Zaten daginik duruyor misafir geldikce temizliyorum tum duzeni oglusumun uzerine kurdum o rahatsiz olmasin diye evden disari nile xikmiyorum ama cok bunaldimAmannn aysegulumm birak evde daginik kalsin...
Benim eve giren durmaz...
Halilarimi yikattik bir haftadir bekliyor genel temizlik yapacagim ki sereyim...
Normalde simetri hastasiyimdir ama simdi gel gor ki ne simetri kaldi ne duzen
Yeterki yavrularimiz iyi olsun bak bu saat oldu kahvalti bile yapamadim...
Benimde yarin gelcek dun camasirlari falan topladim bugun temizlik yapcam yavas yavas ikram alman pastasi yaptim birgun dolapta durunca daha guzel oluyo bi de hazir boreklerden aldim onu pisircemGaliba oyle olacak bemimde arkadasim gelecek bende hizla evi bi supurdum simsdide ikramlik bisiler yapicam oglusumu emzireyimde
Maricik bacim nasilsin ???
Hatirladim seni ♥♥♥
Bende senin gibi mayista dogum yaptim 4 mayista....
Bizim oglanlar aceleci cikti desene
Bacim ilk situ emip biraktigi icin yagli sutu almiyor dogal olarak kilo alimida azalmis...
Mamalarla zaten fazla kilo almasi beklenemez...
Bu aralar memeyi reddetme donemlerindelermis savasicaksin mecbur...
Benim oglumda hemen birakiyordu ben inadina agzina veriyordum ...
Sinirinden agliyordu fakat bir haftalik maratonun ardindan kazanan ben oldum
Masaallah son 2 ayda 3 kiloyu askin kilo aldi
Darisi basina
ben doktora kontrole gittim 2,5 ayliktik 2.ay kontrolunden 100 gr almis 3.ay kontrolune kadar 400 gr daha alirsa normal dedi yani artik 500 gr da normal 1 ayda buyuduler artik
bi de bende izmirdeyim egepol hast. dogum yaptim cocuk doktorumuzda orda bülent gökşen cok memnunum tavsiye etmekle kalmam gozun kapali git derim
İstanbul hamak diye bahsettiğine çokbenziyor 165tl ye aldık ama aynısı gibi. Şimdiki çarşaf germişte sallıyormuş gibi ama çok sağlam, özellikle metal iskeleti çok güçlü,ben bilerek bunu seçtim yattığı yer boş olacakki havada hissetsin yoksa bizimki sallanan beşikte falan durmaz,haklısın bizim ev de beşik hamak denemeleriyle doldu,şimdikinden memnunum hatta şuanda onda sallıyorum iki elim rahat :) keşke bi de tok olsaydıCanim bende tam sana bunu soracaktim. Esim birebir gormeye gidecek demistim ya gidemedi. Simdi bende 3 tane besik var. Biri buyuk ahsap olanlardan biri anadizi biri de portatif hamak gibi ama saga sola degil yukari asagi sallaniyor ve yerden yuksek (aslinda bu salincak seklinde ama sirt kismi yatiyor). Birde balkondaki hamak etti dört. Simdi hepsini bir tarafa itip gercekten ihtiyacim olan birsey almak istiyorum ama karar veremiyorum. Netteki urunlere bakip duruyorum. Soyle rahat tasinabilir terletmeyecek salladigim zaman saga sola yalpalanmayacak birsey istiyorum. Telden girdigim icin resim yukleyemiyorum senin ilk kullandigin urun gitti gidiyorda istanbul hamak diye gecen urun benzeri miydi. Yardimci olursan cok sevinirim
Allah (c.c.) razi olsun bacim...Azericim hatırlamana çok sevindim canım benim. Yazdıklarından sonra daha iyiyim umarım sende iyisindir.Biliyorum mayısta doğum yaptığını hatta o ara kötü şeyler yaşadınız yazamasamda dua ettim oğlun için. Evet yaramazlar erkenden gelmek istediler
Valla canım az kilo aldığını duyunca çok kötü oldum moralim çok bozuldu. Birde bu reddetme olayı psikolojimi daha da bozdu. Ama sizinkide aynıymış demek ki dönemsel birşey inan içim rahatladı. Emzirmekten hiç vazgeçmedim zaten canım o ağladıkça daha çok sokmaya çalışıyorum ağzına memeyi. Umarım bende senin gibi kazanırım bu savaşı. Ne güzel Allahım nazardan saklasın çok iyi kilo almış oğluşun darısı bizimkinin başına. Valla ben emzirmeyide beceremiyorum galiba ya. Bana hangi memeyi emmeyi bıraktıysa ondan devam ettir emzirmeye dediler doğru mu bilemiyorum.
Tabi dinler anlatir en ince detayina kadar bakar ben ilk nese hanim var kontrolu o yapmisti ona gidicektim randevumuzu almistik 3.gun icin hastaneden ciktiktan snra ertesi gun tekrar gitmek zorunda kaldik cisini kakasini yapamiyodu ogle saati randevusuz gittik hic bir doktor almadi ogleden sonra dediler bulent bey kabul etti ve o gunden beri ona gidiyoruz kendisi ilgilendi yeni dogan yogun bakima gidin dedi mama verdirdi orda sutum yetmemis acmis sonra 2 gun sonra bi daha gittik sonda takilsin dedi kendi aldi goturdu falan ben memnun kalcagini dusunuyorum bi dene istersenCanım bizede oradaki ebe kilo alımı normal dedi ama daha doktora gitmedik. Bana az gibi geldi kilo alımı. Bu arada bende egepolde yaptım doğumumu. Orada ilk Çağrı beye gitmiştik kontrole hiç memnun kalmadık. Bülent beyde diğer doktorlar gibi kalabalık oluyor mu peki? Yani sorduğumuz sorulara cevap verebilecek kadar vakti oluyor mu?
Annem 45 yasindayken kardeaim 7 yasindaydi ve annem calisiyordu. Bende 10 yasindaydim. Babamda dunyanin en nazli ve en daginik adamidir. Ozetle kayinvaliden bir zahmet ... kaldiriverecek! Cok sinir oluyorum ya bu tipleri sen kim oluyosunda hizmet bekliyosun ne ustunlugun var?Gecemiz iyi gecti cok sukur simdi de ateşimiz 37.0 gecmis sayfalari okuyamadım kızlar ben sabaha kadar nöbet tuttum yavrumun ateşi iyice yükselirse diye kayınvalide bi gun gelmezse diger gun kesin geliyor bugun geldi mesela ya kadın o kadar uyusuk ki saat 1 de geldi kahvaltı yapmamışta gelmis kahvaltı bekliyor benden bebegi on dk tutuyor kucağında ben cok yorulduk diyor yası da genc 45 yasında buraya gelince bana yardım edeceğine benden hizmet bekliyor hicbir sey yapmıyor bunaldım valla ben de hazırlamadım kahvaltı ben sabah erkenden yapmıştım dedim o da ben de biraz atistirmistim dedi iyi o zaman dedim o kadar yoruldum ki bugun simdi de bi çay koy da icelim diyor kalk kendin koysana arkadas oğlunun evi ben kotu gelin miyim burda kızlar ya zaten yorgunluktan bitmisim bir de ona hizmet etmemi bekliyor
Zaman cabuk geciyo valla hadi dogsunlar diye bakiyoduk nerdeyse 3 aylik olcaklar :)Hep beraber aktif gorunuyoruz ama hepimiz konu okuyoruz :) ekim ayinda 2015 haziran anneleri belli olacak konumu hep asagida kalacak. Ilk baslarda ben isyerinde okumaya yetisemezdim bebisler bizi ne hale getirdi :)
Sorma canım iste ben de bu sefer de hazırladım ne yapim ofAnnem 45 yasindayken kardeaim 7 yasindaydi ve annem calisiyordu. Bende 10 yasindaydim. Babamda dunyanin en nazli ve en daginik adamidir. Ozetle kayinvaliden bir zahmet ... kaldiriverecek! Cok sinir oluyorum ya bu tipleri sen kim oluyosunda hizmet bekliyosun ne ustunlugun var?
yahu varya cocugu bile sakinlestiremiyor ağlıyor kucağında benim kucağımdan zorla almaya çalışıyor yavrum gayet sakinden ona gidince on dk sonra ağlıyor zaten cocuk ay ben cok yoruldum diyor sonra iki saat yavrumu susturmaya çalışıyorum zaten bana yardıma falan gelmesini de istemiyorum ki cok dağınık ve pis is yapıyor mutfak tezgahını sildiğim bezle mutfak camını ve mermerini silmiş bezi görseniz leş bana diyor ki cami sildim allahım ya hepimizin derdi aynı eşimle konuşucam boyle yapacaksa gelmesin vallaValla tavrini koy lafini sok gerikiyorsa benimki de is yapsin sever ama gereksiz isleri hele is karistirmaya gelsin ustine yok dolaplarim cekmecelerim acilir elleme diye diye bi hal oldum dogum yapinca yardim etcekti lafta 2 kere geldi temizlige o da komsulari gelcek dlye akrabalari geldi ben kalktim hizmet ettim bi de iyi iyi diyo benim icin misafirlerle beraber gitti sonra oturdum agladim esime ben yapmicam bu isleri onun yapmasi lazim dedim geceleri gelirim ben diyodu gece 3 e kadar bakarim bebege 3 ten sonra sen bakarsin diodu zaten cocuk 3e kadar uyuyodu kestim ayagini oturmayada gelmesin istemiorum yarinda onun akrabasi gelcek gelirim sonra dedi sabah aradi hala gelmedi 2 ev var aramizda :) bi de bi temizlik yapiyo boca ediyo deterjani esim dedi soyle gelsin yardima yok dedim ben yaparim benim 1 ay kullancagim deterjani 1 haftada bitirir ay cok dertliymisim :)
Benim kv de doğum yaptıktan bir hafta sonra gelmişti eşim bana boza verecekti sütum olsun diye annesine sordu icermisin diye ne dese begenirsin yok ben onu sevmem süt çok var dolapta sütlü kahve içerim ben de eşime dedim annene söyle bana da yapsın bende içerim eşim güldü tabi diyemedi ben sabaha kadar çocuğun gaziyla aglamasiyla uğraşıyorum bir de benden hizmet bekliyor kulaklari duymuyor ne güzel çocuk uyuyor diyor anne sabaha kadar ağlıyor diyorum ben kimseye söylemem korkma diyor nazar değecek diye söylemiyor musum güya hasta eder bunlar insaniAnnem 45 yasindayken kardeaim 7 yasindaydi ve annem calisiyordu. Bende 10 yasindaydim. Babamda dunyanin en nazli ve en daginik adamidir. Ozetle kayinvaliden bir zahmet ... kaldiriverecek! Cok sinir oluyorum ya bu tipleri sen kim oluyosunda hizmet bekliyosun ne ustunlugun var?
Canim kusura bakmazsan bi soru daha soracağım. Ilk kullandigin hamakla bunun arasindaki fark neİstanbul hamak diye bahsettiğine çokbenziyor 165tl ye aldık ama aynısı gibi. Şimdiki çarşaf germişte sallıyormuş gibi ama çok sağlam, özellikle metal iskeleti çok güçlü,ben bilerek bunu seçtim yattığı yer boş olacakki havada hissetsin yoksa bizimki sallanan beşikte falan durmaz,haklısın bizim ev de beşik hamak denemeleriyle doldu,şimdikinden memnunum hatta şuanda onda sallıyorum iki elim rahat :) keşke bi de tok olsaydı
acayip güldüm şu sütlü kahveye :SBenim kv de doğum yaptıktan bir hafta sonra gelmişti eşim bana boza verecekti sütum olsun diye annesine sordu icermisin diye ne dese begenirsin yok ben onu sevmem süt çok var dolapta sütlü kahve içerim ben de eşime dedim annene söyle bana da yapsın bende içerim eşim güldü tabi diyemedi ben sabaha kadar çocuğun gaziyla aglamasiyla uğraşıyorum bir de benden hizmet bekliyor kulaklari duymuyor ne güzel çocuk uyuyor diyor anne sabaha kadar ağlıyor diyorum ben kimseye söylemem korkma diyor nazar değecek diye söylemiyor musum güya hasta eder bunlar insani
Asıl benim kv yi görsen tam komedi kadın hem gulduruyor hem de delirtiyoracayip güldüm şu sütlü kahveye :S
Tamamen farklı,internetteki resimlerinden anlarsın ,ben beğenmedim ilkini ama memnun olan da var,kullanıcı yorumları falan vardır sitelerde belki,ben tammutlu olmuşken şu an epey sıkıntılı ve zgnüm çünkü oğlum meme biberon farketmeden beslenmeyi reddediyor,uykuda almaması da beni zorluyor,off Allah yardım etsin de kısa sürsün bu mühim problemCanim kusura bakmazsan bi soru daha soracağım. Ilk kullandigin hamakla bunun arasindaki fark ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?