- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Ayni sorun 10 gündür kızımda da var. Cevremdekiler normal diyor ama bu hafta doktora gideceğiz doktora sorcam bide. Bu arada rotavirus aşısını yaptıran var mı?[/QUOTE]TE="gul3835, post: 36699597, member: 524595"]Arkadaslar bisey soracam kizim 65 gunluk oldu cok salyasi akiyor neden boyle bi durum yasayan varmi
Bizde 2.5 aylk olduk 2-3 gundur basladi salyalar doktor normal dedi damak kasinmaya basladigi icin bi de eller hep agizda
Hala iyilesmedim,oksurugum var,sesim kısıldı. Maskeyle dolasiyorum. Neler deniyorum. Yok illet gecmiyorCanim sen naptin ilac kullaniyor musun. Bende hastayim ust solunum yollari idrar yollari
Ben bi modelin indirime girmesini bekliyorum hala daha once girdi kacirdim simdi bile bile fazla para vermek istemiyorum.Ben oyun halisi aldim ve ogkusumda cok sevdi bir ay falan oldu zaten alalida simdi dahada sevdi guzelce oynuyor
Arkadaslar bisey soracam kizim 65 gunluk oldu cok salyasi akiyor neden boyle bi durum yasayan varmi
Ayni sorun 10 gündür kızımda da var. Cevremdekiler normal diyor ama bu hafta doktora gideceğiz doktora sorcam bide. Bu arada rotavirus aşısını yaptıran var mı?[/QUOTE]TE="gul3835, post: 36699597, member: 524595"]Arkadaslar bisey soracam kizim 65 gunluk oldu cok salyasi akiyor neden boyle bi durum yasayan varmi
Günaydın herkeslere:)
Ben bi modelin indirime girmesini bekliyorum hala daha once girdi kacirdim simdi bile bile fazla para vermek istemiyorum.
Ayni sorun 10 gündür kızımda da var. Cevremdekiler normal diyor ama bu hafta doktora gideceğiz doktora sorcam bide. Bu arada rotavirus aşısını yaptıran var mı?
Ben oyun halisi aldim ve ogkusumda cok sevdi bir ay falan oldu zaten alalida simdi dahada sevdi guzelce oynuyor
Playgonun jimnastik halisi canimcnm oyun halisi bende almakvistiyorum. markasi nedir
Playgoyu araştırdım da kullanan herkes memnun. Bide Tiny love gymini güneşli oyun halısı var. Onada kötü yorum yapan yok.Playgo
un jimnastik halisi canim
Bide o elleri emerken sapur şupur ses çıkarıyor. :)K
Kizimin da ellri hep agzinda hatta nerdeyse koluna kadar goturuyo ac mi deyip emzirsem bile emdikten sonra yine eller agizda hep
Canim sana birsey sormak istiyorum. Bu portatif hamaklar saga sola sallarken sabit duruyor mu yani sonucta hafif birsey. Cevap verirsen cok sevinirimBen hamak aldım mycey sanırım markası internette bebek sitelerindekinden,sevmedi oğlum yere yakın ve içi dar,başka seçenekler vardır illaki ,umarım bulur ve memnun kalırsın
Baktım benimki levent markaymış evet dengeyi bozuyor sert sallayınca ,yataği çok kalın olduğu için çarşafla yatsa bile terşiyo ve sıkışmış gibi hissettiriyor. Ben başka bi hamak almalımıyım diye düşünmeye başladım epey araştırdım dünden beri,paşa hamak en mantıklısı gibigeldi sitesinden bakabilirsin diğerlerine göre sağlam basıyor. Bliss diye bi marka daha var o da düşünülebilir, Ben paşa hamakı kullanırsam paylaşırım tecrübe edip,sen bişeye karar verdin miCanim sana birsey sormak istiyorum. Bu portatif hamaklar saga sola sallarken sabit duruyor mu yani sonucta hafif birsey. Cevap verirsen cok sevinirim
Bu arada HUZUR SOKAGI nerdesin
. Seni çok iyi anlıyorumbebeğim henüz iki aylık.gündüz uykuları bizde de çok problem.saatlerce salla,tam uyuttum diye sevin,hanfendi 10 dakika sürmeden uyansın.bütün işler babamızın işten dönmesini bekliyor.zamanımın tamamı bir odanın içinde hanfendinin uyusun diye gözüne bakmakla geçiyor.uyanıkken keyifli dursa neyse.uyumadığı için huzursuz da sürekli.napacağımı şaşırdım.şimdi eşim ilgileniyor bende nefes alıyorum.bunaldım artık,psikolojim bozuldu.insan ev işi yapmayı özler mi yaaa...o kadar yani...
. Seni çok iyi anlıyorum
Al benden de o kadar. Sinirlerim bozuldu. Kendimi hala lohusa depresyonunda hissediyorumbebeğim henüz iki aylık.gündüz uykuları bizde de çok problem.saatlerce salla,tam uyuttum diye sevin,hanfendi 10 dakika sürmeden uyansın.bütün işler babamızın işten dönmesini bekliyor.zamanımın tamamı bir odanın içinde hanfendinin uyusun diye gözüne bakmakla geçiyor.uyanıkken keyifli dursa neyse.uyumadığı için huzursuz da sürekli.napacağımı şaşırdım.şimdi eşim ilgileniyor bende nefes alıyorum.bunaldım artık,psikolojim bozuldu.insan ev işi yapmayı özler mi yaaa...o kadar yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?