Sudan cikarcan o zaman dinlendirmen lazim demek ki demesi kolay yapmasi zor :)Sariyorum canım ama elim sürekli suda olduğu için açmak zorunda kalıyorum ama parmak uçlarıma kadar ağrı oluyor
Eve kapanıp kalicaz gidebileceğimiz tek yer AVM lerkisa napcaz bakalim
Valla benim pek niyetim yok cikaririm yine yagmur yagmadigi surece diye dusunuyorum hos gidebilcegim bi yerde yok burda kisin in cin top oynuyo tanidik komsu hakgetire yalnizim yani iyiki kizim var simdiden arkadas oldu banaEve kapanıp kalicaz gidebileceğimiz tek yer AVM ler
Evi süpürge yapmamistim zorlamayayim diye bir telefon misafir mecbur yaptım benim süpürge de maşallah bir ağır kiSudan cikarcan o zaman dinlendirmen lazim demek ki demesi kolay yapmasi zor :)
O zaman supurgeyi degistircen doktor zorlama dicek cunku belli bisey o kadar agri yaptiysaEvi süpürge yapmamistim zorlamayayim diye bir telefon misafir mecbur yaptım benim süpürge de maşallah bir ağır ki
Nerede oturuyorsun ben de evde oturmayi çok sevmiyorum ama çocuklar insana can yoldasi eşim şehir dışına çıkmıştı birkaç defa işi dolayısıyla o zaman iyi ki çocuklarım var dedim onlara sarılıp uyudum yalnız olsam duramazdim evdeValla benim pek niyetim yok cikaririm yine yagmur yagmadigi surece diye dusunuyorum hos gidebilcegim bi yerde yok burda kisin in cin top oynuyo tanidik komsu hakgetire yalnizim yani iyiki kizim var simdiden arkadas oldu bana
Izmir alaçatı eşimin akrabaları var ama burda evler uzak yürüme mesafesi değil araba lazım o da yok dolmusta yakından gecmiyo neyse ki anneme gidince geziyorum merkezde Annemler ama devamlı gidilmiyor tabi git gel 25 lira yol parası esimde geldi mi fazla oluyo 2 haftada bir gidiyorum 3 gün kalıyorum tabi burda kıza biseyde bulamıyorum bi de alışveriş yaptım mi batıyozNerede oturuyorsun ben de evde oturmayi çok sevmiyorum ama çocuklar insana can yoldasi eşim şehir dışına çıkmıştı birkaç defa işi dolayısıyla o zaman iyi ki çocuklarım var dedim onlara sarılıp uyudum yalnız olsam duramazdim evde
Haklısın canım arada bir anneler de kalman da seni dinlendirir bebekle de ilgilenirler ben de İzmir de oturuyorum Alaçatı Çeşme değil miIzmir alaçatı eşimin akrabaları var ama burda evler uzak yürüme mesafesi değil araba lazım o da yok dolmusta yakından gecmiyo neyse ki anneme gidince geziyorum merkezde Annemler ama devamlı gidilmiyor tabi git gel 25 lira yol parası esimde geldi mi fazla oluyo 2 haftada bir gidiyorum 3 gün kalıyorum tabi burda kıza biseyde bulamıyorum bi de alışveriş yaptım mi batıyoz
Iyi yapmışsın canım degisiklik olmuştur senin için evet pufpuff coktandir görünmüyorKizlarr belki hatrliyosnzdur esimin isi nedenyle bi sureligine ankarada oturuyoruz dun istanbula annemlere geldim cok sklmstm ankarada tek basima sizinle paylasmak istedm
Evet sen nerde oturuyorsun oluyo anneme diyorum zaten gidince al senin olsun ben tatildeyim diye ama en son gittiğimde sağolsun kızım bırakmadı benden başkasında durmadı yapışık gezdik :)Haklısın canım arada bir anneler de kalman da seni dinlendirir bebekle de ilgilenirler ben de İzmir de oturuyorum Alaçatı Çeşme değil mi
Ben izmir Çiğli de oturuyorum canım biz Çeşme ye denize gidiyoruz hep güzel esiyordur oralar benim kızımda aynı şeyi yapmaya başladı evdeki ler dışında birinin kucağına gittimi başlıyor ağlamayaEvet sen nerde oturuyorsun oluyo anneme diyorum zaten gidince al senin olsun ben tatildeyim diye ama en son gittiğimde sağolsun kızım bırakmadı benden başkasında durmadı yapışık gezdik :)
Uzakmissin Annemler konakta oturuyor yakın olsaydık gorusurduk :) valla ben denizin içindeyim ama 1 kere gidebildik uzak burda deniz dolmusla gitmek lazım huysuzluk yaparsa diye güvenmiyorum bi de emzirmek falan sorun Olcak seneye artık kaldikBen izmir Çiğli de oturuyorum canım biz Çeşme ye denize gidiyoruz hep güzel esiyordur oralar benim kızımda aynı şeyi yapmaya başladı evdeki ler dışında birinin kucağına gittimi başlıyor ağlamaya
maşallah canımAyy coj yoruldum sabahtan beridir kis hazirligiyla uğraşıyorum acili sos ve melemenlik yaptim bayagida oldu ama bittide oturdum yeni şükür
Evet canım yakın olsaydı görüsürduk ne güzel olurdu biz de bu sene Çeşme ye hiç gidemedik eşim istedi ama ben istemedim uzak diye biz de artık seneye rahat rahat gideriz inşallahUzakmissin Annemler konakta oturuyor yakın olsaydık gorusurduk :) valla ben denizin içindeyim ama 1 kere gidebildik uzak burda deniz dolmusla gitmek lazım huysuzluk yaparsa diye güvenmiyorum bi de emzirmek falan sorun Olcak seneye artık kaldik
Benim hamilelikte ağrıyordu bileklerim ama doğumdan sonra geçti. Senin hamileyken de var mıydı bu ağrıların?Kızlar çok kötü bilegim ağrıyor sol bilegimde kemik dışarı çıkmıştı beni rahatsız etmiyordu şimdi aynısı sağ bilegimde çıktı çok ağrı yapıyor bulasik sünger ini bile sıkamıyorum kızımı kucağıma alırken zorlanıyorum aranızda saglikci varmı Dr a gitcem randevu alamadım bir türlü nedir bu böyle anlmadim
Kimse bakmiyorogleden sonra uyur uyanik oldugu zamanda pusetine koyup yanima aliyorum beni izliyor ordan:)maşallah canımcocuga kım bakıyor nasıl yapabılıyorsun?? bızımkısı 3 aylık oldu ama hala hep kucakta halen wc ye bıle gıdemıyorum, ne zaman degısıcek duzelıcek bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?