merhaba haziran anneleri
oğlum 2.5 aylık oldu,ve artık memede 4 dakika kalıyor en fazla,2buçuk -3 saat arayla veriyorum tam doymadığını düşünüp,siz ne sıklıkla ve sürede emzirmektesiniz?
Çpk sıcak atlet giydirmiyorum.
cok sagolun kızlar icimi rahatlatınız annem onu bilmiyorsun bunu bilmiyorsun diye basımın etini yedi iki haftadaBen hicte giydirmiyorum. Kisa kollu cit citli body ve corap sadece. Atleti kisin ve baharlarda giydiririz.
Biz de bugun 60 gunluk olacağız daha yeni yeni bize gülmeye basladi uyurken kendi kendine gülüyordu ama. Güldürmek icin elimden gelen saklabanligi yapıyorum yavrum diyordur annem ne yapmaya çalışıyor diye :) normal dimi daha yeni başlaması hafif gülme bizimkisi gunde birkaç defa o da . Sizin bebek gibi kahkaha atacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum ben de. Maşallah sizin bebegeKizlaarr oglum kahkaha atmaya basladi cok tatli ya yememek icin zor tutuyorum kedimi
Biz 3.5 ayligiz basladi kahkahalar sizinki normal biz de o zamanlar anca gulebiliyoduk, benim de yapmadigim saklabanlik kalmiyo her konuyla ilgili aninda beste yapip sarki soyluyorum beyfendiye uydurmasyon sarkilarla oyaliyorum kucuk beyiBiz de bugun 60 gunluk olacağız daha yeni yeni bize gülmeye basladi uyurken kendi kendine gülüyordu ama. Güldürmek icin elimden gelen saklabanligi yapıyorum yavrum diyordur annem ne yapmaya çalışıyor diye :) normal dimi daha yeni başlaması hafif gülme bizimkisi gunde birkaç defa o da . Sizin bebek gibi kahkaha atacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum ben de. Maşallah sizin bebege
Kizlar benim saclar cok fena dokulmeye basladi, bikac gun once saglik ocaginda test yaptirmistim vitaminlerim falan da iyi cikmisti ama yine de dokuluyo
ne kadar surer acaba bu sac dokulmesi bu arada ben hala regl olmadim bunu hemsireye soyleyince kadin dogumcuya gorun dedi korkumdan hemen gebelik tedti yaptim neyse ki negatif cikti, 3 ay oldu regl olmadim cok rahatmis walla
Evet ben de cok duydum uzun sure adet olmayani ama hemsire nedense panik yaptirtti bana, sac dokulmesi ne kadar surer acabaO nasıl hemşire olmuş ya :) emzirdiğin için süt hormonu kimi kadınlarda baskın gelir hemen adet olmazlar bir sene olmayan var ben ilk kızımda 7 ay olmadım mesela. Saçlar da bebek 3-4 aylık olunca dökülür çünkü hamileyken dökülme olmaz vücut depolar bisüre dökülür sonra normale döner
Kızlar ya bisi sorcam bebeklerinize zibinlari dışında atlet giydiriyor musunuz ben sadece kısa kollu zibin giydiriyorum ayaklarina çorap muhakkak giydiriyorum. Annem tutturdu yine sen bir sey anlamıyor musun bu cocuğa atlet giydirmen lazım diye
Evet ben de cok duydum uzun sure adet olmayani ama hemsire nedense panik yaptirtti bana, sac dokulmesi ne kadar surer acaba
Bacim sagmakta birsey degistirmedi daha kotuledi diyebilirim...garmastan pomat diye bi krem biraz pahali ama aciyi daha cabuk dindiriyo benin kizda biberon almiyo ben yara oldugunu o gogsumu sagip kasikla verdim yoksa gogus ucum kopacakti ayrilmaya baslamisti ve cok aciyodu
CaBacim sagmakta birsey degistirmedi daha kotuledi diyebilirim...
Ben bu haliyle bile tekrar emziriyorum...
Cunku biberonda kasikta almadi yavrumun ac kalmasina dayanamam misal benim sol gogsum yara..
Normalde ayaklari sagima gelecek sekilde tutarken simdi ayaklarini soluma aldim oglumuda yastigin uzerine koydum daha az aciyla emziriyorum...
Krem ise bepanthen ile medecassol du sanirim iki ilaci karistirarak surdum gece ve bir iki emzirme seansi o gogsumu vermedim cok daha iyi sukur...♥♥♥
Kızlar meme ucu yarasi icin ben lansinoh kremini kullaniyorum eşim 35 tl ye falan almıştı cok az suruyosunuz aninda işe yariyor ayrica kremi sürdükten sonrada bebeginizi emzirebilirsiniz ve bu krem bebeginizin agzinda pamukçuk çıkmasınida önlüyor süper bir krem tavsiye ederim
Bende de var bacim emzirdigim ilk zamanlar aldi esim...Kızlar meme ucu yarasi icin ben lansinoh kremini kullaniyorum eşim 35 tl ye falan almıştı cok az suruyosunuz aninda işe yariyor ayrica kremi sürdükten sonrada bebeginizi emzirebilirsiniz ve bu krem bebeginizin agzinda pamukçuk çıkmasınida önlüyor süper bir krem tavsiye ederim
Bizimkide oyle dedigin gibi guluyor bende surekli konusiyorum simdi de oglusum alisti surekli agzima bakiyor konusayim diyeKizlar gulmekten bahsetmissiniz bizimki 25 gunlukken gulumsemeye 2 aylikkendekahkaha atmaya basladi hatta 1.5 ta diyebiliriz ama ben hep sebektim surekli onunla konusuyordum karsilik vermesede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?