2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Asıl benim kv yi görsen tam komedi kadın hem gulduruyor hem de delirtiyor

Benim kv de hem zır cahil hem bencil hem cimri. Gece uyanip evdeki yemegi ekmegi btirdi ilk hafta. Sabah kalkiyorum ekmek yok yemeye. Lohusayim cikamiyorum. Hanim almaya da gitmiyir. Oglunun gelmessine yakin yemek yapar. Esim annesini arar iyi mi diye sorar,cok iyi der ama ben yatak odasinda ameliyat agrisindan kalkamam,açım başım döner, gogus ucum kopar kanar, ne ilac getirir, ne bir su ne yemek. Cok cektim. Lohusalikta yasananlar.hic unutulmuyor gercekten hic

Kızlar oğlum 3aylık olacak 2gündür daha şiddetli olmakla beraber bi süredir emmek istemiyor emmiyor,4-5dakkayı beğenmiyordum şimdi ağlıyorum

Haziran annesi korkusunu yenip tatile çıktı oğluşum sağolsun çok rahattı ve anne babasıyla güzel bir ilk tatil geçirdi :)

Kızlar oğlum 3aylık olacak 2gündür daha şiddetli olmakla beraber bi süredir emmek istemiyor emmiyor,4-5dakkayı beğenmiyordum şimdi ağlıyorum
Canım ben tam 45 gündür mücadele ediyorum.Benim hatta sol memeyi 10 gün kadar hiç almamıştı tek göğüsle 1.5 saatte bir emziriyordum ve sol göğsüde sürekli sağmak zorunda kalıyordum.Sol göğse geri döndü şimdi uykulu iken ve çok acıktığında iyi emiyor.Bende çok ağladım sütüm azaldı ama sana tavsiyem mücadeleyi bırakma.Bu arada bebişinin ağzında pamukçuk varmı ona bak çünkü emmeyi reddediyorlar ben yaşadım bir hafta çok zor emdi.Bir de idrar yollarında enfeksiyon varsa emmeyi reddediyorlar.Ben tahlil yaptırdım yokmuş çok şükür.Şimdi kızım ne zaman emmek istiyorsa o zaman veriyorum hiç zorlamıyorum yoksa iyice inatlaşıyor.5 dak emiyor ağlıyor aradan 20 dak. yarım saat geçiyor tekrar istiyor beni elinde oynatıyor ama napayım emsin yeter ki diye katlanıyorum.Ben pek fırsat bulup yazamıyorum forumda ama takip ediyorum hergün.Senin yazdıklarını okuyunca teselli vermek istedim.Umudunu kaybetme bana çocuk doktoru bebeğin solu reddediyorsa sağıda bırakır dedi kolayca ama kızım 10 gün sonra her ikisinide aldı.

Canım benim ya seninki de cok fena ALlahim niye boyle bunlar ya
Bacilarim herkes kv den dert yanmis...
Bizimkinin mutfagi tadilatta benim mutfagi kullaniyo dolap kulplarim dahi hergun temizliyorum ama hergun nasil oluyorsa her yeri yag ile donatmayi basarabiliyor
Benimki de güya mutfak camını silmiş tezgah beziyle kendine karpuz dogramis karpu kabuklarını lavaboya atmış of anam of
canım benim ya benimki de asırı cimri cimrilikte son nokta koyden kendine 20 kilo peynir getirmiş sana peynir vereceğim peynir vereceğim diyor getirdiği bir kase peynir bunla kalsa keske ya gercekten benim huzurumu bozuyor istemiyorum onu evimde bunu esime nasıl anlatacağım onu düşünüyorum ne kadar pis olsa da cimri olsa da onun annesi sonuçta ((

benim yanımda 20 gün annem durdu sonra gitmek zorunda kaldı, kv 2 gün sonra aradı geleyim mi diye, istemedim. ben hallediyorum yardıma ihtiyacım yok teşekkür ederim dedim. kendi annem olsa herşeyi isterim ama kv'den isteyemem, bide o var diye ona göre yemekler felAn yapmak zorunda kalırım kb da gelir bide ona yemek hazırla. rahat rahat emzireme yatama. ne gerek var demi. 2 hafta da bir gidiyoruz tamam :)

Burnu tıkalı olabilir canım ozaman da emmek istemez soğan sarımsaklı bişey yediysen yada parfüm kullandıysan yada değişik bir koku sürdüysen bebek çok sıcakladıysa da emmek istemeyebilir ve 3. Ayda böyle yapabiliyorlar sabırla denemeye devam et canım

Teşekkür ederim cevabın için,idrar yolu enfeksiyonu benim de aklıma geldi tahlil yaptıracağım düzelmezse,çok endişeleniyorum aç ve üzgün ,biberon da almıyor ,derin uykuda yada yarı uykulu emer bir bebek gerçek bir neden yoksa psikolojikse,ama hiç almaması ilginç.sağ sol farketmiyor bizimkinde,ama haklısın inatlaşmayayım ,peki aç nasıl uyuyacak?

Çok uğraşırsam inattan emmez hiç düzelmez diye korkuyorum,ama biberon alsa hiç düşünmem sağar veririm oda yok,olay iştahsızlık gibi.çok endişeliyim,cevabın için teşekkürler ayrıca

Hepimiz kayınvalide olacağız. Kendi adıma umarım kayınvalidemin tırnağı kadar kayınvalide olmayı başarabilirim.
ne kadar güzel, keşke hepimiz senin kadar şanslı olabilseydik. benim abim boşandı, yengemde annesinden kaçıp annemin yanına gitmek için can atıyor ama malesef gidemiyor. kızkardeşim erkek arkadaşının annesiyle Anadolu efesin maçlarına kombine almış gidiyor :) Ama her kv'de bir değil işte :\

Cok sukur o gunleri geride biraktik 2.500 kilo olan oglum 7.500 lari geciyor masaallah tasimakla zorluk cekiuorum desem yeridir
Vok sukur ya toparlandik...
Ayrica bacim sen direnmeye devam et bak goreceksin pes edip mecburen emecek...
Ben genelde o zamanlarda cok acikmasini bekliyordum gun icinde 3-4 saatte bir emziriyordum ac oldugunda daha iyi emiyordu....
Uyudugunda da uykusunu firsat bilir hafiften aliyordum kucagima ve yarim saatte oyle emziriyordum
Ayrica evet bende hangi gogsumu en son verdi isem bir dahaki seansta son verdigim gogsumu ilk verirdim..
Ins. Kazanan taraf sen olursun bacim..
Buyume ataklarina gectikleri donemlerdeler olacak o kadar...
Bu arada bizim yarin sunnetimiz var teyzesi...
Erkek olacak benim oglum
Darisi senin ogluna
[/QUOTE]

Allahım bir daha yaşatmasın evlatlarımızla sınamasın canım benim. Valla bugün dediğini yaptım inatla emzirdim ve şimdilik galip geldim gibi. Ondan yazamadım kusura bakma. Oğlum bugün çok huysuzdu hiç uyumadı az önce sızdı kaldı artık.
Ayyyyy minik erkek. Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde atlatırsınız inşallah. Bizde yaptırmayı düşünüyoruz ama eşimle kararsız kaldık. Acaba diyoruz biraz daha mı büyüsün. Gerçi şimdi olması daha iyi olucak ama bilemedik işte bir türlü.

Bzimde doğumda Hasan bey bakmıştı ilk oğluma onu çok iyi bulmamıştık. Sonra Çağrı bey iyi dediler o da bi tuhaf çıktı. Bu doktor aklımda bulunsun baya ilgilenmiş sizinle ne güzel. Valla bi denk getiremedik şöyle düzgün bir doktor 3.ayımızdayız hala sabit bir doktor bulamadık. Sağolasın

Aminnnn bacim....
Bacim hic emmemesinden ise zorlayarak emzirmeye mecburuz...
Ac ac fazlada uyuyamaz huysuzlasir...
Senide perisan eder....
Biraz daha fazla emmesine sevindim...♥
Ayrica bence dusunuyorsaniz cok gecmeden yapturin derim...
Bu aralar fazla donemiyorlar koydugumuz gibi durduklari icin iyilesme surecleride hizlaniyormus...
Bakalim yarin ola hayrola ♥♥♥
Ben yazarim size nasil gecti diye ilerleyen zamanlarda ise iyilesme surecini falan...
Yarin tam 4 ayimizi doldurmus olacagiz ♥♥♥

Z
ben de emme sorunu yaşamaktayım bu ara,zorlamakran kastınız nedir?kafayı çevirip ağlarken ?nasıl emecek ben korkuyorunm bukez inattan emmez diye

Bu arada şimdiden geçmiş olsun oğluna...

Canım psikolojikse bile an gelir değişir bunlar ikizler burcu ne yapacakları belli olmaz.Benim kız sol memede çığlık çığlığa ağlıyor emmiyordu hastaneden eve gelirken arabada solu verdim o kadar günden sonra hiçbirşey olmamış gibi emdi düşün yani.Bende o günden sonra inatlaşmadım herkes kendi bebeğini tanır tabi.Bizim doktor benim kız için ahlakı bozulmuş bunun arsız dedi yani bizim red olayı psikolojikmiş.Sen iştahsızlık var diyorsun ama şunu bil hiçbir canlı aç bırakmaz kendini.Bilirim o biberonu almama,kaşıkla enjektörle beslemeleri kabul etmez tükürür hepsini açtır ama almaz işte.İnatlaşmadan,kendini strese sokmadan ara ara sun memeleri illaki alacak uykuda beslendikleri bile yeter ona merak etme.Önemli olan senin strese girmemen sakinliğini koruman çünkü bebekler hissediyor ve sütünün tadı stresle acılaşıyor haberin olsun o yüzden memeyi red daha vahim boyutlara geliyor.Nasıl besleyeceğim diye harab etme kendini bebeğinin anne sütünden daha ziyade psikolojisi sağlam,sakin ve sevgi dolu bir anneye daha çok ihtiyacı var bunu unutma canım.Hadi kolay gelsin.

Çok teşekkürler unarım atlatırım

Ayyyy cok sıkıntılı bir aksamustu oldu ciktik dolastik kizimla bakindi konustu kendi kendine :) eve geldik babamiz geldi hadi dedim biraz daha cikaralim uyudu yolda eve geldik uyandi bir kiyamet ki gorseniz kesiyoz sanki cocugu ciktik girdik eve yok balkon falan tam sakinlesti diyoz hop basliyo tekrar kaka yapamama problemimiz devam ediyo o mu rahatsiz ediyo diye fitil yaptim sakinlesti banyo yaptirdik gik cikmiyo giydirdim emzireyim dedim kiyamet ki ne kiyamet sokaga ciktik yine o da kar etmedi ama neden sonra sqkinlesti uyudu emzirdim iyice kollar dustu gozler sisti kipkirmizi tam dalmadi ama hala

Evet lohusalik başka birşey insan bir destek bir anlayış bekliyor ama karşındaki de bekleyince olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…