Sanada iyi geceler canım yat dinlenHaklisin bacim stres yapmamam gerek oglumun bana ihtiyaci olacak...
Ins. Hersey yolunda gider ...
Dedigin gibi tatli telas ve hayatinda bu ani bir kere yasayacak yavrum...
Anne olarak guclu olmaliyim evet haklisin...
Nelerin ustesinden geldik biz buda neki degil mi ama
Uyudugu iyi olmus ilac icmesindense...
Aman bacim sen niye agliyon sen agladikca kizin daha cok aglar...
Bacilarim ben kacar oglum uyudu...
Yarin icin enerji depolamam gerek ...
Hepinize iyi geceler
olsun canım nolcak :):)Pardon canım yanlış anlamışım
dogru dıyorsun canım hep bende dıyorum aman salla he he de dıyorum kendı kendıme, ama olmuyor, mısal bebıs kac aylık oldu bı kere gormeye gelmedı , ama her yere gıdıyor gıtmedıgı yer kalmıyor, esım soyleyıncede benı bahane edıyor " ıstenmedıgım yere gıtmem dıe " ama bız gıdıcekmısız efendım sureklı,onun ayagına cocugu goturcez kı sevıcekmıs hanım , cocugun hıc bı seyıyle ılgılenme ben hamıleyken hıc kapmı calma arama sorma , öle oldumu herkez sever cocuğu .ve bızım arabamızda yok taksıye dunyanın parasını vercez. buna sınır oluyorum, kendı oglunu dahı dusunmuyor, kendı kalkıp gelmıyor bızı oralara surukluyor nerdeyse 100- 150 tl taksı parası verılıyorBacilarim kv soz konusu olunca hepimiz icin bir tuhaf hareketleri mutlaka bulunur haklisiniz..
Bir arkadasta yazmisti bizlerde kv olacagiz diye cok hakli...
Ki olamasak bile bizlerde dort dortluk birer insan sayilmayiz oyle degil mi...
Onlarin bazi hareket ve davranislari nasil bize sinir bozucu geliyor ise...
Ayni sekilde bizlerinde bir takim davranislarimiz onlara ters gelebilir...
Kusak catismasi deyin ne derseniz deyin artik...
Ben benimkinin bana yaptiklarini yazsam saskinlikla okursunuz inanin...
En iyisimi bosvrrin gitsin...
Uzulmeyin sutunuz etkilenmesin...
Yasaminizi kv lerinizin yapiklarina sinir olmakla heba etmeyin eslerinizle cocuklarinizla hayatin keyfini cikarin...
Gerisini bosverin gitsin
Nacizane gikrim bu
Canım ben ıkinmaya başladığında hemen tuvalete tutar gibi yapıyorum öyle hemen yapıyor bir dene istersenbenim zilli malesef 1 aydır kendi yapamıyo kakasını inş 3. ayda düzelir
dışarı çıkınca susardı hemen bugün o da işe yaramadı neyse ki atlattık
Şurubu kakasini yapamadığı için mi verdi canımgaz çıkarma da problem yok hatta pırtı da geçti olay zort zort gidiyo şurup verdi doktor ondan sanırım ama kaka yok yarın deniyim bakalım yapabilcekmi[/QUO
evet bagırsak hareketlerini düzenleyici debridat diye bi şurup tadı da çok çirkin nasıl zorla içiyo anlatamam savaşıyoz resmenŞurubu kakasini yapamadığı için mi verdi canım
bende masaj falan yapıyorum ama yok yarın denicem bakalım inş işe yarar 2. ay kontrolunde 3 günde bir yap fitili dedi doktor 26 sında bi daha götürdüm 4 günde bir yap dedi ama 3 gün olunca kıyamet kopuyo 4. güne geçemiyoruzBenim kizda kakasini yapamıyordu bir tanıdığımız vardı onlara gitmiştik benimkinin kakasi gelmişti emzirirken memeyle savaşmaya başlamıştı tanıdığımız olan abla bana verirmisin bebeği dedi verdim tuvalete tutar gibi tuttu benim kız bir doldurdu bezi şok oldum benim mesajla saatlerce uğraştığım kakayi hemen yaptırdı benim torunumda böyle zorlaniyordu biz hep böyle yapıyorduk dedi sağolsun ben de şimdi hep öyle yaptiriyorum
Kıyamam canım benimevet bagırsak hareketlerini düzenleyici debridat diye bi şurup tadı da çok çirkin nasıl zorla içiyo anlatamam savaşıyoz resmen
İnşallah yapabilir fitil ne verdi gliserin Kansuk mubende masaj falan yapıyorum ama yok yarın denicem bakalım inş işe yarar 2. ay kontrolunde 3 günde bir yap fitili dedi doktor 26 sında bi daha götürdüm 4 günde bir yap dedi ama 3 gün olunca kıyamet kopuyo 4. güne geçemiyoruz
evet inş yarın iyi haberleri veririm :)İnşallah yapabilir fitil ne verdi gliserin Kansuk mu
O oooo seninki de tam bir cinsmis cilegim...olsun canım nolcak :):)
dogru dıyorsun canım hep bende dıyorum aman salla he he de dıyorum kendı kendıme, ama olmuyor, mısal bebıs kac aylık oldu bı kere gormeye gelmedı , ama her yere gıdıyor gıtmedıgı yer kalmıyor, esım soyleyıncede benı bahane edıyor " ıstenmedıgım yere gıtmem dıe " ama bız gıdıcekmısız efendım sureklı,onun ayagına cocugu goturcez kı sevıcekmıs hanım , cocugun hıc bı seyıyle ılgılenme ben hamıleyken hıc kapmı calma arama sorma , öle oldumu herkez sever cocuğu .ve bızım arabamızda yok taksıye dunyanın parasını vercez. buna sınır oluyorum, kendı oglunu dahı dusunmuyor, kendı kalkıp gelmıyor bızı oralara surukluyor nerdeyse 100- 150 tl taksı parası verılıyor
Selam bacim...Sevgili anneler sizden yardim istiyorum28 mayısta 35+4 gunlukken dogum yaptim.küçük oldugu icin ememiyordu bebegim sariligi da ilerlemsin diye sütü sagip biberonla verdim surekli.3.ayimiz bitti ama oglum hala meme emmiyor sagip veriyorum.simdiden sonra memeye döner mi sizce?bu gidisle sutum de kesilecek uzun süre emziremycm ne yapcgmi sasirdim dr a sordum emmesinde problem yok biberona alistgi icin reddediyodur dedi.aranızda veya cevrenizde ayni problemi yasayan varmi yardm edin lütfen
Canim cok gecmis olsun simdiden stres olma cok kolay oluyor sunnetten cok aclik yoruyor bebekleri:)Allah (cc) raZi olsun bacim ♥♥♥
Strealiyim biraz nasil olacak diye ayyy kiyamam ben ya en kiymetlim o benim
bazen acıyor ama çok değil, yorulduktan sonramı oluyor hiç dikkat etmedim ama.Sezeryan olan arkadaşlar sizinde yorulunca yara yerinin uzeri ağrıyor mu benim ağrıyor da
bizimki 6:45 de açtı gözlerini her zamanki gibi pek şaştığı olmuyor :):):)Gunaydin kizlar
Melegim yine 07.30 da dikti bizi ayaga :)
biz korkuyoruz gitmeye, nasıl gittiniz :/ haftaya misafirlerimiz geliyor, kapadokya'ya ıhlaraya felan götürmeyi düşünüyoruz ama eşim ona bile nasıl gideceğiz acaba diye düşünüyorHaziran annesi korkusunu yenip tatile çıktı oğluşum sağolsun çok rahattı ve anne babasıyla güzel bir ilk tatil geçirdi :)
tabıkı canım, sov amaclı , bole gösterıste sevıyor, oğlunu arıyor sureklı ayy cok özledım çok özledım dıye aglıyor. sen hıc bır seyıyle ılgılenme, ne torununla ne kendı cocugunun durumuyla ama kapına cocuk gelsın tabıkı sever kım sevmez. aynen bende gıtmeyı ıstemıyorum ama ıste o zamanda esımle tartısıyoruz, o gıtmek ıstıyor, zaten ona kızıyorum çok ,maddı manevı kadın bızı somuruyor esımse hala anamda anam.( su anda bende calısmıyorum ucretsız ızındeyım )O oooo seninki de tam bir cinsmis cilegim...
Yerinde olsam goturmem bir muddet gormek isteyen gelir gorur derim...
Yazik gunah yahu onca para arada gidiyor...
Birak cok ozleyen zaten dayanamaz gelir...
Aksi takdirde sov icin seviyor derim ben ki zaten gelmese daha hayirli olur ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?