2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hımm anladım canım , şimdi anlaşılmıstır :)O:):):

Canim ilk siralar benimkide oyle oldu o sekilde emzirdim hep cogunda aglayarak bende lansinoh krem kullandim makinan varsa o gogsunu sag ve surekli o kremi sur insallah etki ederde gecer bian once cok zor

Kızlar ya bisi sorcam bebeklerinize zibinlari dışında atlet giydiriyor musunuz ben sadece kısa kollu zibin giydiriyorum ayaklarina çorap muhakkak giydiriyorum. Annem tutturdu yine sen bir sey anlamıyor musun bu cocuğa atlet giydirmen lazım diye

Ben hicte giydirmiyorum. Kisa kollu cit citli body ve corap sadece. Atleti kisin ve baharlarda giydiririz.

Bende sadece cit citli badi ve corap giydiriyorun atlet falan giydirmiyorum gezmeye giderken zibinin uzerine tulum giydiriyorum

Bende sadece cit citli badi ve corap giydiriyorun atlet falan giydirmiyorum gezmeye giderken zibinin uzerine tulum giydiriyorum

Benimde ayni yerden oldu ilk zaman makinayi o zaman aldim sagmaya basladim bikac gun sag olmazsa ben lansone kullaniyorum o zaman zeytinyagi surdumarada ise yaradimi bilmiyorum ama gecti

Canim ilk siralar benimkide oyle oldu o sekilde emzirdim hep cogunda aglayarak bende lansinoh krem kullandim makinan varsa o gogsunu sag ve surekli o kremi sur insallah etki ederde gecer bian once cok zor
Bacilarim sagmasina bir kere sagdim ama sagdigim sutu icmedi
100 cc ye yakin dokmek zorunda kaldim oda isisinda saatlerce icirmeye zorladim cunku....
Mecbur emzirmeye devam ama gogsum ates gibi su an sitma falan olmam ins.
Lansinohu hep suruyorum ayse bacim ama pek bir etkisi olmadi...
Bepanthen aldirdim esime biraz yakti surdugumde bakalim etkisi olur ins.
Oslew bacim zeytinyagini denemedim bak ama sari kantoron yagi suruyorum ve evimde oldugum zamanlar acik birakmaya calisiyorum...
Yok boyle bir yara

Çpk sıcak atlet giydirmiyorum.

OTE="azerikizi91, post: 36675232, member: 500555"]Bebim oglan moda girdi bacim..
Biz uyumadik esimle...

Esim su an tirnaklarimi kesiyor
Nasilsin ???
[/QUOTE]
BenIm oglusda uyudu bizde esimle oturuyoruz seninki supermis :))

Kizlar biz ne zamana kadar emdikten sonra bebeklerin gazini cikarmaya devam edicez acaba

Bende bu soruyu merak ediyordum dun 2 aylik olduk gide gide zor oluyo artik kucagimda gezerek gaz cikariyoruz kollarim agriyo tasimaktan

Biz nerdeyse3.5 aylik olduk hala gaz cikariyoruz emdikten sonra, agirlastikca bebisler daha da zorlasiyo
gaz çıkarması için ben emzirmeden sonra koltukaltlarından sıkıca sırtını da destekleyecek şekilde tutup ayağa dikiyorum, zaten ayakta duramadığı için kendisi dizlerini karnına çekerek çömeliyor ( alaturka tuvalete oturur gibi duruyor) ıkınıp çıkarıyor herşeyi :) bunu doktoruna da gösterdim, bacağı karına çekme hareketinin dik pozisyondaki hali, zararı yok koltukaltından sıkıca tuttuktan sonra dedi.

garmastan pomat diye bi krem biraz pahali ama aciyi daha cabuk dindiriyo benin kizda biberon almiyo ben yara oldugunu o gogsumu sagip kasikla verdim yoksa gogus ucum kopacakti ayrilmaya baslamisti ve cok aciyodu

Baksanıza 3 ay geçti hâlâ göğüste sorun yaşayan,yara olan hatta kopucak diyenleriniz var..geçmiyor arkadaş bu sorun..demek ben iyi bişey yaptım emzirmeyi bırakmakla..her öğünü sağıp veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…