hımm anladım canım , şimdi anlaşılmıstır :)O:):):Detayli yazayim bacim sikinti yok
Kp evde 3 ay boyunca ...
Normalde uyandiginda alir gidrrdim kv ye orada emzirirlen uyurdu hemen...
Ama simdi kp orada oldugu icin rahat emziremem diye evde emziriyorum ve benimki hemen uyuyor emerken...
Uyuyorken gotureyim dedim ama kapi seslerinden falan birden irkildi...
Birde benim kp tv yi son ses dinler oglum korktugu icin mecbur bekliyorum...
Tabi bu arda evimde az birseyler atistirmiyor degilim... ama ogun yemeklerde tek basima pek yemem kv ile yedigimde iyi yerim o nedenle bekliyorum...
Canim ilk siralar benimkide oyle oldu o sekilde emzirdim hep cogunda aglayarak bende lansinoh krem kullandim makinan varsa o gogsunu sag ve surekli o kremi sur insallah etki ederde gecer bian once cok zorBacilarim benim gogsun kahverengine bitisik olan yerden yarildi resmen...
O haliyle bile emziriyorum aglayarak fakat dahada ilerledi
Bir hafta o gogsumu vermesem sutum azalir mi
Vermesine yine verir emziririm ama dahada ilerliyor tam birlesim yeri oldugu icin...ne yapacagim ben
Ben hicte giydirmiyorum. Kisa kollu cit citli body ve corap sadece. Atleti kisin ve baharlarda giydiririz.Kızlar ya bisi sorcam bebeklerinize zibinlari dışında atlet giydiriyor musunuz ben sadece kısa kollu zibin giydiriyorum ayaklarina çorap muhakkak giydiriyorum. Annem tutturdu yine sen bir sey anlamıyor musun bu cocuğa atlet giydirmen lazım diye
Bende sadece cit citli badi ve corap giydiriyorun atlet falan giydirmiyorum gezmeye giderken zibinin uzerine tulum giydiriyorumKızlar ya bisi sorcam bebeklerinize zibinlari dışında atlet giydiriyor musunuz ben sadece kısa kollu zibin giydiriyorum ayaklarina çorap muhakkak giydiriyorum. Annem tutturdu yine sen bir sey anlamıyor musun bu cocuğa atlet giydirmen lazım diye
Bende sadece cit citli badi ve corap giydiriyorun atlet falan giydirmiyorum gezmeye giderken zibinin uzerine tulum giydiriyorumKızlar ya bisi sorcam bebeklerinize zibinlari dışında atlet giydiriyor musunuz ben sadece kısa kollu zibin giydiriyorum ayaklarina çorap muhakkak giydiriyorum. Annem tutturdu yine sen bir sey anlamıyor musun bu cocuğa atlet giydirmen lazım diye
Ben irmik tatlisinin ustune bu hazir satilan karamel soslardan dokuyorum susluyorum :)Ya kizlar bildiginiz pratik tarifkerden verinde misafirlere falan yapalim
Canim simdi aklima geldi tel kadayifli muhallebi. Sakizli yapinca dahada guzel oluyor ama tarifine internetten bakmistim. Yapmiyorsan dene derim.Ya kizlar bildiginiz pratik tarifkerden verinde misafirlere falan yapalim
Benimde ayni yerden oldu ilk zaman makinayi o zaman aldim sagmaya basladim bikac gun sag olmazsa ben lansone kullaniyorum o zaman zeytinyagi surdumarada ise yaradimi bilmiyorum ama gecti
Bacilarim sagmasina bir kere sagdim ama sagdigim sutu icmediCanim ilk siralar benimkide oyle oldu o sekilde emzirdim hep cogunda aglayarak bende lansinoh krem kullandim makinan varsa o gogsunu sag ve surekli o kremi sur insallah etki ederde gecer bian once cok zor
Kızlar ya bisi sorcam bebeklerinize zibinlari dışında atlet giydiriyor musunuz ben sadece kısa kollu zibin giydiriyorum ayaklarina çorap muhakkak giydiriyorum. Annem tutturdu yine sen bir sey anlamıyor musun bu cocuğa atlet giydirmen lazım diye
Bebim oglan moda girdi bacim..Annişler uyku moduna mi gectiniz kimseler gelmemiş
Saolasin canim iyi gecelerIyi sohbetler size bacim ♥♥♥
Bizde yatalim artik...
Haydi iyi geceler ♥♥♥
Kizlar biz ne zamana kadar emdikten sonra bebeklerin gazini cikarmaya devam edicez acaba
Bende bu soruyu merak ediyordum dun 2 aylik olduk gide gide zor oluyo artik kucagimda gezerek gaz cikariyoruz kollarim agriyo tasimaktan
Ben uyaniksa çıkarıyorum gazini uyuyorsa indiriyorum usulca uyanmasin diye. Uyandiktan sonra bacaklarini karnina dogru iterek cikarmaya calisiyorum olan gazını. Hele bir de kendini siktigi zamanlari yakalayip bu hareketi yaptim mi oooohhh gelsin pırt pırtlar Gaz damlasini da biraktik
gaz çıkarması için ben emzirmeden sonra koltukaltlarından sıkıca sırtını da destekleyecek şekilde tutup ayağa dikiyorum, zaten ayakta duramadığı için kendisi dizlerini karnına çekerek çömeliyor ( alaturka tuvalete oturur gibi duruyor) ıkınıp çıkarıyor herşeyi :) bunu doktoruna da gösterdim, bacağı karına çekme hareketinin dik pozisyondaki hali, zararı yok koltukaltından sıkıca tuttuktan sonra dedi.Biz nerdeyse3.5 aylik olduk hala gaz cikariyoruz emdikten sonra, agirlastikca bebisler daha da zorlasiyo
garmastan pomat diye bi krem biraz pahali ama aciyi daha cabuk dindiriyo benin kizda biberon almiyo ben yara oldugunu o gogsumu sagip kasikla verdim yoksa gogus ucum kopacakti ayrilmaya baslamisti ve cok aciyoduBacilarim sagmasina bir kere sagdim ama sagdigim sutu icmedi
100 cc ye yakin dokmek zorunda kaldim oda isisinda saatlerce icirmeye zorladim cunku....
Mecbur emzirmeye devam ama gogsum ates gibi su an sitma falan olmam ins.
Lansinohu hep suruyorum ayse bacim ama pek bir etkisi olmadi...
Bepanthen aldirdim esime biraz yakti surdugumde bakalim etkisi olur ins.
Oslew bacim zeytinyagini denemedim bak ama sari kantoron yagi suruyorum ve evimde oldugum zamanlar acik birakmaya calisiyorum...
Yok boyle bir yara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?