdensin :)Bu konuda öyle dertliyim kiŞu an 2 ay 16 günlüğüz ve 2 günde bir gündüz hep uyanık..Sonuncu vukuat dündü..Sabah 6'da uyandı içti sütünü (sağarak veriyorum) sonra babası işe gidene dek uyumadı ama en azından mızmız değildi..Saat 9 gibi başladı huysuzlanmaya,uykusu var uyuyamıyor kendi kendine yatmıyor oyalanmıyor hep mızmız ve çoğu zamanda ağlıyor..Allah'ım deli oldum,sadece kucağımda koluma kafasını koyup emzik ağzında evde dolaşcaz o zaman susuyor..Dün gece 12'ye dek toplam 2 saat falan uyudu belki o da belli aralıklarla,kesintisiz değil..Öldüm bittim dün..Bi yandanda sinirleniyorum,belim sırtım kolum heryerim ağrıdı
bazen battanıyede ole sallıyoruz duruyor o yuzden ıcınde rahat eder dıye dusunmustuk ama ıcı darsa bızım hanım hıc sıkıntıya gelemez, ana kucagı var onda bıle zar zor 20-30 dk duruyor, herkezın cocugu onun ıcınde duruyormus ama bızımkısı durmuyor.sormaa yaa aynen cocukları uslu olan sureklı uyuyan annelr bı havalar bı seyler bende sınır oluyorum, sankı kendılerı egıtmıstee , cocugun kendı yapısı ole onlarda bı gorseler uyumayan memecı cocukları gorurum bakalım.hamak konusunu bi daha düşün bence,ucuz bişey de değil bizimki hiç hoşlanmadı ama arştır istersen kullananlar varsa,ama bence zaten sakin çocuklar onunla uykuya dalabilir çünkü salınımı geniş değil yere de yakın sayılır.
benim en çok üzüldüğüm şey aslında yavrumun kendini yorgun bırakarak helak etmesi kendimi geçtim,bir de bebeği uslu olan annelerin bunu kendilerine tabiri caizse iyi anne olmalarına bağlayıp sana "altı ıslak mı kalıyor?sütün mü az?stresli misin çocuğa elektriğin geçiyordur?duş alıp uyutmayı denedin mi?"gibi uzayıp giden altında egosu yüksek telkinler
malesefte ozelde calısıyorum yogun yorucu bı ıs, pek saatlerımız sabıt olmuyor degısken , hanı donmek ıstemıyorum ama mecbur donucem 5 ay sonra, o yuzden emzık , bıberon vs alıstırmak ıstıyorum kı bıberonla yıne kendı sutumu verıyorum ama hıc bı sekılde almıyor, nasıl alıstırcam bılmıyorumçalışman aslında iyi bile olabilir tabii ne iş yaptığına bağlı,kim bakacak bebeğine?
yıne anlamadım ben kuzum :):) hanı cocuk uyuyor nıye kv de yıyıp ıcıyonuz , evde nıye yıyemıyorusunuz ( he hep zaten kv yıyıp ıcıyorsanız o başka ) grcı dıycen sımdı sende dertmı oldu dıye ama merakımdan :) bende cunku kendı evımde yıyemıyorum tek ken, cocuk durmuyor, annemlere gıdıorum da ole karnım doyuyor. ama senınkı uyuyormus yaa o yuzden anlam veremeredım :)Neden olacak cilegim kv dem de yiyip iciyoruz biz...
Kac kere evime aldim kahvaltilik turu ama tek basima hicbirsey yiyemedigim icin kv deye goturdum...
Uyanmasini bekliyorum mecbuten uykusunda alip goturdugumde birkac kere cok korkmustu bende uyandiginda alip geciyorum kv ye...
Bende bu soruyu merak ediyordum dun 2 aylik olduk gide gide zor oluyo artik kucagimda gezerek gaz cikariyoruz kollarim agriyo tasimaktanKizlar biz ne zamana kadar emdikten sonra bebeklerin gazini cikarmaya devam edicez acaba
Ben uyaniksa çıkarıyorum gazini uyuyorsa indiriyorum usulca uyanmasin diyeBende bu soruyu merak ediyordum dun 2 aylik olduk gide gide zor oluyo artik kucagimda gezerek gaz cikariyoruz kollarim agriyo tasimaktan
Biz nerdeyse3.5 aylik olduk hala gaz cikariyoruz emdikten sonra, agirlastikca bebisler daha da zorlasiyoBende bu soruyu merak ediyordum dun 2 aylik olduk gide gide zor oluyo artik kucagimda gezerek gaz cikariyoruz kollarim agriyo tasimaktan
Ya o hareketi ben de yapiyorum ama bi ise yaramiyo anca kendi cabasiyla pirtlayabiliyo bebegimBen uyaniksa çıkarıyorum gazini uyuyorsa indiriyorum usulca uyanmasin diye. Uyandiktan sonra bacaklarini karnina dogru iterek cikarmaya calisiyorum olan gazını. Hele bir de kendini siktigi zamanlari yakalayip bu hareketi yaptim mi oooohhh gelsin pırt pırtlar Gaz damlasini da biraktik
Cok sagol canım ben de aldım randevuyu simdi :)) ameliyattan sonra korkmuştum bir sey olur diye doktora da soramadım agdanin verdigi temizlik hiçbirinde olmuyor valla2 ayı geçti sağıp veriyorum her öğünü..o yüzden yara çatlak falan yok iyileşti canım ama emmediği için iyileşti..şimdi tekrar denesem,düzenli emmeye başlasa yine acıyacak ve geri gelecek o acı diye denemiyorum artık valla..bikaç kez denedim çünkü hâlâ acı geri geliyordu..
Evet ben hep giydiriyorum..bazen hava alsın diye kısa süreli çıkarıyorum,o kadar..
Bende sezeryan oldum ve doğum yapalı bugün 76 gün oldu..ve ben 2 defa gittim ağdaya,ne sorunu olcak kız git..ben sadece sezeryan izi kısmına yakın yerlere yaptırtmadım oldu bitti..missss
Canım benim bebegim gündüz uyuyor ama kucağımda koltuğa pusete koyar koymaz uyanıyor 2 haftadır annemlerdeyim beşiğimiz yok haliyle gerçi beşikte de sadece geceleri uyuyordu. Ama 2 3 hafta oncesine kadar pusetinde gündüz uyuyan oğlum simdi kucak bebegi oldu cikti. Gündüz 3 saat aralıklarla emziriyorum ben isterse ekstra yine veriyorum her emzirmede iyice mayısıyor sonra evde 3 4 tur atıyoruz kucakta uyuyakaliyor kucağımdan birakmazsam rahat 1 1.5 saat uyuyor ama ben cok yoruluyorum bazen bir yere koyunca çığlığı koparıyor. Henüz düzene oturtamadikKizlar 2 aylik bebekleriniz gunduz ne kadar uyuyor, ne kadar uyanik. Beninki cogunlukla uyanik ne yapacagim bilmem. 2 aylik bebegi gunduz her emmeden sonra uyuyan var mi
bazen battanıyede ole sallıyoruz duruyor o yuzden ıcınde rahat eder dıye dusunmustuk ama ıcı darsa bızım hanım hıc sıkıntıya gelemez, ana kucagı var onda bıle zar zor 20-30 dk duruyor, herkezın cocugu onun ıcınde duruyormus ama bızımkısı durmuyor.sormaa yaa aynen cocukları uslu olan sureklı uyuyan annelr bı havalar bı seyler bende sınır oluyorum, sankı kendılerı egıtmıstee , cocugun kendı yapısı ole onlarda bı gorseler uyumayan memecı cocukları gorurum bakalım.
malesefte ozelde calısıyorum yogun yorucu bı ıs, pek saatlerımız sabıt olmuyor degısken , hanı donmek ıstemıyorum ama mecbur donucem 5 ay sonra, o yuzden emzık , bıberon vs alıstırmak ıstıyorum kı bıberonla yıne kendı sutumu verıyorum ama hıc bı sekılde almıyor, nasıl alıstırcam bılmıyorum
yıne anlamadım ben kuzum :):) hanı cocuk uyuyor nıye kv de yıyıp ıcıyonuz , evde nıye yıyemıyorusunuz ( he hep zaten kv yıyıp ıcıyorsanız o başka ) grcı dıycen sımdı sende dertmı oldu dıye ama merakımdan :) bende cunku kendı evımde yıyemıyorum tek ken, cocuk durmuyor, annemlere gıdıorum da ole karnım doyuyor. ama senınkı uyuyormus yaa o yuzden anlam veremeredım :)
Detayli yazayim bacim sikinti yokbazen battanıyede ole sallıyoruz duruyor o yuzden ıcınde rahat eder dıye dusunmustuk ama ıcı darsa bızım hanım hıc sıkıntıya gelemez, ana kucagı var onda bıle zar zor 20-30 dk duruyor, herkezın cocugu onun ıcınde duruyormus ama bızımkısı durmuyor.sormaa yaa aynen cocukları uslu olan sureklı uyuyan annelr bı havalar bı seyler bende sınır oluyorum, sankı kendılerı egıtmıstee , cocugun kendı yapısı ole onlarda bı gorseler uyumayan memecı cocukları gorurum bakalım.
malesefte ozelde calısıyorum yogun yorucu bı ıs, pek saatlerımız sabıt olmuyor degısken , hanı donmek ıstemıyorum ama mecbur donucem 5 ay sonra, o yuzden emzık , bıberon vs alıstırmak ıstıyorum kı bıberonla yıne kendı sutumu verıyorum ama hıc bı sekılde almıyor, nasıl alıstırcam bılmıyorum
yıne anlamadım ben kuzum :):) hanı cocuk uyuyor nıye kv de yıyıp ıcıyonuz , evde nıye yıyemıyorusunuz ( he hep zaten kv yıyıp ıcıyorsanız o başka ) grcı dıycen sımdı sende dertmı oldu dıye ama merakımdan :) bende cunku kendı evımde yıyemıyorum tek ken, cocuk durmuyor, annemlere gıdıorum da ole karnım doyuyor. ama senınkı uyuyormus yaa o yuzden anlam veremeredım :)
Benimde ayni yerden oldu ilk zaman makinayi o zaman aldim sagmaya basladim bikac gun sag olmazsa ben lansone kullaniyorum o zaman zeytinyagi surdumarada ise yaradimi bilmiyorum ama gectiBacilarim benim gogsun kahverengine bitisik olan yerden yarildi resmen...
O haliyle bile emziriyorum aglayarak fakat dahada ilerledi
Bir hafta o gogsumu vermesem sutum azalir mi
Vermesine yine verir emziririm ama dahada ilerliyor tam birlesim yeri oldugu icin...ne yapacagim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?